Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7284128 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi Boyko nu neden gönderdin daha yeni geldi adam :)
Valla pek hayırlı gelmedi :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yado

Abi bu ismaelin 7. sezonu ve bu adam hiç bir zaman bana güzel şeyler hayal ettirmedi. En forma sezonu bu sezon siz düşünün diğer 6 sezonu!

madem yedek olarak düşünülüyor potansiyelli gelecekte iyi şeyler hayal ettiren ulan bu çocukta iş var dedirtecek 20-22 yaş arası bir sol bek oyuncusuna yatırım yapmalıyız. Kimse kusura bakmasın ben bu ismaile daha fazla tahmmül etmek istemiyorum.

Ayrıca elimizde kontratı devam eden ne kadar tartışılsa da stoperde oynayabilen bi tosiç var banko sol bekten sonra rotasyon oyuncu olması mümkün.

Daha öncede defalarca sölediğim gibi bu takıma Sadece 1 adet Banko sol bek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bir adet Taş gibi ayakları düzgün bir Stoper yeter eveleyip gevelemenin anlamı yok . İletiyi düzenle
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Türkay

Sosa takımda kalsın da gerisi halledilir bi sekilde.  :icool:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı tuncaboylu

İsmail'de Beck'de devamlılığı olan oyuncular. Şimdi devamlılığı var diye bu adamları ilk 11 e mi koyacağız? Bu mudur bizim kıstasımız? Bunun gibi takıma faydası olmayan adamları yedek olabilir 18 de dursun diye beklete beklete sonra GS gibi olacağız. Kimisini ilk 11 diye aldığımız şimdi yedek diye dursun dediğimiz adamların listesi aşağıda. Bu adamlara her sene o kadar maaş vermeye değer mi? Hem bizim bu kadar lüksümüz yok diyorsunuz hem de yedek adama senelik 1-1,5 milyon euro para verelim diyorsunuz.

Serdar
Mustafa Pektemek
Milosevic
Tosic
İsmail 
Günay Güvenç
Boyko

İsmail benim gözümde devamlılığı olan bir oyuncu değil.

1- Bu sene sakatlanmamış olsa bile, çok sık sakatlanıyor. Sakatlanmasa bile sakatlık riski taşıyan bir adam.
2- Sezon içinde iniş çıkışlı grafik çiziyor.

Beck'ten sezon boyunca minimum 70, maksimum 75'lik katkı alabilirsin, İsmail ise 50-80 arası gidip geliyor.

Ayrıca yine okumamışsın ilk mesajımı: 1.5 milyon euro falan verilmemeli, İsmail'e önerilecek kontrat 750 bin euro'dan fazla olmamalı. (Şampiyon olursak 800 olsun.) Beşiktaş gibi bir takımın yedek sol beki için normal bir para bu. Anadolu kulübünden bir adam almaya kalksan, o da o kadar isteyecek.

Listeni de cevaplayayım:

Serdar: 750 bin euro'dan bir kuruş fazla önerilmemeli, Eğer Beck'in yerine sağ bek alınacaksa gönderilmeli
Mustafa Pektemek: Kaldı başımıza, yapacak bir şey yok.
Milosevic: Avrupa Şampiyonası sonrası elden çıkarılabilir ya da kiralık gönderilebilir.
Tosic: Sol bek olarak değil de stoper olarak kadroda kalabilir.
İsmail: Bahsettik.
Günay Güvenç: Maaşı düşük, 3. kaleci olarak durabilir.
Boyko

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Valla pek hayırlı gelmedi :D

Tolgadan  5 cm uzun sadece diyince çok tepki aldım burda ama  inşallah sene sonu kampında falan düzelir bu kadar kötü olmaması lazım  bence uyum sorununu aşamadı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolgadan  5 cm uzun sadece diyince çok tepki aldım burda ama  inşallah sene sonu kampında falan düzelir bu kadar kötü olmaması lazım  bence uyum sorununu aşamadı.
Ya o uyum sorunu muhabbetini hiç anlamıyorum ben gerçekten. Bonservisine o kadar para verdiğin, güya geçen senenin avrupadaki en iyi 4 kalecisinden olan bir adamın öyle goller yemesini, 3 çıkışından 2 sinde hatalı olmasını iletişiminin zayıf olmasını ben uyuma bağlayamam, bu adamın kumaşına kalitesine bağlarım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ya o uyum sorunu muhabbetini hiç anlamıyorum ben gerçekten. Bonservisine o kadar para verdiğin, güya geçen senenin avrupadaki en iyi 4 kalecisinden olan bir adamın öyle goller yemesini, 3 çıkışından 2 sinde hatalı olmasını iletişiminin zayıf olmasını ben uyuma bağlayamam, bu adamın kumaşına kalitesine bağlarım.

Abi okadar basit değil Halısaha maçında bile başka takımın kalesine geçince sorun yaşıyosun :)

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yine başladı şu vizyon muhabbeti.

Yazdığımı okumuyorsunuz, ezbere cevap veriyorsunuz. Bizim gibi bir takımın yedek sağ beki, şu an itibariyle çok üst düzey olmak zorunda değil. Elimizdeki kaynaklar sınırlı, staddan senelik 200 milyon tl kazansak bile harcayabileceğimiz tutar sattığımız oyuncu bedeli kadar.

Şampiyonlar Ligi'ne kaldın diye 22 tane üst düzey adam doldurmak zorunda dğeilsin

Vizyon vizyon diyorsunuz, önerilen adamlar Osmanlı'dan N'diaye, Rizespor'dan Eren Albayrak vs. Serdar da Eren kadar oynuyordu Gaziantepspor'da, Eren'in Beşiktaş'ta vereceği katkı da 3 aşağı 5 yukarı benzer olacaktır.

Sağ bekte hocanın Beck konusundaki tercihi öenmli. Eğer Beck seneye ilk 11 düşünülecekse, arkasındaki adamın kim olduğu çok mühim değil. Devamlılığı olan oyuncu, kolay sakatlanmıyor. Serdar'a illa gönderilecekse, yerine genç takımdan bir adam koysan da sırıtmaz.

Sol bek konusunda bir transfer şart demişim zaten, hem de ilk 11'e. Eğer sol beke kaliteli ve 3-4 milyon euro'luk bir adam alacaksan, o adamın yedeği İsmail olabilir. Ayrıca gidip yedek sol bek için üstüne 1.5-2 milyon euro harcayacak lüksümüz yok.

Algı yönetimi falan da yapmaya çalışmıyorum, ikisi de babamın oğlu değiller. Ayrıca İsmail'in de Serdar'ın da oyununu çok beğenmem. Ama kabullenmemiz gereken gerçekler var.
Vizyon tartışmasının yeniden ortaya çıkması çok doğal. Stadımıza geçtik , şampiyonluk hedefine yakınız, taraftarıyla yöneticisiyle bir dönüşüm sürecine geçtik, orta-uzun vadede sadece Türkiye liginde değil Avrupa'da da başarısız olma(en azından kısa vadede Şampiyonlar Ligi grubunu  3. bitirecek takımı yaratmak gibi ) lüksümüz yok. Daha fazla para , itibar kazanmak için futbol takımına yatırım yapılması gerekiyor ve yapılacak da. Yapmama lüksümüz yok. Kabullenmemiz gereken gerçek bu.
Denenmişi yeniden neden deneyeceğim? İsmail'i ve Serdar'ı neden tekrar deneyip nasıl bir sonuç alacağım? Aynı isimleri tekrar deneyip nasıl bir sonuç almayı ummalıyız? Bu takımda oynayan oyuncu ya hazır olacak ya da potansiyeli yüksek. Bu kulüpte yedekler gençler dahil bütün oyunculara yatırım yapılıyor. Bu yatırımın karşılığını vermeyenin , zarar ettirenin takımda yeri yok. N'Diaye potansiyeli yüksek bir oyuncu . Beşiktaş gibi bir takımda Şenol Hoca'nın elinde sınırlarına yaklaşabilir. Yatırım yapmaya değer bir oyuncu. Eren'in defansif zaafları var bir beke göre ama elimde denenmiş , kendini geliştiremeyen İsmail varken yedek olarak Eren getirilir sol beke. Beck takımın sistemine uymuyor. Pozisyon bilgisiyle , disipliniyle vasat takımlara karşı zaaflarını kapatıyor ama zorluk derecesi yüksek maçlarda bütün eksik noktaları ayyuka çıkıyor. Önümüzdeki seneyle beraber bu maçların sayısı artacak. Şampiyonlar Ligi için düzgün bir kadro mühendisliğiyle oluşturulan iyi bir takıma ihtiyaç var. Gerçek olan bu.
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 16:39:41 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi okadar basit değil Halısaha maçında bile başka takımın kalesine geçince sorun yaşıyosun :)
Kendin dedin orası halı saha burası profesyonel ortam. Bu paraları bunlar için alıyor bu adamlar. :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Daha şimdiden başlamayın yahu öh yani. Nani'sini Persi'sini zırtını pırtını gördük istediğiyle imzalasın o işler öyle olmuyor.

