Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7295586 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

"-Quaresma'nın kırmızı kartı hakkında ne düşünüyorsunuz?

-Eğer hocamız raporlarsa ceza uygulanacaktır. Aşırı hırs ve isteği sonucunda görmüştür bu kartı. Sivas'a Quaresma'yla gitmek bize avantaj sağlardı."

Yöneticiler umarım gerçekte de böyle düşünmüyodur
@Anil ne diyecekti adam, Quaresma boyle iste, bizi yalniz birakti, kendisi gerizekalidir falan mi deseydi, ne deseydi? futbolcuyu zaten ilk geldikleri zaman mundar etmisleridi, yok tesislerde malzemecinin ustune cisini yapmis falan, yok gece geziyormus bilmem ne, sonra satamadilar quaresmayi.

Quaresmanin alkol ve sigara problemi yoktur gece yasantisi problemi de yoktur, tekmeye karsi verdigi gereksiz agresif hareketleri vardir herkes biliyor, ustune oynuyor zaten. Bursaspor macini 3 defa izledim dunden beri adamin golun oldugu pozisyona dogru 18, dakika civari yedigi bir tekme var direkt kirmizi kart, deniz yilmaz gidiyor vuruyor adama, tamam cok sert bir hareket degil ama kasitli bir tekme ve cezasi kirmizi kart. takim arkadaslari bakiyor oyle bu adam kum torbasi degilki 25 sefer tekme atacaksin karsilik vermesin. Zidane bile damarina basildiginda karsilik vermistir, her futbolcu verir belli bir noktadan sonra.

gayet guzel aciklamis erdal torunoglu. futbolcuyu medyanin onune atmamis, cezalandiralacigini belli etmis, daha ne yapsaydi, ingiliz ipi mi getirseydi yaninda?

cok politik ve guzel bir cevap. sene sonu satarsa cine, sozlesmesindeki imza kuruduktan sonra gerekli aciklamayi yapar.

bu futbolcular kulubun aktifleridir. kulup kendi malini yerden yere mi vursaydi.

ben kendi malimi elestirirsem, negatif ozelliklerini cikip bagirirsam bu mali nasil satacam arkadaslar, of of

Çevrimdışı mylife1903

Bu seneki performansindan ben oldukça memnunum gayet verimliydi bazen civitiyor ama genel görüntü olarak iyiydi.

Onu gitmeye ikna edecek Cinden başka bir yer görünmüyor zaten. Eğer iyi bir teklif olursa onun için de zor bir seçim olur. Bir tarafta Şampiyonlar liginde boy gösterecek sevdiği, sevildigi kulüpte diğer tarafta oda dolusu para kazanacak.
Quaresmanin performansi beni cok ilgilendirmiyor, sevmedigim bir futbolcu ama mario gomez ve sosa dahil suan bu takimdaki en buyuk marka Quaresmadir. Dunyanin en fantastik oyuncularindan biridir. daha iyi kullanmamiz lazim. Vodafone sattirmaz zaten quaresmayi. performansi da kimse begenmese de mutis ayrica, adamin 33 yasinda oldugunu unutmayalim.

simdi valencia sokaklarinda gezerken sirtinizda besiktas formasi varsa bazi 45-50 yasindaki abiler hatirlar besiktasi, besiktas formasi ile hele arkasinda quaresma yaziyorsa herkes quaresmayi tanir besiktasi degil. marka yonetimi falan konusuluyor bazen

Quaresma 50 yasinda kadar kulupte tutulmalidir. portekizde scout olarak kullanilir, genc takimlarda teknik direktorluk yapar, uefaya falan kura cekimine gonderilir, ayrica 40 yasina kadar da kadro da tutarim. Quaresmayi koy 37 yasinda sag beke sol beke ismailden 1000 kat daha iyi oynar be

taraftar seviyor, formasini aliyor oyle 4-5 milyon euroya satilacak adam degil quaresma. bu sene en cok hangi forma satilmis ogrenmek lazim.

