Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289223 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Gelirler performans ücretine göre değişir. Ligde galibiyet: ₺ 1,3 M; beraberlik ₺ 650 bin ... Şampiyonluk: 17 milyon TL.

ŞL katılım ücreti: 12 milyon €... Gruplarda galibiyet: 1,5 M €; beraberlik: 500 bin €... Gruptan çıkan ekiplere ekstra: 5,5 milyon €...
[ Son Düzenleme: 22 Nisan 2016, 00:02:13 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Gelirler performans ücretine göre değişir. Ligde galibiyet: ₺ 1,3 M; beraberlik ₺ 650 bin ... Şampiyonluk: 17 milyon TL.

ŞL katılım ücreti: 12 milyon €... Gruplarda galibiyet: 1,5 M €; beraberlik: 500 bin €... Gruptan çıkan ekiplere ekstra: 5,5 milyon €...

ŞL yayın gelirleri ise yaklaşık 10 milyon € civarı...
@atalay tek takim girince yayin gelirini komple aliyor arti katilim ucreti, dogru mu?
Kaba hesap 22 4 milyon da aldigimiz 8 puandan gelse. 26 milyon yapar, sampiyon olunca da tff 5 veriyor gibi oldu 31, mubarek rakam. Avrupa ligine gecince de biraz euro gonderir uefa. 35 olabilir gibi duruyor. Kombine sahipleri yasadi, sampiyonlar ligine manyak fiyat ceker yonetim

Çevrimdışı atalay

@atalay tek takim girince yayin gelirini komple aliyor arti katilim ucreti, dogru mu?
Kaba hesap 22 4 milyon da aldigimiz 8 puandan gelse. 26 milyon yapar, sampiyon olunca da tff 5 veriyor gibi oldu 31, mubarek rakam. Avrupa ligine gecince de biraz euro gonderir uefa. 35 olabilir gibi duruyor. Kombine sahipleri yasadi, sampiyonlar ligine manyak fiyat ceker yonetim

12 Milyon € tek takım... 3. olursan UEFA da son 32 turu geliri sadece 500 bin €... Maç günleri Kartalyuvası ve bilet gelirlerinden de minumum 10 milyon TL gelir elde edilir.

Çevrimdışı Mehmet K

ŞL yayın gelirleri ise yaklaşık 10 milyon € civarı...
Eğer şampiyon olduğumuzu varsayarsak yaklaşık 50 milyon TL civarı kazancımız olacak. Galibiyet, beraberlik ve şampiyonluk primleri ile birlikte.

Şampiyonlar Ligi'nde 2 galibiyet 1 beraberlik almamız ve Fenerbahçe'nin gruplara kalamaması durumunda 25,5 milyon € kazancımız olur.

Edit: Bilet ve diğer kazançları katmadım.
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2016, 23:26:52 Mehmet K ]

Çevrimdışı atalay

GS'ın son 4 yılda pastadan aldığı dilimin büyüklüğünü görebilirsiniz. Oradan bu kadar borç yaratmak ise müthiş bir yöneticilik başarısı.

Çevrimdışı mylife1903

Sanki sampiyon olmus gibi para saymaya basladik ustune onumuzdeki sezonun kadrosunu bile kurduk. Onumuzde daha 5 hafta var, basimiza bir is gelirse acayip travma yasariz. Dereyi gormeden pacalari sivamamak lazim.

Gelirler super tsbii, uefa butun takimin maasini karsiliyor neredeyse.
Ayrica @cagri anlatmisti gecenlerde baskanin loca ve bazi sponsor gelirlerini borc olsrak yazdigini. Onumuzdeki sezonun butcesinde borclar hasirt diye dusebilir. Uyurmuyor bu borc hikayesi. Onumuzdeki sezonun butcesini gormek lazim hemen belli olur ne planladilar ne yapacaklar biletler kac para olur.

Benim hayalim su borclari 100$ seviyesine cekip tek bir uzun vadeli kredi alip bir kalemde silmek hepsini.

Çevrimdışı mylife1903

GS'ın son 4 yılda pastadan aldığı dilimin büyüklüğünü görebilirsiniz. Oradan bu kadar borç yaratmak ise müthiş bir yöneticilik başarısı.
Unal aysal basarisi iste. Kendi sirketine 2 damacana su alirken pazarlik yapan adam soz konusu futbol olunca bu cilege 5 su cilege 7 daldaki kusa 12 derse az bile borclari bence.

Çevrimiçi murat

Hedefe koşar adımla gidiyorlar.hakikaten çok başarılı bir yönetimdi.riva arazisine konmak için yapılan plan büyük ölçüde başarılı oldu.artık hasat zamanı.

Çevrimdışı Anıl

Şampiyon olursak ligdeki galibiyet ve beraberlik primleri dahil toplam 33 milyon euro kazanıcaz. Eğer şampiyonlar ligi gruplarda tek takım olursak +5 milyon euro daha. Gruplardan çıkabilirsek de +10 milyon euro daha. Yani gruplardan çıkamasak bile şampiyonlar ligine giden tek takım olursak şampiyonlar ligi gruplarındaki galibiyet ve beraberlik primleri dahil 41-42 milyon euroluk net gelir elde edicez :)

Çevrimdışı 38life

Usta ŞL'de hedefi niye direkt 2.lük olarak koydun öyle. Biz geçen sene daha kötü kadroyla Arsenali az daha eliyorduk Demba Ba'nın sondakikada kafası girse herşey değişiyordu. Tottenham'ı içerde dışarda tokatladık, Liverpool'u eledik. Şimdi kadromuz daha kaliteli ve seneye daha kaliteli olacak inşallah. İyi bir kura çekersek her türlü ikinciliğe oynarız...