Beşiktaş şuan Caner, Gönül, Topal, N'diaye, Çağlar ve Arfa ile görüşüyor. Sezon öncesi için gayet iyi bu hedefler. Elbette vardır farklı isimler de. Önceliğimiz şampiyonluk.
Bu hangi N'diaye . Ön adı yada şu an hangi takımda oynuyor
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

kalecinin kamp geçirmesi iyimidr değilmidiri hiç düşünmedim bilirsiniz belki siz ama boykoda iş yok çnk toptan korkan bir adama dönüştü hosuma gitmiyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

konustunuzmu bilmniyorum tolga dediki maç sonu roportajda

stadın çimlerinin arasına sentetiği yerleştirdikleri için topun akısında sıkıntı oluyor dedi yani akısı ayarlamakta,,kısacası alışmamız için birkaç antrenman daha geçirmemiz lazım demişti,,

yani burası kesin ve net biz daha evimizde değiliz birkaç maç hatta soyle diyelim seneye tam anlamıyla stadımızın avantajını yasıcaz..:) taraftarlarında alısmasıyla tam anlamıyla seneye iyi durumdayız:)
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 16:47:48 ozan062 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

stadın çimlerinin arasına sentetiği yerleştirdikleri için topun akısında sıkıntı oluyor dedi yani akısı ayarlamakta,,kısacası alışmamız için birkaç antrenman daha geçirmemiz lazım demişti,,

yani burası kesin ve net biz daha evimizde değiliz birkaç maç hatta soyle diyelim seneye tam anlamıyla stadımızın avantajını yasıcaz..:)
O da bahane arıyor. Tesislerde kaç aydır antreman yapıyor hibrit çimde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yani burası kesin ve net biz daha evimizde değiliz birkaç maç hatta soyle diyelim seneye tam anlamıyla stadımızın avantajını yasıcaz..:)

Ümraniye de kumdamı çalışıyor bu orasıda Hibrit değilmi bu açıklama bana saçma geldi.

Ama  şunuda söylemeden geçemeyeceğim TV den izlerken müthiş keyif veriyor top resmen akıyor bizim takımda akıyor çok güzel değilmiydi :)

Çevrimdışı ozan062

O da bahane arıyor. Tesislerde kaç aydır antreman yapıyor hibrit çimde  :tabe:

Ümraniye de kumdamı çalışıyor bu orasıda Hibrit değilmi bu açıklama bana saçma geldi.

Ama  şunuda söylemeden geçemeyeceğim TV den izlerken müthiş keyif veriyor top resmen akıyor bizim takımda akıyor çok güzel değilmiydi :)
benimde o aklıma takıldı :) belki buradaki 2milyon cakımişi değiştiriyor olabilir yani sayısı fazla diye :) oyle dusundum ama dediğin gibi bahaneler futbolcularda tükenmez :)

kesinlikle enfesti görüntü yani stadın plazma ısık teknolojisi ve kesinlikle tribünlerin karartılması cok efsaneydi birtek su merdivenler bos olmadıgından aslında gercekci olmadı goruntu ama enfesti:)
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 16:51:00 ozan062 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

