Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289553 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

o da beleş gelicek olursa sözleşmesi bitiyor ulan yine transfer konuşmuyayım diyorum dayanamıyorum :D

Baksana medya forum herkes transfer konuşuyor inşallah akhisar maçında başımıza birşey gelmez.
Akhisar maçından bende korkuyorum zor maç olacak.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Bence transfer haberlerine kendinizi kaptirmayin ,biten hicbirsey yok.Yoneticiler elbette yeni sezon transferleri icin calisacak ama bunlarin hicbirinin zamani degil.

5 puan ondeyiz avantaji korumali şampiyonluğu kovalamaliyiz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

Akhisar maçından bende korkuyorum zor maç olacak.

zemin kötü hakem kötü beck yok defans SOS veriyor.Geçen senede bu adamlar yüzünden şampiyonluk gitti bunlara yenildik bidaha belimiz doğrultamadık.Bize hep ters geliyorlar.

Ha bu sene stadımız var takım yenilse bile hemen reaksiyon gösteriyor kasımpaşa maçı gibi ancak fener'e boşu boşuna ümitlendirmeye gaz vermeye gerek yok hem puan farkı 2'ye düşücek Allah korusun kaybedersek fener'de ts'yi yenerse.

O yüzden akhisar maçına konstre olmamız lazım.
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2016, 17:35:09 cursedofdragon ]

Çevrimdışı murat baltacı

siz halen algılayamamışsınız burda kimse akhisar'ı kollar demiyor zaten.

Fenerli bülent yıldırım'ı ts maçına atadılar.Fenerli cüneyt'i de bizim maça atadılar burda kollanacak olan takım fener.

Akhisar maçında maç içinde ince ince nasıl maç'a müdahale edicek izleyin görün halen şu adamı savunan varya diyecek çok birşeyim yok.

Ya ben bu ülke'de yaşamıyorum olayları çok büyütüyorum.Yada bazı Beşiktaş'lılar Tff'nin aziz tarafından yönetildiğini bilmiyor.
Dostum herşeyin farkındayız cüneyti savunduğum falan yok sen ata o zaman kimi atarsın bizim maça? toy maçı katledecek bi hakem yerine kariyeri olan cüneyti tercih ederim ben deniz ateş,ali palabıyık gibi bomba hakemler olsa herşeyi yapabilirler ama cüneyt akhisar lehine çok bariz hatalar yapamaz hem kıytırık anadolu klübü için kariyerini baltalamaktan korkar hemde bizim vereceğimiz tepkiden. derbilerde tepki verecek iki taraftan birine yarandığı için gündemde kalmıyo bu herif ama akhisarmı bizmi oda oluşacak tepkiyi hesaplar.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Tolga

zemin kötü hakem kötü beck yok defans SOS veriyor.Geçen senede bu adamlar yüzünden şampiyonluk gitti bunlara yenildik bidaha belimiz doğrultamadık.Bize hep ters geliyorlar.

Ha bu sene stadımız var takım yenilse bile hemen reaksiyon gösteriyor kasımpaşa maçı gibi ancak fener'e boşu boşuna ümitlendirmeye gaz vermeye gerek yok hem puan farkı 2'ye düşücek Allah korusun kaybedersek fener'de ts'yi yenerse.

O yüzden akhisar maçına konstre olmamız lazım.
Kaç gündür aynı şeyi söylüyorum bu maç bizim şampiyonluk maçımız.

Akhisar maçını kazanırsak haftaya Kayseri'yi de yener işi bitiririz. Hani söylemek istemiyorum ama bu maçta takılırsak son 3 hafta daha sıkıntılı geçer.

Son 3 haftaya en azından 5 puan farkla önde girmemiz lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı DADAYKARTALI

yenemiyorsak bile yenilmemeliyiz bu maçta alabileceğimiz bir puan bile çok önemli sonraki üç maçı kazanır konyadan 1 puan alabilirsek şampiyon oluruz :money:

Çevrimdışı mylife1903

yenemiyorsak bile yenilmemeliyiz bu maçta alabileceğimiz bir puan bile çok önemli sonraki üç maçı kazanır konyadan 1 puan alabilirsek şampiyon oluruz :money:
Yenemiyorsak yenilmememiz sart, kasimpasayla berabere kalsaydik daha rahattik simdi

berabere kaldığımız an fener'e naparlar ederler ts maçını kazandırıp puan farkını 4 düşürürler.

