Boca'nın zeminini görseniz Akhisar'a dua edersiniz şuan 
Ben bozuk zeminde futbolu seviyorum. 80li yillar butun ingiltere boyleydi, italya boyleydi. Guzel mucadele oluyordu, sevmiyorum zaten boyle messi tipi oyunculari sitsen oynayamazdi onlar bu zeminlerde. George best oynardi ama, adam bu zeminlerde messiden daha iyi top surer kontrol ederdi.
Boyle zemin olacak defansin ortasina da tony adams- keown koyacaksin ohhhhh forvete de balotelli pascal nouma. Ahhhh be orta sahayada kemik kiranlardan transfer hurriyet, ayman, keane, cantona
Allahim ismail bile oynar bu takimda, zaten oynayamazsa bunkar dove dove oynatirlar.
Seviyorum iste sert, isyan eden, hirsli futbolculari. Melo gibi cirkef olmayacak, vuracaksa adama gidip vuracak, quaresma gibi vurmaya calisip, vuramadan atilmayacak, evelemeyecen gecirecen zaten boyle zeminde fazla faul falan gozukmez.