Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7290829 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı celiker1

Caner,Gönül,Topal ile ilgilenip istediğimiz rakamlardan alamasak bile en kötü Fener'in bu oyunculara daha fazla ücret vermesini sağlarız. :super:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı LuceGel

Cücüyü düşünecez birde 2 gün  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Biraz akhisar maçına odaklansak.
odaklanalım cünoyu atamışlar  :bandit:

Çevrimdışı halvetifarazi

boyko haberleri hakkında az sonra yalanlama gelir. fakat keşke yalanlama gelmese de gitse. ospina olmayacaksa kimseyi almayın dedik dinletemedik. gazla transfer yaptılar elde patlayacak.

Çevrimdışı mülkübey

Bek mevkisi  uzun yıllar bozulmaması gereken mevkii bence . Defansta uyum önemli. Şimdi gg geldi ve  tuttu diyelim aynı verimle maks 2 sene oynar , sonra yine sağ bek ara . Tutmazsa sene kaybı. Onun yerine kendini kanıtlamaya başlamış avrupalı bir 25-27 lik falan iyi olur.

Ama caner öyle değil,  alırsan 7 yıl falan bek aramazsın..
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı cursedofdragon

odaklanalım cünoyu atamışlar  :bandit:

Beşiktaş, Cüneyt Çakır'ın bu sezon yönettiği 3 maçta 5 puan kaybetti.

Çevrimdışı celiker1

Bizim maça Cüneyt Çakır'ın atanmasını geçtim Ts-Fb maçına Yıldırım'ın atanması skandal😡Sahaya değil masaya dikkat!!!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

fenerin puan kaybı ihtimali hakem ataması ile ortadan kalktı. Akhisar maçını kanırta kanırta almalıyız.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Kemal

Algı yaratalım , Başkan Mhk ve TFF ye başvurup değiştirilmesini talep etsin ve basın açıklamasıyla bunu duyursun.

Çevrimdışı halvetifarazi

yönetim hakem atamaları hakkında maçtan önce açıklama yapmalıdır. hem bizim hem de fener maçının hakemleri hakkında maçtan önce aba altından sopa gösterilmeli, hakemler üzerinde baskı kurulmalıdır ki bizi doğramasınlar. hakkımız yendikten sonra yapılan açıklamalar bir işe yaramaz.
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2016, 16:54:07 halvetifarazi ]

Çevrimdışı murat baltacı

O kadar estik gürledik yine en kritik maçımıza Cüneyt Çakır atanmış.
Bence iyi haber cüneyt bize derbilerde zarar diğer maçlarda sıkıntı çıkarmıyo penaltıyı görünce verir rakip sert oynarsa engeller geçen sene rize maçında iki penaltı verdi bize.

Asıl sıkıntı ts-fb maçı düşündüğümüz gibi fahiş hatalar olursa tribünler sahaya girer maç tatil edilir ver fenere beleşten üç puan daha.
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2016, 17:05:03 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Bence iyi haber cüneyt bize derbilerde zarar diğer maçlarda sıkıntı çıkarmıyo penaltıyı görünce verir rakip sert oynarsa engeller geçen sene rize maçında iki penaltı verdi bize.

yav öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki görende olmayan penaltı verdiler zannetcek penaltı uydurdu zannedecek geçen sene rizede 2 penaltıda penaltıydı ligtv'nin 2011 yılına kadar maç özetleri var açın bakın Cüneyt çakırın Beşiktaş'ın yönettiği maçlarına.

Çevrimdışı Kemal

Ya öyle konuşuyorsunuz ki anlamakta güçlük çekiyorum , bu Cüneyt Çakır daha 2. dakikada olmayan faulü vermeseydi - Sosa'ya yumruk atan Volkan Şen'i - Caner Erkin'i kırmızıyla atabilseydi, şimdi lig bitmişti lig.

