Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288116 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet K

Benim çekindiğim tek takım Osmanlı. Konya'yı da yeneriz eğer iş o maça kalırsa.

Çevrimdışı Fikret

Su son 6 hafta kala kim gelse kolay demezdim. Her mac bizim icin derbi her mac zor. Bunun farkinda olmali takim da taraftar da. Rakibimiz napmis hic bakmadan at gozlugunu takip tek tek mac mac kazanmaliyiz. Emin olsun su Fener daha cok puan kaybedecek. Adamlarin sistemleri iyi, futbolculari iyi ama takim degiller. Hersey bizim elimizde bunu oynadigimiz butun takimlara hissettirmeliyiz.

Bir de bugun atleticoyu izledim ayni bizim ligin basinda yaptigimiz gibi efsane kontra ataklara cikiyolar. 4 pasta rakip kaleye gidiyolar. Bizim son 6 macta ve gelecek sezonun genelinde bu oyunu bastiran rakiplere karsi ve farkli onde oldugumuz maclarda yapmamiz lazim. Hem goze hos geliyor hem muthis katki sagliyor. tabi bu oyun icin dribling ve hizlanma yetenegi yuksek bekler ve aciklar. son vurus kabiliyeti yuksek forvet ve pas yapabilen orta sahalar lazim. Bekler haric hepsi bizde mevcut.
bizim takımda dani alves tipi yani dani alves'in bir tık altı bir sağ bek olsa sola da caner gelse çok daha tehlikeli takım oluruz. bizim gibi topa sahip olan pas yapan takımlara bu tip bekler gerekli.
birde g.töre'nin adam olması lazım. potansiyeli var ama oynadı mı çok ağır takılıyor. zaten bu devre hep sakat.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Sivas ve Akhisar maçlarını alırsak FB zaten havlu atar, son 4 maç formaliteden oynanır.

Şu an bile hiç şampiyonluk havasında değiller zaten. Futbolcular birbirleriyle, hocalarıyla kavga ediyor, oyuna giren de oyundan çıkan da tepki gösteriyor, basında her gün Vitor gidecek, başkan memnun değil haberleri çıkıyor. 6 maçtan alabilecekleri en fazla 3 galibiyet, dördüncüsü mucize olur.

Yarış devam ederken stadı açmak hata olur, konsantrasyon kaybederiz diye düşünüyordum ama camiayı çok iyi birleştirdi. Buradan vermeyiz artık.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı raichu

Beşiktaşlı olduğun ne kadar belli kardeş :) O kadar simülasyonun arasından gittin Uğursuz, Sevimsiz, Namert Simülasyon'u seçtin.
:evillol:

Çevrimdışı can1903

Taraflı, İyimser, Biricik, Mükemmel Simülasyon:

BEŞİKTAŞ
82 Puan / Şampiyon

Sivasspor (D) +3
Akhisar Belediyespor (D) +3
Kayserispor +3
Galatasaray (D) +3
Osmanlıspor +3
Konyaspor (D) +1

FENERBAHÇE
72 puan

Mersin İdman Yurdu +3
Trabzonspor (D) 0
Gaziantepspor +3
Başakşehir (D) +1
Gençlerbirliği +3
Sivasspor (D) +1

---

Gerçekçi ve Temkinli Simülasyon:

BEŞİKTAŞ
78 Puan / Şampiyon

Sivasspor (D) +3
Akhisar Belediyespor (D) +1
Kayserispor +3
Galatasaray (D) +3
Osmanlıspor +1
Konyaspor (D) +1

FENERBAHÇE
76 puan

Mersin İdman Yurdu +3
Trabzonspor (D) +1
Gaziantepspor +3
Başakşehir (D) +1
Gençlerbirliği +3
Sivasspor (D) +3

---

Uğursuz, Sevimsiz, Namert Simülasyon:

BEŞİKTAŞ
75 Puan

Sivasspor (D) +1
Akhisar Belediyespor (D) +1
Kayserispor +3
Galatasaray (D) +1
Osmanlıspor +3
Konyaspor (D) 0

FENERBAHÇE
75 puan / Şampiyon

Mersin İdman Yurdu +3
Trabzonspor (D) +1
Gaziantepspor +3
Başakşehir (D) +1
Gençlerbirliği +3
Sivasspor (D) +3

---

Özet:

Galiba bu sene şampiyonuz beyler! :D
Eyyam olmaz ise birincisi olur.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı f_madida

Puan hesaplarina gerek yok..Sivas ve Akhisar'i yenelim, Kayseri macina buyuk ihtimal sampiyonluk icin cikariz...fenerliler zaten az cok havlu atti gibi, ilk hedef Sivas kesin kazanmaliyiz ki fenerlilerin tutunacak dali kalmamali.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Özay

Sivas maçında leş gibi bir savunma karşılayacak bizi. Bunu muhtemelen 60. dk'da aşıp 2-0 gibi bir skorla bitireceğiz.

Akhisar maçının ilk 20 dk'sı her şeyi belirleyecek. Burada gol bulursak maç 2-0 ya da 3-0 olur. Yok eğer bulamazsak berbat bir orta saha mücadelesine dönüşecek oyun ve bizi de bayağı yıpratacak. Oradaki rus ruletinden her sonuç çıkabilir.

Kayseri'yi rahat geçeriz.

G.saray maçı çok net söylüyorum fark olur.

Osmanlı maçı klasik oyunu kontrol edip tempoyu kafamıza göre arttırıp azalttığımız maçlara benzeyecek. Skor tahminim 2-0

Konya maçına bir şey kalamaz. Bu maç formalite maçı olur ancak diyelim ki hala daha yarış sürüyor; o vakit biz konya'yı bursa maçındaki gibi bir oyunla geçeriz.

bizim takımda dani alves tipi yani dani alves'in bir tık altı bir sağ bek olsa sola da caner gelse çok daha tehlikeli takım oluruz. bizim gibi topa sahip olan pas yapan takımlara bu tip bekler gerekli.
birde g.töre'nin adam olması lazım. potansiyeli var ama oynadı mı çok ağır takılıyor. zaten bu devre hep sakat.

bu sol bek sag bek mevkileri gercekten bir takimin en kilit bolgesi bana gore. Muhtesem bir kondisyona sahip olmasi lazim bir bekin onu birak hem ofansif hem defansif oyunu okuyabilmesi, pas trafiginde rol oynamasi, defanstan gerektiginde oyun kurmasi, iyi orta acmayi bilmesi lazim. Boyle kaliteli bir bek mental anlamda da iyi olursa takimi sampiyon yapar. Bugun atletico macinda ikinci gol de felipe luis'in yaptigi gibi defanstan iki pasla topa cikartti, ceza sahasina girdi penaltiyi aldi, barcelonayi yendi. Daha somut bir ornegi yok bunun.

Ben ismail'i de serdar'i da fakat daha cok ismaili kisisel olarak tanistigim icin cok seviyorum. Gercekten yurekten top oynuyor her ikisi de. Ama ismail'in bu donemin basinda yakaladigi formunu devam ettirmesi ustune koymasi lazim. bu milli mac sonrasi bir dusus var. ayni sekilde beck vasatin biraz ustu. defansif, ofansif katkilari var fakat sampiyonlar ligi seviyesinde degil. tosic'e hic gelmiyorum bile defansif olarak iyi ama hucum yonu neredeyse hic yok. mutlaka dedigin gibi katki yapilmali.

Fakat insallah Caner alinmaz ne olursa olsun mental olarak cok buyuk sorunlari var canerin. Fener'de kart vermiyolardi veremiyolardi bize gelince catir catir yer kartlari. Onu birak ilk 11 baslamiyor diye ben oynamiyorum demek nedir. Bizden uzak olsun boyle topcu. Yabanci siniri yok is scout ekibine dusuyor cok kaliteli bekler var bulup getirmeleri lazim.

Çevrimdışı Mehmet57

Sivas ve Kayseri ligin en az gol atan takimlari. Defansimiz nekadar SOS versede, kendi oyunumuzu oynadigimiz surece bu maclarin kolay gececegine inaniyorum.

