Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7280137 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

İlk yarıda şurdan 12 puan çıkarmıştık.

Kara bulutlar serpmek istemiyorum ama arada çok fark var. Zor maçlar içerdeydi orda. Şimdi ise dışarda. İlk yarı o 4 maçta Sadece Osmanlı deplasmanından puan kaybı beklenebilirdi. Onu da yapmadık. Şimdi ise Konya ve Gs deplasmanlarından puan kaybı bekleniyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ulan ikinizde omrumuzu yediniz bee :duman:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

4 sezondur deplasmanda şu Akhisar'ı yenemiyoruz.
Son 3 yilda

1 G

3 B

2 M

Yeni kanserimiz Akhisar oldu , Ibb fobisini yendik derken Akhisar kanserine yakalandik :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sallapati

takım 5 puan öndeyken maçta 2 kez öne geçmişken bu kadar stres oluyorsa işimiz kolay değil..

Şenol Hocanın her maç 3 puan sevdası başına hep iş açıyor... ama hep rakip beraberliği yakaladığında veya öne geçtiğinde bu riskleri alıyor...

bu maçlar ligin ortasında olsaydı kasımpaşayı da akhisarı da farklı yenerdik... stres yönetemiyoruz malesef...

5 puan öndeyiz.. yenilsen bile lidersin.. Serdar ağlıyor.. demek ki son Konya maçında geriye falan düşsek bizim oyuncuların ayakları titreyecek...

nedir bu gerilim arkadaş...

bu arada bizim öndeki oyuncular hala anlayamadı.. takım öne geçtiği zaman iş bitmiyor.. bu defans maçın her dakikasında gol yiyebilir..
ilerdeki oyuncular hem gol atmak hem de defansa full yardım etmek zorunda...

Çevrimdışı Efe

http://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/723974678394576896

bu adamı zerre kadar sevmem ama hayatının en mantıklı konuşmasını yapmış  :steamed: :steamed:
zaten o geri dörtlü olmayacak ki şuan ne yapılmasını bekliyor herkes anlamadım elimizde bu adamlar var rodolfoyu teknik heyet yada yönetim sakatlamadı şansızlık olabilir elindekiyle mücadele veriyorsun ve 6 puan öndesin şuan gelecek sezon önemli değil şampiyonluk önemli şampiyon olursun transferini yaparsın ilk şampiyonluk sanki şampiyon olduk geri dörtlü avrupada bişey  yapamaz diyorlar dereyi görmeden paça sıvamayı amma seviyoruz hep algı yaratmak işimiz ilk kayseri maçı yen sonra gs maçı sonra şampiyonluk şunu bi öğrenemedik :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı atalay

Beck küçük bir düşüş ile kızağa çekiliyor ise İsmail'in haftaya oynamasının izahı yok. Oyuncu tiplemesiyle filan da açıklanamaz. Haftalardır rakip takımların 1 numaralı hücum planı İsmail'in koridoru...

Çevrimdışı cursedofdragon

takım 5 puan öndeyken maçta 2 kez öne geçmişken bu kadar stres oluyorsa işimiz kolay değil..

Şenol Hocanın her maç 3 puan sevdası başına hep iş açıyor... ama hep rakip beraberliği yakaladığında veya öne geçtiğinde bu riskleri alıyor...

bu maçlar ligin ortasında olsaydı kasımpaşayı da akhisarı da farklı yenerdik... stres yönetemiyoruz malesef...

5 puan öndeyiz.. yenilsen bile lidersin.. Serdar ağlıyor.. demek ki son Konya maçında geriye falan düşsek bizim oyuncuların ayakları titreyecek...

nedir bu gerilim arkadaş...

bu arada bizim öndeki oyuncular hala anlayamadı.. takım öne geçtiği zaman iş bitmiyor.. bu defans maçın her dakikasında gol yiyebilir..
ilerdeki oyuncular hem gol atmak hem de defansa full yardım etmek zorunda...

bizim yüzümüzden önümüzde akhisar maçı var ben arfa gelsin o gitsin bu gelsin diyoruz.

Şampiyon olmuş gibi takımı karşılıyoruz.

Tepki vermiyoruz.

Çevrimdışı sallapati

ismail ve q7 beraber oynayamaz...

bu 2 adam takım oyununa tepki olarak doğmuşlar...

dikkat ediyor musunuz.. Beşiktaş hücumdayken q7nin ne yapacağını hiçbir Beşiktaşlı anlayamıyor.. sonra top kaybı oluyor..
takım defanstayken de İsmail in ne yapacağını kimse anlamıyor. Adam geri pas mı veriyor.. topu mu uzaklaştırıyor, x e mi pas atıyor yoksa y ye mi pas atıyor.. yoksa ortalarına mı atıyor kimse anlamıyor...

ikisi ilk 11 olunca takımın şaftı kayıyor resmen

Çevrimdışı Kemal

Beck küçük bir düşüş ile kızağa çekiliyor ise İsmail'in haftaya oynamasının izahı yok. Oyuncu tiplemesiyle filan da açıklanamaz. Haftalardır rakip takımların 1 numaralı hücum planı İsmail'in koridoru...