Çevrimdışı murat baltacı

yav öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki görende olmayan penaltı verdiler zannetcek penaltı uydurdu zannedecek geçen sene rizede 2 penaltıda penaltıydı ligtv'nin 2011 yılına kadar maç özetleri var açın bakın Cüneyt çakırın Beşiktaş'ın yönettiği maçlarına.
Ben olmayan penaltıyı verdi demedimki geçen hafta sivas maçının ilk yarısındaki pozisyonumuzda net penaltıydı vermediler. cüneyt bizi derbilerde yaktı hep sebebide onu yukarılara çıkaran abileri öyle istedikleri için. şuan mete hariç adam gibi hakem yok en azından cüneytin kariyeri var gidip akhisar kollayıp maçı katledemez.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı RQ7_351903

Hakan Gündoğar, Fatih Doğan'ın Periscope'da Skrtel bitti dedi, hayırlısı.

Ben olmayan penaltıyı verdi demedimki geçen hafta sivas maçının ilk yarısındaki pozisyonumuzda net penaltıydı vermediler. cüneyt bizi derbilerde yaktı hep sebebide onu yukarılara çıkaran abileri öyle istedikleri için. şuan mete hariç adam gibi hakem yok en azından cüneytin kariyeri var gidip akhisar kollayıp maçı katledemez.

siz halen algılayamamışsınız burda kimse akhisar'ı kollar demiyor zaten.

Fenerli bülent yıldırım'ı ts maçına atadılar.Fenerli cüneyt'i de bizim maça atadılar burda kollanacak olan takım fener.

Akhisar maçında maç içinde ince ince nasıl maç'a müdahale edicek izleyin görün halen şu adamı savunan varya diyecek çok birşeyim yok.

Ya ben bu ülke'de yaşamıyorum olayları çok büyütüyorum.Yada bazı Beşiktaş'lılar Tff'nin aziz tarafından yönetildiğini bilmiyor.

Çevrimdışı Tolga

Olur mu olmaz mı bilmem ama olursa gerçekten çok iyi bir transfer yapmış oluruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

hepsi birşey söylüyor fatih doğan çıkıyor ordan gökhan bitti diyor hakan çıkıyor skertel bitti diyor iyi güzel kardeşim de "LİG BİTMEDİ DAHA LİG".

Olur mu olmaz mı bilmem ama olursa gerçekten çok iyi bir transfer yapmış oluruz.

Zapata'yı alıcaklar tolga bu gidişle.

Rhodolfo,Marcelo,Zapata,Alexis olucak.

Çevrimdışı mylife1903

hepsi birşey söylüyor fatih doğan çıkıyor ordan gökhan bitti diyor hakan çıkıyor skertel bitti diyor iyi güzel kardeşim de "LİG BİTMEDİ DAHA LİG".
Bu hafta basimiza bir kaza gelirse ben gorurum onlarin o bitti bu bitti haberlerini. Ulaaaan beaiktas yazarisiniz cikin konusun lobi yapin be.
Yeter besiktasin sirtina bindiginiz. Hem besiktastan geciniyorsunuz hem de besiktasli geciniyorsunuz. Biktim sizden bee

Çevrimdışı Tolga

Zapata'yı alıcaklar tolga bu gidişle.

Rhodolfo,Marcelo,Zapata,Alexis olucak.
Zapata da iyi transfer olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Ben sevmiyorum o zapatayi tipsiz boyle sempatik kadin taraftarlara hitap eden birini alsinlar bu pique gibin mesela

o da beleş gelicek olursa sözleşmesi bitiyor ulan yine transfer konuşmuyayım diyorum dayanamıyorum :D

Baksana medya forum herkes transfer konuşuyor inşallah akhisar maçında başımıza birşey gelmez.

Çevrimdışı mylife1903

o da beleş gelicek olursa sözleşmesi bitiyor ulan yine transfer konuşmuyayım diyorum dayanamıyorum :D

Baksana medya forum herkes transfer konuşuyor inşallah akhisar maçında başımıza birşey gelmez.
Yahu besiktasin basina bir is gelmemesi gibi bir ihtimal var mi?
Col-kutup ayisi-besiktas