Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7291484 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Bugün Hocanın tek hatası maç 3-1 iken Quaresma'yı oyundan al(a)maması. Dışarı almalıydı; lakin bugün alamazdı.

Çevrimdışı Tolga

Herşeye rağmen bugün 3 puanı almak çok önemliydi.

Artık önümüzdeki 2 deplasman maçını kazanıp farkı açma zamanı. :eyes
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Çevrimiçi Mehmet57

Yan hakem'e dikkat edin son pozisyonda. Daha Quaresma yerdeyken hemen saha icine kosup Quaresma'yi durdurmaya calisti.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Seneye arka tarafın komple değişmesi şart bunun artık tartışılması bile gereksiz.
hatta sadece beck kalmalı onun dışında kaleci ve geri 4'lünün hepsi değişmeli çok kötüler öyle böyle değil ya  :)

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimiçi Mehmet57

Caglar dahil 2 stopper alinmali. Rhodolfo-Yeni stopper tandemi, bunlarin ilk yedegi Caglar, ardindan Alexis olabilir.

Marcelo geri donsun Hannover'e. Milo'yu tutmak isterlerse uzerine biraz para koyup Salif Sane'i isteyelim.

Çevrimdışı uğur07

Yalniz gs pareiranin son maci olabilir. Ve artik finito olur bu yaris.

Çevrimdışı Sarp

Yan hakem'e dikkat edin son pozisyonda. Daha Quaresma yerdeyken hemen saha icine kosup Quaresma'yi durdurmaya calisti.
Bu benimde dikkatimi çekti. Resmen başı yanmasın diye depar attı yanına.
Sonrasında da durdurmaya çalıştı.  :)

Çevrimiçi Mehmet57

Bu benimde dikkatimi çekti. Resmen başı yanmasın diye depar attı yanına.
Sonrasında da durdurmaya çalıştı.  :)

Adam daha yerdeyken sahaya depar atti. Yan hakem anladi artik olaylarin orda kopacagini.

Turkiye'de kirmizi kart geri cevirilemiyormu? Yan hakem orda net art niyeti fark. Gecen West Ham macinda Kouyate'nin yedigi kirmizi kart iptal edildi federasyon tarafindan. Quaresma'da mumkun olmazmi acaba goruntuleri gosterip? Adam degmeden oyuncu kendi atti ki cok sert mudahele ederek provoke etmeye calistigini yan hakem bile anladi.

Çevrimdışı Çağatay

24 Ocak 2016 Pazar
Hasan Ali'den Beşiktaş'a mesaj: Geriden gelmek zordur
"Maça çıkıyorsunuz, rakibiniz 5 puan önde.
Bir hata olur, beklemediğin anda bir gol yersin,
stres, baskı başlar, istediklerini yapamazsın.
Geriden gelmek zordur. Bunları avantaja çevirip,
belki de puan farkını daha da açabiliriz"

Sol bekimiz İsmail Köybaşı'ndan Hasan Ali(Jesus) Kaldırım'ın bu sözlerine cevap bekliyoruz  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı atalay

En kritik maçta yenilen iki gol o kadar absürt ki... İlk golde; yerleşim hatası, Necip'in kademeye giremeyişi, Beck'in çok kolay eksilişi, Boyko'nun hatası...

İkinci golde; maç boyunca switch yapan Atiba - Marcelo ikilisinin rolleri değiştirmesi. Marcelo'nun kaybettiği top, İsmail'in karşılama mesafesini koruması gereken topa hareket etmesi, takip etmesi gereken pozisyona Marcelo'nun gitmesi, Marcelo'nun boşaltığı alanı Atiba'nın dolduramayışı...

Zincirleme hatalar...
İsmail'in 2 golde de hatası var. İlk golde gereksiz bir faul. İkincide Nani hareketlenirken uyuyor. 2 metre gerisindeki Nani, Ozan'ın 1 saniyelik top kontrolü esnasında fırlıyor ve İsmail'in 6-7 metre önünde bomboş vaziyette topu ağlara yolluyor. Alexis uzaklaştıramıyor; Tolga çıkıp, açıyı kapatmıyor; İsmail rakibini kaçırıyor; Marcelo duruyor. Zincirleme hata...

Bugün ilk golde Marcelo'nun; ikinci golde başta Serdar'ın hava topu mücadelesi olmak üzere yine Marcelo'nun Deniz kafa ile indirirken durduğu yerde hatası vardı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Nisan 2016, 23:48:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Eve şimdi geldim maçtan önce stadı değerlendireyim.

Öncelikle biletlerden dolayı mı bilmiyorum kombineler de böyle olur mu yine bilmiyorum ama bugünkü izlenimimim ateşli taraftar iyice yeni açığa kaymış.

Maçı kapalıda izledim kapalı yeni açığı takip etti sesler karışmasın diye artık orası yönetiyor stadı Antipati Mustafa'nın zaferi diyelim :D

Kapalı hala uyutuyor aynı tip marşlarla kaç kez uyardım yapmayın diye dinlemiyorlar üstüne bağırmıyorsun diye susuyorlar. Nitekim onlar laylaylom yaparken golü yedik.

Yeni ve eski açık gayet iyi yönlendiriyor stadı gerektiğinde ıslıklayıp gerektiğinde coşkulu destekleyerek.

Stadın ambiansı inanılmaz. Televizyonda nasıl ses çıktı bilmiyorum ama statta kulaklarım çınladı resmen İnönü'ye göre 2 kat daha etkili ses direk sahaya düşüyor ve dağılmıyor enfes.

Zemin mükemmel. Ancak çifter çifter girenler oldu gözümün önünde ve yine yerine oturmayan tonla insan vardı. Bugün statta en az 50.000 taraftar vardı kaçaklarla emin olabilirsiniz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bugün ilk golde Marcelo'nun; ikinci golde başta Serdar'ın hava topu mücadelesi olmak üzere yine Marcelo'nun Deniz kafa ile indirirken durduğu yerde hatası vardı.
kısaca kaleci ve geri 4'lü bizim seviyemizde değil beck dışında hiçbir savunma oyuncusu ve kaleci bizim takımımızda olmamalı...

Çevrimiçi Mehmet57

Beck (yedek) disinda hicbiri kalmamali ama bu ne yazik ki gercekci degil. Bence Beck, Tosic, Alexis kalip Caglar, 1 lider stopper, sagbek ve solbek alinmali.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Nisan 2016, 23:57:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Gelelim maça.

Coşku olarak hiçbir problemimiz yoktu maç boyunca taraftar itince ölüye can veriyor zaten.

İlk 70 dakika canlı etkili hücumlar yaptık ortadan. Ancak çıplak gözle bazı oyuncular çok fena göze batıyor. Quaresma 50. dakikadan sonra nerdeyse geriye hiç gelmedi ve büyük sıkıntıya soktu İsmail'i. İsmail de rezaletti bugün o ayrı konu.

Quaresma maça çok iyi başladı ama maalesef yine çok abartılı çalımlar ve öldürdüğü tonla hücum var. Olcay ise savunma olarak iyiydi ama önce nerdeyse sıfırdı.

Oğuzhan 70. dakikadan sonra tamamen koptu oyundan zaten Bursa ondan etkili olmaya başladı o kadar konsantrasyonu dağıldı ki üstüne gelen topları bile alamadı Oğuzhan. Tolgay hamlesi beklerken bekleri değiştirdi hoca.

Bekler aksadı evet ama beklerin aksamasının temel sebebi iki kanadın da geri dönmemesi üstüne Oğuzhan'ın da düşmesi oldu bu değişiklikleri anlamlandıramadım o yüzden.

Maçın yıldızı tartışmasız Atiba. Adam yine 3 kişilik oynadı yapmadığı şey kalmadı. Gomez ise silik görünütüsünü atmış üstünden taraftardan çok etkilendi. Televizyon çekti mi bilmiyorum bz coştukça el kol yaptı bize süper der gibi o da coştu.

Stoperlerin yer tutuşu ve iletişimsizliği rezalet. Marcelo ile olmayacak sanırım. Alexis git gide üstüne koyuyor ama Marcelo çok dağınık. 2. gol direk onun hatası. 1. golde de o vücut çalımını yiyemezsin o kadar kolay. Savunmamız iyice sos veriyor.

Onun dışında oyuncular panikti hepsi çok etkilendiler bu da biraz ellerini ayaklarına dolaştırdı ancak önemli olan kazanmaktı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozgursum

Beck (yedek) disinda hicbiri kalmamali ama bu ne yazik ki gercekci degil. Bence Beck, Tosic, Alexis kalip Caglar, 1 lider stopper, sagbek ve solbek alinmali.
Yapmayin Caglar balonuna gelmeyin. Fatih Terim in klasik menajer iliskisiyle milli yaptigi oyuncu. Yabanci siniri 14 ken kalkip Caglar a milyon eurolar verilmez. Rhodolfo iyi bir sekilde donecekse Saglam bir stoper , yani direk 11 oynayacak stoper alinarak savunma halledilir. Alexis ya da Marcelo yedek olarak kalsin isterse Hoca. Ben stoperleri cok elestiremiyorum cunku iki bek de savunma zafiyeti yaratti bu mac. Ikisinin yanyana oynadigi mac sayisi 5 degildir heralde. Yeni takim , yanindaki stoper yeni , bekler savunma zafiyeti yaratiyor. Bu sartlarda tum stoperler hata yapar. Yapmamiz gereken iyi iki bek alip , 1 saglam stoper almak. Boyko gonderilecekse yerine de bir yabanci kaleci almak. Ancak ben kaleci olayina cok da acil bakmiyorum. Kaleciden once cok dinamik saglam fizikli bir on liberoya ihtiyacimiz var. Atiba 33 yasinda ve ben seneye dusus olabilecegini dusunuyorum normal olarak.

Çevrimdışı cursedofdragon

Gelelim maça.

Coşku olarak hiçbir problemimiz yoktu maç boyunca taraftar itince ölüye can veriyor zaten.

İlk 70 dakika canlı etkili hücumlar yaptık ortadan. Ancak çıplak gözle bazı oyuncular çok fena göze batıyor. Quaresma 50. dakikadan sonra nerdeyse geriye hiç gelmedi ve büyük sıkıntıya soktu İsmail'i. İsmail de rezaletti bugün o ayrı konu.

Quaresma maça çok iyi başladı ama maalesef yine çok abartılı çalımlar ve öldürdüğü tonla hücum var. Olcay ise savunma olarak iyiydi ama önce nerdeyse sıfırdı.

Oğuzhan 70. dakikadan sonra tamamen koptu oyundan zaten Bursa ondan etkili olmaya başladı o kadar konsantrasyonu dağıldı ki üstüne gelen topları bile alamadı Oğuzhan. Tolgay hamlesi beklerken bekleri değiştirdi hoca.

Bekler aksadı evet ama beklerin aksamasının temel sebebi iki kanadın da geri dönmemesi üstüne Oğuzhan'ın da düşmesi oldu bu değişiklikleri anlamlandıramadım o yüzden.

Maçın yıldızı tartışmasız Atiba. Adam yine 3 kişilik oynadı yapmadığı şey kalmadı. Gomez ise silik görünütüsünü atmış üstünden taraftardan çok etkilendi. Televizyon çekti mi bilmiyorum bz coştukça el kol yaptı bize süper der gibi o da coştu.

Stoperlerin yer tutuşu ve iletişimsizliği rezalet. Marcelo ile olmayacak sanırım. Alexis git gide üstüne koyuyor ama Marcelo çok dağınık. 2. gol direk onun hatası. 1. golde de o vücut çalımını yiyemezsin o kadar kolay. Savunmamız iyice sos veriyor.

Onun dışında oyuncular panikti hepsi çok etkilendiler bu da biraz ellerini ayaklarına dolaştırdı ancak önemli olan kazanmaktı.

tolgay yoktu serdar sakatlandı ismail çok kötü diye tosic'i aldı hoca.  :D

Çevrimdışı atalay

Haftalardır tek plan işliyor. (Sosa - Ozzie) Bunun en büyük sebebi ise öndeki kanat oyuncuları ve onlara 1v1 pozisyon bile hazırlayamayan, oyuna genişlik katamayan bekler. Tabii biz bunları sezon başlamadan yazdık, orası ayrı...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2016, 00:06:32
  • Beşiktaş / Bodrum
tolgay yoktu serdar sakatlandı ismail çok kötü diye tosic'i aldı hoca.  :D

Yok muydu yedeklerde dikkat etmedim. Dediğin gibiyse tamam detayları anlayamıyoruz statta :D

Quaresma da sağolsun yine yaptı yapacağını bu arada maç bitmiş etkili de oynamışsın iki kartın da birbirinden saçma. @Yunus Emre Dökmeci şu disiplin protokolünü ne zaman işletmeye başlayacak bakalım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Mehmet57

Yapmayin Caglar balonuna gelmeyin. Fatih Terim in klasik menajer iliskisiyle milli yaptigi oyuncu. Yabanci siniri 14 ken kalkip Caglar a milyon eurolar verilmez. Rhodolfo iyi bir sekilde donecekse Saglam bir stoper , yani direk 11 oynayacak stoper alinarak savunma halledilir. Alexis ya da Marcelo yedek olarak kalsin isterse Hoca. Ben stoperleri cok elestiremiyorum cunku iki bek de savunma zafiyeti yaratti bu mac. Ikisinin yanyana oynadigi mac sayisi 5 degildir heralde. Yeni takim , yanindaki stoper yeni , bekler savunma zafiyeti yaratiyor. Bu sartlarda tum stoperler hata yapar. Yapmamiz gereken iyi iki bek alip , 1 saglam stoper almak. Boyko gonderilecekse yerine de bir yabanci kaleci almak. Ancak ben kaleci olayina cok da acil bakmiyorum. Kaleciden once cok dinamik saglam fizikli bir on liberoya ihtiyacimiz var. Atiba 33 yasinda ve ben seneye dusus olabilecegini dusunuyorum normal olarak.

Caglar konusunda hakli olabilirsin, genel olarak soylenilenlere ve birkac mac, analize gore yorum yapiyorum ve genc olmasindan dolayi.

Bence Alexis kalmali. Bu takimin defansda en buyuk zaafi Marcelo. Bundan kendisi geldiginde bile korkuyordum cunki PSV doneminde cok izledim, cok hata yapan bir stopper. Alinirken de soyledim zaten.

Alacagimiz on libero stopper oynayabilirse bizim icin iyi olur. Bu yuzden Salif Sane dedim, 2 metreye yakin boyuna ragmen ayagi iyi olan on libero ve stopper de oynayabiliyor. Atiba nekadar aktif olup bircok top kessede iki mucadelerde ve ozellikle dusen ikinci toplari toplamakta sorun yasadigimiz icin baski yiyoruz. Bu yuzden tas gibi bir on libero sart.