Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7295927 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Malum olayın davasının görüldüğü gün, olayın en büyük sorumlularından birinin ayağına gitmeyi siyasal konjonktür ile filan açıklayamazsınız. Bu mu Beşiktaşlı duruşu? Her şey futbol yada kazanmak değil...
Diğer tarafta bunu yazdım az önce. Sen sadece Beşiktaş Kulübü başkanı değilsin bir camianın başısın, yapılan büyük bir yanlış. Üst üste bu tarz görüntüler verilmesini içime sindiremiyorum, açılıştır dedik sesimizi çıkarmadık ama böyle devam ederse kendi ayağına sıkar kimse kusura bakmasın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Malum olayın davasının görüldüğü gün, olayın en büyük sorumlularından birinin ayağına gitmeyi siyasal konjonktür ile filan açıklayamazsınız. Bu mu Beşiktaşlı duruşu? Her şey futbol yada kazanmak değil...
@atalay nedir olay ben bisi anlamadim.  Biraz acabilirsen

Çevrimdışı tuncaboylu

Sosaya yapilanlar biraz farkli, cani yanmaya baslayinca o da tepki gosterecek ayni fb macinda gosterdigi gibi. Sosa biraz daha sinsi quaresmadan.

Siz futbolcular antremandankavga etmiyor mu saniyorsunuz, ben anlamiyorum ki

Simdi antremanlar mac havasinda gecmez, @atalay gelince anlatir. Biraz oyun oynanmaya baslayinca antremanda tekmeler baslar sonra birbirine girmeler baslar, hoca durdurmazsa bu oyuncular cocuklar
Gibi takim arkadaslariyla
Birbirine girerler tekme yumruk kavga edilir, sonra sakinlesir herkes.

Antrenmanda kimle kavga ediyor, kimle antrenman sonrası barışıp çay içmeye gidiyor; bizi ilgilendirmez.

Bizi ilgilendiren maçlarda sinirlerine hakim olma zorunluluğu. Quaresma ilk defa gelmiyor Türkiye'de, ilk geldiğinde daha da sert faullere maruz kalıyordu. O zaman da rakipleri kart görmüyordu, o zaman da sinirlenip kendisi kart görüyordu. Yabancısı olduğu bir ortamda değil yani.

Bu hareketlerinin zararı sadece bize oluyor. Artık daha sakin kalması lazım.

Çevrimdışı mylife1903

@Deadam hosgeldin nasil buldun curcunamizi.
Burada pek beton, celik, led falan yok ama heyecan, ihtiras var.
siz orda led dosuyorsunuz bir burda rakiiplere dosuyoruz.
Siz para biz puan kazandiriyoruz

Ayrica o son membrane yapildi mi simdi madonna aradi cok uzuluyormus

Çevrimdışı tuncaboylu

Adam hoşgörü ödlü almaya gittiği günün akşamı Karaman valisi'ni ziyaret etti, bundan bahsediyorlar.

Abartılacak bir şey yok, ödül aldığı yerle Karaman arası 20 dakika mesafe.

Çevrimdışı atalay

Diğer tarafta bunu yazdım az önce. Sen sadece Beşiktaş Kulübü başkanı değilsin bir camianın başısın, yapılan büyük bir yanlış. Üst üste bu tarz görüntüler verilmesini içime sindiremiyorum, açılıştır dedik sesimizi çıkarmadık ama böyle devam ederse kendi ayağına sıkar kimse kusura bakmasın.

Bu basit bir şey değil. Çocuk istismarı söz konusu. Utanç verici...

Tam kadro Karaman Valisini ziyaret etmişler.

Çevrimdışı mylife1903

Ya ben davayi anlamadim ne davasi fulya davasi mi carsinin darbe davasi mi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adam hoşgörü ödlü almaya gittiği günün akşamı Karaman valisi'ni ziyaret etti, bundan bahsediyorlar.

