Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7287247 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Özay

Sevgili dostum... Amacın polemik yaratmaksa üslübun doğru, bu yolda devam et. Bir iki kişi sert cevap verir, tartışma alevlenir.

Yok eğer amacın sakin sakin fikir alışverişinde bulunmaksa, mesajlarını bir gözden geçir.

Başka birisine de yazmıştım, N'doye o kadar kötü futbolcu değil. Elbette Mario Gomez çok daha iyi, ama N'doye Şenol Güneş'in sisteminde gayet verimli olurdu. Şu Trabzonspor'da hiç bir santrafordan hayır gelmez, adamlar Cardozo'yu bile harcadı. Cardozo bizde olsa, gol kralıydı. N'doye de Trabzon'a Premier League'den geldi, kiralık yine oraya gitti. Sorun oyuncuda değil, Trabzon'da.

Benzer şekilde Gomez'in Fiorentina'daki kariyerine bakıp transferine laf atanlar vardı mesela. Aç geçen seneki Fiorentina forumlarını oku, Gomez'i paketleyip geri gönderirsin. Her oyuncuya doğru sistem lazım.

Senin "İsmail Köybaşı'nın yerine adam alınmayacak" muhabbetin, içi boş bir iddia. 10 yıldır böyle falan diyorsun, boş yazıyorsun. Takım son 4 senede eksik yerlerini kapata kapata bu hale geldi. 3 sene önceki kadroya bak, bir de şimdikine. Bir senede tüm eksikleri kapatacak mali gücümüz yoktu, ama geldiğimiz nokta iyi. Her eksik daha iyisiyle doldu.

Kaldı ki tekrar söylüyorum, "bütün haber kaynakları" dediğin kaynakların hepsi Ntvspor'u referans gösteriyor. Hangi NTVSpor'u? Akhisar'dan Beşiktaş'a taraftar torpili manşeyi atan NTVSpor'u.

Daha 3 gün önce canlı yayında Torunoğulları "imzalar sezon sonunda" diye açıklama yapıyor, gelip burada NTVSpor haberiyle feveran ediyorsunuz. "7 senedir İsmail'e alternatif yaratmayan kulüp hiç bir şey haketmiyor" yazmışsın. Ağır bir cümle. Asıl böyle bir cümle kuran bir taraftar bir şey hakediyor mu, onu sorgulamak lazım. Ya da bu cümleyi kuran birisi taraftar olabilir mi, onu sorgulamalıyız belki de... Neyse, kırıcı olmayacağım. Sen de o yazdığını tekrar gözden geçirirsen, bence değiştirmek istersin.

Trabzon sistem, hull city sistem, sunderland sistem. Bu adamın oynadığı sistem tam olarak neresi? Ben az çok epl'de bu adamı izliyordum. Belki mevkileri farklı ama şu an sivas'ta oynayan Aatif Chahechouhe neyse bu da oydu. Kümede takılan takımların vasat üstü oyuncuları ikisi de. Bu takıma abdurrahman çelebi'leri doldurmakta ne kadar kararlısınız?

Benim üslubumun tek sebebi Beşiktaş'ın başarısıdır. Ben normal hayatta kendime karşı da böyleyimdir ki daha bir zararını görmedim. Bu ülkede her şey salaş olmak zorunda değil. Fikret orman yönetimi çok şeyi değiştirmiştir ama bu hala daha yeterli değil. Bu kulübün enkazı ancak büyük adımlarla kalkabilir. Ben 13 şampiyonluk ile 14 şampiyonluk arasında bir fark göremiyorum. Bu takım en az 4 sene birilerinin kafasına vura vura şampiyonluk almadıkça hiçbir şey değişmez. Bu yüzden de her konuda agresif olmaktan başka bir çare yok.

Hoşuna gitmediyse bunlar bir şey diyemeyeceğim.
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2016, 22:33:44 Özay ]

Çevrimdışı dkn_34

marceloyu 1,2 milyon euro  ödeyerek bonservısını alabıleceğiz.çok güzel bir alternatif
 rhodolfo dönücek. iyi olarak dönerse 11 de oynar.
yanına skrtel gibi kalitelı gibi bir isim gelırse bu bu üçlü baya bi sağlam olur.

