Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7295523 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

abi ben beğenmiyorum açıkçası tekniği de iyi değil hızı da son vuruşları da sadece insan azmanı  :D asıl sabri nasıl şişmiş ya acayip göbek yapmış  :kop: :kop:

ama o sarbi bizim beklerden iyi ben de buna yanıyorum yıllardır sağ-sol beckimiz olmadan mücadele ediyoruz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

quaresmanın takım oyununu sekteye uğratmasını geçtim kırmızı ve sarı kartlar yüzünden 3 4 tane maç kaçırdı seneye mutlaka yollar ayrılmalı ben arfa>QUARESMA

Q'yu iyi bir bonservise (5 ve üzeri ne olursa) Çine gitmeye ikna etmeliyiz bence.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ozan062

Gomez, Oğuzhan kaç haftadır sarı kart cezası sınırında debelenirken ve üstün performans göstermeye çalışırken Quaresma'nın bu kadar agresif ve asabi olmasına anlam veremiyorum, yaşın 20-21 olurum anlarım artık kaç yaşına geldin biraz daha olgun davran sakin ol rakiplerini sinirlendir onları attırmaya çalıştır ama bizimkisi de rakiple didişiyor.

şimdi hele inönüye kavustuk daha beter, bol kırmızı yer cnk bu adam bize geldiği ilk dönemde boyle paso kırmızı alıyordu ve bütün kırmızılar evimizdeyken geliyordu deplasmanda hiç kırmızı yemezdi burada bişiler oluyor buna:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tangaz

N'doye'nin kopenhag günlerini ve şampiyonlar ligi performansını çok etkileyici bulmuşumdur. şenol hoca kendisinden 18 gol katkı alırdı  :bandit:

Çevrimdışı firewater

Gomez, Oğuzhan kaç haftadır sarı kart cezası sınırında debelenirken ve üstün performans göstermeye çalışırken Quaresma'nın bu kadar agresif ve asabi olmasına anlam veremiyorum, yaşın 20-21 olurum anlarım artık kaç yaşına geldin biraz daha olgun davran sakin ol rakiplerini sinirlendir onları attırmaya çalıştır ama bizimkisi de rakiple didişiyor.

Q17 ye okadar kızamıyorum bu sene. Çok istekli ve oyun stilinden dolayı ligimizde çok tekme yiyor.

Son maçtada çok şansızdı Bir topu direkten döndü bir topunuda (oradaki hareketleri TR de yapacak başka biri yoktur) çizgiden çıkardılar.

İyi niyetinden ve takıma verdiği katkıdan hiçbir şüphem yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

maç mersinde olsa az da olsa fb.nin puan kaybı ihtimali vardı ama kadıköyde puan kaybı olmaz. önemli olan biz kazanıp son 5 haftaya 5 puan farkı koruyup civcivlerin stresini yükseltmeliyiz. akabinde kupada konyada yıpranacak ve trabzona gidip orada batacaklar ve biz akhisarı yenip orada 8 puana çıkarıp k.çlarına tekmeyi atıp this is spartaa demeliyiz  :D

Gözden kaçırmamamız gereken bir şey var: Biz Sivas'ı yenersek, Mersin maçının Kadıköy'de olması avantaj değil dezavantaj olacak. (Seyirci tepkisi, psikolojik baskı vs.)

Çevrimdışı nusretaslanturk

Gözden kaçırmamamız gereken bir şey var: Biz Sivas'ı yenersek, Mersin maçının Kadıköy'de olması avantaj değil dezavantaj olacak. (Seyirci tepkisi, psikolojik baskı vs.)
sivas maçını alırsak,fenevin oyuncular, en azından yerliler'i uykusuz çıkarlar o maça.

