Günaydın arkadaşlar,
zaten herkes herşeyi çok güzel ve detaylı şekilde yazmış.
Bence artık Necip tercihi de sorgulanmalı. Şu saatten sonra bize sadece kas gücü değil, akıl da lazım. Necip oyuna girdikten sonra özellikle izledim. Atiba olsa doğru pozisyon ile kapacağı en az iki topu dengesiz şekilde rakibe bastığı için alamadı. Ben Necip gibi bir futbolcunun takımda kalmasından yanayım (karakter ve altyapı sebebi ile). Fakat bence artık tercih Necip yerine Tolgay olmalı. Son 20 dakika girdikten sonra Tolgay rahat rahat yapar o işi. Ve bence, Tolgay-Atiba-Ozzy üçlüsü çok efektif bir üçlü olur.
necip konusunu ben de yadim ama hangi baslikta hatirlamiyorum. Necibi cok severim cok iyi bir cocuk ama biraz akil enjekte etmemiz lazim. bence cok cok iyi futbolcu ama altyapi eksikligi var sahada nerede duracagini bilmiyor, sakar futbolcu.
Senol gunes cok formsuz ayrica gergin ve gereksiz konusmalar yapiyor, girmemesi gereken toplara giriyor.
Necip konusunda elestirilecek kisi de senol gunes, resmen oyunu okuyamadi, necibin basacagi 2-3 pozisyon oldu onlarda da yanlis yerde duruyordu, ustelik bursa hizli gecmeye basladi orta alani, necip hamlesi gereksizdi, bize ileride topa basacak, ve topu ileride tutacak oyuncu lazimdi.
Tek degisiklik ile sikintiya girmeden bu isi cozerdik. mac esnasinda da yazdim, o emre denilen cocuk cok cabuk ve pirpir ismail gibi aheste aheste etrafa bakinan biri onu tutamaz, ismail-tore degisikligi lazim ilk once olcay sol beke. gelen toplari taca vurup, donen toplari alirdi olcay en azindan
ayrica stok girdigi anda hemen beck hamlesi gerekiyordu.
son degisiklik ise macin gidisine gore yapilirdi olcay-tosic olurdu, gomez-cenk olurdu oguzhan-necip olurdu sosa-necip olurdu sikintiya girmeden bu isi cozerdik.
Senol Gunes, ismail israrinda devam ederse gelecek sezon devre arasini goremez senol hoca cok net!!