Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293102 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim kaç yabancı hakkımız kaldı  :icool:

doldu hakkı değişiklik doldu hakkımız doldu :D

Çevrimdışı mylife1903

can bartuyu destekleyen br anektod da benden gelsin birgün sergen yalçın tv.de konuk solbeklerden konsuluyor hatası yapması gerekenler falan filan sergen patlatıyor lafı "abi sonuçta sol bek çok da önemli bir mevkii değil" diyor programın diğer konuğu hakan ünsal  :kop: :kop: :kop:

Abi sergen hakli. Sol bek sag bek once savunacak. Beck fazla goze batmiyor dogru oynuyor adam bir bu kasimpasa macinda direkt hatasi var gibiydi ama orada zincirleme hata oldugu da acik. Kerim ve necipte hatali ama topu sektirmeyecekti beck. 40 tane mac oynadi adam. Ismail her mac felaket her yedigimiz gol neredeyse onun kanadindan.

Ben ilk uye oldugum zamanlar ismaili koruyanlar vardi kalmadilar simdi "hucum beki, ataklari destekliyor" falan filan. Yahu anlarim ismail 12-14 tane gol yedirmis ama 8 tane atmis 9 tane attirmis tamam dersin genis acidan bakinca artidayiz. Savunan ve top kullanmayan beck 1 asist, devamli top kullanan devamli giden ve gelmeyen ismail 1 asist.

Yok 10 numaradan devsirmeymis harika teknigi varmis hadi leeennn 10 numaradan devsirme adam 6 senelik besiktas kariyerinde 2 gol 2 asist mi yapar. Anadolu takimlarinin kazma bekleri yarim sezonda yapiyor o kadar istatistik. 

Çevrimdışı Tolga

Bizim kaç yabancı hakkımız kaldı  :icool:
Boyko-Rhodolfo-Beck-Alexis-Marcelo-Tosic-Atiba-Sosa-Quaresma-Gomez

Pedro ve Miloseviç'te kiralık :) Aras gelecek bir de.
[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2016, 20:54:15 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2016, 21:11:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Vuuuu  :iblush:
Boyko gider mi  :construction:

Boyko - Ospina takas bir kez olsun denemek gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

doldu hakkı değişiklik doldu hakkımız doldu :D

Oyuncu değiş hakk.. Doldooo! :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

beyler bu sivasta polonyalı kamil grosicki vardı cincona gidecekti sivas çok para isteyince transfer yatmış herifde sermişti şimdi fransada yardırıyor fransa gibi kısır bir ligde 10 gol atmış galiba alın size kanat adamı üstelikde daha 27 yaşında...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

Boyko-Rhodolfo-Beck-Alexis-Marcelo-Tosic-Atiba-Sosa-Quaresma-Gomez

Pedro ve Miloseviç'te kiralık :) Aras gelecek bir de.
Bu kadroda yapmamız gereken Alexis ve Tosic'i kesin olarak yollamak. Kiralık olanlar zaten dönmeyecektir. Aras gelecek bir de.

Yani elde 9 yabancı olacak. Sağ bek-stoper-sol bek-orta saha-kanat transferleriyle yabancı futbolcu sayısı 14 oluyor.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı celiker1

Sezon sonu yılın altın on birini yazdığımızda altın on bire yazabileceğimiz oyuncular kesin kalması gerekenler,gümüş on bire yazılan oyuncular yedek olması gereken oyuncular.Kalan mevkilerede sonraki sene rahatlıkla altın on bire yazabilmemiz kalitede oyuncular transfer yapmalıyız.Orta sahadaki 3 oyuncunuz(Atiba,Oğuzhan,Sosa)sağ ön oyuncunuz(Quaresma)forvet oyuncumuz Gomez ile ligin altın on birine kesin girecek oyuncularımız.Şu an için başkada hak eden oyuncumuz yok.Gümüş on bire ise kaleci Tolga,sağ bek Beck girebilir sadece.Bu tablodan anladığım benim öncelikli üst düzey 2 stoper,sol bek transferi.Daha sonra maddi imkanlara göre sırasıyla kaleci,sağ bek,sol ön oyuncusu gerekli.Özetle takımımızdan 5 oyuncuyu yazabildim yılın en iyilerine.Ve bunları kimsede tartışamaz.Bu tartışılmayacak sayıyı en kötü 8 yaparsak sonraki senelere güle oynaya ambargo koyarız.Şu takımın üstüne misal sadece @Çağrı nın dediği Mayke,Dede'yi bile koysak :ishock: gerçekten çok farklı oluyoruz.Birde bunların üzerine kaleye Adler,sola İnter'li Nagatamo filan düşünün :steamed:
[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2016, 21:26:59 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı AigleBordeaux

bu adam guzel yatirim olabilir
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

Abi yapmayin yaaaa bir kadrolar yaziyorsunuz  yok artik

Ingiltere krali, tacsiz kral pele, bakenbaayuer, kaleci mayer, nadya komanaci, brici bardo, fenerbahceli cemil

Bu da linki

Çevrimdışı Scout

Fenerbahçeliler Çok Güzel Algı Yapmaya Başlamışlar İyi Konya Yenilgisini Unutup Galatasaray Yenilgisini Tatsınlarda Azcık Daha Gülelim  :evillol: :evillol: :evillol:
Pika Pika

Çevrimdışı Yado

Abiler kardeşler harbiden bazen ortaya aç tavuk gibi buday ambarında sanıyoruz kendimizi.
Onu alalım bunu alalım genç forvet alalım , açık alalım , bek alalım 3 tane stoper alalım , kaleci alalım olmadı bidaha alalım ...

Benim tahminim Ön tarafta giden olursa onun yerine oyuncu alınır haricinde gelen giden olmaz. gelecek vaad eden ucuz bons oyuncu olursa alabilirler.

Orta saha 1 defansif ortasaha alınır. Bir tane de taş Kjaer tarzı bir stoper alınır. Umarım bir tanede bir sol bek alınır.
Yani tahminim 3 tane nokta kaliteli transferle sezon kapatılır.

Lütfen Kendinizi kandırıp ve koşullandırıp sonrasında üzülmeyin .
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimiçi Mehmet57

Oncelikle SL'de basarili olmak, yani gruptan cikmak icin ilk olarak takim fizik seviye atlamali ve kanatlarimiz daha etkili olmali.

Quaresma, Kerim ve Tore buyuk ihtimalle giden oyuncular olacak. Kerim bence daha fazla kalmak istemeyecektir ve heryerden alicisi cikar. Quaresma'ya Cin'den kesin teklif gelir, Tore Ingiltere yolcusu olacak gibi.

Bu demektir ki elde sadece geri donecek Aras ve yetersiz Olcay kalir. Yani en kotu ihtimal yine en az 2 tane kanat oyuncusu almamiz gerekecek. Benim aklima 2 tip oyuncu geliyor. Kanatlardan biri daha golcu kimlik, tabiri caizse kanat forveti olmali. Digeri ise oyun kurabilen, orta acabilen etkili bir ayak.

Ben Arfa yine dokturmus ve alabilirsek, ki finansal acidan gayet mumkun, son senelerde Turkiye ligine gelmis en etkili futbolcu olabilir. Yetenekleri hicbirzaman tartisilmamis futbolcu, ama Ingilterede disiplinsizlik ile one cikmasindan dolayi bircok buyuk takim 29 yasinda bir oyuncuda bu riski almayabilir. Lakin, lider oldugu bir takimda neler yaptigi ortada.

Alacagimiz diger kanat oyuncusu Ben Arfa bu sezon cok gol atsada, daha fazla forvet tipinde olabilir. Nice'li takim arkadasi Alassane Plea, West Ham'den kiralayabilecegimiz Enner Valencia. Hiddink liderliginde sure bulmus olsada Conte ile farkli olacagini dusundugum Bertrand Traore. Ozellikle Granada'da oynayip bu sezon Sevilla macinda gozume batan Isaac Succes. Guclu fizigi, surati, ver-kaclarda etkili oyunu, 1e1de adam gecebilmesi. Veya Toulouse'lu Braithwaite'nin 1 senelik sozlesmesi kaliyor yazda. Bunun yani sira ileriye donuk ve 3.cu forvet, yedek kanat olarak hala bir Ogulcan hamlesi bekliyorum.

Yine kanatlar, ama bu sefer beklerimiz sorun. Solbek'e en kolay hamle Caner olabilir. Bedava'ya alabilecegimiz bir oyuncu. Benim gonlum Lukaku'dan yana. SL'e gidecek, 11 oynayabilecegi takimiz ve nekadar da yetenekli olsa ucuza alabilecegimiz bir futbolcu. Takim'a deneyim gerekli oldugunu unutmayip sagbek'e kiralik (opsiyonlu) Debuchy hamlesi bekliyorum yonetimden. Aynisi stopper icin gecerli. Alacagimiz stopper en az bir Ivanovic seviyesinde olmali.

Orta saha'ya cok iyi bir on libero'nun alinip, Atiba'nin kadro derinligi acisindan takimda tutulmasi gerekir. Benim aklima ilk gelen futbolcu bu sezon Ligue 1'de adindan cok kez soz ettiren Cheikh Ndoye, 1.93'luk boyuyla orta sahada top kazanma konusunda usta oldugu kadar hava toplarinda cok etkili. Yine Caner hamlesi gibi en kolay ve isimizi gorecek hamle Topal olur.

Çevrimdışı Yado

Abiler kardeşler harbiden bazen ortaya aç tavuk gibi buday ambarında sanıyoruz kendimizi.
Onu alalım bunu alalım genç forvet alalım , açık alalım , bek alalım 3 tane stoper alalım , kaleci alalım olmadı bidaha alalım ...

Benim tahminim Ön tarafta giden olursa onun yerine oyuncu alınır haricinde gelen giden olmaz. gelecek vaad eden ucuz bons oyuncu olursa alabilirler.

Orta saha 1 defansif ortasaha alınır. Bir tane de taş Kjaer tarzı bir stoper alınır. Umarım bir tanede bir sol bek alınır.
Yani tahminim 3 tane nokta kaliteli transferle sezon kapatılır.

Lütfen Kendinizi kandırıp ve koşullandırıp sonrasında üzülmeyin .

Tahminim ve temennim ise Kjaer veya Chedju kalibresinde 1 stoper , Leiva veya alex song kalibresinde bir Defansif ortasaha bizi uçururur.
Sol bek konusunda fikrim yok ama mutlaka ismaile alternatif lazım
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı sallapati

beyler bu sivasta polonyalı kamil grosicki vardı cincona gidecekti sivas çok para isteyince transfer yatmış herifde sermişti şimdi fransada yardırıyor fransa gibi kısır bir ligde 10 gol atmış galiba alın size kanat adamı üstelikde daha 27 yaşında...

bu adamdan euro 2016 da çok şeyler bekleniyor.. lewandowski , milik ile birlikte yardırabilir @tangaz

Çevrimdışı Yado

Oncelikle SL'de basarili olmak, yani gruptan cikmak icin ilk olarak takim fizik seviye atlamali ve kanatlarimiz daha etkili olmali.

Quaresma, Kerim ve Tore buyuk ihtimalle giden oyuncular olacak. Kerim bence daha fazla kalmak istemeyecektir ve heryerden alicisi cikar. Quaresma'ya Cin'den kesin teklif gelir, Tore Ingiltere yolcusu olacak gibi.

Bu demektir ki elde sadece geri donecek Aras ve yetersiz Olcay kalir. Yani en kotu ihtimal yine en az 2 tane kanat oyuncusu almamiz gerekecek. Benim aklima 2 tip oyuncu geliyor. Kanatlardan biri daha golcu kimlik, tabiri caizse kanat forveti olmali. Digeri ise oyun kurabilen, orta acabilen etkili bir ayak.

Ben Arfa yine dokturmus ve alabilirsek, ki finansal acidan gayet mumkun, son senelerde Turkiye ligine gelmis en etkili futbolcu olabilir. Yetenekleri hicbirzaman tartisilmamis futbolcu, ama Ingilterede disiplinsizlik ile one cikmasindan dolayi bircok buyuk takim 29 yasinda bir oyuncuda bu riski almayabilir. Lakin, lider oldugu bir takimda neler yaptigi ortada.

Alacagimiz diger kanat oyuncusu Ben Arfa bu sezon cok gol atsada, daha fazla forvet tipinde olabilir. Nice'li takim arkadasi Alassane Plea, West Ham'den kiralayabilecegimiz Enner Valencia. Hiddink liderliginde sure bulmus olsada Conte ile farkli olacagini dusundugum Bertrand Traore. Ozellikle Granada'da oynayip bu sezon Sevilla macinda gozume batan Isaac Succes. Guclu fizigi, surati, ver-kaclarda etkili oyunu, 1e1de adam gecebilmesi. Veya Toulouse'lu Braithwaite'nin 1 senelik sozlesmesi kaliyor yazda. Bunun yani sira ileriye donuk ve 3.cu forvet, yedek kanat olarak hala bir Ogulcan hamlesi bekliyorum.

Yine kanatlar, ama bu sefer beklerimiz sorun. Solbek'e en kolay hamle Caner olabilir. Bedava'ya alabilecegimiz bir oyuncu. Benim gonlum Lukaku'dan yana. SL'e gidecek, 11 oynayabilecegi takimiz ve nekadar da yetenekli olsa ucuza alabilecegimiz bir futbolcu. Takim'a deneyim gerekli oldugunu unutmayip sagbek'e kiralik (opsiyonlu) Debuchy hamlesi bekliyorum yonetimden. Aynisi stopper icin gecerli. Alacagimiz stopper en az bir Ivanovic seviyesinde olmali.

Orta saha'ya cok iyi bir on libero'nun alinip, Atiba'nin kadro derinligi acisindan takimda tutulmasi gerekir. Benim aklima ilk gelen futbolcu bu sezon Ligue 1'de adindan cok kez soz ettiren Cheikh Ndoye, 1.93'luk boyuyla orta sahada top kazanma konusunda usta oldugu kadar hava toplarinda cok etkili. Yine Caner hamlesi gibi en kolay ve isimizi gorecek hamle Topal olur.

Bende Önlibero yada defansa fransadan en az 1 transfer yapacağımızı tahmin ediyorum . Garanti transfer hamlesi olur , fransadan gelipte hayal kırıklığı yaratan oyuncu anımsamıyorum ben
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimiçi murat

güzel ama yetersiz bir kadromuz var. 9 tane mevkisinin iyi adamı 3 -4 tanede yerini doldurabilecek adamımız var.asıl solbek ile asıl kaleci ihtiyacımız halen devam ediyor.yedek sağ bek yedek solbek ile çift yönlü bir ortasaha  ile farklı stilde bir golcüye ihtiyacımız var.enner valencia
bence bu iş için uygun bir oyuncu hem mevcut sistemde kanat oynayabilir hemde santrafor olarak işimizi görür.hücumcu sağbek olarak ta daha önce yazdığım daniel wass hem sağ bek hem sol bek hemde kanatlarda oynabiliyor.böyle çok yönlü bir oyuncu çok işimize yarardı.celta vigoda 2 gol 6 asist yaptı bu sezon.
brell emboloyuda sezon başında yazmıştım ama gelmesi çok zor.sponsor transferi içinde ismi uygun değil.
vodafone dan bir transfer bekliyorum şampiyonlar ligi için.böyle birşey oluşursa umarım yaşını almış bir isim değilde gelecek kurabileceğim oyuncu olur.

yavaş yavaş artık olması gereken yere futbol başlığına yönelme zamanı.stadımız hayırlı olsun.

Çevrimdışı Özay

Takıma direkt 11 oyuncusu olan en az 3 takviye yapmazsak şampiyonlar ligi ortalamasının altında kalırız. Şöyle bir senede bu tip bir saçmalığı yapacak yönetim bilmiyorum ben.

Çevrimdışı can1903

Beyaz Futbol cok fena sjfujsfujsf ROK Abdülkerimi çıldırttı
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bu kadro bu sene şampiyon olup görevini yapar.

Sonra?

Defansta Rhodolfo belki Marcelo harici tamamı, hücumda Kerim, Mustafa, çok iyi paraya Töre ile vedalaşılmalı.

Şampiyonlar ligi kadrosu için 2-3 seviye üstü oyuncular ile kadro güçlendirilmeli.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Keşke djalma camposu pektemekle takas edebilsek :evillol:

Uzun süredir beğeniyorum bu adamı.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozan062

şu pektemegi görmek istemiyorum yav
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı MrtBlgc

Bu takıma iki tane kaliteli bek şart arkadaşlar. Şöyle söyleyeyim bugün Gökhan Caner ikilisi bizde olsaydı bugün Stat açılı yerine şampiyonluğu kutluyorduk.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi