Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7285314 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Anıl1903

lukac mı tıkaç mı vardı ya akhisarda, kaleci bozuntusu.. hah sakatmış  o oynamayacakmış
Son maçlarda çoğunlukla Fatih Öztürk oynamıştı zaten...

Çevrimdışı Tolga

Tamam Iste bende ayni seyi söylüyorum Bizim Ligde kismen is görür ama S.l de patlar Ingilterede oldugu gibi bizim taraftarin nedense Ospinaya karsi Acayip bi Guveni var oyle anlatiyirsunuzki sanki Cok ust duzey bir kaleciymis gibi cok abartıyorsunuz ben onu anlatmaya calisiyorum

Ozetle Ospina ->>>>> Vasat ustu kaleci
Ospina en az Muslera'nın formda olduğu dönemlerdeki kadar performans verir.

Gerçi boşa konuşuyoruz o iş bu saatten sonra biraz zor olur.

Siradan bir kaleci almayiz umarim. Boyko tutmadi, herhangi sebepten dolayi.

Karcemarskas'in sozlesmesi bitiyor. Adler/Costil/Ospina seviyesinde kaleci alinmayacaksa, Fabricio gibilerine Karce'yi tercih ederim.
Benim de Türkiye'den tercihim sadece Itandje olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ospina en az Muslera'nın formda olduğu dönemlerdeki kadar performans verir.

Gerçi boşa konuşuyoruz o iş bu saatten sonra biraz zor olur.
Benim de Türkiye'den tercihim sadece Itandje olur.
Karce de olur Itanjede olur nasil olsa yine Tolga oynayacak :lol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı nusretaslanturk

beleşe mandanda diye bir adam var, uzak değil pek fransa'da ortasından nehir geçen bir liman kenti var orada kendisi.. adler'i bilemem diğer bütün adaylardan daha faydalı olur

Çevrimdışı RQ7_351903

Adler - Sirigu - Ospina bunlardan biri gelse ligin en iyi 2 kalecisinden birine sahip oluruz.

Özellikle Sirigu gelirse ligin en iyi kalecisine sahip oluruz.

Iddaamin sonuna kadar arkasindayim Senol Hoca oldugu surece iyi kaleci alinmayacak yerli yada yabanci farketmez

Ya Tolganin yedegi olmayi kabul eden bir kaleci yada Tolga ile rekabete girip onun performansini artiracak bir kaleci alinir Kazanan hep Tolga olacak..

beleşe mandanda diye bir adam var, uzak değil pek fransa'da ortasından nehir geçen bir liman kenti var orada kendisi.. adler'i bilemem diğer bütün adaylardan daha faydalı olur
Sezon basi VETO etti Hoca :busted_cop:

Çevrimdışı Mehmet57

Itandje'da kotu degil, ama Karcemarskas senelerdir bu ligin en iyi kalecilerinden biri. Bence Muslera'dan sonra ligin en iyi kalecisi. Sanssizligi senelerdir yabanci sinirina denk gelmesi oldu. Almak isteseydik yuksek fiyat cekeceklerdi, ondan ziyade kaleci mevkisine Turk bir nevi mecburiydi.

Fabricio gibi orta seviye kalecileri getirip birdr yeni kulture alisacakmi edecekmi diyecegimize Karcemarskas gelsin.

Tolga ile Sozlesme uzatiliyorsa da Senol hocanin istegi ve baskisiyla uzatiliyordur

Bu kadar Taraftar tepkisi goren bir oyuncuyla hicbir yonetim sozlesme uzatmaz uzatamaz..

Sezon basi VETO etti Hoca :busted_cop:
Mandanda'nın kendisi ayrılmadı sezon başı sezon ortası, sezon başı başkanlarının cinsliğindendi, sezon ortasında'da batan gemiden kaçan fare olmak istemedi.

Itandje'da kotu degil, ama Karcemarskas senelerdir bu ligin en iyi kalecilerinden biri. Bence Muslera'dan sonra ligin en iyi kalecisi. Sanssizligi senelerdir yabanci sinirina denk gelmesi oldu. Almak isteseydik yuksek fiyat cekeceklerdi, ondan ziyade kaleci mevkisine Turk bir nevi mecburiydi.

