Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7294404 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mellfred

Solbekimiz olmasi gereken cocuk. Oynadigi takim kucuk takim, bu yuzden daha ucuz bir fiyata alinabilir. Caner'e tercih ederim.

bir sol bek için fazla rastalı

Çevrimdışı trojan

Çevrimdışı tangaz

Hollanda'da yasadigim icin ligi yakindan takip ediyorum. Nasil Digiturk'de LigTv varsa burda Fox Sport var Eredivisie icin, ama ayni zamanda bircok Avrupa liglerinin maclarini verdikleri icin bircok futbolcuyu izleme sansim oluyor. Bunun yani sira Ziyech gibi futbolculari ciplak goz ile izledim, malum Hollanda'da bilet fiyatlari ucuz oluyor.

Ornek olarak, biz hep Ziyech'den bahsediyoz ama almasi daha kolay olan Valeri Qazaishvili var Vitesse'de oynayan. 23 yasinda Gurcu 10 numara. Golcu oyunu, ustun oyun zekasi ve topa muthis ilk donusu ile biliniyor.

tek sıkıntı hollanda liginin markaj düzeyinin çok düşük olması temassız savunucular böyle ofansif oyuncuları çok ön planda gösteriyor ama mesela yakın dönem aklıma gelen bas dost olsun de jong olsun almanyaya gidip yedek kalmaları falan parladıkları sezonun en parlak oyuncuları olmasına rağmen almanyada çuvalladılar.

qazaishvili beğendiğim biri fiziği de iyi mevkii için.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Hilbert açılışa gelmiş bence geri bırakmayalım, yerine beck'i gönderelim Hilbert kalsın.

Çevrimdışı 38life

Cumhurbaşkanı açık açık dedi ki" Demirören rezil bir stad projesiyle gelmişti, ben bu olmaz dedim Fikret başkanın projesini görünce çok beğendim."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Beşiktaş'ın rakibi Bursaspor'da karşılaşma öncesinde sakat oyunculardan gelen haberler,teknik ekibin işini zora soktu. Sercan Yıldırım, Balasz Dzsudzsak ve Serdar Aziz, Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek."

:naughty:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

"Beşiktaş'ın rakibi Bursaspor'da karşılaşma öncesinde sakat oyunculardan gelen haberler,teknik ekibin işini zora soktu. Sercan Yıldırım, Balasz Dzsudzsak ve Serdar Aziz, Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek."

:naughty:

Güzeeell.  :bandit:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı celiker1

Konyaspor'lu sağ bek Ömer Ali Şahiner hakkındaki düşünceliniz ne arkadaşlar?Bindirmeleri fena gözükmüyor.Defansı nasıldır?Artılarını,defolarını yorumlayacak arkadaş var mı?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ilhan mansız

Konyaspor'lu sağ bek Ömer Ali Şahiner hakkındaki düşünceliniz ne arkadaşlar?Bindirmeleri fena gözükmüyor.Defansı nasıldır?Artılarını,defolarını yorumlayacak arkadaş var mı?
bence iyi oyuncu, gökhan gönüle tercih ederim, gökhan zaten müzmin sakat, Ömer in dün akşam sahada yaptığı her şey doğruydu, fizik gücü de gayet yeterli, kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama fiyatı uygunsa düşünülbilir,,

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

hiç fena değil 24 yaşında bu sezon 27 maç 3 gol 3 asistle oynuyor konya gibi savunma ağırlıklı oynayan bir takım için hatırı sayılır rakamlar, özgüveni yerinde oynadığı takımı sahiplenen de bir kişiliği var maç sayılarına  bakınca tatminkar ve istikrarlı görünüyor ama bir de şu var orası konya burası istanbul ve adamı bozar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ogün

hiç fena değil 24 yaşında bu sezon 27 maç 3 gol 3 asistle oynuyor konya gibi savunma ağırlıklı oynayan bir takım için hatırı sayılır rakamlar, özgüveni yerinde oynadığı takımı sahiplenen de bir kişiliği var maç sayılarına  bakınca tatminkar ve istikrarlı görünüyor ama bir de şu var orası konya burası istanbul ve adamı bozar...
Katılıyorum. Ayrıca bize Beck'i yedek bırakacak, seviye atlatacak biri lazım. Ömer Ali'nin bu adam olabileceğini sanmıyorum maalesef.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2016, 19:52:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Şener , Eren Albayrak , Ömer Ali hepsi aynı tip.