etinden, sutunden, tirnagindan, bagirsagindan, toynagindan yararlanmak lazim
yerine gelecegi konusulan ben arfa falan quaresmanin yaninda marka falan degildir, formasi da satilmaz.
quaresmayi gonderiyorsan ronaldoyu, zlatani alacaksin.
ilk gonderilmesi buyuk hataydi zaten.

fernandes ve almeyda gonderilmeliydi quaresma ve simao tutulmaliydi, fikret orman yanlis ata oynadi. hatta rustuyu tutmasi lazimdi. sonra kaleci transferine bir suru para harcandi, rustu hala oynardi. simao senelerce oynadi bizden gittikten sonra hem uyumlu hem de sabit performans veren bir oyuncuydu. fernandes ve almeydanin bizden sonra ne olduklari belli zaten.

genc arkadaslari da anliyorum ama dunya turkiyeden ve besiktastan ibaret degil. turkiyenin de yurtdisinda itibari falan yok, ortalama insanlar yerini bilmezler, bilmek zorundada degiller, ortadogu ulkesiyiz.

kendimizi cok fazla dev aynasinda gormeyelim, fblilere benzedik. 10-12 senedir su forum islerinden uzak kaldim, bizim genc besiktaslilar biraz degismis.

Çevrimdışı yigitcan1903

"-Quaresma'nın kırmızı kartı hakkında ne düşünüyorsunuz?

-Eğer hocamız raporlarsa ceza uygulanacaktır. Aşırı hırs ve isteği sonucunda görmüştür bu kartı. Sivas'a Quaresma'yla gitmek bize avantaj sağlardı."

Yöneticiler umarım gerçekte de böyle düşünmüyodur
Tabii ki hatasını quaresma da yöneticiler de biliyor Anılcım :)
Maksat basındaki sırtlanların önüne atmamak
Oyuna gelmemiş,tebrik ederim

Çevrimdışı worns

Quaresma bence de kalmalı. Çin dahil çok büyük bir bonservis teklifi gelmeyecektir. 5-6 mil euro için satmanın da hiç bir manası yok.

Bunları transferine karşı çıkan ve takım oyununa daha uygun, gole yakın bir kenar oyuncusu isteyen biri olarak söylüyorum. Bence kırmızı kartlara filan rağmen kendi standardının üstünde uyum gösterdi. Burayı gerçekten sevdiğini hissedebiliyoruz. Önümüzdeki sene yedek kalma vs durumlarını da artık çok sorun etmeyecektir, yaşı ilerliyor. Bunların yanında 1.750 yıllık ücretle oynayan ortalama bir kenar oyuncusu için oldukça iyi de katkı veriyor. Kasımpaşa maçında yokluğunu ne kadar hatırladığımızı unutmayalım. Sıkışan maçlarda oyunu rakip yarı alana yıkabilmek için bile Quaresma'ya ihtiyaç duyuyoruz.

Quaresma kalmalı, Töre'nin yerine iyi bir kenar oyuncusu almalıyız.

Çevrimdışı Anıl

@Anil ne diyecekti adam, Quaresma boyle iste, bizi yalniz birakti, kendisi gerizekalidir falan mi deseydi, ne deseydi? futbolcuyu zaten ilk geldikleri zaman mundar etmisleridi, yok tesislerde malzemecinin ustune cisini yapmis falan, yok gece geziyormus bilmem ne, sonra satamadilar quaresmayi.

