ya arkadaşım biz 2 kaleci ile sezona başlamış takımız ben bunları beşiktaş'ın son 10 yılına dayanarak söylüyorum sen neye dayanarak aksini iddia edebiliyorsun?
Sen sanıyor musun ki bu muhabbetler ilk defa yapılıyor. Biz her sene en az 2 bölgeyi Allah'a emanet ederek giriyoruz. Burada İsmail'i savunanlar geçen yıllarda da buradaydılar. Ben içlerinden az çok birkaçını biliyorum şimdiye kadar tek bir konuda eleştiri yönelttiklerini görmedim. İsmail burada 2 aydır tartışılan bir oyuncu ama ne zaman sözleşme yenileneceği haberi çıktıysa anında damladılar. Onlar İsmail'i değil yönetimi savunuyor.
Yahu tamam diyoruz yönetimi biz de savunuyoruz ama şu yapılanlar iş bilmezliktir. Mustafa pektemek ile sözleşme yenilenen dönemin konu başlıklarına gidin şu an ne yazılıyorsa aynıları yazılıp çizildi. Daha sonra sözleşme oldu bittiye getirilip imzalandıktan sonra ''eehh yeter artık bunu mu konuşacağız'a'' dönderdiler meseleyi.
Aklı başında hiçbir insan ligin bitimine 5 maç kala bu tip haberlere malzeme vermez ki bu dedikoduyu da geçti bütün haber kaynakları ön sözleşme yapıldı deniyor.
Bizi bu kafa yapası bitirir. Çok açık konuşuyorum 7 yıldır bu adama alternatif yaratamayan kulüp hiçbir şeyi hak etmiyordur. Geçen gün gomez olmasa ndoye ile anlaştık diye bir şeyler duydum ki ben o laftan sonra bu kulüpteki herkese güvenimi kaybettim. Adamlar hiçbri güvence yaratmadan demba ba'yı satıp ndoye ile ciddi ciddi görüşme yapmışlar. Allah yüzümüze bakmış da gomez gelmiş. Siz şu sezon gomez olmasaydı neler olacağının farkında mısınız? Değilseniz biraz trabzon forumlarını açın da o kalasın nasıl bir futbolcu olduğunu okuyun. O adama bile süper diyenler vardı her yerde.
Sevgili dostum... Amacın polemik yaratmaksa üslübun doğru, bu yolda devam et. Bir iki kişi sert cevap verir, tartışma alevlenir.
Yok eğer amacın sakin sakin fikir alışverişinde bulunmaksa, mesajlarını bir gözden geçir.
Başka birisine de yazmıştım, N'doye o kadar kötü futbolcu değil. Elbette Mario Gomez çok daha iyi, ama N'doye Şenol Güneş'in sisteminde gayet verimli olurdu. Şu Trabzonspor'da hiç bir santrafordan hayır gelmez, adamlar Cardozo'yu bile harcadı. Cardozo bizde olsa, gol kralıydı. N'doye de Trabzon'a Premier League'den geldi, kiralık yine oraya gitti. Sorun oyuncuda değil, Trabzon'da.
Benzer şekilde Gomez'in Fiorentina'daki kariyerine bakıp transferine laf atanlar vardı mesela. Aç geçen seneki Fiorentina forumlarını oku, Gomez'i paketleyip geri gönderirsin. Her oyuncuya doğru sistem lazım.
Senin "İsmail Köybaşı'nın yerine adam alınmayacak" muhabbetin, içi boş bir iddia. 10 yıldır böyle falan diyorsun, boş yazıyorsun. Takım son 4 senede eksik yerlerini kapata kapata bu hale geldi. 3 sene önceki kadroya bak, bir de şimdikine. Bir senede tüm eksikleri kapatacak mali gücümüz yoktu, ama geldiğimiz nokta iyi. Her eksik daha iyisiyle doldu.
Kaldı ki tekrar söylüyorum, "bütün haber kaynakları" dediğin kaynakların hepsi Ntvspor'u referans gösteriyor. Hangi NTVSpor'u? Akhisar'dan Beşiktaş'a taraftar torpili manşeyi atan NTVSpor'u.
Daha 3 gün önce canlı yayında Torunoğulları "imzalar sezon sonunda" diye açıklama yapıyor, gelip burada NTVSpor haberiyle feveran ediyorsunuz. "7 senedir İsmail'e alternatif yaratmayan kulüp hiç bir şey haketmiyor" yazmışsın. Ağır bir cümle. Asıl böyle bir cümle kuran bir taraftar bir şey hakediyor mu, onu sorgulamak lazım. Ya da bu cümleyi kuran birisi taraftar olabilir mi, onu sorgulamalıyız belki de... Neyse, kırıcı olmayacağım. Sen de o yazdığını tekrar gözden geçirirsen, bence değiştirmek istersin.