Hepsinin hücumu etkili ama arkalarını hangar kapısı gibi açık bırakıyorlar. Özetle o da olmaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Hepsinin hücumu etkili ama arkalarını hangar kapısı gibi açık bırakıyorlar. Özetle o da olmaz.
@cagri hem hucumda yardirip hem savunmasi iyi olan cafu oluyor zaten. Ben konyanin stoperini begendim bu mac ozelinde. Ayrica o kaptanlarinda cok besiktasli tipi var.

Çevrimdışı tangaz

@cagri hem hucumda yardirip hem savunmasi iyi olan cafu oluyor zaten. Ben konyanin stoperini begendim bu mac ozelinde. Ayrica o kaptanlarinda cok besiktasli tipi var.

abi süpersin yaa cafu  :kop:
ali çamdalı bu yılın en iyi ön liberosu...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2016, 20:06:44
  • Beşiktaş / Bodrum

New Cafu diye anılıyor kendisi :)

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

van der wiel tam bizlik sözleşmesi de bitiyor ne dersin ?

Çevrimdışı mylife1903

Bu aykut kocaman meselesi de ilginc.

Herifte cok pis besiktasli karakteri var. direkt bakiyorsun ve adam besiktasli. Herifi esir tutuyorlar bence fb cumhuriyetinde, devsirmeye calisiyorlar ama olmuyor gibi.

Taniyan var mi yakinen kendisini?

Mesela ridvana bak direkt fbli tipi var cakal
Rasim ozan kutahyali direkt gsli troll

Aykut oraya koysan olmuyor buraya koysan dolmuyor, bence kesin besiktasli o adam.

Çevrimdışı ilhan mansız

bu üç oyuncudan bir tanesini seçmek zorunda kalsan hangisini alırdın?

Çevrimdışı tangaz

New Cafu diye anılıyor kendisi :)

bırak abicim yaa :) çocuk 24 yaşına gelmiş avrupadan alan yok gördüğü en yüksek para 3-5 milyon ve new cafu diyorsun. seni objektif olmaya dawet ediyorum sevgili kardeşim  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2016, 20:13:06
  • Beşiktaş / Bodrum
bu üç oyuncudan bir tanesini seçmek zorunda kalsan hangisini alırdın?

Anlık durumumuzda Eren'i alırdım çünkü sağ kör topal idare ediyor sol tamamen ölü.

Sağ bekler arasında kıyas yaparsak Şener'i alırdım.

Temiz, kaliteli iş olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2016, 20:14:46
  • Beşiktaş / Bodrum
bırak abicim yaa :) çocuk 24 yaşına gelmiş avrupadan alan yok gördüğü en yüksek para 3-5 milyon ve new cafu diyorsun. seni objektif olmaya dawet ediyorum sevgili kardeşim  :D

Benfica 7 , Porto 8 milyon euro önerdi vermediler alındığında iç çekerek izlersin :D

Cafu benim gördüğüm en iyi sağ bek Javier Zanetti ile beraber. Ancak Cafu'nun da Avrupa'ya 24 yaşında çıktığını unutmuşsun abi :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

@Çağrı bu şener özbayraklıyı bize samet hoca zamanı polatlı buğsaşspor başkanı bedava veriyordu almadık biliyormuydun bunu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2016, 20:16:48
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı bu şener özbayraklıyı bize samet hoca zamanı polatlı buğsaşspor başkanı bedava veriyordu almadık biliyormuydun bunu

Biliyorum 300.000 dolara alıyorduk sadece o değil yazın da Fener'e imza atmadan önce tekrar aradı Şenol Güneş'i menajeri. Yıllık 1.3 veriyorlar aynı ücrete size geliriz diye yönetim istemedi bu ücret Şener'e çok diye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Anlık durumumuzda Eren'i alırdım çünkü sağ kör topal idare ediyor sol tamamen ölü.

Sağ bekler arasında kıyas yaparsak Şener'i alırdım.

Temiz, kaliteli iş olur.
Şener mi? yok artık daha neler  :D ciddi misin? o adamın 60 dk lık kondüsyonu yok, bari gevşek tarık ı alalım.