Çevrimdışı cursedofdragon

seneye şampiyonlar ligi kadromuz bu kadro ile kesinlikle o kupayı alırız :D

Allan Mcgregor

Erhan Güven---Zapotocny--Ferrari-Gökhan Süzen
                  Uğur inceman-Tabata
Mehmet Akyüz----Muhammed Demirci----Uğur boral
         Batuhan karadeniz(Mustafa Pektemek)

o kupa buraya gelecek  :D

Çevrimdışı tangaz

les ferdinand röpörtajı..@tangaz
http://www.tribundergi.com/haber/les-ferdinand-besiktas-ta-iyi-futbolculugu-ve-adamligi-ogrendim?utm_source=tribunn.com&utm_medium=urlshort

@nusretaslanturk müthiş çocuktu. radyodan dinlerdik çoğu maçı top buna geldiğinde birkaç kişiyi geçerken ilker yasinin sesi hep kulağımdadır. ferdinand ferdinand ferdinand..... die başlar cümle. tabii internet yok o yıllarda araştırma demek meydan larouisse demekti :) ansiklopedisinde ne kadar ferdinand varsa okumuştum bunun yüzünden kutsal roma imparatoru ferdinand falan vardır 1400lü 1500lü yıllarda falan  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Allan Mcgregor

Uğur inceman-Tabata

Gökhan Süzen'le ilgili endişlerim var bence İsmail daha iyi olur onun yerine  :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

@nusretaslanturk müthiş çocuktu. radyodan dinlerdik çoğu maçı top buna geldiğinde birkaç kişiyi geçerken ilker yasinin sesi hep kulağımdadır. ferdinand ferdinand ferdinand..... die başlar cümle. tabii internet yok o yıllarda araştırma demek meydan larouisse demekti :) ansiklopedisinde ne kadar ferdinand varsa okumuştum bunun yüzünden kutsal roma imparatoru ferdinand falan vardır 1400lü 1500lü yıllarda falan  :D
avrupa tarihinde o kadar çok ferdinand ve henry var ki, baya faydası olmuştur abi sana :)

Çevrimdışı tangaz

avrupa tarihinde o kadar çok ferdinand ve henry var ki, baya faydası olmuştur abi sana :)

ilk o zaman başladım ansiklopedi okumaya ferdinand sayesinde, bir sürü sayfa vardı avusturyalı fransız falan sonra ansiklopedi okumak çok hoşuma gitmişti Meydan larouissenin 18 cildini de okumuştum. ilerleyen yıllarda yarışmalarda tüm soruları bildiğimde herkes şaşırırdı :)

Çevrimdışı mylife1903

ilk o zaman başladım ansiklopedi okumaya ferdinand sayesinde, bir sürü sayfa vardı avusturyalı fransız falan sonra ansiklopedi okumak çok hoşuma gitmişti Meydan larouissenin 18 cildini de okumuştum. ilerleyen yıllarda yarışmalarda tüm soruları bildiğimde herkes şaşırırdı :)
Ya abi ayni sekil. Ben kitap okumam mesela sadece ansiklipedi okurum. Gazetelerin verdigi butun ansiklopedileri toplamisimdir. Tuvalette cok oturdugum icin hep tuvalette okurdum hepsi aklimda kalirdi. Turkin akli sicarken calisir denir ya o hesap. Simdilerde rahatim ipade indiriyorum okuyorum ama gene tuvalette

o benim hobim hala abi :) bak bir ortak noktamız daha çıktı :) hala oturup ansiklopedi okurum ben :) @tangaz abi balık ,ve doğa tutkusu da var mı sende :D
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2016, 11:56:22 nusretaslanturk ]

Çevrimdışı tangaz

o benim hobim hala abi :) bak bir ortak noktamız daha çıktı :) hala oturup ansiklopedi okurum ben :) @tangaz abi balık ,ve doğa tutkusu da var mı sende :D

bu noktada ayrışıyoruz abicim ben daha çok konfor ve lüksü seviyorum. doğa da vakit geçirmektense lüks bir otelde olmayı yeğlerim. mesela stadı bozan ritz carlton otelinde eski inönü manzaralı çok kalmışımdır. müthiş bir oteldir. yok böyle bir yatak yok böyle bir çarşaf o kadar diyim sana banyolardaki kozmetik ürünleri falan  hepsi üst klas moda markaları vb. seviyorum konforu ve şımartılmayı  :D @nusretaslanturk

bu arada şuanki tek konforum  ve sosyal aktivitem kızımla(5 yaş) oyun oynamak iş dışından kalan zamanımda sürekli tepemde geçen markette gs.logolu karton bardak gördü pis galatasaray die bağırmaya başladı  :kop:

Çevrimdışı tangaz

Ya abi ayni sekil. Ben kitap okumam mesela sadece ansiklipedi okurum. Gazetelerin verdigi butun ansiklopedileri toplamisimdir. Tuvalette cok oturdugum icin hep tuvalette okurdum hepsi aklimda kalirdi. Turkin akli sicarken calisir denir ya o hesap. Simdilerde rahatim ipade indiriyorum okuyorum ama gene tuvalette

ikimizin zaten aynı dereden su içtiğini biliyorum  :D

Çevrimdışı raichu

bu noktada ayrışıyoruz abicim ben daha çok konfor ve lüksü seviyorum. doğa da vakit geçirmektense lüks bir otelde olmayı yeğlerim. mesela stadı bozan ritz carlton otelinde eski inönü manzaralı çok kalmışımdır. müthiş bir oteldir. yok böyle bir yatak yok böyle bir çarşaf o kadar diyim sana banyolardaki kozmetik ürünleri falan  hepsi üst klas moda markaları vb. seviyorum konforu ve şımartılmayı  :D @nusretaslanturk

bu arada şuanki tek konforum  ve sosyal aktivitem kızımla(5 yaş) oyun oynamak iş dışından kalan zamanımda sürekli tepemde geçen markette gs.logolu karton bardak gördü pis galatasaray die bağırmaya başladı  :kop:
tangaz abinin bilinmeyen yönleri  :D

tangaz abi'nin içinden Nathaniel Philip Rothschild  çıktı : :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

yetiştiriyorum kızımı  :D

anne karnında çok marş dinlettim ben.
ilk cümleleri pis fener ve pis galatasaray olmuştu  :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

yetiştiriyorum kızımı  :D

anne karnında çok marş dinlettim ben.
ilk cümleleri pis fener ve pis galatasaray olmuştu  :bandit:
Allah bağışlasın  :)
Sağlıklı bir ömür ve Beşiktaşın nice şampiyonluklarını görmeyi nasip etsin

Çevrimdışı tangaz

tangaz abi'nin içinden Nathaniel Philip Rothschild  çıktı : :evillol: :evillol:

Richard Branson olmayı tercih ederim. parayı kazanmak kadar yemeyi de bilmek lazım. Mr. Branson buna iyi bir örnek bence  :icool:

Çevrimdışı tangaz

Allah bağışlasın  :)
Sağlıklı bir ömür ve Beşiktaşın nice şampiyonluklarını görmeyi nasip etsin

Amin, Allah her anaya babaya Beşiktaşlı bir evlat nasip etsin  :D

Çevrimdışı worns

Allan Mcgregor

Uğur inceman-Tabata

Ferrari ağır kalır bence. Zapo'nun yanında Diatta oynamalı, çabukluğu, sezgisi ve top tekniğiyle fark yaratır. :D

Gökhan sol bekteki sorunu çözemez, Seric ilaç olur. Higuain'in Batuhan'ı keseceğini düşünüyorum ekleyeyim.

Çevrimdışı rico_paşa

Transferden önce herkesin sezona ve her maça ayrı odaklanması lazım. Sezon bitince keyifle her gün transfer geyiği yapacağız nasılsa :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :super: :super:

Şu saatten sonra sahaya çıkan her futbolcuya tam destek o kupa bu sene arenaya gelecek.

Şu iki maçı alalım bitsin bu iş.
Beşiktaş'a adanmış hayatlar