Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7291901 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı onurturan

Şahsi düşüncem tam da bu.

H.A.K. ‏@hakasikci 9 sa.9 saat önce

Serdar Tolga ve İsmail ile sözleşme uzatan her yönetici/idareci haindir. Şampiyon da olsak stad da yapsalar bu yapılan ihanettir.
başka kimse yok mu @Anıl ?

Çevrimdışı murat baltacı

Skrtel'ı pek onaylamamıştık sanki önceki sezonlarda son fikirleriniz nedir şimdi karar verin?  :D
Bi yanlışlık var sanırım skrtel bizi onaylamamış olabilirmi :) Bizim ligin üzerinde bi stoper bence gelirse gelirse yeni zagomuz olur idda ediyorum türkiye ligindeki en iyi stoper olur yanına hızlı lider özellikli bi stoper daha aldıkmı seneler sonra arkamıza yaslanır izleriz maçları.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2016, 01:37:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Skrtel gelmez konu kapanmıştır :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı onurturan

Skrtel gelmez konu kapanmıştır :D
bu kadar basit abi duygusal bağ kurcaz sonra uğraş dur.. ben mesela hala Ospina da Ospina unutamadım adamı resmen..

Çevrimdışı Özay

Bi yanlışlık var sanırım skrtel bizi onaylamamış olabilirmi :) Bizim ligin üzerinde bi stoper bence gelirse gelirse yeni zagomuz olur idda ediyorum türkiye ligindeki en iyi stoper olur yanına hızlı lider özellikli bi stoper daha aldıkmı seneler sonra arkamıza yaslanır izleriz maçları.

Valla önceki sezonlarda biraz burun kıvrılmıştı iyi hatırlıyorum  :biggrinking: Belki daha iyilerini öneriyordular tam hatırlamıyorum
[ Son Düzenleme: 16 Nisan 2016, 01:43:36 Özay ]

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2016, 01:42:47
  • Beşiktaş / Bodrum
bu kadar basit abi duygusal bağ kurcaz sonra uğraş dur.. ben mesela hala Ospina da Ospina unutamadım adamı resmen..

Gerçekçi olmak gerek kolay değil koparmak.

Gil kaçtı, Dede'ye odaklanmak lazım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat baltacı

Van der Wiel-Rhodolfo-Skrtel-Caner

Muthis olur acikcasi.
Yapmayın be kardeşim böyle yazıyoruz lig sonuna doğru yine necip stoper oynuyo  :halay:
yalnız bu defans hattının arkasına ya adler ya sirigu yakışır başkası kurtarmaz  :ok:
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2016, 01:51:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Yapmayın be kardeşim böyle yazıyoruz lig sonuna doğru yine necip stoper oynuyo  :halay:
yalnız bu defans hattının arkasına ya adler ya sirigu yakışır başkası kurtarmaz  :ok:
:D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2016, 01:55:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Caner - Rhodolfo - DEDE - Beck kafidir :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı raichu

Caner - Rhodolfo - DEDE - Beck kafidir :D
şöyle makul hayallerle gelin  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Abi bırak Allahını seversen burada yerden yere vurulan bir İsmail var. Ondan gelecek hayır da Allah'tan gelsin. Bu adamla sözleşme yenilenirse asıl o zaman görürsün kendi toğuğuna sıkmak nedir
beni böyle kelimelerle etkileyemezsin Bu forumda Beşiktaş oyuncularına sallamak direk forumdan atılma nedenidir.
işimizi Allaha bırakmayız. Direk hallederiz :bandit:
Beşiktaş şampiyonluk yolunda şu anda yapılması gereken bu işe emek veren herkese destek olmak. kimsenin moralini
bozmaya gerek de yok anlamıda yok şu anda 5 puan farkla lidersek onu bu takım yaptı.
İsmaille elbette sözleşme yenilenecek tersi bir durum düşünülemez daha iyi bir yerli sol bek bulursan onu o zaman gözden çıkarırsın
iyi bir sol bek alınmalımı elbette alınmalı ama onun yedeği olarakta birinin hemde yerli birinin olması gerekiyor. Bir takım 11 futbolcudan kurulmuyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2016, 02:02:14
  • Beşiktaş / Bodrum
İsmail konusunda şüphe etmeyin makasa alınmış menajeri.

Teklif edileni kabul etmezse Eren Albayrak gelir o yedek olur, İsmail de gider Anadolu'da ya da Galatasaray'da oynar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Özay

beni böyle kelimelerle etkileyemezsin Bu forumda Beşiktaş oyuncularına sallamak direk forumdan atılma nedenidir.
Beşiktaş şampiyonluk yolunda şu anda yapılması gereken bu işe emek veren herkese destek olmak. kimsenin moralini
bozmaya gerek de yok anlamıda yok şu anda 5 puan farkla lidersek onu bu takım yaptı.
İsmaille elbette sözleşme yenilenecek tersi bir durum düşünülemez daha iyi bir yerli sol bek bulursan onu o zaman gözden çıkarırsın
iyi bir sol bek alınmalımı elbette alınmalı ama onun yedeği olarakta birinin hemde yerli birinin olması gerekiyor. Bir takım 11 futbolcudan kurulmuyor.

Geçen yıl derbinin ortasında Emenike'yi yerden yere vurdu malum takım. Şu oyuncu bizde olsa eminim ki bu yılda kadromuzda olurdu.

Bence fazla pasifiz bu konuda. Yine de bir şey söyleyemeyeceğim ancak emin ol İsmail'e sitem dışında pek bir şey yok forumda.

Çevrimdışı Özay

Müzik eşliğinde iyi oldu sanki. Bir falsosu var mı kadronun?  :biggrinking: :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 16 Nisan 2016, 02:16:38 Özay ]

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi sen de bizle mi dalga geçiyorsun çözemedim :D

İsmaille sözleşme yenilemek takıma ihanet etmektir ismailden iyi sol bek mi istiyorsun ben sana bir liste hazırlayim yerlisinden yabancısına.Çünkü kendisi şu an ligin en yetersiz sol beklerinden.
Defansif yönünün ne olduğunu ikimiz de bildiğimiz için defanstaki kötü ötesi performansını geçiyorum.

Küme düşmesi kesinleşmiş gol fakiri Mersin İY nun 34 lük sol beki Gökçek Wederson bile 4 gol 6 asistlik performans göstermiş.
Avrupanın en çok gol atan takımlarından birinin sol beki olarak oynayan ismail 2 asist yapmış.

İsmailden iyisini bul diyorsun ben de sana diyorum ki bu ligde forma giyen 10 sol bekten 9 u ismailden iyi.İsmail sözleşme yenilenecek son adamdır.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

şu anda Beşiktaş taraftarının yapması gereken bütün platformlarda Gönül topal ve caner transferlerini konuşmak
canınız transfer konuşmak istiyorsa bari bir işe yarasın bu. Bunlar konuşuldukça renkliler içerde deprem geçiriyor
siz kalkmışsınız rakibi dağıtmak varken kendi oyuncularımızı dağıtmaya çalışıyorsunuz. Eminim bu yazılarınızla renklileri oldukça
mutlu ediyorsunuzdur Adamlar ısrarla bizi dağıtmak için yol arıyorlar yok tolgay hoca kavgası yok veli töre kavgası
açık verecek delik arıyorlar bu dahada sertleşecek sizde devam edin kendi oyuncularımıza bel altı yapmaya
bunu yaparken bu işden tek menfaat sağlayacak olan fenerdir bunuda bir tarafa not edin Torunoğulları ne diyor
transfer konuşmuyoruz. Çünkü bu bize zarar verir. Bizde konuşursak bu takıma zarar verir transfer istemek takıma güvenmiyorum demektir
sahada güvensiz olan bir oyuncuda takımı zayıflatır. Kediyi bile pohpohlayarak aslan yaparsın Aslanıda kötüleyerek kediye
çevirirsin Bizim şu anda yapacağımız en önemli şey oyuncuları sürekli itmek Her şeyi konuşmanın bir yeri ve zamanı var.
bak bir ayda çıkartılan transfer söylentileri feneri nasıl tüketti resmen kaynıyorlar. Bunun bizim başımızadamı gelmesini istiyorsunuz
Burda eğleneceğiz diye kimsenin Beşiktaşa zarar vermeye hakkı yok. unutmayın buraları oyuncularda okuyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2016, 02:15:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Bunlar hep Üzülmez'in ahı kaptan affet bizi de bitsin şu işkence tamam özür dileriz Münch ile senden iyisi olmadı sol tarafta :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bunlar hep Üzülmez'in ahı kaptan affet bizi de bitsin şu işkence tamam özür dileriz Münch ile senden iyisi olmadı sol tarafta :D
Yeminle öyle ya  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sen de bizle mi dalga geçiyorsun çözemedim :D

İsmaille sözleşme yenilemek takıma ihanet etmektir ismailden iyi sol bek mi istiyorsun ben sana bir liste hazırlayim yerlisinden yabancısına.Çünkü kendisi şu an ligin en yetersiz sol beklerinden.
Defansif yönünün ne olduğunu ikimiz de bildiğimiz için defanstaki kötü ötesi performansını geçiyorum.

