Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7282707 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

bu aspor'a bakmayın yav ne zaman Beşiktaş'la maç olsa rakip takımın hocalarını bizim maçtan hemen önce ya yayına çıkartıyorlar ya yayına bağlıyorlar gaz veriyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

bana göre  sezonun oyuncuları   1.sosa 2.atiba 3.gomez 4.oğuzhan
1.cenk gonen
Adam resmen gsyi bitirdi iyiki satmisiz, ustune para aldik, ustune adam muslerayi bitirdi, hic bir takim 50 tane gol yemis oyuncuya o gs taraftarinin kici acikken gordugu ruyalardaki parayi vermez. Aynisi faruk suren gormustu,ne olacak borc borc bir emreyi satsam bir okani satsam borclari kapatirim, diye atarlaniyordu, emre ve olan saglikli yasam icin spor yapmadiklarini belirterek, belese italyaya gittiler.
Sezonun oyuncusu bence
2.mustafa pektemek bu sezon sadece 5 dakika kadar oynadi herhalde ve o macta da puan kaybettik, bu kadar az oynayip takima bu kadar fazla puan katkisi yapan baska bir oyuncu yoktur. Kulubun muhasebecileri kafayi yese de oynamayarak takima buyuk katki saglayan mustafa pektemek en iyi ikinci oyuncu.

Çevrimdışı cisse557

Oğulcan desem vizyon diyoruz Oğulcan diyorsun diyenler çıkabilir ama olsun diyeyim ben

Çevrimdışı 38life

Kayseri kendi adına sezonun final maçını oynayıp kazandı, şampiyon olmuş gibi seviniyorlar şu an. Bizim maça rahat çıkacaklar.

Kayseri önümüzdeki 4 haftada sadece 1 maç kazanabilir.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Kayseri önümüzdeki 4 haftada sadece 1 maç kazanabilir.

Kaç puan kazanacakları önemli değil, Kayseri'nin kümede kalma matematiğini yapacak değiliz.

Maçtan sonraki sevinç görüntüleri sezonu bitirmiş, hedeflerine ulaşmış izlenimi veriyordu. Hedefine ulaşmış takımla hedefini kovalayan takımın isteği, gayreti, haftaiçindeki idman temposu farklı olur.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı trojan

Henüz golsüz berabere maçımız olmamış. Fb ise 4 maçını 0-0 bitirmiş.

Çevrimdışı nusretaslanturk

çocuk formalarının daha kaliteli olduğunu farkedeniniz oldu mu hiç daha önce..

Çevrimdışı Ensar

Mehmet Topaldir abi o :icool:

Ama ben kendisini hic begenmem benim icin sıradan yeteneksiz bir oyuncudur ama bizim forumun gözünde Atibadan daha iyidir hatta bildiğin Veloso muamelesi görüyor :akuma:
+1903 ,bildiğin kazma gereksiz bir oyuncu bence
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Tolga ile Sozlesme uzatiliyorsa da Senol hocanin istegi ve baskisiyla uzatiliyordur

Bu kadar Taraftar tepkisi goren bir oyuncuyla hicbir yonetim sozlesme uzatmaz uzatamaz..
hangi taraftar baskısı , bırakın bu işleri , her maç tribüne çağırıp alkışlanıyor en ufak tepki yok şimdi kimse çıkıp şampiyonluğa giderken adam protesto edilmez demesin Tolga bugünün sorunu değil çünkü. kısaca bize müstahak Tolga.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kalyoncu

Boyko konusunda şenol güneş nasıl suçlu ben çözemedim şenol güneşmi o golleri yemesini söyledi? Fırsatsa fırsat en iyisi geldi eline değerlendiremedi bu süreçte 18 e almaya devam etse günaya adaletsizlik olmazmıydı? Şenol hoca sonuna kadar haklıdır olup olmadık haberleri gerçek sanıp boşuna yüklenmeyin bir kaleciye bir beklere yüzümüz gülmedi hiç

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Buralar dutluk olmuş :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı murat_

Rachid Ghezzal (?)

twitterda bende gordum bu oyuncu ile ilgileniyormusuz neycidir bu adam isimizi gorurmu ??

Çevrimdışı atalay

twitterda bende gordum bu oyuncu ile ilgileniyormusuz neycidir bu adam isimizi gorurmu ??

L'equipe yazmış. Yetenekli oyuncu.

Çevrimdışı atalay

Samed Kılıç'ı da yazmışlar. Bu çocuk büyük potansiyel... Avrupa'nın devleri takipte... Zor.

Çevrimdışı 38life

Ghezzal videolardan anladığım kadarıyla tam bizim oyun tarzımıza göre. Çalım atıyor fakat adamı geçince direkt pasını atıyor, 3. alana hızlı geçiyor, paslı oyunu seviyor. Tabi videolar yanıltıcı olabilir.

Çevrimdışı murat_

Samed Kılıç'ı da yazmışlar. Bu çocuk büyük potansiyel... Avrupa'nın devleri takipte... Zor.
transfermarkta gore sozlemesi sezon sonu bitiyor belki kapatiriz hemdr beleş bizim baskanin en sevdigi tip transferler samed fransa milli takimlarinin tum alt yas gruplarinda oynamis umarim aliriz

Çevrimdışı atalay

Bu sabah İzmir'de hiç görmediğim kadar Beşiktaş formalı insan gördüm. Zaten en fazla göçü İstanbul'dan alıyoruz, bu sefer toplu göç olmuş.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu sabah İzmir'de hiç görmediğim kadar Beşiktaş formalı insan gördüm. Zaten en fazla göçü İstanbul'dan alıyoruz, bu sefer toplu göç olmuş.
İzmirin neresinde gördün

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı MrtBlgc

Rachid Ghezzal (?)

İzlerken ne kadar da Riyad Mahrez bir oyuncu dedim, kendisi de Cezayir'liymiş :)
Sezon toplamı 8 gol 8 asist. Bonservis 2,50 mil euro diyor transfermarket'de.
2017'de sözleşmesi bitiyormuş. Yetenekli oyuncu yalnız.

Rachid Ghezzal (?)

değişik bir oyuncu videolardan gördüğüm kadarı ile.