töre gibi bir oyuncuyu çok iyi paralara satarsak yerine mutlaka tartışılmayacak bir kanat alınır.aras tutarsa transferi,potansiyelli ama gözü kapalı oynatacağın adam değil.töre giderse aras+yabancı kanat gelir.
gökhan gönül ise hücum anlamında beck'ten kat ve kat daha iyi.gökhan alındı haberleri üzerine gökhan yazdım.gökhan olmazsa sağ beke çok fazla yatırım yapacağımızı zannetmiyorum.serdar kurtuluş gönderilip beck ile beraber idare edecek yedek alınır.ama gökhan gönül gelirse formayı alır.olay bu.gökahn gönül en iyi değil ama şenol güneş'in hücum sisteminde ileri çıkıp asist yapacak bir kanat olduğu için gönül oynayabilir.yoksa ben de biliyorum dünyanın en iyisi olmadığını. 
Iki bekten biri mutlaka savunma beki olmali. Ikisi birden gidip gelmeye baslarsa 2 tane atiba bile kurtaramaz bizi. Sag beke transfer yapilmaz bence gokhan olmuyorsa. Gokhan gelirse de bence beckin arkasinda kalirsa kimse sasirmasin, cok yerini kaybeden bir oyuncu.
Sol tarafa ise tartisilmayacak bir isim alinmali yahut canere imzalattirilmali.
Cafu bulabiliyorlarsa alsinlar sag tarafa becki kesmek icin ama becki kesecek elemanin maliyeti nerden baksan 6-7 milyon euro olur cok gereksiz bence.
Ismail tarafi ise ayri bir facia 4.5milyon euro zaten cope atildimdemektir ismail imzaladiysa. Almoraya caneri, koy arkasina genc takimdan bir cocuk tosic de var yeter.
Yonetim bu ismail konusunda pektemekten ders almamis gozukuyor