Dostum herşeyin farkındayız cüneyti savunduğum falan yok sen ata o zaman kimi atarsın bizim maça? toy maçı katledecek bi hakem yerine kariyeri olan cüneyti tercih ederim ben deniz ateş,ali palabıyık gibi bomba hakemler olsa herşeyi yapabilirler ama cüneyt akhisar lehine çok bariz hatalar yapamaz hem kıytırık anadolu klübü için kariyerini baltalamaktan korkar hemde bizim vereceğimiz tepkiden. derbilerde tepki verecek iki taraftan birine yarandığı için gündemde kalmıyo bu herif ama akhisarmı bizmi oda oluşacak tepkiyi hesaplar.

ya sen halen olayın farkında değilsin halen anadolu takımını mı karşısına alır bizi mi diyorsun.

O zaman bizim başkan boş yere konuşmuş ziraa başkanın konuşmalarından cüneyt çakırın buram buram fenerli olduğu ortaya çıkıyor ben mi yanılıyorum ki ?

Bide sürekli Tff gibi mhk gibi bak en gözde hakemimizi verdik daha ne yapalım dercesine başka iyi hakem mi var cüneyt çakır varsın hata yapsın ne demek ? Ben söylediğinden onu anlıyorum çünkü.

Çevrimdışı LuceGel

Hakem atamaları çok art niyetli özellikle Trabzon maçına Bülent yıldırım ataması tam bir kepazelik utanç verici .
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı 38life

Fenerin trabzonu yenmesi ve Bizim Akhisara yenilmemiz ihtimalini düşününce aklımı kaçıracak gibi oluyorum. 

Ve bu hiç düşük bir ihtimal değil...

Çevrimdışı tuncaboylu

ya sen halen olayın farkında değilsin halen anadolu takımını mı karşısına alır bizi mi diyorsun.

O zaman bizim başkan boş yere konuşmuş ziraa başkanın konuşmalarından cüneyt çakırın buram buram fenerli olduğu ortaya çıkıyor ben mi yanılıyorum ki ?

Bide sürekli Tff gibi mhk gibi bak en gözde hakemimizi verdik daha ne yapalım dercesine başka iyi hakem mi var cüneyt çakır varsın hata yapsın ne demek ? Ben söylediğinden onu anlıyorum çünkü.

Rahat olun. Bu maçı da alacağız, şampiyonluğu da.

Türkiye ligi'nde güvenebileceğimiz ya da olumsuz geçmişimiz olmayan hakem yok, kim atansa benzer muhabbetler yapılacaktı. Geçen hafta Halis Özkahya için de benzer şeyler söylendi, en fazla kartı bize gösteriyor falan diye. Haftaya yapılacak atamalar için de aynı muhabbet yapılacak.

Rahat olun. Bu maçı da alacağız, şampiyonluğu da.

Türkiye ligi'nde güvenebileceğimiz ya da olumsuz geçmişimiz olmayan hakem yok, kim atansa benzer muhabbetler yapılacaktı. Geçen hafta Halis Özkahya için de benzer şeyler söylendi, en fazla kartı bize gösteriyor falan diye. Haftaya yapılacak atamalar için de aynı muhabbet yapılacak.

ben hiç rahat değilim en kritik kırılma maçına eyyamcının en kralını babasını en tecrübelisini yada net anlaşılsın kaşarlanmışını fb'li cücü'yü veriyorlar o da yetmiyor.

Ts-Fb maçına Yine kaşarlanmış eyyamcının kralı bülo'yu veriyorlar normal değil bunlar yine pis oyunları yapıyorlar.
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2016, 17:57:41 cursedofdragon ]

Çevrimdışı b.damatoglu

Cüneyt kafasına göre baltalayamaz maçı. 2 gün sonra euro 2016 başlıyor. İnfial yaratacak kötü yönetim orda alacağı maçları da etkiler. El mecbur düzgün yönetecek.

Ha biz eşşeği sağlam kazığa bağlayalım hakemi baskı altına alalım şimdiden.

