Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7284807 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

Tamam o zaman sağ bek transferi de yapılmayacak demektir.

Sol bekte alınmasın böyle devam edelim.
Yok kardeşim isyanda haklıyız bişey demedim ben biz bu arkadaşlarla burda idare ettik ama CL düşünemiyorum düşünmek istemiyorum hatta beynim yansın düşünmeyim

Çevrimdışı Çağatay

düşünsenize bu sözleşmeler imzalandıktan sonra bir de bu adamların hataları yüzünden şampiyonluk gidiyormuş

intihar sebebi...

neden şimdi neden

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Anıl

İsmail, Tolga okeyde. Serdar Kurtuluş niye ya? Tepkimzii koyalım.
Okey mi ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi şunu yapmayın lütfen ya, sözleşme imzalanmadıysa bile imzalanacaktır. Biz burda sağ bek, sol bek transfer diyoruz adamlar eldeki kötü adamlarla 3 yıllık sözleşme imzalıyo. Şampiyonlar liginde Beck ve İsmail bek oynicak demektir bu imzalar
Bende istiyorum yıllardır gına geldi şu takımda kalecisiz, sağ beksiz, sol beksiz oynamak beni de üzüyor anlamış değilim pektemek, ismail, serdar, tolga hiçbir başarı getirmeyen loser oyuncu tipleriyle neden sözleşme yenilenir aklım almıyor

Çevrimdışı can1903

Şimdi top Neymar'da.. Karşısında İsmaaaayiiil..  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağatay

Abi şunu yapmayın lütfen ya, sözleşme imzalanmadıysa bile imzalanacaktır. Biz burda sağ bek, sol bek transfer diyoruz adamlar eldeki kötü adamlarla 3 yıllık sözleşme imzalıyo. Şampiyonlar liginde Beck ve İsmail bek oynicak demektir bu imzalar

bir sol bek mutlaka alınacaktır
ismail de aynı serdar gibi olacak
sadece kupa maçlarında bi de alınacak bekin cezalı yada sakat olduğu maçlarda oynayacaktır

yoksa ilk 11 de ismail olacaksa biz kapatalım dükkanı...

Çevrimdışı Anıl

bir sol bek mutlaka alınacaktır
ismail de aynı serdar gibi olacak
sadece kupa maçlarında bi de alınacak bekin cezalı yada sakat olduğu maçlarda oynayacaktır

yoksa ilk 11 de ismail olacaksa biz kapatalım dükkanı...

İsmail ile sözleşme uzatan bir yönetimden daha 2 yıl sözleşmesi olan Tosici göndermesini beklemek fazla iyimserlik olur bence :)

Çevrimdışı Çağatay

İsmail ile sözleşme uzatan bir yönetimden daha 2 yıl sözleşmesi olan Tosici göndermesini beklemek fazla iyimserlik olur bence :)

tosicten anca tandem yedeği olur
sol bekte facia adam
gerçi her anlamda facia da

neyse.......

Çevrimdışı Savaş

Bunların 3'ü de dünya yıldızı ya hani. Hani talipleri aman sözleşme imzalamasın diye kapıda yatıyolar ya. Menajerler hergun taciz ediyolar bunları bize gelin ama size ihtiyacımız var diye... Ondan imzalıyoruz sezon bitmeden beyler.

Bu adamlar eşi benzeri olmayan adamlar ne bu tepki? Ya gitselerdi sezon sonu? İsmail! Tolga! Serdar!! Keske sezon başında attirsaydik imzayı benim bosuna uykularim kaçmış boşuna telaş yapmışım gidiceklet diye ya. Rahat bi uyku çekebilirim bu gece aylaaar aylar sonra.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Kapkarakartal

Sol ve sağ beke KGS koyup tüm rakiplere beleş geçiş kartı verdik resmen.

Çevrimdışı Deniz

Ya durun kap yok bir şey yok 5 maç kala neden şimdi sözleşme uzatsınlar ki keyfimiZ kaçmasın

Pektemek,sezer öztürk ve eneramo meselelerinde de aynen bu tepkiler yazılmıştı buraya sonuç ortada.
Kusura bakmasınlar ben "aa bizim yönetim böyle şey yapar mı hiç ,yapmazlar " diyemiyorum.sabıkaları ortada.güvenmiyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bu arada "takım şampiyonluk yolunda gidiyor sesiniz çıkmasıncılar" gelmeden önce haber versin de sayfaya bakıp sinirimizi bozmayalım.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Scout

Yarın Ki Basın Toplantısından Önce Algı Haberleri Çıkmaya Başlamış İtibar Etmeyiniz  :iblush:
Pika Pika

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sene sonuna kadar görüşülmeyecek denmedi mi neyin acelesi bu?

