Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289647 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Savunma stratejisinde, aynı zamanda savunmada bireysel sıkıntılar var. İsmail ve Marcelo'nun pozisyon ve hamle hataları kolay goller yememize ve pozisyon vermemize sebep oluyor. Her zaman dediğim gibi bu takım oyun ve savunma merkezini geride kurdukça pozisyon verir. Bir de üstüne son haftalardaki kontrollü ve skoru koruma odaklı oyun tercihi eklenince iş telaşlı oyunlara dönüyor. Velhasıl bugün rahat kazanacağımız bir maçı epey zora soktuk.

Çevrimdışı OrhanAker

Savunma stratejisinde, aynı zamanda savunmada bireysel sıkıntılar var. İsmail ve Marcelo'nun pozisyon ve hamle hataları kolay goller yememize ve pozisyon vermemize sebep oluyor. Her zaman dediğim gibi bu takım oyun ve savunma merkezini geride kurdukça pozisyon verir. Bir de üstüne son haftalardaki kontrollü ve skoru korum odaklı oyun tercihi eklenince iş telaşlı oyunlara dönüyor. Velhasıl bugün rahat kazanacağımız bir maçı epey zora soktuk.
Osmanlı maçı ciddi sıkıntı. :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Osmanlı maçı ciddi sıkıntı. :D

Belki iş oraya kalmaz.  :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

Cimbomdan umudun var mı, ne dersin sürpriz yapar mı  :eyes

Çevrimdışı OrhanAker

Fenere güveniyoruz :D

Çevrimdışı Tolga

Seneye arka tarafın komple değişmesi şart bunun artık tartışılması bile gereksiz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Cimbomdan umudun var mı, ne dersin sürpriz yapar mı  :eyes

Bu sezon oyuncuların reaksiyon gösterebileceği tek maç. Kazanması sürpriz değil.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bu sezon oyuncuların reaksiyon gösterebileceği tek maç. Kazanması sürpriz değil.

sadece derbi olmasına güveniyorum, yoksa gs rezilin rezili top oynuyor üstelik büyük ihtimalle Balta ve Chedjou da yoktur. Hayırlısı bakalım.

Çevrimdışı Barış1903

Savunma stratejisinde, aynı zamanda savunmada bireysel sıkıntılar var. İsmail ve Marcelo'nun pozisyon ve hamle hataları kolay goller yememize ve pozisyon vermemize sebep oluyor. Her zaman dediğim gibi bu takım oyun ve savunma merkezini geride kurdukça pozisyon verir. Bir de üstüne son haftalardaki kontrollü ve skoru koruma odaklı oyun tercihi eklenince iş telaşlı oyunlara dönüyor. Velhasıl bugün rahat kazanacağımız bir maçı epey zora soktuk.

Yalnız bişi soracam atalay bizim savunma 4 lüsü ile orta saha arasında rakip ataklarında inanılmaz kopukluk oluyor ben maç izlerken atibaya çok üzülüyorum. Şenol güneş acaba stratejiye göre mi savunmayı geriye çekiyo yoksa defans oyuncularının yetersizliğinden mi ? Çünkü Rholdofo ve Ersan varken bizim savunma önde basıyordu ama şuan öyle değil. Fikrini merak ediyorum açıkcası @atalay

Çevrimdışı OrhanAker

galatasaray in galibiyeti ile huzur içinde bittsin bu iş :D

Çevrimdışı atalay

İlk gol hazırlanışı itibari ile yüksek kalite... Önce Oğuzhan, Sosa, Quaresma üçgeni... Sosa'nın pası ardından koşusu; Olcay'ın pas istasyonu oluşu ve dokunuşu; Sosa'nın pas zamanlaması ve Gomez'in kaleciyi yatırışı...

Çevrimiçi Mehmet57

90 dakika boyunca "Quaresma akillanmis" dedim. Okadar tekme yedi, sesi cikmadi. Hakem kirmizi cikarmayacam diye maci katletti. Quaresma'nin son saniyede boyle birsey yapmasi nekadar affedilemez olsada, ilk kez ona karsi biraz empati kurabiliyorum. Cok hirsliydi, cok da sanssizdi yoksa en az 1 gol atacakti. Her ne olursa olsun son anda oyle kirmizi yemesi affedilemez ama biraz olsada empati kurabiliyorum.

Defans cok yetersiz oldugunu bastan biliyorduk. Umarim bundan sonra Tosic oynar, cunki yeniden herzamanki gibi sahanin en kotulerinden biriydi.