Dağ dağa kavuşur denizler kurur çöl olur ama su takımdan ismail ve Tolga kesilmezler bakın her açılışta bunlar vardır kulübün . Böyle işte bole kabul edeceksiniz edecem .

Çevrimdışı 38life

Beck küçük bir düşüş ile kızağa çekiliyor ise İsmail'in haftaya oynamasının izahı yok. Oyuncu tiplemesiyle filan da açıklanamaz.

Şimdi değil bunu daha önceden yapmak lazımdı. Tosic İsmailden kötü değil arkadaşlar Allah aşkına bunu nezamandır söylüyorum. Bunu görmemiz için İsmailin daha ne yapması lazım. Sadece yetenek, pozisyon alma bilmem ne cart curt bunlar değil ki herşey. İsmail mental olarak ölmüş durumda. Bu adamla hiçbir maça çıkılmaz!

Çevrimdışı canergiray77

zaten o geri dörtlü olmayacak ki şuan ne yapılmasını bekliyor herkes anlamadım elimizde bu adamlar var rodolfoyu teknik heyet yada yönetim sakatlamadı şansızlık olabilir elindekiyle mücadele veriyorsun ve 6 puan öndesin şuan gelecek sezon önemli değil şampiyonluk önemli şampiyon olursun transferini yaparsın ilk şampiyonluk sanki şampiyon olduk geri dörtlü avrupada bişey  yapamaz diyorlar dereyi görmeden paça sıvamayı amma seviyoruz hep algı yaratmak işimiz ilk kayseri maçı yen sonra gs maçı sonra şampiyonluk şunu bi öğrenemedik :bandit:
febe'li amcamla maçı izliyorum adam adam febe taraftarı olduğu halde bizim oyuncuların yaptıklarına fitil oldu heleki o penaltı olayı 2 aylık kalp ameliyatı olduğu halde  ve febeli olan amcam bile dayanamadı bas bas bağırdı adam :D
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Efe

yerine koyacağımız tosic yanlız ilk yarı neler söylediğimiz ismaile sallıyoruz bende salladım bu maç diğeride kendi kalesine gol atıyor  :icool: şuan orda tek adam ismail şu 4 maç gidip konuşacaksın gerekirse antrenmanda tek çalıştır psikolojik destek ver ve şu 4 maçta en iyi verimi al sonrasına lig bittikten sonra bak
Şampiyon Beşiktaş JK

Allah rızası için 1 tane kaleci alın ya lütfen ya çok şey mi istiyoruz 1 tane sağlam kaleci alın.

Çevrimdışı 38life

Dağ dağa kavuşur denizler kurur çöl olur ama su takımdan ismail ve Tolga kesilmezler bakın her açılışta bunlar vardır kulübün . Böyle işte bole kabul edeceksiniz edecem .

Valla kim kabul eder kim etmez bilmiyorum ama ben her fırsatta söylüyorum İsmail kalırsa kombinemi iptal ettiriyorum..

Çevrimdışı fatih e.

alexis in yaptığı üç hata da affedilmez. ilk penaltı pozisyonunda o topa yeni futbol öğrenmeye başlamış çocuk gibi girilmez. geçen hafta ne kadar olumlu oynamışsa bu hafta fazlasıyla olumsuz oynadı. ikinci golde içeri orta kesilirken durmaz. bir adım daha atsa kornere çok rahat gönderecek. 3. golde kaleci çıksa da o topu bırakmaz. affedilmeyecek hatalar bunlar.

ilk devre ersan ın oynamadığı iki maçta da puan kaybetmiştik. ersan ı satıyorsak onu aratmayacak birini tutup getirecektik. kalede karce, savunmada yalçın a bile ses çıkarmazdım.

bu maçtaki bir puanın bizi şampiyon yapacağını düşünüyorum. bir beraberlik hakkımız daha var.

cenk-gomez ileri ucunu beğendim. kapalı savunmaya karşı gayet yeterli oynadılar. ozi (tolgay) ortada, sosa kanatta, 2 forvetli sistem denenebilir.