Ama iş takımda bitiyor.  Takım iyi oynarsa alır her türlü hakem falan dinlemez

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

cüneytin maçı b.k etmesi için penalti , kırmızı kart felan vermesine gerek yok ki , bize yapılan faulleri kartsiz es geçip sert oynmalarina izin versin yeter
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

cüneytin maçı b.k etmesi için penalti , kırmızı kart felan vermesine gerek yok ki , bize yapılan faulleri kartsiz es geçip sert oynmalarina izin versin yeter

Allah razı olsun anlayan biri çıktı sonunda bunu anlatamıyorum sabahtan beri.

İlla kırmızı kart penaltı vermesine gerek yok maç içinde ince ince doğruyor diyorum sabahtan beri.

Çevrimdışı Ensar

Allah razı olsun anlayan biri çıktı sonunda bunu anlatamıyorum sabahtan beri.

İlla kırmızı kart penaltı vermesine gerek yok maç içinde ince ince doğruyor diyorum sabahtan beri.
ki cüneytin olayı bu zaten iyi gözükür ama inceden doğrar

ki cüneytin olayı bu zaten iyi gözükür ama inceden doğrar

ts-fb maçında zaten aziz yıldırımın kanksi bülent yıldırım.

Ts'liler maç oynama derdinde değil şöyle bir okudum en ufak bir olayda maç tatil edilcek 3-0 fenere verilcek adamlar o modda'lar.

Allah yardımcımız olsun.

Çevrimdışı Savaş

Hadi taraftarı anlarim da bu muhabirlere ne oluyor? Sampiyonluk kovaliyoruz su zamanda bu kadar dillendirmeye ne gerek var?

Gelsin şampiyonluk konuş koca 3 ay. Şimdi bi dur yani arkadaş. Herkes prim peşinde.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

ts-fb maçında zaten aziz yıldırımın kanksi bülent yıldırım.

Ts'liler maç oynama derdinde değil şöyle bir okudum en ufak bir olayda maç tatil edilcek 3-0 fenere verilcek adamlar o modda'lar.

Allah yardımcımız olsun.
rahat ol kardeşim osmanlı maçında yeni stadımızda alırız kupamızı :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hava yumuşasın biraz. Yukarılarda Gomez'e tezahürat yapalım gitmesin bir yere diye konuşuldu.

Almanya'da doğdu
Beşiktaş'lı oldu
Hayran sana herkes
Maaaarioo Gomeeez - Mario Gomeeezzz

Ooooooo - Ooooooooo

Kolayca akılda kalır, herkes te iştirak eder  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

Hava yumuşasın biraz. Yukarılarda Gomez'e tezahürat yapalım gitmesin bir yere diye konuşuldu.

Almanya'da doğdu
Beşiktaş'lı oldu
Hayran sana herkes
Maaaarioo Gomeeez - Mario Gomeeezzz

Ooooooo - Ooooooooo

Kolayca akılda kalır, herkes te iştirak eder  :icool:
güzel olmuş ben beğendim :D

rahat ol kardeşim osmanlı maçında yeni stadımızda alırız kupamızı :D

korkuyorum :D

Ama inşallah Allah'ın izni ile kaldıracağız kupa'yı vodafone Arena'da :)

Hadi taraftarı anlarim da bu muhabirlere ne oluyor? Sampiyonluk kovaliyoruz su zamanda bu kadar dillendirmeye ne gerek var?

Gelsin şampiyonluk konuş koca 3 ay. Şimdi bi dur yani arkadaş. Herkes prim peşinde.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

malasef maçtan çok koptuk gerek Beşiktaş'lı muhabirler gerek burda forumda ki arkadaşlar.

Şampiyon olmuş gibi transferler yapıyoruz bende dahil daha 5 maç var ve malasef ülkemizde ki işleyişin herkes farkında .

Son haftaya kadar yapmıyacakları şey yok.

Çevrimdışı Ensar

korkuyorum :D

Ama inşallah Allah'ın izni ile kaldıracağız kupa'yı vodafone Arena'da :)
şu gökhan kendine gelse , ismail çok kötü oynamasa hani normal de kötü de çok kötüsü çekilmiyor , tolga en azından gelen toplardan ikisinden birini çıkartsa çok rahat şampiyon oluruz inşallah :D