Abartılacak bir şey yok, ödül aldığı yerle Karaman arası 20 dakika mesafe.
Olay o kadar basit değil maalesef. Olayın davasının görüldüğü gün bu tarz hareketleri "ya Konya'ya gitti geçmişken de oraya uğradı" diye açıklayamazsın. Ben kendi adıma Beşiktaş başkanına yakıştıramadım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Ya ben davayi anlamadim ne davasi fulya davasi mi carsinin darbe davasi mi

karamanda ensar vakfında çocuklara cinsel taciz olaylarının davası olacak abi ondan bahsediliyor. vali de sonuçta bir ilin mülki amiri olarak böyle bir olayın baş sorumlularındandır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Deadam

@Deadam hosgeldin nasil buldun curcunamizi.
Burada pek beton, celik, led falan yok ama heyecan, ihtiras var.
siz orda led dosuyorsunuz bir burda rakiiplere dosuyoruz.
Siz para biz puan kazandiriyoruz

Ayrica o son membrane yapildi mi simdi madonna aradi cok uzuluyormus

İnşaat iyiydi ya görsel metalarla zenginleştirilmiş bir tartışma platformu eğlenceli
Burası dediğin gibi heyecanlı ihtiraslı Ama inşaatımızın temelinde aşk var :D

Ledi döşedik rakiplerede döşemeye devam ediyoruz.

Son membranı bi döşeyecekler renklilere tam bitecekler.

Hani böyle dürüm tavuk dönerin son lokması ile ayranın son yudumunu denk getirirsin ya öyle olacak son maçla birlikte son membran bitecek :D

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimiçi Koa_lAA

bencede yanlış hareket...

ve fakat bence kulüp başkanı olarak işi olmayan hiçbir mülki amirle görüşmemesi lazım.. çünkü hepsi atanmış ve hernekadar tarafsız olması gereksede maalesef tarafsız olmayan yöneticiler...

mesela geçenlerde de sanırım çanakkale valisini ziyaret etmişti... senin ne işin olur çanakkale valisiyle...

he git düzce valiyisle falan görüş.. oradan yer almaya çalışıyosun kulüp için.. kolaylık iste falan...

her gittiğin yada yanından geçtiğin yerdeki mülki amirle görüşmene gerek yok...

ben fikret orman ın başkanlığından memnun olan birisiyim ama siyasetin bizde işi yok diyip, çarşıyı siyaset yapmayın diye tenkid edip sonra vali vali dolaşmak gereksiz ve tezat.. daha dikkatli olması lazım gibi..

Çevrimdışı tuncaboylu

Olay o kadar basit değil maalesef. Olayın davasının görüldüğü gün bu tarz hareketleri "ya Konya'ya gitti geçmişken de oraya uğradı" diye açıklayamazsın. Ben kendi adıma Beşiktaş başkanına yakıştıramadım..

Ben ödül için sanıyordum, bir de okul açılışı varmış. Okul açılışına gittiği gün valiyi ziyaret etmiş.

http://www.larende.com/fikret-orman-karamana-geliyor-25803h.htm

Dava var da   davada yargılanan vali değil. Ayrıca şu ülkede zamanlaması manidar olmayan bir gün mü kaldı?

Samimi olarak söylüyorum, abartacak bir şey yok bence.

Çevrimdışı cisse557

Yanlış işler yapıyor başkan.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben ödül için sanıyordum, bir de okul açılışı varmış. Okul açılışına gittiği gün valiyi ziyaret etmiş.

http://www.larende.com/fikret-orman-karamana-geliyor-25803h.htm

Dava var da   davada yargılanan vali değil. Ayrıca şu ülkede zamanlaması manidar olmayan bir gün mü kaldı?

Samimi olarak söylüyorum, abartacak bir şey yok bence.
Sana göre abartacak bir şey yok bize göre çok şey var. Dava da yargılanan vali değil kısmından olayı hiç okumadığın araştırmadığın belli zaten. Sen abartacak bir şey yok demeye devam et..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı b.damatoglu

Başkanın hoşuna gidiyor iktidara yakın olmak.

Çocuklara tecavüz eden bir kurumu her türlü destekleyen bir adam bu vali.

İktidar bunu normalleştirebilir. Ben normalleştirmiyorum arkadaş. Çocuk tecavüzünde rolü, kabahati olan bir adamın ayağına gidip Beşiktaş forması verilmesini içime sindiremiyorum.

Bu işleri çok abarttı Fikret Orman, gün gelir döner kendisini bulur bu tarz yanlışlar.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

İnşaat iyiydi ya görsel metalarla zenginleştirilmiş bir tartışma platformu eğlenceli
Burası dediğin gibi heyecanlı ihtiraslı Ama inşaatımızın temelinde aşk var :D

Ledi döşedik rakiplerede döşemeye devam ediyoruz.

Son membranı bi döşeyecekler renklilere tam bitecekler.

