Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7291788 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Deadam

Vaay ekip buradaymış :D

Roben iyi oyuncu güzel olur yakışır.

Caner i istemem takımda çok fevri takım kimyasını olumsuz etkileyebilir.

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı OrhanAker

Çok şey mi istiyorum aa komşular :D   :evillol:

Caner,gökhan,Van der Wiel,Ben arfa  bonservis ücreti verilmiyecek.

Falcao,Coentrao satın alma opsiyonlu kiralık.

Aras özbiliz zaten bizim.

Robben'i,Kamil glik,Skertel,Veleso bunlar biraz para tutar farkındayım satmadan oyuncu alamıyacağımız o yüzden töre,quaresma 2'sinden birisi belkide 2'si giderse böyle bir kadro kurabiliriz.

Rene Adler çok para değil.

:D
Şimdi klavyeyi yavaşca yere bırak :D

Çevrimdışı smyrna1903

Ertan Süzgün ‏@ertansuzgun  1 dk.1 dakika önce
Caner Erkin son dakika az sonra @futbolarena'da

Çevrimdışı OrhanAker

Tolga veya boyko

G.gönül   Marcelo   zapata   Caner
  Beck

Atiba-Tolgay-Ozi

Taş taş :D

Çevrimdışı tangaz

hoşgeldin @Deadam

biz caneri istiyoruz onu adam edicez zaten çocuk Beşiktaşlı asenayı fb.li olduğu için boşadı yeni manitasına ilk sorduğu soru hangi takımı tuttuğu olmuş. Beşiktaş yanıtını alınca derin bir ohh çekip alnından öpmüş  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı smyrna1903

Ertan Süzgün ‏@ertansuzgun  1 dk.1 dakika önce
Caner Erkin son dakika az sonra @futbolarena'da

caner erkin'in menajeri Beşiktaş ile görüşmediğini söylemiş.lig bitene kadar görüşse de açıklamaz zaten.

Çevrimdışı Deadam

hoşgeldin @Deadam

biz caneri istiyoruz onu adam edicez zaten çocuk Beşiktaşlı asenayı fb.li olduğu için boşadı yeni manitasına ilk sorduğu soru hangi takımı tuttuğu olmuş. Beşiktaş yanıtını alınca derin bir ohh çekip alnından öpmüş  :bandit:

Adam etmek tabi iddialı bir yaklaşım ama ben hep fevri görüyorum. bizde de fevrilik yaparsa takımı bozar.
Yeni sevgilisine helalimsin demiş mi? :)

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı cursedofdragon

Benim sölemek istediğim hadi gidip en iyi yerlileri alalım değil zaten bu memlekete sporcu kazandıralım, yetiştirelim ,arayalım bulalım oynatalım ön önemlisi güvenelim bu adamlara güvenip arkasında durmazsan bırak futbolcuyu paketçi bile 3 gün sonra işini yapamaz hale gelir.

Kendimi açıklayabileceğim ve hayalimi sizin hafızanızda daha netleştirebileceğim örnek Galatasarayın Türk Spor tarihinin en önemli başarılarını alırken kadrosunda bulundurduğu yerli futbolcular ve sonrasında onları yurt dışına ihracı !

Arsenali finalde eleyip Uefayı alırken R. Madridi Yenip Süper kupayı alırken bu takımın yerli oyuncularını detaylı incelemenizi isterim.

Ayrıca Tabi ki kaliteli , bizi sınıf atlatacak yabacı futbolcular gelmeli ona bi itirazım yok ama yaşadığı ülkeye söver gibi 11 futbolcunun 10 unu yabancı yazan arkadaşları kınamadan geçemem kimse kusura bakmasın.

gurbetçi diye adlandırdığımız futbolcular var zaten bizde bunu bizim takım için söylemen yanlış.

Tolgay,Olcay,Töre,Oğuzhan,Kerim,Cenk,Günay İyi ve kaliteli gurbetçi oyuncularımız var bunların yanı sıra ismail,tolga,necip,veli var daha ne kadar yerli doldurabiliriz takıma ?

Çevrimdışı tangaz

caneri alırız hem yerli sayısına takılanlar için isabet olur işte 2 sol bek yerli 2 sağ bek yabancı olur  fifty fifty  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

Falcao, Ben Arfa, Tolgay, G.Gönül, Caner, Harun. Bunların hiçbiri yedek kalmayı kabul edecek futbolcu değil.

keşke böyle bir kadro kurabilsek 3 kulvarda ilerliyoruz unutmayın değişmeli oynarlar sürekli böyle bir kadro kuralımda yedek kalmazlar zaten :)

Çevrimdışı tangaz

Adam etmek tabi iddialı bir yaklaşım ama ben hep fevri görüyorum. bizde de fevrilik yaparsa takımı bozar.
Yeni sevgilisine helalimsin demiş mi? :)

sen bir de asenaya dediklerini duysan feneri bıraktırmak için demediğini bırakmamış ama baktı hatun düzelmeyince boşolboşolboşol demiş  :D

Çevrimdışı mylife1903

@tangaz yapi denetiminden yeni transferim ustelik ankaradan bak

Çevrimdışı rico_paşa

Caner konusunda biraz kararsızım. Futbolculuğuna laf yok ama sporculuğu ne kadar Beşiktaş a yakışır tartışılır.

Şunu bilirim Caner gelirse çok büyük krediyle başlamaz olurda işler kotu giderse taraftar acımaz Caner e.
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı Deadam

@tangaz yapi denetiminden yeni transferim ustelik ankaradan bak
Yapı denetim son isthikakı alıp görevi tamamlamış Test betonlarını depodan çıkartıp imhaya başlamışlar :D

Artık burdan konu dışı yaparım :D

Asena deyince aklıma iki şey gelir biri dansöz olan biride efsanevi olan.
dansözü siliyorum yavaş yavaş aklımdan.

