Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289425 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2016, 03:14:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu arada maçın içinde tezahürat ve stresten farklı gözükmüş tempo. Hakikaten ezmişiz ilk 70 dakika sağlı sollu abluka halinde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı raichu

Bu arada maçın içinde tezahürat ve stresten farklı gözükmüş tempo. Hakikaten ezmişiz ilk 70 dakika sağlı sollu abluka halinde.
böyle bitmemeliydi çok rahat maçı yine kendimiz zora soktuk
şu güzel futbola bi de defans biraz güven verse

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2016, 03:49:48
  • Beşiktaş / Bodrum
böyle bitmemeliydi çok rahat maçı yine kendimiz zora soktuk
şu güzel futbola bi de defans biraz güven verse

Maalesef olmayacak bu sezon o iş. Gerçek anlamda kaliteli 2 bek 1 stoper almadan olmayacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı raichu

Maalesef olmayacak bu sezon o iş. Gerçek anlamda kaliteli 2 bek 1 stoper almadan olmayacak.
aman abi yazın doğru adamları alsınlarla bu sene biter artık bu saatten sonra  :bandit:
o değilde sen scout gibi adamsın söyle bakalım kimi alalım stoperle bek olarak sende kesin birileri vardır  :D

Çevrimdışı Ogün

Oradan bir adet Pepe rica edebilir miyim?

[ Son Düzenleme: 12 Nisan 2016, 04:08:07 Ogün ]

Çevrimdışı raichu

Oradan bir adet Pepe rica edebilir miyim?

bizde her maç atılır  :D

Çevrimdışı Ogün

bizde her maç atılır  :D
Volkan Şen'i falan böyle dövecekse ben okeyim. :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2016, 04:31:03
  • Beşiktaş / Bodrum
aman abi yazın doğru adamları alsınlarla bu sene biter artık bu saatten sonra  :bandit:
o değilde sen scout gibi adamsın söyle bakalım kimi alalım stoperle bek olarak sende kesin birileri vardır  :D

Transfer konusunun en başına yazdığım adamlar :D

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı raichu

Volkan Şen'i falan böyle dövecekse ben okeyim. :kop:
:biggrinking: :biggrinking:

gözlerine sokalım okuyorlardır buraları bakarsın alırlar birini  :D

Çevrimdışı mülkübey

Hayatı boyunca topu 254364 saniyeden önce oyuna sokamayan tolganin 90+5 te 0.001 saniyede topu oyuna sokacağı tuttu. :) Dik kafalı japon askerinin ise çok önceden zaten atılması gerekiyordu. Sivas macinda gomezin kafasina milimlik pas atacak sakin q17 bize lazımdı . Inşallah aramayiz
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Ogün

Sol bek de portekizce bilen biri olsun da iletişim kopukluğu yaşamayalım bari. Yok mu hiç? :D

Adler
Mayke-Rhodolfo-Dede-(ismailden başka kim olursa)
Atiba

Bu kadar bir kadroyla bile çıkabiliriz bence. ah aaah
[ Son Düzenleme: 12 Nisan 2016, 04:43:52 Ogün ]

Çevrimdışı Özay

Atılırsa ile ilgilenmiyorum. Se'ler sa'ları düşünürsek Quaresmanın kartlarından önce çok daha büyük sorunlarımız var.

Bi de şöyle birşey var. Şimdi böyle bir kart görmüşken kalan 5 maçta aynısını tekrarlamaz. Kırmızıyı 90da görmüş olması iyi bile oldu diyebiliriz bu açıdan bakarsak. Çünkü bugün görmese atıyorum akhisar maçında 60da kırmızı görme ihtimali mümkündü ama şu olaydan sonra son 5 maçta birdaha böyle birşeye kalkışamaz. yemez yani istediği kadar öfke kontrolü zaafı olsun, agresif olsun farketmez. Bu olayın üstüne daha bu olay soğumadan aynısını yapamaz. Oyüzden ben diyorum ki kafaya takacak kendimizi üzecek birşey yok. Kendi canımızı sıkmayalım.

Maz mez'ler ile de bu işler yürümez. Geçenlerde bir gazla avukatlığa soyunmuştun ama sana demiştik bu oyuncunun tekrar tekrar aynı şeyleri yapacağını. Şimdi de çıkmış diyorsun ki bir daha yapmaz. Çok ciddi soruyorum tam olarak neye güveniyorsun  :ebebe:

Quaresma profesyonel olamamış bir oyuncu. Haftaya derbi olsaydı bu adam yine o kırmızı kartı görürdü. Bu zeka onu bunca yeteneğine rağmen ismail'in seviyesine düşürüyor. İkisi de akıl izandan yoksun.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İlk gol cidden muazzam ya. Hani bi video tablo olabilse direk yaptırıp yatağımın başına asıcam o derece.

