Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7285741 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ya arkadaşım biz 2 kaleci ile sezona başlamış takımız ben bunları beşiktaş'ın son 10 yılına dayanarak söylüyorum sen neye dayanarak aksini iddia edebiliyorsun?

Sen sanıyor musun ki bu muhabbetler ilk defa yapılıyor. Biz her sene en az 2 bölgeyi Allah'a emanet ederek giriyoruz. Burada İsmail'i savunanlar geçen yıllarda da buradaydılar. Ben içlerinden az çok birkaçını biliyorum şimdiye kadar tek bir konuda eleştiri yönelttiklerini görmedim. İsmail burada 2 aydır tartışılan bir oyuncu ama ne zaman sözleşme yenileneceği haberi çıktıysa anında damladılar. Onlar İsmail'i değil yönetimi savunuyor.

Yahu tamam diyoruz yönetimi biz de savunuyoruz ama şu yapılanlar iş bilmezliktir. Mustafa pektemek ile sözleşme yenilenen dönemin konu başlıklarına gidin şu an ne yazılıyorsa aynıları yazılıp çizildi. Daha sonra sözleşme oldu bittiye getirilip imzalandıktan sonra ''eehh yeter artık bunu mu konuşacağız'a'' dönderdiler meseleyi.

Aklı başında hiçbir insan ligin bitimine 5 maç kala bu tip haberlere malzeme vermez ki bu dedikoduyu da geçti bütün haber kaynakları ön sözleşme yapıldı deniyor.

Bizi bu kafa yapası bitirir. Çok açık konuşuyorum 7 yıldır bu adama alternatif yaratamayan kulüp hiçbir şeyi hak etmiyordur. Geçen gün gomez olmasa ndoye ile anlaştık diye bir şeyler duydum ki ben o laftan sonra bu kulüpteki herkese güvenimi kaybettim. Adamlar hiçbri güvence yaratmadan demba ba'yı satıp ndoye ile ciddi ciddi görüşme yapmışlar. Allah yüzümüze bakmış da gomez gelmiş. Siz şu sezon gomez olmasaydı neler olacağının farkında mısınız? Değilseniz biraz trabzon forumlarını açın da o kalasın nasıl bir futbolcu olduğunu okuyun. O adama bile süper diyenler vardı her yerde.
O yönetimi savunan arkadaşlardan bir kaçı ndoye şenol güneş ile 15 gol rahat atar diyordu buralarda. Şimdi yine aynı şeyleri yazacaktır bunun üstüne. Neyi tartışıyoruz ki?
@özay
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Kahpe kaderimiz degismis %1 ihtimal icin.
Nuanslsr vsr gozden kacmasin. Kim yazdi hatirlamiyorum, demba yi satip yerine ndoye almak offfff master card reklami olurdu, beyin bedava

Mario gomez olmasaydi yahut bu performansi vermeseydi simdi konya ile ikincilik yarisindaydik, burada gelecek sezon icin "o sene onumuzdeki sene" geyikleri yapiyorduk

Çevrimdışı Özay

Glik kötü demedim ki o da çok iyi bir stoper zaten bu yüzden bonservis bedeli de yüksek :D

Ama bana göre Skrtel daha iyi hem de yaşından ötürü maliyeti daha düşük olur :)

Skrtel'da isim alırsın kamil'de ise performans. Bu adamın şu anki değeri saf performansı ile alakalı. Son yılların en temiz transferi olur

Çevrimdışı Tolga

Skrtel'da isim alırsın kamil'de ise performans. Bu adamın şu anki değeri saf performansı ile alakalı. Son yılların en temiz transferi olur
Maliyetli olur bu transfer. Glik için en az 8-10 arası bir bonservis bedeli isterler.

Skrtel hem tecrübeli hem de 31 yaşında olduğu için daha uygun bir bonservisle alınabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Maliyetli olur bu transfer. Glik için en az 8-10 arası bir bonservis bedeli isterler.

Skrtel hem tecrübeli hem de 31 yaşında olduğu için daha uygun bir bonservisle alınabilir.

2'sinide alalım sıkıntı olmasın :D

Çevrimdışı Özay

O yönetimi savunan arkadaşlardan bir kaçı ndoye şenol güneş ile 15 gol rahat atar diyordu buralarda. Şimdi yine aynı şeyleri yazacaktır bunun üstüne. Neyi tartışıyoruz ki?
@özay

Onun için diyorum ya kimseyle polemiğe girmeye gerek yok. Şunu anlarım; İsmail yedek kalacaktır yerine oyuncu bakılacaktır bu arkadaşlar da bunu bildiği için savunuyorlar..

Ancak bakıyorum hiç alakası yok. Adam gelmiş ismail'e roberto carlos diyor. Şu forumda bir anket açsam ismail'den memnun olacak 2 tane adam çıkar buna rağmen kendilerinin o süper performansı gördüklerini iddia ediyorlar. Ya bu futbol atomu parçalamak değil ki biz izlemiyor muyuz maçları? Bi de üstüne gelmiş zaman beni haklı çıkaracak filan yazmış. 7 yıldır oynayan adamı hala daha zamana havale ediyoruz.

Bu takım kötü oyunculardan değil vasatlardan dolayı yıllarca belini doğrultamadı. Bu vasat oyuncuların her birisi nereden baksan 4 yılına mal oluyor bu kulübün. Bunlar bi de dönüşümlü yollandığı için her daim takımın bir kısmı çok iyi diğer kısmı vasat oluyor. Her şeyi ile tam bir takım kurduğumuz neredeyse görülmemiştir.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı mylife1903

Superstronik isimli transferlerde ustumuze skertel, Gilik. Soyle yok mu bir adem, kursat, baki versinler ordan liktv skiperlerinin dili kirilmasin.

Kjaer midir nedir bi keya cikarttilar, kuyt vardi kooooyyt oldu falan. Uyuz herif kuyt de gec sanki butun turkiye hollanda dilinde aksan kasiyor.
Besiktasli sivok ise garip 6-7 sene oynadi hala oynuyor adam sivok be okuz madem aksan kasacaksin adamin adi sivok deeeel shivok, aynisi holosko icin de gecerli filip de gec, holosko deeeeelll adamin soyadi holoshko

Çevrimdışı Özay

İşte diyorum ya bir tarafta saf performans var. Skrtel biraz isim transferi olur. İyi performans da sergileyebilir ki bu yüksek bir olasılıktır.

Kamil transferi ise yönetimin ''biz transfer mantalitesini değiştirdik'' demesinin ilamı olur. Bas bayağı avrupai bir kulüp transferi çünkü bu.

En güzeli bu tabi :evillol:

seneye stoperler böyle olucak o zaman muhtemelen :)

Rhodolfo-Marcelo-Alexis-Skertel(Kamil) :)

Fena değil :) Ancak ben marcelo alınacağına 1.5-2 daha verip skertel'in alınmasından yanayım :D

13 milyon € piyasa değeri transfermarkt'a göre ancak yaşı gereği 3-4 biter mi ki yada çok mu beleşci oldum bizim başkan yaptı hep bizi böyle :D

Rhodolfo,Skertel,Kamil Glik,Alexis böyle daha feci yaa :D :evillol:

Çevrimdışı Mehmet57

Skrtel+vd Wiel+Caner+Jedinak

4 oyuncu, 2 tane 20sine olan bek, iki tane 31-32 yasinda BPL oyuncusu.

Caner+Vd Wiel bedava
Skrtel'in gitmesinde Lpool kolaylik saglayacak
Jedinak Turkiye'yi biliyor + cok iyi on libero ve 1 senesi kaldi sozlesmesinde.

Defans cag atlar, ligin en az gol yiyen takimi, en cok atani oluruz.

Çevrimdışı Ogün

Çevrimdışı Tolga

seneye stoperler böyle olucak o zaman muhtemelen :)

Rhodolfo-Marcelo-Alexis-Skertel(Kamil) :)

Fena değil :) Ancak ben marcelo alınacağına 1.5-2 daha verip skertel'in alınmasından yanayım :D

13 milyon € piyasa değeri transfermarkt'a göre ancak yaşı gereği 3-4 biter mi ki yada çok mu beleşci oldum bizim başkan yaptı hep bizi böyle :D

Rhodolfo,Skertel,Kamil Glik,Alexis böyle daha feci yaa :D :evillol:
Skrtel ya da Glik'ten biri alınsın ben ona da razıyım :icool:

Skrtel ya da Glik'ten biri alınsın ben ona da razıyım :icool:

ya 1 tane stoper kesin erdal başkan aspor'da söyledi :D Ancak marcelo'yu alınacak diye hesap etmiş olabilir erdal torunoğulları belki şenol hoca marcelo'ya olumsuz rapor verirse 2 tane alınır :D

Çevrimdışı mylife1903

Onun için diyorum ya kimseyle polemiğe girmeye gerek yok. Şunu anlarım; İsmail yedek kalacaktır yerine oyuncu bakılacaktır bu arkadaşlar da bunu bildiği için savunuyorlar..

Ancak bakıyorum hiç alakası yok. Adam gelmiş ismail'e roberto carlos diyor. Şu forumda bir anket açsam ismail'den memnun olacak 2 tane adam çıkar buna rağmen kendilerinin o süper performansı gördüklerini iddia ediyorlar. Ya bu futbol atomu parçalamak değil ki biz izlemiyor muyuz maçları? Bi de üstüne gelmiş zaman beni haklı çıkaracak filan yazmış. 7 yıldır oynayan adamı hala daha zamana havale ediyoruz.

Bu takım kötü oyunculardan değil vasatlardan dolayı yıllarca belini doğrultamadı. Bu vasat oyuncuların her birisi nereden baksan 4 yılına mal oluyor bu kulübün. Bunlar bi de dönüşümlü yollandığı için her daim takımın bir kısmı çok iyi diğer kısmı vasat oluyor. Her şeyi ile tam bir takım kurduğumuz neredeyse görülmemiştir.
Toplam kalite yonetimine tecavuz oluyor turkce meali. Quaresma ile serdar paslasiyor, gokhan tore onde arkasinda ismail. Defansta nesta-maldini kale de fevzi
Besiktas bu biz hep boleyiz, amokachi ile erkan oynar falan
Smokin alt taraf parnak arasi terlik

Çevrimdışı Tolga

ya 1 tane stoper kesin erdal başkan aspor'da söyledi :D Ancak marcelo'yu alınacak diye hesap etmiş olabilir erdal torunoğulları belki şenol hoca marcelo'ya olumsuz rapor verirse 2 tane alınır :D
1 stoper alınır yanında da Rhodolfo oynar diye tahmin ediyorum tabi onun da nasıl döneceği belli değil.

Marcelo'nun bonservisi bence alınır. :)

Çevrimdışı tuncaboylu

ya arkadaşım biz 2 kaleci ile sezona başlamış takımız ben bunları beşiktaş'ın son 10 yılına dayanarak söylüyorum sen neye dayanarak aksini iddia edebiliyorsun?

Sen sanıyor musun ki bu muhabbetler ilk defa yapılıyor. Biz her sene en az 2 bölgeyi Allah'a emanet ederek giriyoruz. Burada İsmail'i savunanlar geçen yıllarda da buradaydılar. Ben içlerinden az çok birkaçını biliyorum şimdiye kadar tek bir konuda eleştiri yönelttiklerini görmedim. İsmail burada 2 aydır tartışılan bir oyuncu ama ne zaman sözleşme yenileneceği haberi çıktıysa anında damladılar. Onlar İsmail'i değil yönetimi savunuyor.

Yahu tamam diyoruz yönetimi biz de savunuyoruz ama şu yapılanlar iş bilmezliktir. Mustafa pektemek ile sözleşme yenilenen dönemin konu başlıklarına gidin şu an ne yazılıyorsa aynıları yazılıp çizildi. Daha sonra sözleşme oldu bittiye getirilip imzalandıktan sonra ''eehh yeter artık bunu mu konuşacağız'a'' dönderdiler meseleyi.

Aklı başında hiçbir insan ligin bitimine 5 maç kala bu tip haberlere malzeme vermez ki bu dedikoduyu da geçti bütün haber kaynakları ön sözleşme yapıldı deniyor.

Bizi bu kafa yapası bitirir. Çok açık konuşuyorum 7 yıldır bu adama alternatif yaratamayan kulüp hiçbir şeyi hak etmiyordur. Geçen gün gomez olmasa ndoye ile anlaştık diye bir şeyler duydum ki ben o laftan sonra bu kulüpteki herkese güvenimi kaybettim. Adamlar hiçbri güvence yaratmadan demba ba'yı satıp ndoye ile ciddi ciddi görüşme yapmışlar. Allah yüzümüze bakmış da gomez gelmiş. Siz şu sezon gomez olmasaydı neler olacağının farkında mısınız? Değilseniz biraz trabzon forumlarını açın da o kalasın nasıl bir futbolcu olduğunu okuyun. O adama bile süper diyenler vardı her yerde.

Sevgili dostum... Amacın polemik yaratmaksa üslübun doğru, bu yolda devam et. Bir iki kişi sert cevap verir, tartışma alevlenir.

Yok eğer amacın sakin sakin fikir alışverişinde bulunmaksa, mesajlarını bir gözden geçir.

Başka birisine de yazmıştım, N'doye o kadar kötü futbolcu değil. Elbette Mario Gomez çok daha iyi, ama N'doye Şenol Güneş'in sisteminde gayet verimli olurdu. Şu Trabzonspor'da hiç bir santrafordan hayır gelmez, adamlar Cardozo'yu bile harcadı. Cardozo bizde olsa, gol kralıydı. N'doye de Trabzon'a Premier League'den geldi, kiralık yine oraya gitti. Sorun oyuncuda değil, Trabzon'da.

Benzer şekilde Gomez'in Fiorentina'daki kariyerine bakıp transferine laf atanlar vardı mesela. Aç geçen seneki Fiorentina forumlarını oku, Gomez'i paketleyip geri gönderirsin. Her oyuncuya doğru sistem lazım.

Senin "İsmail Köybaşı'nın yerine adam alınmayacak" muhabbetin, içi boş bir iddia. 10 yıldır böyle falan diyorsun, boş yazıyorsun. Takım son 4 senede eksik yerlerini kapata kapata bu hale geldi. 3 sene önceki kadroya bak, bir de şimdikine. Bir senede tüm eksikleri kapatacak mali gücümüz yoktu, ama geldiğimiz nokta iyi. Her eksik daha iyisiyle doldu.

Kaldı ki tekrar söylüyorum, "bütün haber kaynakları" dediğin kaynakların hepsi Ntvspor'u referans gösteriyor. Hangi NTVSpor'u? Akhisar'dan Beşiktaş'a taraftar torpili manşeyi atan NTVSpor'u.

Daha 3 gün önce canlı yayında Torunoğulları "imzalar sezon sonunda" diye açıklama yapıyor, gelip burada NTVSpor haberiyle feveran ediyorsunuz. "7 senedir İsmail'e alternatif yaratmayan kulüp hiç bir şey haketmiyor" yazmışsın. Ağır bir cümle. Asıl böyle bir cümle kuran bir taraftar bir şey hakediyor mu, onu sorgulamak lazım. Ya da bu cümleyi kuran birisi taraftar olabilir mi, onu sorgulamalıyız belki de... Neyse, kırıcı olmayacağım. Sen de o yazdığını tekrar gözden geçirirsen, bence değiştirmek istersin.
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2016, 22:10:35 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Özay

Toplam kalite yonetimine tecavuz oluyor turkce meali. Quaresma ile serdar paslasiyor, gokhan tore onde arkasinda ismail. Defansta nesta-maldini kale de fevzi
Besiktas bu biz hep boleyiz, amokachi ile erkan oynar falan
Smokin alt taraf parnak arasi terlik

Ferrari'ye tüp taktıranlar geliyor benim aklıma. Şu sene gösterilen hayvani ofans performansımızın karşılığı 5 puan fark mı olmalıydı?

Çatır çatır futbol oynuyoruz ama kupadan eleniyoruz, avrupa'da gruptan filan çıkamıyoruz.Bir kimse de çıkıp demiyor ki bu ne lan?!! Bildiğin defansa çalışıyor koskoca takım.

1 stoper alınır yanında da Rhodolfo oynar diye tahmin ediyorum tabi onun da nasıl döneceği belli değil.

Marcelo'nun bonservisi bence alınır. :)

ya bu adam alınmaz mı şimdi :D

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Tolga

Aslında Skrtel-Leiva paketi yapabilsek müthiş olurdu :bandit:

Çevrimdışı Efe

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/66242/akhisar_belediyespor_deplasman_maci_bilet_satislari_hakkinda_bilgilendirme.html

izmirden ve çevresinden akhisar maçına gidecek arkadaşlar bilet fiyatları 70 ve 100 tl maça gitmelisiniz destek lazım
Şampiyon Beşiktaş JK

Beşiktaş Akhisar maçı öncesi bugün Manisa'da kaldırımlar Siyah Beyaz'a boyanmaya başlandı. :)

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Alper1903

Beşiktaş Akhisar maçı öncesi bugün Manisa'da kaldırımlar Siyah Beyaz'a boyanmaya başlandı. :)

Sonunda doğruyu öğrendiler demek  :evillol: