Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7287792 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dövmeli hırçın falan tam senın istediğin topçu.
Skertel zaten tam aradığımız stoper gecen sene de ben dahil hepimiz istedik ama Zor transfer :by2:

Hadi diyelim Liverpool birakti adamın Pl de zaten piyasasi var Gozu gormez burayı tabi buyuk konusmamak lazim ama Zor be :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

Ozaman Tolgay arslan derim bende sana :)

Necipten daha mi az hak ediyor oynamayi ??
Kasımpaşa maçını izlediyseniz hak vermiştirsiniz diye düşünüyorum tolgay konusunda  bide şu futbolcuları ayırma özelliğiniz gerçekten baydı artık hepsi bizim oyuncumuz q17 de olcayda boykoda günayda

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kasımpaşa maçını izlediyseniz hak vermiştirsiniz diye düşünüyorum tolgay konusunda  bide şu futbolcuları ayırma özelliğiniz gerçekten baydı artık hepsi bizim oyuncumuz q17 de olcayda boykoda günayda

Suan hicbir futbolcumuzu ayırmıyorum

Necip Stoperde alternatif olarak kullanilabilir ama orta sahada oncelik Tolgay olmalı bu kadar basit , Tolgay gibi oyunu sogutan ayaginda top tutan adam varken Necip gibi Panik ve Dengesiz adami oyuna almak yanlistir bana gore..

Bak oyuncu ayırmadığımi buradan anla Akhisar macinda Necip kesinlikle 11 oynamali cunku Beck cezalı Alexisi sag beke cekip , Stoperde Marcelo - Necip yapmak oldukca akilli bir secim olur..
[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2016, 16:13:24 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

Suan hicbir futbolcumuzu ayırmıyorum

Necip Stoperde alternatif olarak kullanilabilir ama orta sahada oncelik Tolgay olmalı bu kadar basit , Tolgay gibi oyunu sogutan ayaginda top tutan adam varken Necip gibi Panik ve Dengesiz adami oyuna almak yanlistir bana gore..

Bak oyuncu ayırmadığımi buradan anla Akhisar macinda Necip kesinlikle 11 oynamali cunku Beck cezalı Alexisi sag beke cekip , Stoperde Marcelo - Necip yapmak oldukca akilli bir secim olur..
Bende diyorumki kasımpaşa maçında tolgayı oyuna aldı ve hala hazır olmadığını gördü aynı hataya bida düşmez.ben onada katılmıyorum serdar varken tekrar göbekle oynamak olmaz hocanın adaletine gerçekten güveniyorum saçma gazete haberleri umrumuzda bile olmamalı hatırlatırım q17 oynamıyokende bu haberler yapılıyodu ama hakettiğini gösterdi ve aldı formayı kim oynamazsa yapılıyo bu haberler sizin artık ciddiye almamanız lazım

Çevrimdışı Orhan

Oyuncu ayirmak falan degil bu sen neciple Tolagayi kiyaslarsan bu oyuncu ayirmaya girer.Adamin teknigi,top saklamasi,defansif ve hucumsal katkisi cektigi sutlar isabetli paslari bence gayet iyi seviyede.Necip Besiktasin cocugudur. Iyi topcudur standartlara gore. Ama bende karsiyim Tolgay varken oynamamali.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Şu müziği zil sesi yapmak isteyenler vardı. Burdan indirip mp3'e çevirebilirler :ok:

http://twitter.com/tribunBesiktas/status/721679938500169729

Ben 15-20 dkya hem iphone hemde android için ilk 30 saniyesini yapar multimedya bölümünde konu açar koyarım gerçekten müzik çok hoş

Çevrimdışı Kalyoncu

Oyuncu ayirmak falan degil bu sen neciple Tolagayi kiyaslarsan bu oyuncu ayirmaya girer.Adamin teknigi,top saklamasi,defansif ve hucumsal katkisi cektigi sutlar isabetli paslari bence gayet iyi seviyede.Necip Besiktasin cocugudur. Iyi topcudur standartlara gore. Ama bende karsiyim Tolgay varken oynamamali.
Ben anlatamadım galiba burada bir kıyas yok burada bir denenmiş ve başarısız olmuş bir örnek var önümüzde. kasımpaşa maçı tolgayın hala formunu yakalayamadığını gösteriyo bunu yalnızca benmi görebiliyorum o maç şenol güneş eleştirildiyse sebebi tamamen bu yüzden.tabi size görede tolgay oynamalıdır fikrinize saygı duyuyorum

Çevrimiçi Necmi

Şu müziği zil sesi yapmak isteyenler vardı. Burdan indirip mp3'e çevirebilirler :ok:

http://twitter.com/tribunBesiktas/status/721679938500169729
mp3 e çeviren olursa banada göndersin :bandit:

Çevrimdışı Orhan

Ben anlatamadım galiba burada bir kıyas yok burada bir denenmiş ve başarısız olmuş bir örnek var önümüzde. kasımpaşa maçı tolgayın hala formunu yakalayamadığını gösteriyo bunu yalnızca benmi görebiliyorum o maç şenol güneş eleştirildiyse sebebi tamamen bu yüzden.tabi size görede tolgay oynamalıdır fikrinize saygı duyuyorum

tabiki bende fikrinize saygi duyuyorum.Anlatmak istediginizi de anliyorum ama bazi oyuncular vardir ölüsü is yapar derler ya.Mesala son dakikalara besiktas 1 farkli ustun girdiginde necip ayagindaki tolu karsi kaleye yolluyor bu da bize pozisyon olarak geri dönüyor.Dun de yapti bunu cok panik oluyor.Kasimpasa macinda da senol hocanin elestiri almasindaki sebep kanat oyuncularini cikarip orta saha ve forvet yigmasiydi. Sonucta pozisyona giremedik.

Çevrimdışı Çağatay

bu siteden istediğin şeyi istediğin formata çevirebilirsin abi
youtube linkini yapıştır yeter

http://www.clipconverter.cc/
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Necmi

Geçmişle yaşama :D
Tolgayı görmedinmi topa giremiyor ikili mücadeleden kaçıyor ürkek
şu anda şampiyonluğa giderken alınamayacak bir risk önümüzdeki sene yaz kampı
onu kendine getirir. Şimdilik takımın havasını koklayıp yedekte otursun. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Ben 15-20 dkya hem iphone hemde android için ilk 30 saniyesini yapar multimedya bölümünde konu açar koyarım gerçekten müzik çok hoş
@Sergen Nalcakar  tamamını yap mp3 olarak koy

Çevrimiçi Kapkarakartal

Geçenlerde bir Tolgay haberi çıkmıştı 2-3 haftadır Ş.Güneş seçimlerinden haberin doğru olduğu görülüyor bence şimdi keza Boyko haberi çıkmaya başladı ve oda 2 haftadır 18 'e dahi alınmıyor aralarında neler geçti bilmiyorum ancak bence biraz erken siliyor oyuncuları. Ayrıyetten Gökhan TÖRE ile ilgilide sorunlar var veya TÖRE'nin sezon sonunda ayrılmayı kafasına koyduğu gibi bir görüntü ile oynadı kaç haftadır oynamayan bir adam bukadar isteksiz ve gollere bukadar tepkisiz kalmazdı heralde. Bence Tolgay bukadar basit silinecek veya kaybedilecek bir oyuncu olmamalı ben kendisinden çok şey bekliyorumda Şenol GÜNEŞ aynı şeyi Necip'ten bekliyor galiba lakin bilmediği birşey var biz 5 yıldır beklemekten yorulduk.

Şunlar şampiyonluğu etkilemesinde gerisi problem değil.

Çevrimdışı Orhan

abi direk buradan indirebilirsin url yi kopyalayip mp3 ve mp4 secenegi var
http://www.downloadtwittervideo.com/m/tr/

Çevrimdışı smyrna1903

sene sonu as oyuncu olarak bir stoper-bir sol bek-bir kaleci şart.gökhan töre giderse de bir kanat.
yedek kulübesi için de serdar'ı gönderip  bir sağ bek şart.gökhan gönül gelirse beck yedek kalır.gelmezse beck oynar.gelen oyuncu yedek kalır.

----------------Sirigu----------------

-----Gökhan Gönül-----Marcelo-----Zapata-----Yabancı solbek---

----------------------Atiba-----------------

-----------Sosa----------------Oğuzhan----------

Quaresma---------------Gomez---------------Gökhan Töre(Gökhan giderse Konoplyanka)---------
[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2016, 17:01:30 smyrna1903 ]

Çevrimdışı Orhan

Geçmişle yaşama :D
Tolgayı görmedinmi topa giremiyor ikili mücadeleden kaçıyor ürkek
şu anda şampiyonluğa giderken alınamayacak bir risk önümüzdeki sene yaz kampı
onu kendine getirir. Şimdilik takımın havasını koklayıp yedekte otursun. :bandit:
Abi kendi oyuncumuz icin olumsuz konusmak istemiyorum  ama butun saclari dokecem bu gidis.  :evillol: Bizede yazik :D

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Yeni stoperimizi tanıyalım  :bandit:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozgursum

sene sonu as oyuncu olarak bir stoper-bir sol bek-bir kaleci şart.gökhan töre giderse de bir kanat.
yedek kulübesi için de serdar'ı gönderip  bir sağ bek şart.gökhan gönül gelirse beck yedek kalır.gelmezse beck oynar.gelen oyuncu yedek kalır.

Quaresma---------------Gomez---------------Gökhan Töre(Gökhan giderse Konoplyanka)---------

Tore yerine adam zaten alindi. Aras gelecek ki bu Tore gidecek demek degil. 1 kanat falamiz var su an. Ayrica Gokhan Gonul dunyanin en iyisi filan mi o gelire direk 11 oynyor ama baska sagbek gelirse yedek kaliyor? Burayi anlayamadim.

Çevrimdışı cursedofdragon

töre yerine aras alındı :)

Sosa,Quaresma gidici :)

Sirigu için 10-15 milyon € veremeyiz :)

Çevrimdışı smyrna1903

Tore yerine adam zaten alindi. Aras gelecek ki bu Tore gidecek demek degil. 1 kanat falamiz var su an. Ayrica Gokhan Gonul dunyanin en iyisi filan mi o gelire direk 11 oynyor ama baska sagbek gelirse yedek kaliyor? Burayi anlayamadim.

töre gibi bir oyuncuyu çok iyi paralara satarsak yerine mutlaka tartışılmayacak bir kanat alınır.aras tutarsa transferi,potansiyelli ama gözü kapalı oynatacağın adam değil.töre giderse aras+yabancı kanat gelir.

gökhan gönül ise hücum anlamında beck'ten kat ve kat daha iyi.gökhan alındı haberleri üzerine gökhan yazdım.gökhan olmazsa sağ beke çok fazla yatırım yapacağımızı zannetmiyorum.serdar kurtuluş gönderilip beck ile beraber idare edecek yedek alınır.ama gökhan gönül gelirse formayı alır.olay bu.gökahn gönül en iyi değil ama şenol güneş'in hücum sisteminde ileri çıkıp asist yapacak bir kanat olduğu için  gönül oynayabilir.yoksa ben de biliyorum dünyanın en iyisi olmadığını. :)

Çevrimdışı smyrna1903

töre yerine aras alındı :)

Sosa,Quaresma gidici :)

Sirigu için 10-15 milyon € veremeyiz :)

Sirigu kulübünde yedek kalıyor ve kulübü paraya ihtiyacı olan bir takım değil.10-15'den çok daha az miktara bitebilir iş.zorlansın en azından olmazsa o zaman alternatiflere bakılır.10 milyon istenecek 3-4 kaleci var dünyada, Sirigu onlardan biri değil.