Bekler ileri çıkmış,

Olcay-Sosa-Quaresma 3'lüsü ortaya kaymış,

Oğuzhan oyunu kuruyor,

Defansta Atiba-Alexis-Marcelo 3'lüsü.

Ve o pozisyon değiştirmeler. Topu alıp verip harika bi şekilde pozisyon değiştiren Sosa-Oğuzhan ve oyun aklını kullanan Olcay.

Bitiricilik, golcülük Gomez.

Harbiden kusursuz be.

Sosa ara pasını bırakırken Serdar'ın o sağ kenarda olması çok kıymetli.

İyi sabahlar liderin taraftarı. :icool:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma problemli bir oyuncu zaten problemli oldugu icin burada, ki saha disinda problemi olmayan, iyi calisan bir futbolcu. Ben arfa falan bunlarda problemli futbolcular ama quaresma kadar calisir mi soru isareti?
Quaresmanin atilmasinin sebebi ise tek sebebi ise takimin kaptaninin olmamasidir, ayrica mac bitmis tolga neden oynuyor o topu bekle hakem zaten havada bitirecek maci, quaresma o cuk kafali capin askerini koridorda doverdi.

Butun futbolcular mulayim sert olunca quaresma goze batiyor. Quaresma tekme yerken 5-6 futbolcu gidip karistirsa ortaligi dokunamazlar ikinci pozisyonda. Gomezi iki sefer tekmeledi kenarda o samil mi nedir terorist herif bizim takim avantaj oynadi, durdur maci yuruyun ustune hem hakemin hem samilin, ayagina basin, cimdik atin

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

zaten herkes herşeyi çok güzel ve detaylı şekilde yazmış.

Bence artık Necip tercihi de sorgulanmalı. Şu saatten sonra bize sadece kas gücü değil, akıl da lazım. Necip oyuna girdikten sonra özellikle izledim. Atiba olsa doğru pozisyon ile kapacağı en az iki topu dengesiz şekilde rakibe bastığı için alamadı. Ben Necip gibi bir futbolcunun takımda kalmasından yanayım (karakter ve altyapı sebebi ile). Fakat bence artık tercih Necip yerine Tolgay olmalı. Son 20 dakika girdikten sonra Tolgay rahat rahat yapar o işi. Ve bence, Tolgay-Atiba-Ozzy üçlüsü çok efektif bir üçlü olur.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

sosa 5 maç kala 6 gol+10 asist... Muazzam. gol sayısı daha yüksek olabilirdi ama sanırım sene sonunu 8 gol-14 asist ile görecek.

Ozzy 7 gol 7 asist. O da sanırım 8 gol-9 asist gibi bir istatistik ile bitirir.

Kanatlarımız biraz daha etkili olsa, sadece Töre bu yıl formda geçirse +10 gol daha bulmamız işten değildi.

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın arkadaşlar,

zaten herkes herşeyi çok güzel ve detaylı şekilde yazmış.

Bence artık Necip tercihi de sorgulanmalı. Şu saatten sonra bize sadece kas gücü değil, akıl da lazım. Necip oyuna girdikten sonra özellikle izledim. Atiba olsa doğru pozisyon ile kapacağı en az iki topu dengesiz şekilde rakibe bastığı için alamadı. Ben Necip gibi bir futbolcunun takımda kalmasından yanayım (karakter ve altyapı sebebi ile). Fakat bence artık tercih Necip yerine Tolgay olmalı. Son 20 dakika girdikten sonra Tolgay rahat rahat yapar o işi. Ve bence, Tolgay-Atiba-Ozzy üçlüsü çok efektif bir üçlü olur.
necip konusunu ben de yadim ama hangi baslikta hatirlamiyorum. Necibi cok severim cok iyi bir cocuk ama biraz akil enjekte etmemiz lazim. bence cok cok iyi futbolcu ama altyapi eksikligi var sahada nerede duracagini bilmiyor, sakar futbolcu.

Senol gunes cok formsuz ayrica gergin ve gereksiz konusmalar yapiyor, girmemesi gereken toplara giriyor.

Necip konusunda elestirilecek kisi de senol gunes, resmen oyunu okuyamadi, necibin basacagi 2-3 pozisyon oldu onlarda da yanlis yerde duruyordu, ustelik bursa hizli gecmeye basladi orta alani, necip hamlesi gereksizdi, bize ileride topa basacak, ve topu ileride tutacak oyuncu lazimdi.