Quaresmanin alkol ve sigara problemi yoktur gece yasantisi problemi de yoktur, tekmeye karsi verdigi gereksiz agresif hareketleri vardir herkes biliyor, ustune oynuyor zaten. Bursaspor macini 3 defa izledim dunden beri adamin golun oldugu pozisyona dogru 18, dakika civari yedigi bir tekme var direkt kirmizi kart, deniz yilmaz gidiyor vuruyor adama, tamam cok sert bir hareket degil ama kasitli bir tekme ve cezasi kirmizi kart. takim arkadaslari bakiyor oyle bu adam kum torbasi degilki 25 sefer tekme atacaksin karsilik vermesin. Zidane bile damarina basildiginda karsilik vermistir, her futbolcu verir belli bir noktadan sonra.

gayet guzel aciklamis erdal torunoglu. futbolcuyu medyanin onune atmamis, cezalandiralacigini belli etmis, daha ne yapsaydi, ingiliz ipi mi getirseydi yaninda?

cok politik ve guzel bir cevap. sene sonu satarsa cine, sozlesmesindeki imza kuruduktan sonra gerekli aciklamayi yapar.

bu futbolcular kulubun aktifleridir. kulup kendi malini yerden yere mi vursaydi.

ben kendi malimi elestirirsem, negatif ozelliklerini cikip bagirirsam bu mali nasil satacam arkadaslar, of of
Tabii ki hatasını quaresma da yöneticiler de biliyor Anılcım :)
Maksat basındaki sırtlanların önüne atmamak
Oyuna gelmemiş,tebrik ederim
Öyle demek zorunda olduğunu biliyorum ya sakin :) Ben sadece inşallah gerçek düşünceleri de böyle değildir diyorum :D

Bu arada gördüğü 2. sarı kartta Quaresma'ya kızamam inanılmaz sert girdi japon. O sinirle öyle bir tepki vermesi gayet normal. Asıl ilk gördüğü sarı kart tamamen aptalca
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2016, 10:05:53 Anıl ]

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Sivas ve Akhisarla en kötü berabere kalmalıyız sonraki kayseri gs ve Osmanlı maçlarını alır fb hiç takılmasa bile konya da final maçına çıkarız sivas ve akhisara kesinlikle yenilmemeliyiz :bandit:

Çevrimdışı Ogün

Kayseri ya da gs macinda sampiyon olacagimizi dusunuyorum. Fenerin daha kupa maclari var. Mersini yenip 3 gun sonra konya, ondan 4 gun sonra trabzona gidecek. Trabzon, inanilmaz yorgun ve muhtemelen mental olarak bitik durumda olacak fenerden en az 1 puan alacaktir.

Çevrimdışı zekotha

Mersin FB maçında Ümit Özat muhtemelen Sleep ( Uyku ) moduna girecek
Sağlam yatar yani.

Birisine bu suçlamayı yapmak ona alenen haysiyetsiz, şeref yoksunu demek gibi geliyor bana. Niye yatsın böyle bi damga yiyecekken? Ayrıca
küme düşüren teknik direktöre çıkacak adı, fark açılıyor. Mersin Fener maçında canla başla oynar ama çapı belli. Fener kötü oynamadıkça Mersin onlardan puan alamaz. Belki çok defansif oynarlarsa puan çıkartırlar. Şayet bu totemse birine totem için bu suçlamayı yapmak etik değil
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2016, 10:30:08 zekotha ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2016, 10:29:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Abi bu sene şampiyon olduktan sonra özellikle şampiyonluğa çok hasret kalmış Oğuzhan-Olcay-Cenk-Necip-Töre gibi isimler kendilerini salabilirler mi?

Şundan soruyorum. Bu oyuncular takımın temel taşlarından. Sonunda şampiyon olduk deyip gelecek sezonu ciddiye almamazlık etmezler heralde dimi? Aklıma takılıyo bu konu.

Edit: Töre zaten gidiciydi dimi :D

Genç olmaları avantaj o yüzden sanmıyorum 3 yılın acısını çıkarmaya çalışacaklardır. Tabi ki biz ve diğer dış dinamikler de buna itmeli.

Her sene iç sahada 14 galibiyet alırsak -ki ikisi mutlaka derbi galibiyeti olmalı- kimse kendini salamaz her sene ilk ikiye oynarız iç saha çok önemli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2016, 10:29:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beşiktaş ile yatıp Beşiktaş ile kalkıyoruz günaydın herkese :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nusretaslanturk

şu topal işini falan bırakıp veloso'yu alsak bir şekilde.. skoru aldıktan sonra oyunu tutabilmek takım işidir ama benim bildiğim veloso tek başına bu işin %50 sini halledebilecek bi adam..tam bize lazım olan adam diyorum..

Çevrimdışı nusretaslanturk

Beşiktaş ile yatıp Beşiktaş ile kalkıyoruz günaydın herkese :D
günaydın, aynen öyle valla @Çağrı

Çevrimdışı yigitcan1903

Birisine bu suçlamayı yapmak ona alenen haysiyetsiz, şeref yoksunu demek gibi geliyor bana. Niye yatsın böyle bi damga yiyecekken? Ayrıca
küme düşüren teknik direktöre çıkacak adı, fark açılıyor. Mersin Fener maçında canla başla oynar ama çapı belli. Fener kötü oynamadıkça Mersin onlardan puan alamaz. Belki çok defansif oynarlarsa puan çıkartırlar. Şayet bu totemse birine totem için bu suçlamayı yapmak etik değil
Ümit Özatın karaktersiz olduğunu düşünüyorum,burası çok net bende
İçten içe de isteyecektir fenerin kazanmasını ama yüreği yetmez ona
Mersin elinden geldiğince çarpışır

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Zor maçlar bizi bekliyor hem de çok zor maçlar... Bundan sonraki 6 maçımız 5'i hep iddiası olan takımlarla.

Sivasspor  -  Beşiktaş; Düşme potasında, ne yapıp edip kazanmalılar.                              
Akhisar Bld.  -  Beşiktaş; Avrupa elemelerine katılma şansları var, kazanmaları durumunda buna çok yaklaşacaklar.                              
Beşiktaş  -  Kayserispor; Düşme potasında, ne yapıp edip kazanmalılar.                       
Galatasaray  -  Beşiktaş; Avrupa cezalarının bu sene silinmesi için en azından 4.olmalılar. Bu sebeple de maçları kazanmaları lazım.                    
Beşiktaş  -  Osmanlıspor; Avrupa elemelerine katılma şansları var, kazanmaları durumunda buna çok yaklaşacaklar.                             

Bu 5 maçtan en azından 4 maçı galibiyet ile bitirmeliyiz, aksi durumda şampiyonluk çok zora girecek, hatta belki de kaçacak.

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu sene Gomez yerine az kalsın N'doye ile başlıyormuşuz sezona. Şimdi bunun neresi Vizyon diye soracam ama sormayım  :tabe:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu sene Gomez yerine az kalsın N'doye ile başlıyormuşuz sezona. Şimdi bunun neresi Vizyon diye soracam ama sormayım  :tabe:

N'doye ile başlasaydık, o da en az 13-14 gol atardı.

Fernandao gibi keresteden gol kralı yaratmış bir teknik adam geldi başımıza, asıl vizyon onun gelmesiydi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

N'doye ile başlasaydık, o da en az 13-14 gol atardı.

Fernandao gibi keresteden gol kralı yaratmış bir teknik adam geldi başımıza, asıl vizyon onun gelmesiydi.
İlk cümle için yorum yapamicam çok güldürdün :) Kereste dediğin adam fenerde 11 gol attı yedek kalmasa daha fazla atacaktı belki.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Ümit Özatın karaktersiz olduğunu düşünüyorum,burası çok net bende
İçten içe de isteyecektir fenerin kazanmasını ama yüreği yetmez ona
Mersin elinden geldiğince çarpışır

maç mersinde olsa az da olsa fb.nin puan kaybı ihtimali vardı ama kadıköyde puan kaybı olmaz. önemli olan biz kazanıp son 5 haftaya 5 puan farkı koruyup civcivlerin stresini yükseltmeliyiz. akabinde kupada konyada yıpranacak ve trabzona gidip orada batacaklar ve biz akhisarı yenip orada 8 puana çıkarıp k.çlarına tekmeyi atıp this is spartaa demeliyiz  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

