Bu seneki performansindan ben oldukça memnunum gayet verimliydi bazen civitiyor ama genel görüntü olarak iyiydi.
Onu gitmeye ikna edecek Cinden başka bir yer görünmüyor zaten. Eğer iyi bir teklif olursa onun için de zor bir seçim olur. Bir tarafta Şampiyonlar liginde boy gösterecek sevdiği, sevildigi kulüpte diğer tarafta oda dolusu para kazanacak.
Quaresmanin performansi beni cok ilgilendirmiyor, sevmedigim bir futbolcu ama mario gomez ve sosa dahil suan bu takimdaki en buyuk marka Quaresmadir. Dunyanin en fantastik oyuncularindan biridir. daha iyi kullanmamiz lazim. Vodafone sattirmaz zaten quaresmayi. performansi da kimse begenmese de mutis ayrica, adamin 33 yasinda oldugunu unutmayalim.
simdi valencia sokaklarinda gezerken sirtinizda besiktas formasi varsa bazi 45-50 yasindaki abiler hatirlar besiktasi, besiktas formasi ile hele arkasinda quaresma yaziyorsa herkes quaresmayi tanir besiktasi degil. marka yonetimi falan konusuluyor bazen
Quaresma 50 yasinda kadar kulupte tutulmalidir. portekizde scout olarak kullanilir, genc takimlarda teknik direktorluk yapar, uefaya falan kura cekimine gonderilir, ayrica 40 yasina kadar da kadro da tutarim. Quaresmayi koy 37 yasinda sag beke sol beke ismailden 1000 kat daha iyi oynar be
taraftar seviyor, formasini aliyor oyle 4-5 milyon euroya satilacak adam degil quaresma. bu sene en cok hangi forma satilmis ogrenmek lazim.
etinden, sutunden, tirnagindan, bagirsagindan, toynagindan yararlanmak lazim
yerine gelecegi konusulan ben arfa falan quaresmanin yaninda marka falan degildir, formasi da satilmaz.
quaresmayi gonderiyorsan ronaldoyu, zlatani alacaksin.
ilk gonderilmesi buyuk hataydi zaten.
fernandes ve almeyda gonderilmeliydi quaresma ve simao tutulmaliydi, fikret orman yanlis ata oynadi. hatta rustuyu tutmasi lazimdi. sonra kaleci transferine bir suru para harcandi, rustu hala oynardi. simao senelerce oynadi bizden gittikten sonra hem uyumlu hem de sabit performans veren bir oyuncuydu. fernandes ve almeydanin bizden sonra ne olduklari belli zaten.
genc arkadaslari da anliyorum ama dunya turkiyeden ve besiktastan ibaret degil. turkiyenin de yurtdisinda itibari falan yok, ortalama insanlar yerini bilmezler, bilmek zorundada degiller, ortadogu ulkesiyiz.
kendimizi cok fazla dev aynasinda gormeyelim, fblilere benzedik. 10-12 senedir su forum islerinden uzak kaldim, bizim genc besiktaslilar biraz degismis.