Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7284553 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı can1903

Ben Arfa slalom yaptı. GELME İHTİMALİ YOK.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı dkn_34

sosa giderse Şenol hoca onunn görevini üstlencek   bir oyuncu yaratacaktır.
kadrodan tolgay ,oğuzhan sosanın bölgesınde görev yapabilir diye düşünüyorum sosayı çinlilere iyi paraya satarsak bence gitsin .zaten çinliler yüksek maaş verince oyuncu gitmek istiyor kulübün yapacağı bişey olmuyor.

Çevrimdışı Swagger

Alisson Becker güzel olmaz mı?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sosa giderse Şenol hoca onunn görevini üstlencek   bir oyuncu yaratacaktır.
kadrodan tolgay ,oğuzhan sosanın bölgesınde görev yapabilir diye düşünüyorum sosayı çinlilere iyi paraya satarsak bence gitsin .zaten çinliler yüksek maaş verince oyuncu gitmek istiyor kulübün yapacağı bişey olmuyor.
Sosa , Ozinin de performansını artırıyor yalniz :tabe:

Sosa ve Ozi surekli ver kaça ve kisa paslara giriyorlar Sosa Topu alinca direk Ozi yi , Ozi topu alinca direk Sosayi ariyor ozellikle son maçlarda cok dikkatimi cekti bu durum yani ikisi birlikte verimli @dkn_34 @Çağrı @atalay
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

Bobo'ya söyleyelim de takım arkadaşları Lincoln ve Luan'a bizleri anlatsın

yıldız adayı
http://www.transfermarkt.com.tr/lincoln/profil/spieler/351738

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet57

Sosa gidecekse yerine kesinlikle bir oyuncu alinmali. Mevcut kadroda Sosa'nin katkisini verebilecek oyuncu gormuyorum. Bunun yani sira kanatta ve gobekte oynayabilmesi onemli.

Çevrimdışı ilhan mansız

seneye maddi olarak daha rahat olacağız. 9. ay sonu rakamlarına yani Şubat sonu itibarıyla klübün geliri 285 milyon TL na ulaşmış. Ersanın satışından gelen para burada var mı bilmiyorum ama satılan 10 inden fazla kombine ve 20 binin üzerinde üçlü bilet bu rakama dahil değil. İnşallah şampiyon olursak çok uzun yıllar sonra ilk defa kar açıklayabiliriz. Bu yılı 350-400 milyon arası bir gelirle kapatacak gibi görünüyoruz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Nisan 2016, 23:01:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
aynı şekilde fenerin sivas maçıda belli oldu

Keşke iki takımın da bundan sonraki tüm maçları belli olsa  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı mülkübey

Ben sirigu diyorum. Adı güzel bir kere. Starwars kahramanı mübarek
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:biggrinking: :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

Kayseri maçını sayma kalan 4 maçımızda 2 galibiyet 2 beraberlik yetiyor
ama bugun takımı karşılamaya gelmelerinde bizim çocukların yüzlerindeki ifadelere baktımda
çok gergin gördüm akhisar maçı istediğimiz gibi gitmeyebilir diye pis bir his kapladı içimi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı dkn_34

tabi .sosa oğuzhan ikilsi çok uyumlu .ama giderse şenol hoca o bölgeyi en iyi şekildee doldurcağına yürekten inanıyorum.
bu sezon sosa çok önemli işler yaptı atiba ile en kritik görevi üstlendiler.

Çevrimdışı dkn_34

bana göre  sezonun oyuncuları   1.sosa 2.atiba 3.gomez 4.oğuzhan 

Çevrimdışı izmirkartali

Kayseri kazandı. Bize rahat gelecekler.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı mhmt_bjk_1998

Kaleye handanovic alınabilirmi imkan varmıdır?

E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O SENE BU SENE !