Hani böyle dürüm tavuk dönerin son lokması ile ayranın son yudumunu denk getirirsin ya öyle olacak son maçla birlikte son membran bitecek :D
Yok ben genelde cigaramin son firtiyla biranin en altinda kalan kopuklu kismi denk gerirmeyi seviyorum

Çevrimdışı tangaz

tipik Beşiktaşlı yorumları yapılıyor bu vali ziyareti konusunda. ben şahsen hiç bir siyasi hareketin kulübümüze bulaştırılmaması gerektiğini düşünenlerdenim. ben başkan olsam stad taraftarındır taraftar açar der ve resmi açılış dahi yapmazdım. o gezi olaylarında falan mesela o cengiz inşaatları sahiplerini falan mahkemelerde rezil rüsva eder gerekirse stadı 2 yıl geç açarım ama Beşiktaşla uğraşanın ......... duruşu sergilerdim ama ben başkan değilim.

AMA

şimdi yıllardır hep deriz ki lobimiz yok bak gs şöyle lobisi var fb azize şöyle adamları bağladı vbvbvb. arkadaşlar bu işler ilişkilerle dönüyor maalesef. bakın bir maç olur hakem x bölgesindendir o bölgenin valisi olur başka bir yöneticisi olur o kişi ile relasyonlar bu ve benzeri yollarla kurulur. lobi biraz da böyle kurulur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Hiç bir masumiyet içermiyor bu ziyaret. Bunun karşılığı, yazılı olmayarak, Valiye dolayısı ile Ensara destektir. Bu tutumu savunmak en çok Beşiktaşa ihanettir. İnsanların diline düşmeye, Yükselen popüleritene resmen darbedir bu.

10 gün önce git, 10 gün sonra git. Okul açılışı madem, 10 gün sonra git.
Ya kardeşim, Bu adamın yaptığını savunanlar da olacaktır, onlar ensarı da savunuyor gerçi, lafım yok. Ama 1 beşiktaşlı bile bu gelişmeden rahatsız ise, git-me-ye-cek-sin.  Günler çuvala girmedi.

Stat mtat yaptı eyvallah.

Benim için Stattan da şampiyonluklardan da daha kıymetli şeyler vardır ve bu adam onları resmen çiğniyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

tipik Beşiktaşlı yorumları yapılıyor bu vali ziyareti konusunda. ben şahsen hiç bir siyasi hareketin kulübümüze bulaştırılmaması gerektiğini düşünenlerdenim. ben başkan olsam stad taraftarındır taraftar açar der ve resmi açılış dahi yapmazdım. o gezi olaylarında falan mesela o cengiz inşaatları sahiplerini falan mahkemelerde rezil rüsva eder gerekirse stadı 2 yıl geç açarım ama Beşiktaşla uğraşanın ......... duruşu sergilerdim ama ben başkan değilim.

AMA

şimdi yıllardır hep deriz ki lobimiz yok bak gs şöyle lobisi var fb azize şöyle adamları bağladı vbvbvb. arkadaşlar bu işler ilişkilerle dönüyor maalesef. bakın bir maç olur hakem x bölgesindendir o bölgenin valisi olur başka bir yöneticisi olur o kişi ile relasyonlar bu ve benzeri yollarla kurulur. lobi biraz da böyle kurulur.
Bu olay özelinde bu yazıyı yazmadığını düşünüyorum abi, bu konuda katılabilirim ama bu olay özelinde durum çok vahim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Heeee simdi anladim.
Aslinda bir entry dosenirim ama en basindan en sonuna kadar bana dava acarlar. Aslinda dava acsalar iyi madara olurlar hukuk devletinde yasiyorum ama bu pisliklerle ugrasmaya gerek yok.

Baskan cocuk sahibi bir insan bu konuda hassastir ama kullanilmistir bu olayda. Ben kendisinin olayi bu kadar derin dusundugune ihtimal vermiyorum. Dava gununu bile bilmiyordur.
Cok buyutmeye gerek yok, baskan acemi bu konularda aziz gibi kasarlanmadi daha. Gecerken ugramistir.
Bu yazdiklarimi baskanin iyi niyetine inandigim icin yaziyorum yok talimatla oraya gidip dava gunu bu -------------leri hos gostermek icin gittiyse de gozunu kapatip vazifesini yapmistir besiktas icin fedakarlikta bulunmustur.
Hirsizin hic mi sucu yok. Anlatamadim gene. Boyle bir olay cikacak avrupada o ulkenin valisi falan degil basbakani, bakanlari istifa eder bunlardaki surat kosele falan degil neyse allah belalarini gani gani versin. O travmaya soktuklari cocuklar sleepers filmi gibi gun gelir bunlain hakkindan gelirler.