Sivas ve Kayseri ligin en az gol atan takimlari. Defansimiz nekadar SOS versede, kendi oyunumuzu oynadigimiz surece bu maclarin kolay gececegine inaniyorum.

Hocam ben herhangi macin baslama dudugu calmadan kolay gececegine inanmiyorum. Takimin son dakikaya kadar maci birakmamasi lazim. yorgunluk ve rehavet arttikca golden sonra takimin coskusu ve istegi dusuyor. bunun onune gecmek lazim.

Çevrimdışı MrtBlgc

Vodafone Arena'daki atmosferden sonra oyuncular maçlara daha istekli daha motive çıkmaları lazım. Bence stat şampiyon olmamızda ekstra itici güç olacaktır. Oyuncularımız gerçekten de taraftarın şampiyonluk için ne kadar aç olduğunu gördüler, bunun bilinciyle her maçı kazanmak için oynamaları gerekiyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AmaralGürses

Beşiktaşlı olduğun ne kadar belli kardeş :) O kadar simülasyonun arasından gittin Uğursuz, Sevimsiz, Namert Simülasyon'u seçtin.

hahaha Allah iyiliğini versin  :evillol:

Çevrimdışı cisse557

Bakalım Sivas maçına Fırat Aydınus atanacak mı?
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2016, 01:16:18 cisse557 ]

Çevrimdışı cisse557

Sinan Engin'i seven var mı burda?

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı murat baltacı

Bu saatten sonra ilk önceliğimiz sivas maçı ikinci önceliğimiz caner olmalı kaptırmayalım şu herifi intere taraftar olarak isteğimizi belli edelim bastıralım. aziz çakal anladı gideceğini ben kovdum ayağına getiriyo kadro dışı bırakmalar falan ama biz alırsak seneye sergileyeceği performansla ve inönüde fenerin sağ kanadı otoban yaptığı zaman hissedeckler acısını.

Şampiyonluğun üzerine caner hamlesi çok fena olur çok  :lol:
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Sivas'ı yenersek 8 puan ile dirençli Mersin'in önüne atacağız Fener'i. Yenersek son canını da alırız hafta bile bitebilir iş.

Önümüzdeki 2 maçı kazanırsak puan farkı en az 7 olacak 4 hafta kala. %80'lere çıkar iş.

Ek olarak biz bu Galatasaray'ı böyle yakalamışken tarihi  fark atıp orada da hesabı kesmemiz lazım. 5-0 bitse şaşırmam Arena'da o kadar kötüler.
Ben biraz daha iyimserim sivası yenelim fenerde ite kaka mersini yensin taraftar baskısı cezalı oyuncuları falan olsun,sonraki hafta biz aksihardan intikamımızı alalım yıpranmış feneri hamsilerin önüne atalım kaptırdıkları şampiyonluğun acısını alsınlar vursun kırsın parçalasınlar çelme taksınlar fenere  :sevinc
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Aykan19o3

Caner gibisini bonservisiyle almaya kalk 6-7 milyondan açılır kapı. Transferinde mücadele edeceğimiz Inter bana göre çekiciliğini kaybetmeye başlamış bir kulüp, Atletico, Sevilla ayarında değiller çok net.  Şampiyonlar ligi kozunu da alacağımızı düşünürsek bastıralım, ne yapıp ne edip alalım kendisini.

Çevrimdışı Fikret

bu sol bek sag bek mevkileri gercekten bir takimin en kilit bolgesi bana gore. Muhtesem bir kondisyona sahip olmasi lazim bir bekin onu birak hem ofansif hem defansif oyunu okuyabilmesi, pas trafiginde rol oynamasi, defanstan gerektiginde oyun kurmasi, iyi orta acmayi bilmesi lazim. Boyle kaliteli bir bek mental anlamda da iyi olursa takimi sampiyon yapar. Bugun atletico macinda ikinci gol de felipe luis'in yaptigi gibi defanstan iki pasla topa cikartti, ceza sahasina girdi penaltiyi aldi, barcelonayi yendi. Daha somut bir ornegi yok bunun.

Ben ismail'i de serdar'i da fakat daha cok ismaili kisisel olarak tanistigim icin cok seviyorum. Gercekten yurekten top oynuyor her ikisi de. Ama ismail'in bu donemin basinda yakaladigi formunu devam ettirmesi ustune koymasi lazim. bu milli mac sonrasi bir dusus var. ayni sekilde beck vasatin biraz ustu. defansif, ofansif katkilari var fakat sampiyonlar ligi seviyesinde degil. tosic'e hic gelmiyorum bile defansif olarak iyi ama hucum yonu neredeyse hic yok. mutlaka dedigin gibi katki yapilmali.

Fakat insallah Caner alinmaz ne olursa olsun mental olarak cok buyuk sorunlari var canerin. Fener'de kart vermiyolardi veremiyolardi bize gelince catir catir yer kartlari. Onu birak ilk 11 baslamiyor diye ben oynamiyorum demek nedir. Bizden uzak olsun boyle topcu. Yabanci siniri yok is scout ekibine dusuyor cok kaliteli bekler var bulup getirmeleri lazim.
Valla hocam fenere geseye giden her topçu bozuyor. İstisnası azdır.
Gelen yabancılar bile 1 seneye kalmadan dönüşümü tamamlıyor genelde.

Fenerde takımın yarısı hocayla sorunlu. Van Persie'si fernandaosu diegosu say say bitmez. sorsan nani bile şikayetçidir. volkan şen keza yarın mersin maçında 55te oyundan çıkarsın bir daha kesin patlayacak...

Caner-topal, gönül-diego her maç birileri takışıyor adamlarda. Sebebi Vitor-aziz bence.
İlla Caner olsun demiyorum ama hem Türk hemde ligi tanıyor. Yaşına bakınca geldi mi 2-3 sene katkı verir. İsmail'le gerekti mi rotasyona girer. Bonservissiz transfer.
Dünyada sol bek zor bulunuyor. Bence Caner denenmeli.

Şenol Güneş büyük antrenördür.
Gomez sanıyor musunuz kolay oyuncu? Fenerde olsa yedek kalsa hır çıkardı. Şenol Hoca oyuncuları idare etmeyi biliyor.
Quaresma mesela Carvalhal-Tayfur gibi adamlar 45te, 50de sırf kart gördü diye çıkarsa ne artistlikler yapardı. Şenol Hocaya saygı duyuyor.
Caner milli takımda F.Terim'e yamuk yapamaz ama F.Terim'de adamı ikna eder.

İyi antrenör oldu mu Caner yararlı oyuncu. 27 yaşında. 3-4 sene as oynar. Arada rotasyona sokar Şenol Hoca ama gidipte takım 3 maçtır gol atamazken defansif Tosiç'i koymaz sol beke böyle aptallık yapıp oyuncudan da tepki beklememek anca Vitor'un işi olur.

Serdar-İsmail iyi insanlar doğrudur ama hedefe giderken hep aksıyorlar. Bence Necipte çok iyi çocuk. Altyapıdan gelme, çok çalışkan. Ama şimdilik herhangi bir pozisyon için sezon başı ilk 11e yazılacak oyuncu değil.
Serdar zaten fiziksel sınırlar sebebiyle eksik kalıyor.
İsmail'de de gelişim yetersiz. Aynı yaşta Beşiktaş'ta oynarken G.Bale Tothenhamda sol bek başladı. 2sinin fiziklerini bir karşılaştıralım allah aşkına. 2sinde de hız vardı, boy-pos vardı. Sol ayak ve çalımda vardı. İsmail Bale'in çalıştığının yarısını çalışmamıştır o disiplinle.

Şampiyonluk gelirse, Gomez'in kalacağını düşünerek transferde bütçeyi geri 4lüye ayırmak lazım diyorum.
Caner bonservissiz gelirse sağ bek ve stopere birer kaliteli oyuncuyla CL sınıfına çıkabiliriz. Yani ilk 16 şansımız olur. Zordur ama ihtimal dahilindedir.

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu saatten sonra ilk önceliğimiz sivas maçı ikinci önceliğimiz caner olmalı kaptırmayalım şu herifi intere taraftar olarak isteğimizi belli edelim bastıralım. aziz çakal anladı gideceğini ben kovdum ayağına getiriyo kadro dışı bırakmalar falan ama biz alırsak seneye sergileyeceği performansla ve inönüde fenerin sağ kanadı otoban yaptığı zaman hissedeckler acısını.

Şampiyonluğun üzerine caner hamlesi çok fena olur çok  :lol:

Bence de Caner çok iyi adam ama o kadar Beşiktaş'a yakışmıyor ki... Bizi biz yapan değerlerin çok uzağında... Ben sol beksiz oynamayı tercih ederim Caner'i Beşiktaş formasıyla görmektense...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı remiles

Fener Mersin'e takılacak inş. Ümit Özat kendini göstermek isteyecektir Vitor gidiyor.

Bu arada Kayseri bizden bir gol az yemiş. 19 gol atıp 27 gol yemiş. Anlayacağınız adamlar otobüsü kale önüne park ediyor fırsat olursa kornerden gol bulmaya çalışıyorlar. O maçı iyi ki evimizde oynayacağız.

Çevrimdışı Fikret

Konya ayni Konya degil. GS maci Telekom'da. Bir de can derdinde olan 2 Rakip var simdi.

Zaten Ligin ilk yarisindan daha zorlu gecer genelde son Maclar. 5 Puan kaybetmek cok kolay. Sadece 2 Haftada kapanabilecek bir fark.

Yalniz Fener'in 6 da 6 yapacagini bende düsünmüyorum.
sivas-akhisar 2lisi daha çetin geçer mi bilemiyorum.
neticede bizim takımda şampiyonluğa oynuyor. normalde böyle maçları almamız icap eder. kalite olarak çok üstünüz.
bence Sivas'ı yendik mi Akhisar'ı da yeneriz. 2 maçtan en azından 4 puan bekliyorum hakem faciası olmazsa.

İçeride Kayseri stad atmosferiyle yenmelik rakip. Garanti değil ama zorda değil.
gs daha beter halde. bize çokta bilenmezler. bugünkü halleri en iyi haliydi. TR Kupasıyla uğraşırken bizim maçta çok birşey yapabileceklerini sanmıyorum.
Son şampiyonlukta Yusuf'la gsyi yenmemiz gibi olur. Alacağımızı hissederiz.

osmanlı-konya maçları zor ama konya'nın olası bir kupa finali maçı olabilir. gene bu 2 maça kalmayabilir. yada son 2 maça 5 puan farkla girersek rahat oluruz.
fenerde çok kötü.
biz sadece sivas-akhisara baksak onları yensek yetecek bence.

Çevrimdışı murat baltacı

-------------adler------------
wiel--rodolfo--nkoulou--caner

Geri dörtlüyü bu ayarda kuralım ligi sürkülase eder avrupada yol yürürüz. kanatlarıda ben arfa-aras yaparsak komple takım oluruz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Yönetimden ricam başakşehir-fb maçını stadımızda izletsinler işler yolunda giderse biz gs yi parçaladıktan sonra 9 mayısta başakşehir fenere çelme takarsa matematiksel olarak şampiyonluğu kutlarız.

İnşallah son üç maç aynı gün ve saatte olurda gs zaferiyle şampiyonluğu birlikte kutlarız.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı MrtBlgc

Akhisar'ı bu kadar büyütmeyin öyle ahım şahım bir takım değil. Sivas daha tehlikeli bana göre.
Kendi evimizde puan kaybı yaşayacağımızı düşünmüyorum bu arada Kayseri ve Osmanlı maçlarından
6 puan çıkartırız. Galatasaray'ın hali ortada, akıllı oynayıp girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilirsek
o maçı da alacağımızı düşünüyorum. Bana göre puan kaybı yaşayabileceğimiz iki maç var
1- Sivas 2- Konya bu iki maçtan da en az beraberlik alırsak kesin şampiyon oluruz.