Çevrimdışı cursedofdragon

Şampiyon olursak ligdeki galibiyet ve beraberlik primleri dahil toplam 33 milyon euro kazanıcaz. Eğer şampiyonlar ligi gruplarda tek takım olursak +5 milyon euro daha. Gruplardan çıkabilirsek de +10 milyon euro daha. Yani gruplardan çıkamasak bile şampiyonlar ligine giden tek takım olursak şampiyonlar ligi gruplarındaki galibiyet ve beraberlik primleri dahil 41-42 milyon euroluk net gelir elde edicez :)

Bizim başkanı görür gibiyim :D  :evillol:

Çevrimdışı kyiv

Akıllı davranarak bu Galatasarayı bu gelirlerden mahrum bırakmalıyız.Önümüzdeki 5 sene onlara yağmurlu havada su vermemeli.

Çevrimdışı Anıl

Bizim başkanı görür gibiyim :D  :evillol:

Ee başkan bunları hesaplasın ona göre kadro kursun bu sene,şampiyonlar liginde her galibiyet 1.5 milyon euro :D

Akıllı davranarak bu Galatasarayı bu gelirlerden mahrum bırakmalıyız.Önümüzdeki 5 sene onlara yağmurlu havada su vermemeli.

Bu sene artı önümüzde ki sene onlar hak kazansada gidemicek zaten :D

Biz fener'i de mahrum bırakmalıyız :D

Çevrimdışı kyiv

Bu sene artı önümüzde ki sene onlar hak kazansada gidemicek zaten :D

Biz fener'i de mahrum bırakmalıyız :D

Elbette Feneri de bırakmalıyız. Özellikle Galatasaray bedavadan çok şampiyonlar liginin ekmeğini yedi.Şerbetliler...

Ee başkan bunları hesaplasın ona göre kadro kursun bu sene,şampiyonlar liginde her galibiyet 1.5 milyon euro :D

ah ahhh bu fair-finansal zımbırtısı hem iyi hem kötü işte yoksa hazır ne güzel şampiyon oluyoruz para geliyor şampiyonlar ligine direkt katılıyoruz ordan para geliyor ama kulanamıyoruz işte illa oyuncu satmadan oyuncu alamıyoruz :) Yoksa başkanda istemez mi robbeni :D

Çevrimdışı Çağatay

O değilde aklıma geldi şimdi bundesliga sampiyonu olacak takım sadece sampiyon oldugu icin 100 milyon euro aliyor yanlis hatirlamiyorsam epl yi düşünemiyorum düşünmeyi bile düşünemiyorum.

Çağrı nın tabiriyle makas çok açılıyor
Benim tabirimle de bize şemsiye çok açılıyor :D

Neyse iyi geceler forum ahalisi
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2016, 23:52:38 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Elbette Feneri de bırakmalıyız. Özellikle Galatasaray bedavadan çok şampiyonlar liginin ekmeğini yedi.Şerbetliler...

artık ne yiyeceklerini ben burda söylemeyeyim :)

Çevrimdışı murat baltacı

Allah razı olsun anlayan biri çıktı sonunda bunu anlatamıyorum sabahtan beri.

İlla kırmızı kart penaltı vermesine gerek yok maç içinde ince ince doğruyor diyorum sabahtan beri.
ya kardeşim sizin bildiğinizi bizde biliyoruz son kez yazıyorum anlayamıyosan cvp yazma. cüneytin ne mal olduğunu biliyorum bizi ince ince doğrar farkındayım bende diyorumki deniz ateş,ali palabıyık gibi bomba hakemler verselerdi maçı batırabilirdi kontrolü kaybedebilirdi bize kırmızı akhisara penaltı verse çeviremezsin maçı ama takım top oynarsa cüneytin ince doğramaları bizi etkilemez zaten adam gibi yönetecek hakem yok cüneyt kariyerini riske atıp cem papila benzeri bi yönetim sergileyemez.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı atalay

ŞL yayın geliri 15 milyon €...

Çevrimdışı Anıl

ŞL yayın geliri 15 milyon €...
O zaman güncelleme yapalım :D

Şampiyon olup şampiyonlar ligine giden tek Türk takımı olursak elde edeceğimiz net gelir 46-47 milyon euro :)

Çevrimdışı Kutay

O zaman güncelleme yapalım :D

Şampiyon olup şampiyonlar ligine giden tek Türk takımı olursak elde edeceğimiz net gelir 46-47 milyon euro :)
abi bu kadar fazla olmaz bence gruptan çıkarsak falan anca bu kadar olabilir
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı atalay

Velhasıl kelam havuz, şampiyonluk + performans ücreti, iddia gelirleri derken kasaya ₺ 100 milyon aşkın bir meblağ girecek.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Anıl

abi bu kadar fazla olmaz bence gruptan çıkarsak falan anca bu kadar olabilir
2015-2016 Sezonu Sportif Gelirimiz(Tahmini)

25 galibiyet 4 beraberlikle ligi şampiyon tamamladığımızı varsayarak;

35 milyon tl galibiyet ve beraberlik primi,
17 milyon tl şampiyonluk primi

52 milyon tl(16 milyon euro) TFF'den.

12 milyon euro şampiyonlar ligi gruplar ayak bastı parası,
8 milyon euro yayın hakkı parası(tek türk takımı olarak gidersek tamamı bizim),

30 milyon euro UEFA'dan.

Şampiyonlar Ligi'nde 2 Türk takımı olursa net gelirimiz 32 milyon euro, sadece biz olursak 36 milyon euro

[ Son Düzenleme: 22 Nisan 2016, 10:23:52 Anıl ]