Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7291408 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydın. Ben Ben Arfa nın şuanki bu bireysel oyununu Nice de oynadığı kulübün çok üstünde bi oyuncu olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Çünkü Çağrı abinin attığı videoda farkederseniz takım arkadaşları Hatem e veriyorlar topu, sonra izliyorlar. Yani bizdeki gibi topu veriyim boşa kaçayım alan boşaltayım, duvar pasına gidip set olayım diye düşünen, üç dört seri pasla savunmayı düşürelim diye bakan bir Nice takımı yok. Bu yüzden de Hatem bunu bulamayınca tek başına Fransa gibi temaslı bir savunma liginde oyuncuların içinden geçerek gol yaratıyor. Ama bize gelse Gomez gibi üst düzey bir santrafor, Oğuzhan gibi üst düzey bir yetenek, Atiba gibi bir orta saha, Töre gibi Olcay gibi takım oyununu ikili oyunları çok iyi yapan oyuncularla oynayacak. Yani Hatem şuan bize gelse bunu   yapmaz ki yapmaya gerek olmadığını görünce direk boştaki adamı bulup gole daha çabuk  götürebilir. O yüzden Quaresma gibi olmayacağını düşünüyorum ve gelirse bizde gayet iyi performans vereceğini düşünüyorum.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SLYKRT

ALLAH'ım hayırlı bir gün olur umarım şu sivasla kırılma maçınıda geçersek olayın %75 bitmiş oluyor.Tek morel bozukluğum fenerin şu kötü zamanlarında MİY oynuyor olması şöyle bi dişli rakip olsaydı belkide bu haftadan şampiyonluğu konuşuyor olabilirdik.GÜLDÜRR YÜZÜMÜZÜ SALDIR BEŞİKTAŞ PAZARLARIMIZI LÜTFEN MAHFETME ZATEN 1 GÜN TATİLİMİZ VAR  :lol:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı mylife1903

ALLAH'ım hayırlı bir gün olur umarım şu sivasla kırılma maçınıda geçersek olayın %75 bitmiş oluyor.Tek morel bozukluğum fenerin şu kötü zamanlarında MİY oynuyor olması şöyle bi dişli rakip olsaydı belkide bu haftadan şampiyonluğu konuşuyor olabilirdik.GÜLDÜRR YÜZÜMÜZÜ SALDIR BEŞİKTAŞ PAZARLARIMIZI LÜTFEN MAHFETME ZATEN 1 GÜN TATİLİMİZ VAR  :lol:
Benim bildigim besiktas zehir eder bize bu haftayi. Insallah 30 nisanda sampiyon oluruz insallah.
Son 3 mac paf takimi oynasin mac basilardan tasarruf ettigimiz parayla caneri alalim

Çevrimdışı tangaz

günaydın forum,

şimdi gelecek sene stoperimiz skrtel sol bekimiz caner mi  :bandit:

Bi kahve söyleyim kendime bol şekerli  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Gunaydin @tangaz bizim burda bile hava cok guzel yaaaaa anormal bir sicaklikmvar nefes alamiyorum +22 derece disarisi. Cok onemli bir gun amerikadan arkadaslarim geliyor maci izlemeye, daniel asiretinden jack ve efsane ekurisi miller bu gece bendeler. Kolombiyali ve kubali arkadaslar gumruktemcok zorlaniyorlar ama dominic cumhuriyetinden de bir misafirim var churchill boyutta ama bakalim. Insallah biz kazanacagiz, mersin kazanacak trabzon maciyla sokaklara cikacaksiniz.

Çevrimdışı tangaz

Gunaydin @tangaz bizim burda bile hava cok guzel yaaaaa anormal bir sicaklikmvar nefes alamiyorum +22 derece disarisi. Cok onemli bir gun amerikadan arkadaslarim geliyor maci izlemeye, daniel asiretinden jack ve efsane ekurisi miller bu gece bendeler. Kolombiyali ve kubali arkadaslar gumruktemcok zorlaniyorlar ama dominic cumhuriyetinden de bir misafirim var churchill boyutta ama bakalim. Insallah biz kazanacagiz, mersin kazanacak trabzon maciyla sokaklara cikacaksiniz.

günaydın @mylife1903 ben seni anmak adına rus misafirler ağırlayacağım vodka-limon  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Milliyet'te İsmail Köybaşı ile yıllık 1.1 e 4 yıllık anlaşıldığı haberi var, bu sene bir ara çok iyiydi yanlız son dönemlerde ki performansıyla malesef Beşiktaş'ta kalması akıl kârı değil. Kalsın yedek olsun desem alınacak iyi bir sol bekle arasında büyük kalite farkı olacak ve yine göze batacak. Nerden baksak zarar görürüz biz bu işten.

Çevrimdışı SLYKRT

Benim bildigim besiktas zehir eder bize bu haftayi. Insallah 30 nisanda sampiyon oluruz insallah.
Son 3 mac paf takimi oynasin mac basilardan tasarruf ettigimiz parayla caneri alalim
Bilmiyorumda içimden bir ses şampiyonluk maçımız gs oynayacağımız maç olacak gibi olcay atttı şampiyonluk geldi gibi bir his avr içimde
NOT: 3 hafta boyunca fenerde önce oynamakta üzerlerinde büyük baskı oluşturacak bence

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@tangaz ve @mylife1903 abiler günaydın bende tuborg gold ve kırmızı şarap arasında kaldım :D

Çevrimdışı mylife1903

günaydın @mylife1903 ben seni anmak adına rus misafirler ağırlayacağım vodka-limon  :icool:

Abi tekel votka yapiyor mu hala? Super votkasi vardi tekelin sadece d yerine t ile yaziyordu adamlar.

Vodka candir, tedavi amacli kullan abi, ilac niyetine, niyeti bozma.

Nesemiz bozulmasin bugun herkesin keyfi yerinde. Cikalim 3 puanimizi alalim, puan farki 8 olursa psikojikhahahahaha

Çevrimdışı cursedofdragon

seneye kadromuz bu :)

Caner,gökhan,ben arfa beleş :)

Skertel,ospina para vericez sadece :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

seneye kadromuz bu :)

Caner,gökhan,ben arfa beleş :)

Skertel,ospina para vericez sadece :)

:sevinc :sevinc :sevinc :sevinc ospinayı alıyormuyuz sonunda  :ok:
[ Son Düzenleme: 16 Nisan 2016, 10:41:02 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı cursedofdragon

:sevinc :sevinc :sevinc :sevinc ospinayı alıyormuyuz sonunda  :ok:

o ospina buraya gelicek kaçarı yok :D  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı rico_paşa

Transfer için bekleyin önce şampiyonluğa odaklanın dedik ama herkes yine alıp satıyor.

Bugun sivas ı geçelim şöyle güzel bir skorla. Dosta güven düşmana korku vermek lazım. Şampiyonluğu bırakmayacağımızı göstermemiz lazım.

Herkesi bu konuda duyarlı olmaya çağırıyorum bu sıralar destek zamanı köstek değil. Zaten yönetim sözleşmeleri sezon sonuna bıraktı. O zaman yapılır eleştiriler vs.
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı tangaz

Abi tekel votka yapiyor mu hala? Super votkasi vardi tekelin sadece d yerine t ile yaziyordu adamlar.

Vodka candir, tedavi amacli kullan abi, ilac niyetine, niyeti bozma.

Nesemiz bozulmasin bugun herkesin keyfi yerinde. Cikalim 3 puanimizi alalim, puan farki 8 olursa psikojikhahahahaha

@mylife1903 tekelin tüm ürünleri ben de baş ağrısı yapıyor ecnebileri seviyorum slaw ırkına ayrı bir düşkünüm :)

Çevrimdışı tangaz

@tangaz ve @mylife1903 abiler günaydın bende tuborg gold ve kırmızı şarap arasında kaldım :D

@Mehmet Ali C. böyle durumda kendini yorma üzme ikisinden de iç. şarapla başla her zaman diğerleri şarabı takip etsin  :D

bu arada Mika Hakkinen diyorum gerçek buz adam Hakkinendir   :bandit:

Çevrimdışı LuceGel

Gökhan gönül zu Westham ateşe bir odunda fanatik atmış  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tangaz

milan stoperi cristian zapata'yı almışız sözleşme 2+1 yıllıkmış  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi keşke devre arasında alsaydık bize uygun iyi stoper iyi yapmışız  :)

Çevrimdışı tangaz

bu arada benficadaki forvet arkası jonas ne yapmış bu sezon öyle yaw, 29 maç 30 gol 13 asist. ben oğushan sosa bölgesindeki adamdan böle şeyler bekliyorum işte 30 gol olmasa da 32 maç 15 gol 15-20 asist yapacak forvet arkasındaki adam  :icool:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada benficadaki forvet arkası jonas ne yapmış bu sezon öyle yaw, 29 maç 30 gol 13 asist. ben oğushan sosa bölgesindeki adamdan böle şeyler bekliyorum işte 30 gol olmasa da 32 maç 15 gol 15-20 asist yapacak forvet arkasındaki adam  :icool:
abi bizim sosa ve oğuzhanın sezondaki asist ve gol sayıları 36 bence fena değil şuan için sezon sonuna kadar 45'i bulacaktır

Çevrimdışı SLYKRT

(Küfür Yasak)₆ Gazeteside fenerbahçe mario gomez için fierontinayla temasa geçtiğini yazmış.Topan,Caner,Gökana misilleme olarak
Sabah sabah hiç güleceğim yoktu  :D :D :D

Çevrimiçi Samet Ç

Keşke.

Çevrimdışı AigleBordeaux

gerçekse super haber
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!