Tek degisiklik ile sikintiya girmeden bu isi cozerdik. mac esnasinda da yazdim, o emre denilen cocuk cok cabuk ve pirpir ismail gibi aheste aheste etrafa bakinan biri onu tutamaz, ismail-tore degisikligi lazim ilk once olcay sol beke. gelen toplari taca vurup, donen toplari alirdi olcay en azindan

ayrica stok girdigi anda hemen beck hamlesi gerekiyordu.

son degisiklik ise macin gidisine gore yapilirdi olcay-tosic olurdu, gomez-cenk olurdu oguzhan-necip olurdu sosa-necip olurdu sikintiya girmeden bu isi cozerdik.

Senol Gunes, ismail israrinda devam ederse gelecek sezon devre arasini goremez senol hoca cok net!!

Çevrimdışı Kemal

En son kafamıza takacağımız şey Quarejma olsun ,  bu takımda defans diye bir şey yok bilmem farkında mısınız ?

Takım ne zaman ilerde karşı tarafı ablukaya alsa top defaqnsa gelmediği için Beşiktaş organize oluyor ama ne zaman ki ön taraf duruyor ve iş biraz defansa düşüyor ilk veya ikinci atakta gol yiyoruz

Ve bu yenen golle takım komple düşüyor saçmalamaya başlıyor .

Sivas- Osmanlı - Gs- Konya   maçları nasıl geçecek bu defansla biri bana anlatsın .

Ya TD bile bekleri değiştirip Necipi de defansif orta sahaya yama yapmaktan adam kanatlara dokunamadı ve q17 atıldı .

Şimdi diyeceksiniz ki işimiz kalmaz o maçlara biter, afedersiniz ama nah biter , GS bize degil FB ye yatar Hamza'nın dünkü hareketleride buna kanıttır , açın birde kendi evindeki FB maçındaki hareketlerini izleyin.

Bu defansla bu lig bitmez gerçekten .

Diyorlarki Serdar niye başladı , ulen Becki de gördük son 4 maç ve Beck bir sarı kart alsa Sivas maçına kim çıkacak yeni transferimiz G.G mü? Serdar çıkacak .

Çevrimdışı OrhanAker

Bence artık Hucümu Cenk,Sosa,Töre(olcay),Gomez Yapmalıyız.
Madem savunamıyoruz, ilk yarıda topla tüfekle saldırmalı ve bitirmeliyiz. :D

İlk 11 e göre töre,olcay veya q7 hamle oyuncusu olarak kenarda bekler.

Çevrimdışı panic13

En son kafamıza takacağımız şey Quarejma olsun ,  bu takımda defans diye bir şey yok bilmem farkında mısınız ?

Takım ne zaman ilerde karşı tarafı ablukaya alsa top defaqnsa gelmediği için Beşiktaş organize oluyor ama ne zaman ki ön taraf duruyor ve iş biraz defansa düşüyor ilk veya ikinci atakta gol yiyoruz

Ve bu yenen golle takım komple düşüyor saçmalamaya başlıyor .

Sivas- Osmanlı - Gs- Konya   maçları nasıl geçecek bu defansla biri bana anlatsın .

Ya TD bile bekleri değiştirip Necipi de defansif orta sahaya yama yapmaktan adam kanatlara dokunamadı ve q17 atıldı .

Şimdi diyeceksiniz ki işimiz kalmaz o maçlara biter, afedersiniz ama nah biter , GS bize degil FB ye yatar Hamza'nın dünkü hareketleride buna kanıttır , açın birde kendi evindeki FB maçındaki hareketlerini izleyin.

Bu defansla bu lig bitmez gerçekten .

Diyorlarki Serdar niye başladı , ulen Becki de gördük son 4 maç ve Beck bir sarı kart alsa Sivas maçına kim çıkacak yeni transferimiz G.G mü? Serdar çıkacak .

Yapacak bişey yok @Kemal artık maç maç bakıcaz. Son 6 haftadaki en kolay maçlarımız Sivas ve Kayseri. Bu arada iyi gelecekler bize. Sonrasına bakacağız. Biraz sakin olup keyfini çıkaralım :D Zaten defans kağıt gibiydi, artık su gibi olduk :D

Bu arada şunu eklemem lazım, Bursa ligdeki hücum gücü yüksek takımlardan. İlk yarıda da, dünden daha formsuz oldukları halde bizi baya zorlamışlardı. Dünkü maçta 4 veya 5-1 olacakken golü yedik. bu yıl böyle geçecek. ayrıca takım yememeye çıkmıyor, atmaya çıkıyor. türkiye liginde büyük bir fark bu ;)

Çevrimdışı panic13

necip konusunu ben de yadim ama hangi baslikta hatirlamiyorum. Necibi cok severim cok iyi bir cocuk ama biraz akil enjekte etmemiz lazim. bence cok cok iyi futbolcu ama altyapi eksikligi var sahada nerede duracagini bilmiyor, sakar futbolcu.

Senol gunes cok formsuz ayrica gergin ve gereksiz konusmalar yapiyor, girmemesi gereken toplara giriyor.

Necip konusunda elestirilecek kisi de senol gunes, resmen oyunu okuyamadi, necibin basacagi 2-3 pozisyon oldu onlarda da yanlis yerde duruyordu, ustelik bursa hizli gecmeye basladi orta alani, necip hamlesi gereksizdi, bize ileride topa basacak, ve topu ileride tutacak oyuncu lazimdi.

Tek degisiklik ile sikintiya girmeden bu isi cozerdik. mac esnasinda da yazdim, o emre denilen cocuk cok cabuk ve pirpir ismail gibi aheste aheste etrafa bakinan biri onu tutamaz, ismail-tore degisikligi lazim ilk once olcay sol beke. gelen toplari taca vurup, donen toplari alirdi olcay en azindan

ayrica stok girdigi anda hemen beck hamlesi gerekiyordu.

son degisiklik ise macin gidisine gore yapilirdi olcay-tosic olurdu, gomez-cenk olurdu oguzhan-necip olurdu sosa-necip olurdu sikintiya girmeden bu isi cozerdik.

Senol Gunes, ismail israrinda devam ederse gelecek sezon devre arasini goremez senol hoca cok net!!

İsmail+Tolga+Serdar+Veli saymyorum bile. İsmail'in kanadı otoban. Neredeyse her pozisyon adamını kaçırıyor.

Bir de son 6 hafta Olcay sol beke geçmez. Büyük risk olur. Bu şekilde devam ederiz.

Çevrimdışı Kemal

Yapacak bişey yok @Kemal artık maç maç bakıcaz. Son 6 haftadaki en kolay maçlarımız Sivas ve Kayseri. Bu arada iyi gelecekler bize. Sonrasına bakacağız. Biraz sakin olup keyfini çıkaralım :D Zaten defans kağıt gibiydi, artık su gibi olduk :D

Bu arada şunu eklemem lazım, Bursa ligdeki hücum gücü yüksek takımlardan. İlk yarıda da, dünden daha formsuz oldukları halde bizi baya zorlamışlardı. Dünkü maçta 4 veya 5-1 olacakken golü yedik. bu yıl böyle geçecek. ayrıca takım yememeye çıkmıyor, atmaya çıkıyor. türkiye liginde büyük bir fark bu ;)

Sivas'ın arka mahallesinde ayı bağırıyor, düştü düşecekler , nasıl en kolay maçımız ? Bence en zor maçlarımızdan biri.

Çevrimdışı panic13

Sivas'ın arka mahallesinde ayı bağırıyor, düştü düşecekler , nasıl en kolay maçımız ? Bence en zor maçlarımızdan biri.

Ne dememi bekliyorsun @Kemal ? Şampiyonluk gitti vah vah? ah ah? Takım bu, bütün sene buydu. Hep aynı defolarla geldik. Şimdi kuyruğundayız. Transfer mi yapacağız? hayır. antrenör mü değişecek? Hayır. Sene başından beri oynadığımız gibi oynayacağız işte. Neden her zaman kötü tarafından bakıyoruz anlamıyoruım ki? 6 puan farkla öndeyiz, hala Sivas öyle Kayseri böyle. Takım en kötü maçında 2-3 gol atıyor. Sivas kim ki biz 2 tane atsak bize 3 tane atacak?Ne diyeyim abi o zaman, bunu diyeyim de mutlu ol bari

Sivas ve Kayseri bizi yenecek, şampiyon falan da olamayacağız.

Çevrimdışı mylife1903

Sivasspora 1 puan yaramiyor bizim avantajimiza olabilir. ilk yarida gol bulursak kabak cekirdegi gibi acilirlar ama uzak deplasmandir, zor mac olacaktir. Kolay mac olacagina katilmiyorum, ligde kolay mac yok. Mersin macinda bile gole kadar zorlandik, takimin kondusyonu oldukca iyi aslinda rakipleri biraz daha fazla ezmemiz lazim.