Cok umtlanmayin o davadan da bir poh cikmaz. Hademeyi iki sene iceri atarlar belki vakfin alisveris yaptigi bakkalin muhasebecisini falan atarlar iceri.
Yahu madenciler dayak yedi bu ulkede, gerekli kanunlari cikarmayan bumumet yetkilileri tarafindan yerlerde tekmelendiler secimde az tekmelenmis olmalilar gene ayni kisilere oy verdiler. Bu parti soyle bu parti boyle demiyorum. Millet tepkisini gosteremiyor. Soma gibi yerde bir daha iktidar partisine oy veriliri mi bangi parti olursa olsun boyle bir dram yasanmis insanlar caresiz, ac kalmis offffff

Çevrimdışı tuncaboylu

Sana göre abartacak bir şey yok bize göre çok şey var. Dava da yargılanan vali değil kısmından olayı hiç okumadığın araştırmadığın belli zaten. Sen abartacak bir şey yok demeye devam et..

http://www.karamandauyanis.com/fatma-musa-yazicioglu-anaokulu-aciliyor/33557/

Olayın açıklaması:

Serkan Yazıcıoğlu aldı bir hayırsever anaokulu yaptırıyor.
Adam (Okulun duvarında Beşiktaş amblemi koyacak kadar) Beşiktaş'lı ve muhtemelen Fikret Orman'ın arkadaşı.
Fikret Orman'ı davet ediyor.
Esas davetli Fikret Orman olduğu belli, çünkü açılış günü Fikret Orman'ın Konya'ya geldiği günün ertesi günü olarak belirtiliyor.
Fikret Orman ödül almaya gittiği günün ertesi Karaman'a gidip okul açılışına katılıyor.
Fikret Orman Belediye Başkanıyla kahvaltı yapıyor, valiyi ziyaret ediyor.

Olay bundan ibaret. İstediğiniz anlamı çıkarın artık, Ensar'a destek verdi, valiye yalakalık yaptı diye.

Çevrimdışı tangaz

Bu olay özelinde bu yazıyı yazmadığını düşünüyorum abi, bu konuda katılabilirim ama bu olay özelinde durum çok vahim..

farkındaysan ben asla lobi yapmam en dik Beşiktaşlı duruşu sergilerim gerekirse stadı 2-3 sene geç açarım ama ilkelerimden ödün vermem die söze başladım. yazımın ikinci bölümü ise maalesef bu işler böyle dönüyor ve başkan bu konuda aklı sıra oyunu kuralına göre oynuyor lobi vb yapıyor demeye getirdim.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Olayın açıklaması:

Adam (Okulun duvarında Beşiktaş amblemi koyacak kadar) Beşiktaş'lı ve muhtemelen Fikret Orman'ın arkadaşı.
Esas davetli Fikret Orman olduğu belli, çünkü açılış günü Fikret Orman'ın Konya'ya geldiği günün ertesi günü olarak belirtiliyor.
Fikret Orman ödül almaya gittiği günün ertesi Karaman'a gidip okul açılışına katılıyor.

Olay bundan ibaret. İstediğiniz anlamı çıkarın artık, Ensar'a destek verdi, valiye yalakalık yaptı diye.

la fontaine masalından güzel bir pasaj

Açın bakın neler konuşuluyor sosyal medyada.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olayın açıklaması:

Yahu aç sosyal medyayı oku, neler dönüyor. Git onlara anlat bu durumu tesadüf de, başka bişi de. Beşiktaş Başkanısın sen şu an medyada bulunduğun konuma düşmemelisin düşemezsin. Git tek tek anlat bu çok ilginç tesadüfü, kulüp olarak düştüğümüz bu durumdan kurtar bizi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

la fontaine masalından güzel bir pasaj

Açın bakın neler konuşuluyor sosyal medyada.

Yahu aç sosyal medyayı oku, neler dönüyor. Git onlara anlat bu durumu tesadüf de, başka bişi de. Beşiktaş Başkanısın sen şu an medyada bulunduğun konuma düşmemelisin düşemezsin. Git tek tek anlat bu çok ilginç tesadüfü, kulüp olarak düştüğümüz bu durumdan kurtar bizi.

Ben size olayın akışını anlatıyorum, sosyal medyada ne konuşulursa konuşulsun. İster ona inanın, ister buna.

Okulu yapan adam da Beşiktaş kongre üyesiymiş bu arada ve okulu merhum anne babasının adına yaptırmış.

Sosyal medyaymış...
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2016, 12:03:36 tuncaboylu ]