Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296693 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Çocuk tecavüzcülerine ideolojik sebeplerden dolayı destek çıkan bir kurumu ziyaret ettiği için mi sahip çıkmamız gerekiyor? Sen Fenerbahçe ile Beşiktaş'ı karıştırdın sanırım.
Serhat kurum devletin kurumu yahu
Boyle yazarsan is derinlesiyor birisi cikip devlet mi tecavuz ediyor, diyebilir.

Tepki dogru ama her Zamanki gibi tepkinin gosterilis sekli yanlis.
Fikret orman talimatla gitmediyse buyutulecek bir durum yok. Valiyi orada oturtana tepki verilmeli eger vali sucluysa
Somada yerdeki adami tekmeleyip rapor alan bir zihniyet var turkiyede.

Fikret orman bu olayda en masum insan.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çocuk tecavüzcülerine ideolojik sebeplerden dolayı destek çıkan bir kurumu ziyaret ettiği için mi sahip çıkmamız gerekiyor? Sen Fenerbahçe ile Beşiktaş'ı karıştırdın sanırım.

Bahsettiğin kurum valilik, iyice saçmalamaya başladınız artık.

Çevrimdışı Yado

Ben şike yaptıysam, fenerbahçe için yaptım diyen. şikeyi itiraf eden, tapeleri çıkan adama sahip çıktılar.

Ama FİKRET ORMAN'a sahip çıkılmıyor. Bu camia..
:claps: :claps:
yaranamazsın kardeşim bizim taraftara hani bi tabir vardır 'kadının ayağına dünyayı sersen , şu tarafa sersen daha iyi olmazmıydı der' hııh işte tabir-i caizse bizim durum tam olarak bu
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı aa1903

şampiyon olmak için her yol mübahtır demiyor muyduk? fenerbahçe ve galatasaray'ın kötü bir taklidi olalım demiyor muyduk?

bizim için önemli olan başarıdır, gerisi hikayedir demiyor muyduk?

şampiyon oluyoruz beyler, başkanı eleştirmeyelim.

Çevrimdışı can1903

:claps: :claps:
yaranamazsın kardeşim bizim taraftara hani bi tabir vardır 'kadının ayağına dünyayı sersen , şu tarafa sersen daha iyi olmazmıydı der' hııh işte tabir-i caizse bizim durum tam olarak bu
Yedirmeyeceğiz..  :icool:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi murat

Bursa'dan sol bek Emre'yi alırken takasa da sokulabilir.
Emre konusunda ciddimisin.ben hiç ışık görmüyorum bu çocukta.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

şampiyon olmak için her yol mübahtır demiyor muyduk? fenerbahçe ve galatasaray'ın kötü bir taklidi olalım demiyor muyduk?

valiyi ziyaret etmesiyle başarının yada başarısızlığın mantıgı nedir
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alma ihtimaliniz olsa;

Caner - Mayke - Veloso - Arfa 2 sınıf atlatır kadroya. Ve sadece biri bonservisli.

Töre satılırsa tüm bu transferleri finanse edebiliriz Arfa'yı da zaman zaman Töre'nin yerinde zaman zaman Sosa'nın yerinde kullanırız.

Sosa ayrılmak isterse veya uçuk teklif gelirse bir de kanat bakarız. Kaliteli stoper iyi para demek oyuncu satmadan o topa girmek mümkün değil pek.
Yahu ne alip veremedigin var senin su Sosayla :akuma:

Surekli gönderiyorsun adami :akuma: @Çağrı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı rico_paşa

Ben şike yaptıysam, fenerbahçe için yaptım diyen. şikeyi itiraf eden, tapeleri çıkan adama sahip çıktılar.

Kardeşim Beşiktaş değerlerini bir gözden geçir istersen tam öğrenememişsin. Şike yaptığı edilen değil Fikret Orman babam olsa aklan da gel derim biz böyle gördük.

Kaldı ki Fikret başkanın yaptığı bir yanlış bugüne kadar yaptığı yüzlerce doğruyu götürmez. Beşiktaş için varını yoğunu ortaya koymakta olduğunu hepimiz görüyoruz. Ancak yeri geldiğinde eleştiririz, yanlışa yanlış deriz.

