Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7291214 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı raichu

Yas artinca hep misafir tam misafir. Suan balkondayi, bende hanima misafir geldi. Iyi oldu bulasmiyor bana rahat rahat forumu trolluyorum
:evillol:

Çevrimdışı ozan062

evvet haber geldi bana ismaille 1.1 e zaten tahminde etmiştim 800 1.2 arası verirler diye ben 1e tamam diyordum ama esas bomba bu değil 4 yıllık olması:(

12milyon tl gibi bir rakam çuff oldu

haberde burayada girilmiş

https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/721262244907073536
[ Son Düzenleme: 16 Nisan 2016, 12:09:41 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mylife1903

uykularımı kaçırıyor 3ün1i tam yataga giriyorum 2 dk sonra kalkıp balkona çıkıp bir sigara daha yakıyorum o derece
Abi sorma dun gece ne kostum ruyamda. Resmen bitik uyandim. Bizimkini aratmadim ama sahadan cikarken taraftar alkisliyordu.

Kadrolar bir aciklansin hele onumuzu gorelim.

Senol hocayi sadece antalyaspor macinda elestirdim, o maca kadar tek hatasi olmadi %100le geldi adam helal olsun. Kasimpasa maci zaten antalya macinin devamiydi.

Alexisin tek ayagini bagla bu takimda gene oynar. Gomez, alexis, sosa, atiba, quaresma, beck, kurayla bir kaleci tahtaya yazilir ozzy dahil kalanlari doldurursun.

Çevrimdışı raichu

evlendiğinde konuşalım bu mevzuyu @raichu   :bandit:
ben önce bi mezun olmayı başarayım da sonra senle içmemiz lazım ondan sonra bakarız  :D

Çevrimdışı mylife1903

evlendiğinde konuşalım bu mevzuyu @raichu   :bandit:
Evlilikte hanima gelen misafir candir. Hayat kurtarir, butun kotuluklerin anasini misafirsiz evdir, kadin sikilir sana yuklenir. Deplasmana gitmeyeceksin ama misafirlige geldik sen foruma yaziyorsun gibi salvolar olabilir.

Deplasman tribunu candir evliliklerde.

Çevrimdışı tangaz

ben önce bi mezun olmayı başarayım da sonra senle içmemiz lazım ondan sonra bakarız  :D

acele etme sakın içerken daha detaylı anlatırım  :D
ben 34 yaşında erkenden evlendim aynı hataya düşmeyesin  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

evvet haber geldi bana ismaille 1.1 e zaten tahminde etmiştim 800 1.2 arası verirler diye ben 1e tamam diyordum ama esas bomba bu değil 4 yıllık olması:(

Evet geldik cenaze namazina, dohtor bu ne

Çevrimdışı tangaz

Evlilikte hanima gelen misafir candir. Hayat kurtarir, butun kotuluklerin anasini misafirsiz evdir, kadin sikilir sana yuklenir. Deplasmana gitmeyeceksin ama misafirlige geldik sen foruma yaziyorsun gibi salvolar olabilir.

Deplasman tribunu candir evliliklerde.

abi bizim hanıma misafir geldi mi kızım bana daha çok yapışıyor o yüzden misafir geldi mi en güzel eve hiç gitmemek ohh mis  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ozan062

biliyorsunuz artık kapta yok yani istediğimiz kadar bunun spekulasyonunu yapabiliriz dogrusunu hiçbir zaman öğrenemiycez artık gitti o eski şeffaf günler :bandit: :bandit:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı raichu

acele etme sakın içerken daha detaylı anlatırım  :D
ben 34 yaşında erkenden evlendim aynı hataya düşmeyesin  :bandit:
tamamdır abi  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2016, 12:17:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Bu muydu haber dediğin? Kartalbakışı yazdıysa imza filan yoktur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi hasankale

Beşiktaşta oynamak için iyi çocuk olmak yeterli iyi oyuncu olmana gerek yok.Başkan sevsin seni yeter ki yoksa senin yüzünden sürekli gol yenmiş taraftar kanser olmuş hiç önemi yok.Sonrada beşiktaşın bir kuruşunu sokağa atmıyoruz YERSEN !!

Çevrimdışı tangaz

beyler ben birazdan çıkar akşama kadar zor girerim belki maç da belki gece girerim. şimdiden akşamki maç için bol şanslar herkes totemini falan ayarlasın uğurlu donunu giysin :D seviyorum sizleri Allahın cezaları hahahaha

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

günüm güzel başlamıştı sağ da sol da ismaylll ile 1,1 milyon eurodan 4 yıllık antlaşma uzatıldı haberleri okuyorum gerim gerim gerildim  :duman:
Abi bende ismail başlığında paylaştım hayata küstüm valla mutluluk haram bize

Çevrimdışı mylife1903

abi bizim hanıma misafir geldi mi kızım bana daha çok yapışıyor o yüzden misafir geldi mi en güzel eve hiç gitmemek ohh mis  :D
Misafir cocuklu olacak abi. Su an evde en rahat benim kimse bulasmiyor. Sofrayi hazirladim bunlara, cocuklari doyurdum kafam rahat. Kafamda sadece besiktas var, damarlarimdaki asil kani saf alkolle degistirmeye baslayacagim simdi.

Tek sikinti deplasman maci bir de bu motor konusu acildi, motorla ilgilenmem lazim biraz, belki garaja gecerim bende.

Çevrimdışı mylife1903

beyler ben birazdan çıkar akşama kadar zor girerim belki maç da belki gece girerim. şimdiden akşamki maç için bol şanslar herkes totemini falan ayarlasın uğurlu donunu giysin :D seviyorum sizleri Allahın cezaları hahahaha
Abi herkes abdesdini alsin kimse unutmasin 3 sefer agza 3 sefer burna. Gomezin tutuyor bazen cenabetligi onu da iyice bir yikamak lazim, ismaili zaten ozel ucakla arabistana goturyorlarmis mac oncesi cocuk o yuzden maclarda bitkinmis.