Çevrimdışı mylife1903

töre gibi bir oyuncuyu çok iyi paralara satarsak yerine mutlaka tartışılmayacak bir kanat alınır.aras tutarsa transferi,potansiyelli ama gözü kapalı oynatacağın adam değil.töre giderse aras+yabancı kanat gelir.

gökhan gönül ise hücum anlamında beck'ten kat ve kat daha iyi.gökhan alındı haberleri üzerine gökhan yazdım.gökhan olmazsa sağ beke çok fazla yatırım yapacağımızı zannetmiyorum.serdar kurtuluş gönderilip beck ile beraber idare edecek yedek alınır.ama gökhan gönül gelirse formayı alır.olay bu.gökahn gönül en iyi değil ama şenol güneş'in hücum sisteminde ileri çıkıp asist yapacak bir kanat olduğu için  gönül oynayabilir.yoksa ben de biliyorum dünyanın en iyisi olmadığını. :)

Iki bekten biri mutlaka savunma beki olmali. Ikisi birden gidip gelmeye baslarsa 2 tane atiba bile kurtaramaz bizi. Sag beke transfer yapilmaz bence gokhan olmuyorsa. Gokhan gelirse de bence beckin arkasinda kalirsa kimse sasirmasin, cok yerini kaybeden bir oyuncu.

Sol tarafa ise tartisilmayacak bir isim alinmali yahut canere imzalattirilmali.

Cafu bulabiliyorlarsa alsinlar sag tarafa becki kesmek icin ama becki kesecek elemanin maliyeti nerden baksan 6-7 milyon euro olur cok gereksiz bence.
Ismail tarafi ise ayri bir facia 4.5milyon euro zaten cope atildimdemektir ismail imzaladiysa. Almoraya caneri, koy arkasina genc takimdan bir cocuk tosic de var yeter.

Yonetim bu ismail konusunda pektemekten ders almamis gozukuyor

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Arkadaşlar kendimce bir zil sesi çalışması yaptım , Vodafone Arena açılış marşı ve Çok Bekledik Be Abi reklam filmi jenerik müziği seslerinide ekledim umarım beğenirsiniz :) http://besiktasarena.com/besiktas-marslari-ve-resimler/besiktas-yeni-zil-sesleri-(-iphone-dahil-)/new/#new

Çevrimdışı smyrna1903

Iki bekten biri mutlaka savunma beki olmali. Ikisi birden gidip gelmeye baslarsa 2 tane atiba bile kurtaramaz bizi. Sag beke transfer yapilmaz bence gokhan olmuyorsa. Gokhan gelirse de bence beckin arkasinda kalirsa kimse sasirmasin, cok yerini kaybeden bir oyuncu.

Sol tarafa ise tartisilmayacak bir isim alinmali yahut canere imzalattirilmali.

Cafu bulabiliyorlarsa alsinlar sag tarafa becki kesmek icin ama becki kesecek elemanin maliyeti nerden baksan 6-7 milyon euro olur cok gereksiz bence.
Ismail tarafi ise ayri bir facia 4.5milyon euro zaten cope atildimdemektir ismail imzaladiysa. Almoraya caneri, koy arkasina genc takimdan bir cocuk tosic de var yeter.

Yonetim bu ismail konusunda pektemekten ders almamis gozukuyor

sol beke sağbekten daha çok ihtiyacımız var katılıyorum.kadroya yabancı sol bek yazdım ama caner gelirse de işi çözer.karakteri vs tartışmalar olur ama sadece futboluna bakarsak caner gökhan gönül'den daha önemli bir transfer olur.ama zannedersem caner inter'e gidecek.

Çevrimiçi Necmi

bu siteden istediğin şeyi istediğin formata çevirebilirsin abi
youtube linkini yapıştır yeter

http://www.clipconverter.cc/
:busted_cop: teşekkür ederim yaptım :ok:  @Çağatay