Çevrimdışı Kemal

Boyko alındı ilk 18 de değil ulan pul mu bizim paralarimiz hale bak ya , konuşacam konuşmuyorum son 4 maç diye hadi susuyorum

Çevrimdışı sallapati

Kayseri inanılmaz formda geliyor karşımıza.. hem de çok rahat geliyorlar... Kalecileri Ahamada formda , Oğulcan , Sinan Bakış , Biseswar vs çok tehlikeli.. takım haftaya geriye düşerse işimiz kötü...

Hocam haftaya quaresma ile başlama Allah rızası için Gökhan Olcay yap haftaya...

Çevrimdışı Efe

Allah rızası için 1 tane kaleci alın ya lütfen ya çok şey mi istiyoruz 1 tane sağlam kaleci alın.
alındı aslında bende çok sevindim ama adam uyum sağlayamadı maalesef bu ap açık ortada lig bitimiyle beraber satılmalı kalırsa bizde büyük problem yaratır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kayseri inanılmaz formda geliyor karşımıza.. hem de çok rahat geliyorlar... Kalecileri Ahamada formda , Oğulcan , Sinan Bakış , Biseswar vs çok tehlikeli.. takım haftaya geriye düşerse işimiz kötü...

Hocam haftaya quaresma ile başlama Allah rızası için Gökhan Olcay yap haftaya...
haftaya takım geri falan düşmez maç zorlu geçecek ama şu var 12.adam arkalarında yeterki bireysel hatayı en aza indirelim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı 38life

Arkadaş bu hakemler neden İsmail'e hiç sarı kart çıkarmıyor? Adam 10 haftadır kart sınırında oynuyor...

alındı aslında bende çok sevindim ama adam uyum sağlayamadı maalesef bu ap açık ortada lig bitimiyle beraber satılmalı kalırsa bizde büyük problem yaratır

şu adamı bedava almadık.

İker Casillas

http://www.transfermarkt.com.tr/iker-casillas/profil/spieler/3979

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Görünen köy kılavuz istemez. Haftaya Allah korusun geriye düşersek taraftar çökecek. Zerre güvenmiyorum.

Umarım takım böyle bi hata yapmaz. İnsanların siniri bozuldu artık şu defans-kaleci 5'lisi yüzünden.

Sivas veya Bursa maçındaki gibi ard arda 2 gol bulursak bir nebze olsun enerji olur millete belki.

Taraftarlarla birlikte futbolcular da strese girdi şimdi durduk yere. Şuan 6 puan fark var arada, millet şampiyonluk gitti yorumları yapıyor.

Bu özgüvensizlik beni çok korkutuyor.

4 maç kaldı sıkın dişinizi be çocuklar.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

şu adamı bedava almadık.

İker Casillas

http://www.transfermarkt.com.tr/iker-casillas/profil/spieler/3979
aynen büyük tecrübe çok maç alırdı yapacak bişey yok yönetim şampiyonluk parasıyla defans ve kaleci hattını güçlendirecektir tabi lk şampiyon olalım sonra transfere bakarız
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

bu takım şampiyon olamazsa Ersan satıldığı için olamayacak.. Dua edelim de şampiyon olalım.. Nefret ediyorum yarın stresle TS-FB maçını izlemek zorunda kalacağız.. Bülent Yıldırım şovunu izleyeceğiz... Fener yenerse tek maça iniyor fark.. Biz zaten 1 puana oynamayı bilmiyoruz... fark 3 e inerse stres büyür

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Fener sanıldığı gibi dik duran güçlü takım değil . Kırılganlar özellikle deplasmanlarda. Bizim sorunumuz değiştirmemekte inat ettiğimiz kafa yapımız . Asıl rakibimiz Fener değil kendimiz. Kafa yapımız değişmedikçe sürekli benzer hataları yapıp bunların bedelini ödemek zorunda kalabiliyoruz. Taraftar olarak daha güçlü olmalı , dik durmalıyız . Duygusallığa kapılıp aklımızı ikinci plana atmamalıyız . Asıl önemli mesele yöneticilerimiz .Yöneticiler ile oyuncular arasında belli bir mesafe olmalı. Oynayan oyuncu kendisine yatırım yapıldığını , imzalanan sözleşme gereğince yerine getirmesi beklenen yükümlükleri olduğunu bunları yerine getirmeyince bir bedeli de olabileceğini bilmeli.  Ama bakıyorum bizim yöneticilerin geneline  ,oyuncularla olması gerekenden fazla iç içe olup bunu pekiştirecek şekilde 'Bizim çocuklar'  gibi  kavramlar türetiyorlar . Bu kavram suistimal edilmeye çok uygun bir kavram. Bizim çocuk kriterlerine uyarsan performansına fazla dikkat edilmeksizin sana ayrıcalıklar sunulması , yeni sözleşme imzalanması gibi . Yöneticilerimiz daha profesyonel hareket etmeli, oyuncularla arada belli bir mesafe olmalı  .