Kaçarlarsa kaçsınlar çok mu lazımlar ayrıca nereye kaçacaklar :akuma:

Edit:Gerçi haberi yapan Övünç'müş heralde. Ama olsun yönetime de güvenemiyor insan Pektemek Tosic olaylarından sonra..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Lafımı değiştiriyorum; Yönetim ayağına değil kafasına sıktı kurşunu... (Eğer haberler gerçekse)

Çevrimdışı Scout

Azize Kaynaklı Haberler Çıkmaya Başladı Yarın Büyük İhtimal Beşiktaşın Hakemler Tarafından Kollandığını Söyleyecek Ligin 2.Yarısında Beşiktaş Aleyhine Yapılan Hakem Hataları Video Yapılıp Gündeme Oturtulmalı  :money:
Pika Pika

Çevrimdışı yigiter38

Unutmamiz gereken bir sey var...hala UEFA ensemizde ,diledigimiz gibi transfer yapamayiz.Ismail Köybasi bence cok iyi bir Backup olur kadro icinde.
Transfer Sezonu basladigi zaman görürüz,bence cok fazla Transfer yapilmaz....yapilmamasi´da gerek.1-2 üst düzey Stoper ve Beck´i yedekleyecek bir sag bek.
Allah´in izni ile kazasiz belasiz su 5 Hafta gecsin Sampiyon olalim gerisi corap sökügü gibi gelir

Çevrimdışı Deniz

Raket gibi ayakları var 3 sene daha sol kanadımız kanatlanacak hayırlı olsun.

Çevrimdışı raichu

Bu arada "takım şampiyonluk yolunda gidiyor sesiniz çıkmasıncılar" gelmeden önce haber versin de sayfaya bakıp sinirimizi bozmayalım.
:claps:

Çevrimdışı AmaralGürses

Akhisar'dan zerre korkmuyorum çünkü Cihat Arslan'ın Galatasaray'ı şampiyon yapma şansı yok şuan. Fenerle değil Galatasaray'la çekişseydik Cihat Arslan o zaman futbolcularını sezonun en önemli maçı olarak hazırlardı bu maça. Ah ah...

Cihat Aslan gs'nin askeridir. Gs ne zaman zora sıkışsa Akhisar gerekeni yapmıştır. Ciddi anlamda bu konunun araştırılması gerektiğini de düşünmüşümdür hep. Bu Akhisar'ın koşu mesafeleri, ikili mücadele kazanma oranı vs. gibi istatistikleri gs ye ve gs dışındaki rakiplere karşı nasıl diye.. Acaba bu gs'nin bu sezon içeride dışarıda yendiği başka takım var mı Akhisar dışında mesela ??

Bu sene de misyonunu yerine getirerek gs'yi kupada yarı finale çıkardı. Akhisar bariz şekilde gs'ye oynadığı oyunu başkasına oynamıyor. Bize yatar demiyorum ancak ancak yarıştaki rakibimiz gs olmadığı için Akhisar'dan insanüstü bir performans beklemiyorum doğrusu.
[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2016, 23:57:20 AmaralGürses ]

Çevrimdışı raichu

hayır ben anlamıyorum başkan uefa kupası diyor birde  :akuma:
ismaille alırız kupayı  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Nisan 2016, 23:57:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tolga ile sözleşme yenilenmesi kadar doğal bir şey olamaz. Yedek kulübesinde 1 kalecin zaten yerli olacak Günay mı olsun o kaleci Tolga mı denirse tartışmasız Tolga derim. Günay da 3. kaleci zaten.

İsmail ile sözleşme yenileme konusunda da; 2 sol bekimiz olacak biri yerli biri yabancı. 2'si de yabancı olamaz. Ya Eren Albayrak'ı alacaktık ya İsmail ile uzatacaktık. İkisi de 3 aşağı 5 yukarı aynı ayarda oyuncular.

Uyumu bozmamak adına İsmail ile yola devam etme kararı alınmış olabilir. İsmail yedek olacak o yüzden onunla da uzatılması normaldir. Önemli olan rakam burada. Necip'ten fazla almamalı yani 800-900 bin euro civarı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

yaptığı tonla hata ve
yediğimiz gollerde baş rolü kimseye kaptırmamasına rağmen ismail...

yediği tonla hatalı gol ve
iki kez UEFA dan elenmemize yol açmasına rağmen tolga...

serdar a değinmeye gerek yok sanırım adam hiç oynamadı hiç
bende sağ bek oynayabilirim beck in yedeği olarak,
yıllık 100-150 bin tl verseler 3 yıllık bana uyar 35 ime kadar oynarım

Çevrimdışı raichu

Tolga ile sözleşme yenilenmesi kadar doğal bir şey olamaz. Yedek kulübesinde 1 kalecin zaten yerli olacak Günay mı olsun o kaleci Tolga mı denirse tartışmasız Tolga derim. Günay da 3. kaleci zaten.

İsmail ile sözleşme yenileme konusunda da; 2 sol bekimiz olacak biri yerli biri yabancı. 2'si de yabancı olamaz. Ya Eren Albayrak'ı alacaktık ya İsmail ile uzatacaktık. İkisi de 3 aşağı 5 yukarı aynı ayarda oyuncular.

Uyumu bozmamak adına İsmail ile yola devam etme kararı alınmış olabilir. İsmail yedek olacak o yüzden onunla da uzatılması normaldir. Önemli olan rakam burada. Necip'ten fazla almamalı yani 800-900 bin euro civarı.
sol bek alınacağına eminsin yani
ayrıca şampiyon olmadan uzatmak neden onu anlamıyorum ben

Çevrimdışı Deniz

Eren albayrak ismailden 5 gömlek üstün oyuncudur.
Alınabilecek tek yerli oyuncu da eren değil sadece anadolu takımlarından ismailden iyi 3 oyuncuyu daha alır getirirsin.
Tolga ile uzatılması paraya bağlı olur.%20-30 İndirim yapılarak uzatılacaksa doğru ama şu an aldığı paralarla ya da fazlasıyla sözleşme imzalamak büyük hata.