Öbür Asena Baki

Çevrimdışı mylife1903

Yaaa gene yazdiracaksiniz.

Benim komsunun halasinin oglunun gelininin kizkardesinin dayisinin oglunun amcasinin arkadasinin komsusu bu canerin eski enistesinin kayincosunun dayisinin kizindan olma erkek torununun ilk ogretmeninin simif arkadasinin uzuktan komsusuymus buradan gelen bilgilere gore caner olurum de intere gitmem, ben besiktasli dogdum yeter surgunde oldugum yillar diyormus.

Çevrimdışı atalay

Yurt dışında turnuvada idim. Aziz Yıldırım'ın sürrealist açıklamalarını yeni okuyorum. Son birkaç gündür oradaki yöneticilerin tavrını ve bu açıklamaları kıyaslayınca, bu ülkede ne kadar yanlış bir bölümü okuduğumu bir kez daha anladım.

Çevrimdışı mülkübey

Çok şey mi istiyorum aa komşular :D   :evillol:

Caner,gökhan,Van der Wiel,Ben arfa  bonservis ücreti verilmiyecek.

Falcao,Coentrao satın alma opsiyonlu kiralık.

Aras özbiliz zaten bizim.

Robben'i,Kamil glik,Skertel,Veleso bunlar biraz para tutar farkındayım satmadan oyuncu alamıyacağımız o yüzden töre,quaresma 2'sinden birisi belkide 2'si giderse böyle bir kadro kurabiliriz.

Rene Adler çok para değil.

olcay  :ph34r:                                                                                      :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

ysariusta

• Ziyaretçi

Ooooo keyifler gıcır. Amam sonra fazla beklenti hayal kırıklığı yaratır. Menajer haberleri bunlar

Çevrimdışı Scout

Caner Hayırlı Olsun Diyebilir Miyiz Beşiktaşa  :evillol: :evillol: :evillol:
Pika Pika

Çevrimiçi Kapkarakartal

@SerdarBilican
1. Oğuzhan gelen teklifler üstüne, yönetim kendisiyle görüşmeden, kendisi yönetime "beni satmayın. Ben Ş. L.'yi BJK ile oynayacağım!" dedi.

Doğrumudur ?

Çevrimdışı Özay

Kadro planlaması için hayati önemde olan yerli bakiyesini çok önemli bir mevkiye transfer yaparak doldurma imkanımız var ve siz istemezuk diyorsunuz öyle mi?

Beyler şu başlıkta çok mantıklı adamlar yazdı 2 yıl boyunca. Biz de gayet zevkle okuduk. Bence herkes o mantaliteyi kavrayıp yazmaya başlasın. Korkarım burayı da forza'ya çevireceksiniz en sonunda  :uyucam:
[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2016, 17:56:20 Özay ]

Çevrimdışı atalay

@atalay @Çağrı Bugun radyosporda Güney Afrika'da görev yapan antranör Muhsin Ertuğral konuktu.Futbol üzerine söyleyişi yaparken Muhsin hoca;bir gün Bayern Münih oyuncusu Alaba ile ayak üstü konuşurken söz Guardiola'dan açıldı dedi.Hocam demiş Alaba hala ezberlemek zorunda olduğum oyun içindeki 46 koşu yolunu ezberliyorum demiş.Bu bahsettiği 46 koşu yolu ile ilgili veya buna benzer bir şey duydunuz mu daha önce?Oyun içinde futbolcu nasıl uygular bunu? :busted_cop: Hadi 2-3-4 taktik anladıkta 46 ne :ebebe:

Muhsin Hoca yada Alaba mübalağasıdır. 

Çevrimdışı atalay

Yönetim ve oyuncu planlamalarını, Şampiyona öncesi ve sonrası gelecek teklifleri, kimi oyuncular özelinde yapılacak olan sözleşme iyileştirmeleri bir tarafa bırakırsak transfer konusu ile ilgili biraz afaki ve farazi birkaç şey söyleyeyim.

Birlikte oynama alışkanlığı ve takım kimyası yüksek bir oyuncu grubuna; bu ligin dinamiklerine fazlasıyla uygun bir oyun şekline ve antrenöre sahibiz. Bu oyunu güçlü kılan başta Atiba - Gomez - Sosa ve Oğuzhan olmak üzere kritik oyuncular var.

Öncelikle oyunu korumak ve üzerine koymak istiyorsak; önce kadroyu olabildiğince muhafaza edip kaliteyi yükseltmemiz gerekecek. Bunun için elzem pozisyonlara birkaç doğru hamle yapmak yeterli olacaktır. Bunu yaparken takımın ücret skalasını korumak ve kontratları ilerleyen yıllarda maddi külfet yaratmamak adına doğru düzenlemek gerekecek.

Bu yıl Avrupa Şampiyonası var. Free oyuncular dahil birçok futbolcuyu kadroya katmak bi' hayli zor olacaktır. Şampiyonluk ve ŞL bileti sonrası transferde birkaç parametreye çok önem veriyorum. Birincisi; iş ahlakı yüksek, her daim başarı kovalayan, winner karakterli oyuncular... İkincisi; atletik, dinamik, pas ve oyun temposu (+fizik kalitesi) yüksek, pas oyununa yatkın, multiposition özellikli oyuncular...

Bu kriterlere ve Beşiktaş'ın oyun mantığına uygun, eksik pozisyonlardaki kaliteyi yükseltecek 5-6 transfer yeterli olacaktır.

Çevrimiçi murat

Buyur 10 tane yabancı futbolcu :) Helal olsun kardeşim süper kadro  :claps: :claps:
kamili sayma :D

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk