Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7284419 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı nusretaslanturk

Ismail tartismalari nerelere geldi
Ad hominem nedir, bir anlatin hele bana, ben bilmiyorum ustu ortlu kufur falan olmasin anama.
Bu ecnebileri hic sevmem zaten anlamiyorum ne dediklerini belki anama kufur ediyor.

Bilim denen bisi var cok guZel bunda matamatak diye busi daa var.
onun icinde oranti hesabi ve havuz problemleri var.
neyse havuZ problemlerini aziz yildirima birakalim

Dersimiz dogru oranti
Mario gomezin bonservisi 1000 euro olursa ismail ne kadar kazanmali.

Mario       1000
Ismail.        X
dogru orantıdan..hımm,, hiç yazmayım sonucu

Çevrimdışı tangaz

Kendi oyuncunuzu eleştirirken bu kadar rahat olmayın , artık eleştiri değil hakaret ediyorsun. Bırak İsmaile bu oyuncuyu alan , oynatan herkese hakaret .

neden? eleştiriyi fazlası ile hak ediyor bence de. fazlası ile hemde. yediğimiz gollerin yarıdan çoğu bireysel hatası. hadi bizi bırakalım burada @atalay gibi işi profesyonel düzeyde bilen kişiler teknik olarak da açıklıyorlar neyin ne olduğunu. oyuncuları överken ne kadar rahatsak eleştirirkende o denli rahat olmamız gerekir die düşünüyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tekrar söylüyorum, bunlar kendi düşüncendir. Ben de diyorum ki, bu yaz Atiba'nın sözleşmesi artırılmadıysa, kimsenin maaşı artmaz. Artsa bile, %20'den fazla hayatta artmaz.

Senin söylediğin ne kadar doğruysa, benim söylediğim o kadar doğru.

Sen farklı olarak kendi öngörün kesinmiş gibi, fikir yürütmeye devam ediyorsun.
Atiba konusunda da yanlış yönlendirme yapıyorsun, Atiba az kalsın takımdan gönderiliyordu Veli ve Tolgay sakatlanmasa şu an Atiba yoktu, ayrıca Atiba ile 33 yaşındayken 2 yıl daha sözleşme uzattık aynı ücretle, üstünü üstlük 30 maç ve fazlasını oynarsa 200 bin euro ekstradan para vereceğiz diye sözleşmeye ilavede bulunduk. Atiba ile İsmail'i kıyaslaman ne kadar doğru?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ilhan mansız

bu sezonki performansı: yenilen gollerin yarıdan fazlasının baş aktörü olmak. golle sonuçlanmayan rakip atakların ona keza. savunulacak bir şeyi yok. siz dediğim gibi hatalı bir cümle kurdunuz ve körü körüne savunuyorsunuz elle tutulur tek bir argüman ortaya koyamıyorsunuz üstüne üstlük adamın 100 civarı fahiş hatası varken siz sadece 1-2 hata deyip bunu savunmaya dewam ediyorsunuz!!! ismailin doktora yapması için önce bir sürü okula gitmesi gerek arkadaşın BEK performansı henüz kreş düzeyinde hangi doktoradan bahsediyorsunuz?

ismail foruma üye olsa inanın kendini böyle savunamazdı. 1-2 hatam oldu diyemezdi eli gitmezdi 1-2 yazmaya. 5-6 yazardı sonra az mı yazdım acaba die düşünür düzeltirdi
yedik, içtik bu kadar Tartışma yeter, bu tartışmanın hiç bir yerinde usulün dışına çıkmadık. Sizin yaptınız demeniz benim hata yaptığım manasına gelmez, bundan Sonrasını günü gelene kadar zamana bırakalım  :ok: bakalım ne olacak...

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben şu an takımda olmasının bile yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum sen onu geçtim aldığı ücretin fazlasını bile hak ettiğini söylüyorsun dolaylı olarak.

Takımda olmasını yanlış buluyor olabilirsin, bu düşüncene saygı duyuyorum.

Benim düşünceme göre de takımda yedek olarak yer bulmasında bir sorun yok.

İkimizin düşüncesinden de önemlisi, Şenol Hoca'nınki olacak.

Eğer yedek olarak kalacaksa, eski sözleşmesine yakın bir tutarda sözleşme imzalanması da normaldir. Beşiktaş'ın yedek sol bekinin senelik ücretinin 650-700 bin euro olmasında büyük bir tutarsızlık ya da hovardalık göremiyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Takımda olmasını yanlış buluyor olabilirsin, bu düşüncene saygı duyuyorum.

Benim düşünceme göre de takımda yedek olarak yer bulmasında bir sorun yok.

İkimizin düşüncesinden de önemlisi, Şenol Hoca'nınki olacak.

Eğer yedek olarak kalacaksa, eski sözleşmesine yakın bir tutarda sözleşme imzalanması da normaldir. Beşiktaş'ın yedek sol bekinin senelik ücretinin 650-700 bin euro olmasında büyük bir tutarsızlık ya da hovardalık göremiyorum.
Ben de Beşiktaş'ın sol bekinin 650 bin euro almasında sakınca görmüyorum. İsmail'in bu paraları almasında sakınca görüyorum ve düşüncemi paylaşıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Gecen gun izmirli bir arkadas yazdi bana cok mantikli geldi, tosici bir kazaya karsi stoper yedegi olarak tutuyor senol hoca, dedi. 

Sene sonuna kadar ismaille devam yani.

Futbolcu degil dedim diye admin kizdi. Ne yapayim dusuncelerimize otosansur mu uygulayalim, korku imparatorlugu mu olsun burasi?

Soyle duzelteyim o zaman, ben ismailin 1 milyon euro edecek futbolcu olduguna inanmiyorum.

Fikri hur insanlar olalim yahu

Çevrimdışı ahmetx

neden? eleştiriyi fazlası ile hak ediyor bence de. fazlası ile hemde. yediğimiz gollerin yarıdan çoğu bireysel hatası. hadi bizi bırakalım burada @atalay gibi işi profesyonel düzeyde bilen kişiler teknik olarak da açıklıyorlar neyin ne olduğunu. oyuncuları överken ne kadar rahatsak eleştirirkende o denli rahat olmamız gerekir die düşünüyorum...
eleştiri ayrı , hakaret ayrı .Kimse İsmailin takım için yeterli olduğunu kabul etmiyor zaten ama futbolcu değil , ptt memuruna benziyor demek resmen hakarettir @tangaz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

yedik, içtik bu kadar Tartışma yeter, bu tartışmanın hiç bir yerinde usulün dışına çıkmadık. Sizin yaptınız demeniz benim hata yaptığım manasına gelmez, bundan Sonrasını günü gelene kadar zamana bırakalım  :ok: bakalım ne olacak...

pekala öyle yapalım ama ilk hatasında iki elim yakanızda  :biggrinking: (şaka şaka)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Atiba konusunda da yanlış yönlendirme yapıyorsun, Atiba az kalsın takımdan gönderiliyordu Veli ve Tolgay sakatlanmasa şu an Atiba yoktu, ayrıca Atiba ile 33 yaşındayken 2 yıl daha sözleşme uzattık aynı ücretle, üstünü üstlük 30 maç ve fazlasını oynarsa 200 bin euro ekstradan para vereceğiz diye sözleşmeye ilavede bulunduk. Atiba ile İsmail'i kıyaslaman ne kadar doğru?

Atiba'yla sözleşme yenileme tarihi: 4 Haziran
Tolgay'ın sakatlanma tarihi: 16 Temmuz

Ayrıca farketmez, Atiba sezon başında yedek olarak düşünülüyorduysa, İsmail de seneye yedek olarak düşünülüyor. Yani maaş artışı yapılmaması normal.

Ayrıca İsmail bir önceki sözleşmesini 24 yaşında ve yabancı sınırlaması sürerken imzalamıştı. Şimdi 27 yaşında ve yabancı sınırlaması kalktı. Yani maaş artışı yapılmaması için bir sebep daha

Çevrimdışı tangaz

eleştiri ayrı , hakaret ayrı .Kimse İsmailin takım için yeterli olduğunu kabul etmiyor zaten ama futbolcu değil , ptt memuruna benziyor demek resmen hakarettir @tangaz.

söz konusu ismail ve yaptıkları denince futbolcu değil kelimesine katılmamak elde değil üstadım @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Gecen gun izmirli bir arkadas yazdi bana cok mantikli geldi, tosici bir kazaya karsi stoper yedegi olarak tutuyor senol hoca, dedi. 

Sene sonuna kadar ismaille devam yani.

Futbolcu degil dedim diye admin kizdi. Ne yapayim dusuncelerimize otosansur mu uygulayalim, korku imparatorlugu mu olsun burasi?

Soyle duzelteyim o zaman, ben ismailin 1 milyon euro edecek futbolcu olduguna inanmiyorum.

Fikri hur insanlar olalim yahu
Ben sana hakaret etsem , bu fikir hürriyeti mi oluyor ? @mylife1903
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı brkntcnr

Hatem Paris e gidiyormuş galiba geçmiş olsun.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı panic13

Ben de Beşiktaş'ın sol bekinin 650 bin euro almasında sakınca görmüyorum. İsmail'in bu paraları almasında sakınca görüyorum ve düşüncemi paylaşıyorum.

İsmail, Tolga, Serdar, Tosic, (bence kalması gerekse de) Necip.

Arkadaşlar, çoğumuz duygusal baksak da bu oyuncuların kadroda olduğu takım, üst düzey değildir. Başarı devamlı olamaz. Vasatlardan bir an önce kurtulmak gerek. Bu oyuncular kalsın diyerek Beşiktaş'a kötülük yapıyoruz.

Kabul edin veya etmeyin; bu sene Beşiktaş 4 adamın omuzlarında şampiyon oluyor; Gomez, Sosa, Atiba, Ozzy. Geri kalanlar en fazla beklenileni yapıyor, fazlasını değil. Bu durumda bile İsmail ile Tolga vasat bile değiller, vasat altılar.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ahmetx

söz konusu ismail ve yaptıkları denince futbolcu değil kelimesine katılmamak elde değil üstadım @ahmetx
beğenmediğimiz oyuncularla sözleşme imzalanmasın denir, ama futbolcu değil , ptt memuruna benziyor nedir yahu .Ben mesela Boyko için çok karşı çıktım alınmaması için ama  sonuçta anlı şanlı formayı giyeceği için hiç bu tür laflar söylemedim.

Çevrimdışı tuncaboylu

İşte dediğim gibi, önemli olan Şenol Güneş'in fikri. İkimiz de teknik direktörü değiliz Beşiktaş'ın.

Şenol Güneş "İsmail'i yedek sol bek olarak takımda tutalım" derse, bu fiyatlara sözleşme imzalanmasını anlayışla karşılamamız lazım.

Yok eğer çıkıp "İsmail'den çok faydalanamıyorum, gönderilmesi sorun değil" derse, o durumda 300 bin euro bile önerilmez.

Çevrimdışı murat baltacı

Evet beyler azizin beyin ölümü gerçekleşmiş bundan sonra İnşallah istifa etmezde üç beş sene lige ambargo koyarız. Adamın dediği lafa bak ulan sen araya girmesen bonservissiz alıcaz adamı sen gidip enayi gibi 6.5 milyon bonservis teklif edersen kulübü bedavaya bırakırmı.

Van Persie'yi bedava alabileceklerse, alsaydılar. Neden almadılar? Van Persie, bonservissiz alınacaksa onu diyene sor, neden almadın diye?

Erdal başkana helal olsun iyi kazıklatmış bunları diego ve persie nin acısını unutamamışlar daha.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Dün akşam asporda gürcan bilgiçte ozana verilen 7 milyona bişey demem yatırım yapılmış genç oyuncu diyo biride demiyoki geri zekalı senin kadronda topal,souza,alper,meireles var hoca istemediği halde ne yatırımı bu? rakiple sidik yarıştırcam diye bursayı zengin ettin 7 milyon zarara uğradın hadi oyuncu oynasa neyse. daha önce yaptığın alper yatırımı var adam o bölgesinde ligin yerli en iyisi olarak geldi oynatamıyosun. Hepsini geç salih uçanı geri getir yatırımın kralı olur benim elimde salih olsa ozanın yüzüne bile bakmam camia olarak aptal bunlar.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı cursedofdragon

Burda dünden beri çok boş muhabbet dönüyor stadın açılışına kaptırmıştık kendimizi kasımpaşa maçında odunu yedik kendimize geldik.

Yine önümüzde çok zorlu akhisar maçı var daha 5 maç var önümüzde konuştuğumuz şu muhabbet'e bak.

Ben söyleyince hemen uyarılıyorum "burayı futbolcular okumuyor mu zannediyorsun" deniliyor ?

Şimdi futbolcular okumuyor mu ? İsmail,tolga,serdar adı geçiyor gitsin gelsin deniyor aldığı para laf ediliyor.

Hadi ben yine sağduyulu yaklaşıyorum arkadaşlar lütfen sene sonuna kadar herkes sabretsin sene sonu doğruları yanlışları konuşuruz şuan tek konstre olmamaız gereken şey akhisar maçı geçen seneyi düşünün son 5 maçta şampiyonluk gitti yine liderdik.

Gözünüzü seveyim lütfen biraz anlayış bekliyorum.Akhisar'la biz berabere bile kalsak sanki fener kazanacak mı demeyin masabaşı ile yapmayacakları şey yok fener'in.

Akhisar'a prim vermiyeceklerininde garantisi yok lütfen dün akşamdan beri çok boş bir muhabbet dönüyor.

Çevrimdışı ahmetx

Yılın maçı Akhisar olacak

Çevrimdışı tangaz

beğenmediğimiz oyuncularla sözleşme imzalanmasın denir, ama futbolcu değil , ptt memuruna benziyor nedir yahu .Ben mesela Boyko için çok karşı çıktım alınmaması için ama  sonuçta anlı şanlı formayı giyeceği için hiç bu tür laflar söylemedim.

bu mantık doğru mu değil mi die sorguluyorum şimdi. anlı şanlı formayı giyiyor die kötü sözden korunmak. bilemedim. empati yapmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum. ismail yahuu. taraftarın 7 yıllık çilesi...

Çevrimiçi Necmi

Evet beyler azizin beyin ölümü gerçekleşmiş bundan sonra İnşallah istifa etmezde üç beş sene lige ambargo koyarız. Adamın dediği lafa bak ulan sen araya girmesen bonservissiz alıcaz adamı sen gidip enayi gibi 6.5 milyon bonservis teklif edersen kulübü bedavaya bırakırmı.

Van Persie'yi bedava alabileceklerse, alsaydılar. Neden almadılar? Van Persie, bonservissiz alınacaksa onu diyene sor, neden almadın diye?

Erdal başkana helal olsun iyi kazıklatmış bunları diego ve persie nin acısını unutamamışlar daha.
Fenerli gibi girip twiteer a şunu kızdıralım :busted_cop:
on sene daha kalsın fenerin başında hazır diğer renklide ortada yokken

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şampiyonluğa giderken oyuncunun da kontrata değil şampiyonluğa odaklanması gerekir .
Şampiyonluktan sonra oldu bittiye getirilerek kontrat imzalanamaz futbolcuyla.
İsmail tipinde oyunculardan iyi bir back up olmaz.Bu sene kendi ispatladı bunu. Yedek kaldıkça performansının daha geriye gideceği ortada.
Elimizde tek seçenek var o da İsmaille anlaşmak mantığıyla yaklaşılamaz.Elde  seçenek olmalı.
Elde sıfır seçenek olduğunu varsayalım.İsmail'in menajeri oyuncunun değil de takımın performansına, başarısına dayalı bir kontrat istiyorsa kesinlikle kabul edilmemeli. Böyle birşey istenmesi iyi niyetle bağdaştırılamaz.
Milyon avroluk sözleşme isteniyorsa o zaman İsmail ve menajerine ona bu fiyatı veren kulüplere gitmeleri konusunda yardımcı olunmalı . Kendilerinin çok talibi olduklarını söylüyordu. İsmail'in geleceği için kendisine başarılar dilenip yollar ayrılmalı.

Çevrimdışı tangaz

Fenerli gibi girip twiteer a şunu kızdıralım :busted_cop:
on sene daha kalsın fenerin başında hazır diğer renklide ortada yokken

:evillol:
o zaten kızmış ölmezsem 10 sene daha buradayım dedi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu mantık doğru mu değil mi die sorguluyorum şimdi. anlı şanlı formayı giyiyor die kötü sözden korunmak. bilemedim. empati yapmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum. ismail yahuu. taraftarın 7 yıllık çilesi...
Aynısı her noktada var ülkemizde, devlet başkanına o denir mi? Devlet büyüğüne bu denir mi? Ne olursa olsun anlı şanlı devletimizin bir üyesi sözlerimize dikkat edelim bu da bu olgunun Beşiktaş'a evrilmiş hali. Beşiktaş formasını geçirdi diye kimse dokunulmazlık zırhına sahip değil aynı bu ülkenin yöneticileri gibi. Hakaret olmadığı sürece ki bana göre futbolcu değil lafı hakaret değil istediğimiz gibi eleştiri yapabiliriz. Gidin bakın Avrupa'da itin bi taraflarına sokup çıkartıyorlar oyuncuları, bu adamların işi bu profesyonel oldukları için bu işten bizim hayal bile edemediğimiz paraları alıyorlar ve bunların karşısında da gerekli eleştirilere katlanmak zorundalar.
Korku akıl katilidir.