Küme düşmesi kesinleşmiş gol fakiri Mersin İY nun 34 lük sol beki Gökçek Wederson bile 4 gol 6 asistlik performans göstermiş.
Avrupanın en çok gol atan takımlarından birinin sol beki olarak oynayan ismail 2 asist yapmış.

İsmailden iyisini bul diyorsun ben de sana diyorum ki bu ligde forma giyen 10 sol bekten 9 u ismailden iyi.İsmail sözleşme yenilenecek son adamdır.
Deniz ben şaka yapmıyorum Bu platform Beşiktaşa zarar vermek için kurulmadı.
Şampiyonluğa giden takımın oyuncusu tartışmaya açılmaz. burda lak lak edeceksiniz diye
bir şeylere zarar veremeyiz kimse kusura bakmasın bu konuda çok ciddiyim. Şampiyonluk yaşamamış
ve bir takımın şampiyonluğa giderken taraftarının nasıl duracağını bilmeyen ergenlerin yeri değil burası.
ben şu anda hiç bir oyuncumun performansını tartışmam şimdi gönderip yerine oyuncumu getireceğiz
elimde bu var ve sonuna kadar destek veririm. İsmaili yerden yere vur şu anda bu sana ne kazandıracak

Çevrimdışı raichu

al sana tespit  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2016, 02:22:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Şampiyonluğa giden takımın oyuncusu tartışmaya açılmaz. burda lak lak edeceksiniz diye
bir şeylere zarar veremeyiz kimse kusura bakmasın bu konuda çok ciddiyim. Şampiyonluk yaşamamış
ve bir takımın şampiyonluğa giderken taraftarının nasıl duracağını bilmeyen ergenlerin yeri değil burası.
ben şu anda hiç bir oyuncumun performansını tartışmam şimdi gönderip yerine oyuncumu getireceğiz
elimde bu var ve sonuna kadar destek veririm. İsmaili yerden yere vur şu anda bu sana ne kazandıracak

@Necmi abi haklısın ancak atladığın kısımlar var. O oyuncunun menajeri ile görüşülmeye başlandıysa ve lig bitmeden imzalama gibi bir durum olursa tepki koymak için de çok geç olur.

Yönetim şuan kimseyle görüşmemeli Gomez dışında lig sonunda ne olacaksa olur. Sen verimsiz olduğu bariz oyuncu ile görüşürsen taraftar tepki koyar hakkıdır da.

Tosic'te de aynısı oldu tepki koyamadan adam imza attı geldi şimdi kurtulamıyoruz da. Mustafa Pektemek aynı şekilde. İsmail zaten o kadar kötü oynuyor ki biz sabaha kadar tartışsak daha kötü oynatamayız onu şu son 3 maçtan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İsmail Köybaşı ve menajeri umarım bu forumda yazılanları okuyordur da ' Sene sonuna doğru sürekli ileri çıkıp 1-2 asist yapıp yağlı kontrat  yaparız 'derken asli görevlerini ihmal edip takımı zor duruma sokmanın taraftardan nasıl tepki aldığını görüyordur. Umarım bu tepkiler İsmail'i daha düzgün yola sokar,  asli görevlerini sezon sonuna kadar kapasitesi neyse elinden geldiğince yapmaya özen gösterir ve ona bu akılları veren menajerini de iyice gözden geçirir artık. Ve bu menajer de Beşiktaş taraftarının hiçbir şeyin farkında olmayan saf taraftar olmadığını anlar umarım.  Taraftar bu tepkiyi göstermekte haklı .

Çevrimdışı Deniz

Yoo ismaili yerden yere vuran yok abi.
İsmail yeni sözleşme almayacak bunu konuşuyoruz.Sen nasıl "ismail ile sözleşme yenilenmeli" diyebiliyorsan bizim de "ismail ile sözleşme yenilenmemeli" demeye hakkımız var.
Bu tartışma durduk yere çıkmadı ,menajeri çıktı 1.5m€ istiyoruz masaya oturduk dedi tartışma da bundan çıktı.
Bunlar aslında sezon sonu konuşulacak meseleler ama her zamanki gibi bir menajer fırsatçılığı ile karşı karşıyayız.
Pektemek sözleşme aldığında da tavrın bu şekildeydi sonucunu gördük demek ki bu tavır bize birşey kazandırmıyor ,oynayamayan oyuncu yine oynayamıyor ama giden bizim milyonlar oluyor.