benimde o aklıma takıldı :) belki buradaki 2milyon cakımişi değiştiriyor olabilir yani sayısı fazla diye :) oyle dusundum ama dediğin gibi bahaneler futbolcularda tükenmez :)
Özellikle Tolga da hiç tükenmez   :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Vizyon tartışmasının yeniden ortaya çıkması çok doğal. Stadımıza geçtik , şampiyonluk hedefine yakınız, taraftarıyla yöneticisiyle bir dönüşüm sürecine geçtik, orta-uzun vadede sadece Türkiye liginde değil Avrupa'da da başarısız olma(en azından kısa vadede Şampiyonlar Ligi grubunu  3. bitirecek takımı yaratmak gibi ) lüksümüz yok. Daha fazla para , itibar kazanmak için futbol takımına yatırım yapılması gerekiyor ve yapılacak da. Yapmama lüksümüz yok. Kabullenmemiz gereken gerçek bu.
Denenmişi yeniden neden deneyeceğim? İsmail'i ve Serdar'ı neden tekrar deneyip nasıl bir sonuç alacağım? Aynı isimleri tekrar deneyip nasıl bir sonuç almayı ummalıyız? Bu takımda oynayan oyuncu ya hazır olacak ya da potansiyeli yüksek. Bu kulüpte yedekler gençler dahil bütün oyunculara yatırım yapılıyor. Bu yatırımın karşılığını vermeyenin , zarar ettirenin takımda yeri yok. N'Diaye potansiyeli yüksek bir oyuncu . Beşiktaş gibi bir takımda Şenol Hoca'nın elinde sınırlarına yaklaşabilir. Yatırım yapmaya değer bir oyuncu. Eren'in defansif zaafları var bir beke göre ama elimde denenmiş , kendini geliştiremeyen İsmail varken yedek olarak Eren getirilir sol beke. Beck takımın sistemine uymuyor. Pozisyon bilgisiyle , disipliniyle vasat takımlara karşı zaaflarını kapatıyor ama zorluk derecesi yüksek maçlarda bütün eksik noktaları ayyuka çıkıyor. Önümüzdeki seneyle beraber bu maçların sayısı artacak. Şampiyonlar Ligi için düzgün bir kadro mühendisliğiyle oluşturulan iyi bir takıma ihtiyaç var. Gerçek olan bu.

Benim de anlatmak istediğim, bu mühendisliğin finansal gerçeklerle bağdaşıp bağdaşmadığı. Kadro mühendisliği sadece o gelsin bu gitsinle olmuyor, gönderdiğin adamın yerine kimi kaça alabilirsin diye düşünülüyor.

Beck'ten dfark yaratacak iyi bir sağ bekin bonservisi en az 3-3.5 milyon euro. Gördük piyasayı, 1 milyon euro Opare, 2 milyon euro Beck-Linnes, biraz daha iyisi 3-3,5 milyon euro. Elimizdeki kısıtlı kaynağın 3.5 milyon euro'sunu sağ beke ayırmak, kadro mühendisliğine uygun mu? Ben bunu tartışırım. Neden tartışırım? Çünkü orada kabak gibi ilk 11'e sol bek ihtiyacı var. 3.5 milyon euro'yu önce ona veririm.

Ayrıca yedek olarak İsmail yerine Eren'in getirilmesi takımda nasıl bir vizyon sıçraması yaratacak? Genç de sayılmaz, 25 yaşına kadar oynadığı en yüksek profilli takım Rizespor olan bir adamdan nasıl bir beklentiniz var da İsmail'in yerine tercih ediyorsunuz?

Çevrimdışı Yado

Benim de anlatmak istediğim, bu mühendisliğin finansal gerçeklerle bağdaşıp bağdaşmadığı. Kadro mühendisliği sadece o gelsin bu gitsinle olmuyor, gönderdiğin adamın yerine kimi kaça alabilirsin diye düşünülüyor.

Beck'ten dfark yaratacak iyi bir sağ bekin bonservisi en az 3-3.5 milyon euro. Gördük piyasayı, 1 milyon euro Opare, 2 milyon euro Beck-Linnes, biraz daha iyisi 3-3,5 milyon euro. Elimizdeki kısıtlı kaynağın 3.5 milyon euro'sunu sağ beke ayırmak, kadro mühendisliğine uygun mu? Ben bunu tartışırım. Neden tartışırım? Çünkü orada kabak gibi ilk 11'e sol bek ihtiyacı var. 3.5 milyon euro'yu önce ona veririm.