Ben şahsen başkandan bir açıklama bekliyorum bu konu ile ilgili.
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bahsettiğin kurum valilik, iyice saçmalamaya başladınız artık.
Saçmalayanın kim olduğu şu cümlenden bile ortaya çıkıyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

arkadaşlar bir sorum olacaktı benim iki gün önce karaman valiliğinde bazı resmi işlerim vardı şimdi bende tecavüzcü veya tecavüze destek vermiş oluyormuyum?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Yado

Gerçekten bazen aramızda gizli nifat tohumcular olduğunu düşünüyorum . Kulübün başkanını Çocuk tacizi ile yan yana konuşmak ne kadar utanç verici farkında değilsiniz sanırım .
He başkan Vali ziyaretinden sonra duruşmaya katılıp tanıklık yapacakmış . aslında taciz yokmuş adamda başkanın çok yakın arkadaşının arkadaşıymış. hatta bir ara bizim alt yapı oyuncularına da destek vermiş .

Şöle bi duyumda aldım. Herif beraat alacakmış. bizim karamanda kurmayı planladığımız devasa bir alt yapı kompleksinin başına sözde tecavüzcüyü geçirecekmiş .
Bu arada tecavüzcü felan da demeyin artık söledim ya başkanın çok yakın arkadaşının arkadaşıymış. birlikte defalarca cumaya gitmişler
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Beyler biraz da FUTBOL konussak :bandit:

Sampiyonluga odaklanmış durumdayım sezon sonu hersey oturulup konuşulur 1 Ay daha sabir

Bende Rahatsizim bazi seylerden ama 1 Ay daha susacağım sonrasina artik BEŞİKTAŞ KONGRE ÜYELERİ karar verecektir..

Çevrimdışı b.damatoglu

Bu iş böyle giderse Beşiktaşlılık'la diğerlerinin arasında sadece renk farkı olur başka da birşey olmaz.

Her yol mübah...Şeref, Hak değil başarı önemli.

Mühim olan kupalar, yıldızlar

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı firewater

valiye tam formayı verirken geri çekip "hadi ordan pis tecavüzcü seni" de desemiydi :) :) :)

veya anaokulu açılışında "ben açıyorum burayı ama siz çocuklarınıza dikkat edin sonuçta tecavüzcü çok burada"mı deseydi :) :)

Çevrimdışı Yado

arkadaşlar bir sorum olacaktı benim iki gün önce karaman valiliğinde bazı resmi işlerim vardı şimdi bende tecavüzcü veya tecavüze destek vermiş oluyormuyum?

Hocam
valiliğin önünden geçersen tecavüze göz yuman kategoridesin.

valiliğe giriş yaparsan yardım ve yataklığın var demektir.

Ha en önemlisi valiliyle el sıkışma , selam verip alma falan varsa sen bir çocuk istismarcısındır.
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Ensar

hepiniz muhteşemsiniz hatasız insanlarsınız , bravo size tebrikler.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Hocam
valiliğin önünden geçersen tecavüze göz yuman kategoridesin.

valiliğe giriş yaparsan yardım ve yataklığın var demektir.

Ha en önemlisi valiliyle el sıkışma , selam verip alma falan varsa sen bir çocuk istismarcısındır.

karaman topraklarına bile girmeyeyim ben o zaman

Çevrimdışı firewater

yoo demiyorduk demiyoruzda zaten.

Başkan eleştirilmiyor bel altı vuruluyor. Eleştri yaptığı veya yapmadığı icraatlardan olur.

Gidipde karamanda açılış yaptı valiyi ziyaret etti diye eleştirmek bel altı vurmaya girer.

Eleştirmekle - HAKARET etmek arasinda Kocaman bir fark vardir Baskani hem severim hemde Ciddi şekilde eleştiririm

Baskan ust uste Hatalar yapmaya basladi burasi cok Açık

Gezi doneminde taraftara ( çArşı ) ya Beşiktaşin adini siyasete karıştırmayın diyen Baskan ilginc sekilde Besiktasi ciddi derecede Siyasetin icine cekiyor üstelik bunu surekli iktidari yere göğe sigdiramayarak yapiyor , e bu ne PERHIZ bu ne LAHANA turşusu derler adama..

Baskan artik biraz susmali ve dinlenmeli..

Çevrimdışı Yado

karaman topraklarına bile girmeyeyim ben o zaman

Bak Karaman il sınırına girmeyi aklından geçirmek bile Utanç kabul edilir burda zinhar böle şeyleri dile getirme
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı sallapati

Fikret Orman Karamanda ne açtı? Anaokulu... MEB onaylımı ? evet

Çocuklar bu Fikret Orman ın açtığı anaokuluna giderek kaçak yurtlardan bir nevi kurtulmuş olmuyorlar mı? evet...

Fikret Orman savcı mı hakim mi? kolluk kuvveti mi?..

ne yapması gerekiyor anlamıyorum...

Cehalete bir ışık yakmış adam ne yapsın başka?