Haftaya kanatlar Tore-Sosa olup ortada Tolgay-Oguzhan-Atiba baslayip Necip-Cenk hamlesi yapariz umarim. Ismail'in yerine de Tosic baslasin artik.

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Rhodolfo ve Ersan'ın bu takım için ne kadar önemli olduğunu son maçlarda daha net görmeye başladık.

Ligin ilk yarısında da pozisyonlar veriyorduk ama bu kadar kolay goller yemiyorduk. En azından aynı maç içinde bu kadar basit goller yemiyorduk.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Yalnız bişi soracam atalay bizim savunma 4 lüsü ile orta saha arasında rakip ataklarında inanılmaz kopukluk oluyor ben maç izlerken atibaya çok üzülüyorum. Şenol güneş acaba stratejiye göre mi savunmayı geriye çekiyo yoksa defans oyuncularının yetersizliğinden mi ? Çünkü Rholdofo ve Ersan varken bizim savunma önde basıyordu ama şuan öyle değil. Fikrini merak ediyorum açıkcası @atalay

Savunma stratejsinde sezon başından bu yana arızalar var. Yamalardan biri Ersan'ın rolüydü zaten. Çok sık yazdım bunu. Takım boyunu kısa tutmak için oyun merkezini önde kurmamız gerekiyor. Aslında 3-2'ye kadar savunmacılar iyi alan daralttılar ve önde bastılar. Son haftalardaki sıkıntı ise çok ciddi bireysel hatalar yapıyoruz oluşumuz.

Çevrimdışı Doğukan E.

İlk gol hazırlanışı itibari ile yüksek kalite... Önce Oğuzhan, Sosa, Quaresma üçgeni... Sosa'nın pası ardından koşusu; Olcay'ın pas istasyonu oluşu ve dokunuşu; Sosa'nın pas zamanlaması ve Gomez'in kaleciyi yatırışı...
Rıdvan gomez 3. Tercihi yaptı dedi  :o_o: :o_o:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kusursuzdu.

İlk gol tam bize yakışır şekilde oldu. Hiç unutmucam :D

Ozy-Sosa-Q7-Olcay-Sosa-Gomez  :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Rıdvan gomez 3. Tercihi yaptı dedi  :o_o: :o_o:

Gomez'i, Almeida ile karıştırmış. Yanında pas opsiyonu olması avantaj sağladı. Golde Gomez'in zamanlaması ve topu çektiği yer kalite zaten.

Çevrimiçi Mehmet57

Sosa yine kalitesini gostermis olsada yanlis tercihlerde yapti. Bugun gercekten gol atmak istedi, baska aciklamasi yok. Olmayacak yerde kac kez topa vurmak istedi, hele ki Oguzhan bombosken.

Çevrimdışı mülkübey

Gs maçında fb puan kaybederse fişi çekeriz.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimiçi Mehmet57

Bu arada ikinci toplari toplamakta zorlandigimiz icin baski altinda kaliyoruz. Atiba elinden geleni yapsada bu ikili mucadeleri kazanip, takima rahatlik saglayabilecek bir orta saha sart.

Ah Bilic bir kiyak yapsan da Kouyate'yi versen bize  :D

Çevrimdışı atalay

Velhasıl handikapları görmezden gelirsek takımı yediğimiz 2.gole kadar iyi buldum. Çok daha rahat ve farklı bir galibiyet alabilirdik. Artık "Şampiyonun" son 6 maçı kaldı.

Çevrimdışı tangaz

Bu arada ikinci toplari toplamakta zorlandigimiz icin baski altinda kaliyoruz. Atiba elinden geleni yapsada bu ikili mucadeleri kazanip, takima rahatlik saglayabilecek bir orta saha sart.

Ah Bilic bir kiyak yapsan da Kouyate'yi versen bize  :D

peTTemek ile takası kabul ederler mi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Doğukan E.

Velhasıl handikapları görmezden gelirsek takımı yediğimiz 2.gole kadar iyi buldum. Çok daha rahat ve farklı bir galibiyet alabilirdik. Artık "Şampiyonun" son 6 maçı kaldı.
Abi hala beklediğim iletiyi goremedim senden şampiyonlukla ilgili :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Son 2 iç saha maçlarının her birinde Gomez +2 :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Sosa ve Oğuzhan'ın hücum performansına, Gomez'in 2 golüne rağmen; maçın oyuncusu Atiba idi.