Ayrıca yedek olarak İsmail yerine Eren'in getirilmesi takımda nasıl bir vizyon sıçraması yaratacak? Genç de sayılmaz, 25 yaşına kadar oynadığı en yüksek profilli takım Rizespor olan bir adamdan nasıl bir beklentiniz var da İsmail'in yerine tercih ediyorsunuz?

26 yaşına gelmiş isailden ne hayır gördük bugüne kadar bana ismailin doğrudan etki ettiği üst üste 2 maç söle elini öpecem.

Eren olmaz bir başkası olur 3.5 luk sol bekin arkasına gelecek vaad eden temel futbol bilgileri olan genç bir oyuncu alınmalı.

Haftada 2 halısahamız var yemin ediyorum ismaili kaleye geçsin diye bile aramam cırt fıs tırt cort fos ismail
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı atalay

Atiba - Sosa - Tolgay - Oğuzhan'ın maliyeti 4,5 - 5 milyon €, savunma ve kalecilere harcanan minumum 20 milyon €...  Demek ki bu iş salt para mevzusu değil.
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 17:10:31 atalay ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sağ , sol fark etmez her sene vasat bek alıp vasat olan beklerle anlaşma uzatıp parayı sokağa dökmektense sözleşmesi bitmeye yakın kaliteli bir bekle ya da potansiyeli yüksek , maliyeti uygun bir beki takıma kazandırmanın maliyeti daha az. İsmail'in ne verdiğini gördük . Ölü bir yatırım . Mesele Eren'in gelmesinden çok İsmail'in ya da İsmail gibi isimlerin takımda kalması.
Kadro mühendisliği derken bütçene uygun olarak kadroya sistemine uygun olacak, yaptığın yatırımları alacağın en doğru isimleri katmak akla gelen.

Çevrimdışı Ogün

İsmail'in yaptıklarını bence altyapıdan bir genç de yapabilir.
İsmail ne yapıyor:
-İleri çıkıp orta açamıyor. / Zor bir şey değil.
-Geri dönüp alan kapatamıyor. / Tam genç işi.
-Alan kapatıp topu aldığında topu taca atmak yerine saçma işlere girip bizi kanser ediyor. / Bu biraz yürek ister. Zor tabii.
Altyapıdan bir arkadaşı alalım, yedek otursun. Bence yeni bir İsmail yaratabiliriz. :claps:

katılıyorum bu çinlilere quaresma'yı 8-10 milyon € okuturuz Quaresma gider mi orasını bilmem :)
Gitmek istemeyecek gibi geliyor bana da. Çocuğunu Çin'e götürmek istemeyecektir. Umarım yedek kalmayı sıkıntı etmem deyip kalır, yoksa ilk dönemindeki gibi sıkıntılarla karşılaşabiliriz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Atiba - Sosa - Tolgay - Oğuzhan'nın maliyeti 4,5 - 5 milyon €, savunma ve kalecilere harcanan minumum 20 milyon €...  Demek ki bu iş salt para mevzusu değil.

Kaleye imkanları zorlayıp Costil 'i  alacaktık sorun kalmayacaktı atalay devre arasından  5 - 6 maçını izledim gerçekten çok iyi bi kaleci.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günlük yarım dönemlik çözümlerle bir noktaya varamadığımızı anladık defans hattında. Bu sene Gomez bu performansı göstermese büyük ihtimalle şu an GS'ın durumundaydık bunu yadsımayalım, defansımız cidden felaket durumda. İlerisi bir şekilde çözülür tüm parayı defansa harcamamız lazım.
Gomez demişken adam her kırılma noktasında ortaya çıkartıp harikalar yaratıyor geçen sene Demba ba son haftalarda neredeyse Mustafa Pektemek'e dönüştü. Büyük bir golcünün farkını yıllar sonra net olarak gördük.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yeni kaleci adayım ruffier bu arada sivasın sol beki ziya> i.köybaşı