İlk cümle için yorum yapamicam çok güldürdün :) Kereste dediğin adam fenerde 11 gol attı yedek kalmasa daha fazla atacaktı belki.

yalnız kerestenin son maçtaki halini gördünüz mü?
kalas mı desem sumo güreşcisi mi bilemedim. nasıl şişmiş öyle 10 kg fazlası var...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Gülecek bir şey yok. Fenerbahçe'de attığı 11 golün 3 tanesi penaltıdan. O kadar golü Emenike de atıyordu orada.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kalas mı desem sumo güreşcisi mi bilemedim. nasıl şişmiş öyle 10 kg fazlası var...
Teknik direktör farkı büyük bunda arkadaşa katılıyorum ama Fernandao bizde olsaydı 15 golü bulabilirdi fakat N'doye için aynı şeyi asla düşünmüyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

quaresmanın takım oyununu sekteye uğratmasını geçtim kırmızı ve sarı kartlar yüzünden 3 4 tane maç kaçırdı seneye mutlaka yollar ayrılmalı ben arfa>QUARESMA

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi ben beğenmiyorum açıkçası tekniği de iyi değil hızı da son vuruşları da sadece insan azmanı  :D asıl sabri nasıl şişmiş ya acayip göbek yapmış  :kop: :kop:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

quaresmanın takım oyununu sekteye uğratmasını geçtim kırmızı ve sarı kartlar yüzünden 3 4 tane maç kaçırdı seneye mutlaka yollar ayrılmalı ben arfa>QUARESMA
Gomez, Oğuzhan kaç haftadır sarı kart cezası sınırında debelenirken ve üstün performans göstermeye çalışırken Quaresma'nın bu kadar agresif ve asabi olmasına anlam veremiyorum, yaşın 20-21 olurum anlarım artık kaç yaşına geldin biraz daha olgun davran sakin ol rakiplerini sinirlendir onları attırmaya çalıştır ama bizimkisi de rakiple didişiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı firewater

Zor maçlar bizi bekliyor hem de çok zor maçlar... Bundan sonraki 6 maçımız 5'i hep iddiası olan takımlarla.

Sivasspor  -  Beşiktaş; Düşme potasında, ne yapıp edip kazanmalılar.                              
Akhisar Bld.  -  Beşiktaş; Avrupa elemelerine katılma şansları var, kazanmaları durumunda buna çok yaklaşacaklar.                              
Beşiktaş  -  Kayserispor; Düşme potasında, ne yapıp edip kazanmalılar.                       
Galatasaray  -  Beşiktaş; Avrupa cezalarının bu sene silinmesi için en azından 4.olmalılar. Bu sebeple de maçları kazanmaları lazım.                    
Beşiktaş  -  Osmanlıspor; Avrupa elemelerine katılma şansları var, kazanmaları durumunda buna çok yaklaşacaklar.                             

Bu 5 maçtan en azından 4 maçı galibiyet ile bitirmeliyiz, aksi durumda şampiyonluk çok zora girecek, hatta belki de kaçacak.

Sivas, Kayseri mecbur acık oynayacak ve bize çok alan açılacak. Kaçırmadığımız taktirde rahat maçlar olur.

Gs nin en konsantre maçını gördük puan kaybı bir yana tarihi fark bekliyorum.

Akhisar hep ters tam ters ondan tırsılır.

Osmanlıyı ya yeneriz ya berabere biter. Onlarda sıkıntı yok defansa gömülecekler.

Konyaya konsantre olduğumuzda 4 atıp bir okadarda kaçırmıştık. Gerçi o maça kalmaz bu iş ama kalırsada yeneriz.