Çevrimdışı mylife1903

Kadro yaapmayi sevmem sonucta butun hafta hoca goruyor bu cocuklari en dogru kadro cikacaktir maca, senol gunes lutfen takimin ustuyle basiyla oynamasin cikalim ufak tefek saha ici oynamalarla keyifli bir 3 puan alalim ve direkt izmire gitsin takim, istanbul havasi bozuyor bazi oyunculari, izmir iyidir.

Soyle bir kadro yaptim

Tolga
Beck marcelo alexis ????
Atiba ozzy
Tore sosa olcay
Gomez

Tosici yedekte tutuyorum bu mac 10 kisi yeneriz sivasi taktik 3-5-1 guc farki var centilmen takimiz 11e 10 oynayalim ki sivasspor evsahibidr gucenmesin

Çevrimdışı raichu

Abi herkes abdesdini alsin kimse unutmasin 3 sefer agza 3 sefer burna. Gomezin tutuyor bazen cenabetligi onu da iyice bir yikamak lazim, ismaili zaten ozel ucakla arabistana goturyorlarmis mac oncesi cocuk o yuzden maclarda bitkinmis.
ismail i doğduğunda yıkamayı unutmuşlar abi  :evillol:

Çevrimdışı Savaş

Allah herkese ismail köybaşı ve mustafa pektemek şansı bahtı talihi versin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Allah herkese ismail köybaşı ve mustafa pektemek şansı bahtı talihi versin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu ikisi yuzunden genc takimda sicrama yapabilecek cocuklardan birinin hakki yendiyse asla affetmem, hakkimi da helal etmem.

Ismail geldiginden beri sampiyon olamadik galiba, pektemek keza

Ayni gsnin taratore ft ile 14 yil sampiyon olamamasi gibi belki ismail ileride td olur ve uefa kupasini kazanir bizim camiada.

Çevrimiçi Necmi

Saf alkolu cinden getirmeye baslamistir bizim ureticiler icmemek lazim. Simdi bu sene bir aparat alacagim kendi ickimi kendim damitacagim abi, turkiyeye pazarlamayi dusunuyorum. Yogurttan alkon cikartan aparat diye pazarlarsam gumruk vergisinden yirtarim.

Yogurt buraya yeniden damitiyoruz burada kalan seffaf sizi ah ah bu alkol bu gunah, bunu dokuyoruz kalan yogurt helal yogurt oluyor. Bu cikarttigimiz alkolu kesin dokuyoruz ama icmiyoruz, icersek helal olmaz, diye pazarliyorum abi cihazi.

Cok istersen patatesten de alkolu cikartip helal patates yapabilirsin mesela ben sekerden alkol cikartip helal seker yapiyorum iyi kafa yapiyor
:evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı OrhanAker

Saf alkolu cinden getirmeye baslamistir bizim ureticiler icmemek lazim. Simdi bu sene bir aparat alacagim kendi ickimi kendim damitacagim abi, turkiyeye pazarlamayi dusunuyorum. Yogurttan alkon cikartan aparat diye pazarlarsam gumruk vergisinden yirtarim.

Yogurt buraya yeniden damitiyoruz burada kalan seffaf sizi ah ah bu alkol bu gunah, bunu dokuyoruz kalan yogurt helal yogurt oluyor. Bu cikarttigimiz alkolu kesin dokuyoruz ama icmiyoruz, icersek helal olmaz, diye pazarliyorum abi cihazi.

Cok istersen patatesten de alkolu cikartip helal patates yapabilirsin mesela ben sekerden alkol cikartip helal seker yapiyorum iyi kafa yapiyor

:kop: :kop:
abi hayranım sana :D

Çevrimdışı Scout

Çarşının Bir Yandan Hakemlerle İlgili Paylaşımlar Yapılması Twitterdan Yapılan Hakem Paylaşımları Çarkları Bize Doğru mu Döndürüyor Bundan Sonra Hakemlerin Bize Karşı Kolay Kolay Hata Yapamayacağını Sanıyorum  :money:
Pika Pika

Çevrimdışı RQ7_351903

http://www.kartalbakisi.com/gundem/fenerbahce-den-misilleme-h13330.html

Valla hi ayıp ya, Fenerlilerin bile inanmadığı saçma algı haberlerini getirip siteden milletin gözüne sokuyorlar, bu malca haberlere inanacak taraftarlarımız var.

Yani sen objektif bir spor sitesi değilsin Beşiktaş üzerinden prim yapıyorsun ekmek yiyorsun, Fenerin algı haberini paylaşıyorsun, bunlara prim vermememiz lazım.

Çevrimdışı mylife1903

:kop: :kop:
abi hayranım sana :D

Bu dogal alkolu gunluk hayatimizdan cikarip atacagim arkadaslar. Eyyy yogurt ureticileri milleti kandirmayin, haddinizi bilin helal yogurt cihazimla ilk milyarimi kazanacagim ve besiktasa baskan olacagim sonra gelsin neymar, gelsin messi.

Bu helal olmayan haram atiklarinizi da diger firmamla ben birinci elden toplayacagim, dokmeyin alkol hemen bubarlasir evin helal havasini bozar, helallestirdiginiz yiyeceklerinizden cikan bu haram alkolu ozel elemanlarimiz toplayacak ve biz bu haram zikkimi yurtdisina satacagiz ki gavurlar zehirlensin, ronaldonun bonservis parasi ciksin.