Çevrimiçi Necmi

Senol Hocayi bende Cok seviyorum , Transfer sezonunda Senol Hocanin getirilmesini en cok isteyenlerden biriyim ben bu forumda En cok karsi cikanda @Necmi abiydi :evillol:

Ama O Karadeniz Inadi biraz is açıyor hocanin başına bende Karadenizliyim her ne kadar Dogu karadenizli olmasamda Bati karadenizliyim oradan biliyorum bende de var o inattan ,Genetik bizde bu İnat :evillol:
ben nedenini söylüyorum dünya kupasında Beşiktaşlı oyunculara aldığı tavrı asla affetmem
gs nin fenerin çöplerini 90 dakika oynatırken bizim oyuncuları kulübede çürüttü. onu 3. yapanda bizim oyunculardı.
ben o zaman çok hatırını sormuştum. şimdide sayemizde şampiyon hoca etiketi takacak. Şenol hocanın olan tüm kariyeri
Beşiktaş sayesinde bunada kader diyelim. Benim hocalığına söylediğim bir laf yok ne dedim işin sonuna doğru final maçlarında yalpalar.
nitekimde yalpalıyor. Bir türlü bunu aşamadı bu sene şampiyon olursak aşar herhalde sene başındaki Şenol hoca gitti yerine biliç geldi :o_o:
nerde o saldıran ısıran takım 3 haftadır hata üstüne hata yapıyor  @Yunus Emre Dökmeci
Benim söylediklerim oluyor şu an umarım bu şekilde teklemeden gideriz. Gerçi kasımpaşada tekledikte rakip berbat

Çevrimdışı mylife1903

Haksizmiyim abi @mylife1903
Pas gelmis doksana cakayim hemen
Bosa kurek cekiyonuz
Senol gunesin halinden tavrindan belliydi yarim bir kaleci istedigi, yahu hersey meydanda neden goremiyorsunuz. Adam yabanci kaleci antrenorunu bile istemedi. Bence zor ikna etmislerdir, boyko da yonetim transferine benziyor. Olan mangirlara oldu.

Sorulmasi gereken sorular var, cok ciddi bir mesele var, dogru sorulari sormak lazim, mesele dedim skandal derdim aslinda.
Uzun zamandir uzak oldugum icin baglantilarim yok eskisi gibi, dogru sorulara cevap bularak olayi cozelim
Sherlock hesabi

Senol gunes, sambade midir nedir onunla calismak istedi mi?
Istemediyse nasil razi oldu?
Senol gunes kaleci istedi mi?
Istediyse kimi istedi?
Ispanyol, senol gunesin onerdigi isimlere ne dedi?
Ispanyol boyko icin ne rapor verdi?
Yonetim kaleci alinmasini icin menecer yardimi aldi mi?
Aldiysa kim bu menecer?
Senol gunes ve ya ispanyol boykoyu izledi mi?
Ispanyol tolga icin yeterli raporu verdi mi?

Uzar gider bu olay, detayli arastirilmali cunku 10milyon liramizmuctu sadece bonservis icin.

Çevrimdışı mylife1903

Siradan bir kaleci almayiz umarim. Boyko tutmadi, herhangi sebepten dolayi.

Karcemarskas'in sozlesmesi bitiyor. Adler/Costil/Ospina seviyesinde kaleci alinmayacaksa, Fabricio gibilerine Karce'yi tercih ederim.
Ligi ve oyunculari taniyan kaleci mantikli ama tolga var elimizde. Cok okuz bir kaleci degil tolga, balli degil bence yeterli ama bomba gibi herif gol sevinci sirasinda sakatlanip 3 ay yatabilir hastanede.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Kayseri maçını sayma kalan 4 maçımızda 2 galibiyet 2 beraberlik yetiyor
ama bugun takımı karşılamaya gelmelerinde bizim çocukların yüzlerindeki ifadelere baktımda
çok gergin gördüm akhisar maçı istediğimiz gibi gitmeyebilir diye pis bir his kapladı içimi
Böyle daha iyi, maci cok ciddige aldiklarin göstergesidir bu.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi COB

Ben hala Töre'nin satilip yerine Adnan Januzaj'in alinmasi taraftariyim. Senol Gunes bu oyuncuyu dunya futboluna tekrar sunar.

Çevrimdışı mhmt_bjk_1998

Abi bu ben arfayı büyük ihtimal yedirmezler bize adam süper. Çok süratli hiç izlememiştim son maçlarının özetini izledimde yok yani yedirmezler

E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O SENE BU SENE !