Sevgili dostum... Amacın polemik yaratmaksa üslübun doğru, bu yolda devam et. Bir iki kişi sert cevap verir, tartışma alevlenir.
Yok eğer amacın sakin sakin fikir alışverişinde bulunmaksa, mesajlarını bir gözden geçir.
Başka birisine de yazmıştım, N'doye o kadar kötü futbolcu değil. Elbette Mario Gomez çok daha iyi, ama N'doye Şenol Güneş'in sisteminde gayet verimli olurdu. Şu Trabzonspor'da hiç bir santrafordan hayır gelmez, adamlar Cardozo'yu bile harcadı. Cardozo bizde olsa, gol kralıydı. N'doye de Trabzon'a Premier League'den geldi, kiralık yine oraya gitti. Sorun oyuncuda değil, Trabzon'da.
Benzer şekilde Gomez'in Fiorentina'daki kariyerine bakıp transferine laf atanlar vardı mesela. Aç geçen seneki Fiorentina forumlarını oku, Gomez'i paketleyip geri gönderirsin. Her oyuncuya doğru sistem lazım.
Senin "İsmail Köybaşı'nın yerine adam alınmayacak" muhabbetin, içi boş bir iddia. 10 yıldır böyle falan diyorsun, boş yazıyorsun. Takım son 4 senede eksik yerlerini kapata kapata bu hale geldi. 3 sene önceki kadroya bak, bir de şimdikine. Bir senede tüm eksikleri kapatacak mali gücümüz yoktu, ama geldiğimiz nokta iyi. Her eksik daha iyisiyle doldu.
Kaldı ki tekrar söylüyorum, "bütün haber kaynakları" dediğin kaynakların hepsi Ntvspor'u referans gösteriyor. Hangi NTVSpor'u? Akhisar'dan Beşiktaş'a taraftar torpili manşeyi atan NTVSpor'u.
Daha 3 gün önce canlı yayında Torunoğulları "imzalar sezon sonunda" diye açıklama yapıyor, gelip burada NTVSpor haberiyle feveran ediyorsunuz. "7 senedir İsmail'e alternatif yaratmayan kulüp hiç bir şey haketmiyor" yazmışsın. Ağır bir cümle. Asıl böyle bir cümle kuran bir taraftar bir şey hakediyor mu, onu sorgulamak lazım. Ya da bu cümleyi kuran birisi taraftar olabilir mi, onu sorgulamalıyız belki de... Neyse, kırıcı olmayacağım. Sen de o yazdığını tekrar gözden geçirirsen, bence değiştirmek istersin.
Trabzon sistem, hull city sistem, sunderland sistem. Bu adamın oynadığı sistem tam olarak neresi? Ben az çok epl'de bu adamı izliyordum. Belki mevkileri farklı ama şu an sivas'ta oynayan Aatif Chahechouhe neyse bu da oydu. Kümede takılan takımların vasat üstü oyuncuları ikisi de. Bu takıma abdurrahman çelebi'leri doldurmakta ne kadar kararlısınız?
Benim üslubumun tek sebebi Beşiktaş'ın başarısıdır. Ben normal hayatta kendime karşı da böyleyimdir ki daha bir zararını görmedim. Bu ülkede her şey salaş olmak zorunda değil. Fikret orman yönetimi çok şeyi değiştirmiştir ama bu hala daha yeterli değil. Bu kulübün enkazı ancak büyük adımlarla kalkabilir. Ben 13 şampiyonluk ile 14 şampiyonluk arasında bir fark göremiyorum. Bu takım en az 4 sene birilerinin kafasına vura vura şampiyonluk almadıkça hiçbir şey değişmez. Bu yüzden de her konuda agresif olmaktan başka bir çare yok.
Hoşuna gitmediyse bunlar bir şey diyemeyeceğim.