Çevrimdışı dkn_34

ofansif olarak takım sağlam
defans olarakda gelişirsek hem avrupada hemde ligde önemli başarılara imza atarız
bizm bu sene şampıyon olmamaız çok oyun bozacak çok..

Çevrimdışı dkn_34

seneye aras da gelıcek oynarmı ?kim gidebilir 
ben arfa da belkı gelebılır.
bence töre ve sosa ikisinden biri kesin gider..

[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2016, 22:42:59 dkn_34 ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı AigleBordeaux

[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2016, 22:55:12 AigleBordeaux ]
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı altan0348

eğer galatasaray gibi kadromuz yeterli diyip -sağ bek - sol bek- stoper- orta saha(libero) almazlarsa seneye gs'nin durumuna düşebiliriz. bu takım seneye inşallah şampiyonlar liginde oynayacak. artık   şl 'nin gedikli takımlarından olmamız lazım. bunun için de defans hattına parayı kıyıp sağlam adamlar almalıyız. isoyla beckle bu stoperlerle olmaz. averaj takımına döneriz. töre ye yol verilsin derim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 22:58:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
seneye aras da gelıcek oynarmı ?kim gidebilir 
ben arfa da belkı gelebılır.
bence töre ve sosa ikisinden biri kesin gider..

Yaşınızı belirtmeniz gerekiyor profilinizde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 23:00:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Zapata haberleri her yerde çıkmış hepsinin kaynağı aynı değilse bizim bu oyun formatımızda çok iyi bir stoperimiz oldu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı underworld

kamik glik nerden çıktı beyler?
kaynak sağlam mı ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 23:04:34
  • Beşiktaş / Bodrum
kaynak sağlam mı ?

Kaynak benim ben de dernekten duydum bekleyip göreceğiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mellfred

skertel gelirse çok mutlu olurum. liverpool'un suarezli kadrosuyla şampiyonluğa oyanyıp kaybettiği sezon, acayip skor katkısı vermişti. yeni altın kafamız olacak

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 23:05:25
  • Beşiktaş / Bodrum
kaynak sağlam mı ?

Sizin de  yaşınızı girmeniz gerekiyor profilinize.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı underworld

Kaynak benim ben de dernekten duydum bekleyip göreceğiz.
skrtel geleceğine keşke kamil gelse.
şampiyonlar ligi bu yönde avantajımız olabilir.

Çevrimdışı mellfred

eğer galatasaray gibi kadromuz yeterli diyip -sağ bek - sol bek- stoper- orta saha(libero) almazlarsa seneye gs'nin durumuna düşebiliriz. bu takım seneye inşallah şampiyonlar liginde oynayacak. artık   şl 'nin gedikli takımlarından olmamız lazım. bunun için de defans hattına parayı kıyıp sağlam adamlar almalıyız. isoyla beckle bu stoperlerle olmaz. averaj takımına döneriz. töre ye yol verilsin derim.
aynı şekilde trabzon gibi kadroyu şişirmemek de gerek. eğer iki bek alacaksak eldeki iki beki göndermek zorundayız

Çevrimdışı dkn_34

bildiğime göre zapatanın sözleşmesi sona erecek .makul bir ücrete alırız diye düşünüyorum .şampiyonlar liginde oynayacığız gelir zaten
marcelo içinde alırsak 1,2 milyon ödeyeceğiz 6 istemışlerdi süper

Çevrimdışı cisse557

Ahmet Çakar fena konuşuyor

Çevrimdışı dkn_34

nostaljık formalar mayıs ayında tekrar satışa çıkacakmış.
bugun baktım sadece 20 ler kalmıştı

Çevrimdışı Erdemm

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 23:43:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Rhodolfo - Marcelo - Alexis - Zapata

Olması kuvvetle muhtemel. Marcelo yerine Glik olursa efsane olur tabi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Demir

Rhodolfo - Marcelo - Alexis - Zapata

Olması kuvvetle muhtemel. Marcelo yerine Glik olursa efsane olur tabi.
Stoperlerin hepsi yabancı olmasa keşke 4. Stoper yerli olsa daha iyi olmaz mi. O yabancı hakkımızı beklerden yana kullansak mesela

balkonunuza camınıza bayrak asın..

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı dkn_34

gs nın durumu bellı
aziz yıldırımın kötü yönetimi
bize uzun yıllar başarılar getirecek.