Fabricio gibi orta seviye kalecileri getirip birdr yeni kulture alisacakmi edecekmi diyecegimize Karcemarskas gelsin.
Aha benim kafadan biri cikti sonunda :evillol:

2 senedir Karcemarskasi tarnsfer etmeye çalışıyorum kesinlikle katiliyorum ligin en iyi 2.ci yabanci kalecisi bencede bunu hep soyluyorum ama aldigim cevap bizim takimin kalecisi olamaz oluyor

Tolga oluyor ama Karce olmaz bu ne lahana ne perhiz turşusu :bandit:

Edit : Karcenin sozlesmesi sezon sonu bitiyor :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı Samet_

Her sene sağ bek sol bek ve kaleci transferini bir daha yapmak istiyorsak bi yerlerde ciddi hata var. Bu kulüpte defans bölgesine kim transfer

yapıyor ya da hangi ekip bilen var mı ya bu adamları uzak tutsunlar transferden net bir sekilde oyuncudan anlamıyorlar ve kulübü zarara

sokuyorlar

Mandanda'nın kendisi ayrılmadı sezon başı sezon ortası, sezon başı başkanlarının cinsliğindendi, sezon ortasında'da batan gemiden kaçan fare olmak istemedi.
Mandanda ile her konuda anlaşıldı sezon basi Ve Hoca VETO etti kardesim Eldekileri göreceğim onlarla devam edecegim dedi..

Unutuyorsun bazi şeyleri

Valdesi de mi vermediler ? Adam hava alanindan geri döndü ! Hocanin son dakika Vetosu ile..

Çevrimdışı Viviano

Kayserispor kalecisi Ali Ahamada bence ligin en iyi kalecisi şuan. Muslera'dan daha önde görüyorum ben. Şuan oynanan Kayseri - Bursaspor maçında da coşuyor herif. Kayseri nerden bulup getirmiş helal olsun.

Mandanda ile her konuda anlaşıldı sezon basi Ve Hoca VETO etti kardesim Eldekileri göreceğim onlarla devam edecegim dedi..

Unutuyorsun bazi şeyleri

Valdesi de mi vermediler ? Adam hava alanindan geri döndü ! Hocanin son dakika Vetosu ile..
mandanda'nın yanına promosyon eklemişlerdi iki tane :) valdes'i şenol hoca'dan daha çok sambade veto etmişti..

mandanda'nın yanına promosyon eklemişlerdi iki tane :) valdes'i şenol hoca'dan daha çok sambade veto etmişti..
Evet bi stoperde vardi hatta 4.5 milyonluk bor paketti ama degerdi belkide :tabe:

Çevrimdışı Ogün

Tamamen aynı fikirdeyim. Karce'yi çok severim, iyi kaleci.

Ayrıca Valdes öldü, toprak atanı yok. Boşverin.

Kimse kızmasın ama Yalcin Ayhana buyuk haksizlik ettik

O adami alacaktik , Ligin en golcu ve en istikrarli stopelrinden biri yillardir da boyle cok iyi bir rotasyon oyuncusu olurdu suan elimizde olsaydi..

Çevrimdışı Anıl

Tolga ile Sozlesme uzatiliyorsa da Senol hocanin istegi ve baskisiyla uzatiliyordur

Bu kadar Taraftar tepkisi goren bir oyuncuyla hicbir yonetim sozlesme uzatmaz uzatamaz..

Yanlış sularda yüzüyosun abi, Şenol Güneş'i yedirmeyiz. Başka kurban seç kendine

Çevrimdışı Anıl

Kimse kızmasın ama Yalcin Ayhana buyuk haksizlik ettik

O adami alacaktik , Ligin en golcu ve en istikrarli stopelrinden biri yillardir da boyle cok iyi bir rotasyon oyuncusu olurdu suan elimizde olsaydi..
Ah Şenol Güneş veto etmeseydi keşke :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Buyrun uzmanindan dinleyin @Mehmet Ali C.  @Tolga
tamam işte kötü değil ki muslera ayarında bir kaleci gayet iyi bence şuan potansiyelinin çok altında ama ciddi potansiyelli
Ben herşeyi dört dörtlük demedim ki.

Sen diyorsun ki iyi kaleci değil ben de diyorum ki Ospina iyi bir kaleci yan toplarda sıkıntıları olsa da.
aynen öyle tolga istikrarlı bir şekilde 1 2 sezon oynasa çok gelişecektir

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yanlış sularda yüzüyosun abi, Şenol Güneş'i yedirmeyiz. Başka kurban seç kendine
Yemeye calisan kim :alala: @Anıl

Ac iletilerimi oku ! Senol hocayi cok severim , Transfer sezonunda Getirtilmesini en cok isteynlerden biriyim Avatarimi bile Kac kez Senol hocanin resmini yaptim ama bazi şeyleri de eleştirmek hakkimiz

Kaleci konusunda fikrim hic degsimeyecek hoca ile alakali..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@ atalay Benim ospina olmazsa 1.ci kaleci adayım ruffier taş gibi kaleci 6 7'e alsak bence süper iş yapmış oluruz

Ah Şenol Güneş veto etmeseydi keşke :evillol:
:vur :vur

Dalga gececek baska birini bul kendine :bandit: