Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7294319 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı kyiv

Artık ligin sonu geliyor önümüzdeki 3 maçı kazanırsak bu işi bitiririz. Bursa, Sivas , Akhisarı yen Fenerbahçeyi strese sok. Bursa maçı galibiyet hariç başka bir sonucu kaldırmaz. Mabette 42.000 kişiyi dışarda yüzbinleri hayalkırıklığına uğratmasınlar. Destekse destek, paraysa para hepsi sağlandı, sağlanıyor...Şampiyonluk zamanı artık.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Bu sene şampiyon olup, yeni stadımızda şampiyonlar ligi müziğini dinlicez!
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ilhan mansız

Doğru ama bu onların hayrına maalesef çoğu öğütülmemiş çöp.
nasıl hayrına oluyor ki, bu sezon 40 milyon euro harcadılar da ne oldu? hiçbir kaynak sonsuz değildir, nasıl dolduracaklar o boşlukları? o çöpler para da etmez, kadro iskeletleri tamamen kaybolacak,

Çevrimdışı Ersoy

Biz bursayi yensek gsde fbden puan alsa süper olur.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kemal

Gs son 10 mactir mi ne yenemiyor , taraftariyla barismanin bu sezonu kurtarmalarinin , onurlarini kurtarmanın tek yolu fb yi arenada yenmek . TS ise kaç sezondur kendi evinde fb den puan alamıyor bir süpriz yapabilirler.

Biz ise Bursa maçını mutlaka almalıyız . Sivas maçı ise en zor maçımız bana göre , Bursa yi yenersek sivasla berabere kalirsak şampiyonluğa yururuz . Bursa ile berabere kalirsak sivasi yenmemiz gerekecek o yüzden Bursayi yenmeliyiz.

Çevrimdışı Burak

Konu dışı için özür dilerim ancak Vodafone tarafından hazırlanan son reklam filminin arka planında ki melodiyi nasıl bulabilirim? Telefonuma zil sesi yapmak istiyorum ancak reklamda ki gibi net ve güzel bir şekilde bulamadım, konuşmalar olmasa reklamdan alırdım ama konuşmalar var reklamda da...

https://twitter.com/Besiktas/status/717795627124391939

Çevrimdışı atalay

Quaresma her ne kadar Beşiktaş'ın oyun kurgusuna ters düşse de, şu kalan 7 haftada ipleri eline almasını bekliyorum. En azından Sosa ve Oğuzhan'ın yükünü hafifletmeli...

Çevrimdışı tangaz

Quaresma her ne kadar Beşiktaş'ın oyun kurgusuna ters düşse de, şu kalan 7 haftada ipleri eline almasını bekliyorum. En azından Sosa ve Oğuzhan'ın yükünü hafifletmeli...

bunu yapacaktır bence. bursa maçı atmosferi de pozitif etki yapıp takımmı havaya sokacaktır die düşünüyorum. ben diğer taraftan bursa maçı olmasa da sivas maçı ile birlikte Töre'nin topa gireceğini düşünüyorum. son 6 maç Töreing olabilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Hocanın ve oyuncuların ise özellikle skoru aldıktan sonraki kontrollü oyundan mümkün olduğunca uzaklaşması lazım. Takım oyun mesafesini geriye çektikçe savunmadaki arızalar daha çok su yüzüne çıkıyor.

Çevrimdışı Kemal

Rhodolfo Ersan olsa suan kesin kupayı alırız diyordum .

Çevrimdışı atalay

bunu yapacaktır bence. bursa maçı atmosferi de pozitif etki yapıp takımmı havaya sokacaktır die düşünüyorum. ben diğer taraftan bursa maçı olmasa da sivas maçı ile birlikte Töre'nin topa gireceğini düşünüyorum. son 6 maç Töreing olabilir.

Zaten oyun Töre'yi istiyor. Kendisi de teşrif ederse işler çok daha kolay olacak.

Çevrimiçi Mehmet57

Ben acikcasi ne Bursa nede Sivas macindan cekiniyorum. Sivas'in ligin alt siralarinda olmasinin bir sebebi var: kalite yetersizligi. Bursa'da birkac oyuncu disinda (Dzsudzsak, Necid) bizi zora sokabilecek takim degil.

Iki takim karsisinda klasik, domine ettigimiz, uretken oyunumuzu bekliyorum. Pasa bu iki takimdan da daha kaliteli. Del Valle, Eren, Scarione, Castro, Titi, Omeruo, Adem genel olarak ligin ortalamisin biraz ustunde futbolcular.

Cekindigim Akhisar maci. Merter, Douglao, Vaz Te, Bruno derken baya fizikli takim. Rodallega tehlikeli, Nguemo iyi supurucu. O mac daha zor gececek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2016, 01:03:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben acikcasi ne Bursa nede Sivas macindan cekiniyorum. Sivas'in ligin alt siralarinda olmasinin bir sebebi var: kalite yetersizligi. Bursa'da birkac oyuncu disinda (Dzsudzsak, Necid) bizi zora sokabilecek takim degil.

Iki takim karsisinda klasik, domine ettigimiz, uretken oyunumuzu bekliyorum. Pasa bu iki takimdan da daha kaliteli. Del Valle, Eren, Scarione, Castro, Titi, Omeruo, Adem genel olarak ligin ortalamisin biraz ustunde futbolcular.

Cekindigim Akhisar maci. Merter, Douglao, Vaz Te, Bruno derken baya fizikli takim. Rodallega tehlikeli, Nguemo iyi supurucu. O mac daha zor gececek.

Katılıyorum o yüzden 2 de 2 yapıp Fener ne yapacak bir bakmak gerek öncelikle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Mehmet57

Solbekimiz olmasi gereken cocuk. Oynadigi takim kucuk takim, bu yuzden daha ucuz bir fiyata alinabilir. Caner'e tercih ederim.

Çevrimdışı tangaz

Solbekimiz olmasi gereken cocuk. Oynadigi takim kucuk takim, bu yuzden daha ucuz bir fiyata alinabilir. Caner'e tercih ederim.

çocuk yetenekli tek sıkıntı abisi bu çocuğu premier lige götürür. bir de sağ ayağını geliştirmesi lazım o şut ne felaketti öyle :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Scout

O Gün Yazdığın Lukaku Bu Olmalı Bende Neden 3.5 Milyon € Yazdın Diyordum  :lol:
Pika Pika

Çevrimdışı 38life

Bir gaza gelme durumu görüyorum. Açıkçası ben fenerin Osmanlıya kaybetmesine çok sevinmiştim ama Konyaya kaybetmesine çok fazla sevinmedim çünkü Fenerin hanesine bu maç için zaten kafadan 0 yazmıştım ben hep. Fener bugün konyayi yense bizim şampiyonluk tehlikeye girerdi. Fener Konya ve gs'ye kaybetmesi zaten. Bizim için fenere 6 puan fark atmak avantaj değil gerekliliktir. Son 3 hafta gs-osmanli-konya maclarinda ben puan kaybı bekliyorum bizden. Oyuzden bu son 3 haftaya zaten minimum 6 puan farkla girmemiz lazım. Fenerin son 4 haftada başakşehir deplasmanı dışında zor maçı yok.

Sonuç olarak son haftalara bizim puan farkıyla girmemiz avantaj değil, olması gereken şey.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat baltacı

Caner'in tepkisini gördünüz değil mi? Artık kalmayacaktır.

Şampiyon olalım Caner ve Topal'ı da alarak iyice bitireceğiz Kadıköy'ü.
Ne yaptı caner?
Caneri sadece iyi futbolcu olduğu için değil ismail kanserine ilaç olacağı için çok istiyorum :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2016, 02:51:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Basın yazmaz yine biz yazalım.

Beşiktaş bu sezon ligin 27 haftasının 22'sini lider olarak tamamladı.

Şampiyonluk performansı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Basın yazmaz yine biz yazalım.

Beşiktaş bu sezon ligin 27 haftasının 22'sini lider olarak tamamladı.

Şampiyonluk performansı.

Gelsin artık🏆
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu sene ciddi ciddi kazanma alışkanlığımız çok gelişti. Geçen sene acayip derecede yıpranmıştım yorulmuştum.

Ama şimdi bakıyorum geriye 7 maçımız kalmış. Çabucak geçti. Bunun nedenlerinden biri de ilk yarıda çoğu maçı rahat kazanmamız olabilir.

Derbi galibiyetleri de etken tabi.

İnşallah şu son 7 maçı da kazanıp kavuşuruz hasret kaldığımız şampiyonluğa. "İnşallah rahat rahat" diyemiyorum içime sinmez dibine kadar heyecanı yaşayacaz stres çekicez illa :lol:

Seneye bu kazanma alışkanlığı statla birlikte iyice pekişecek diye düşünüyorum. Deplasman performansımız da aynı şekilde devam ederse tutamaz kimse bizi :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Özay

fener şu an bütün takımlara puan kaybedebilecek potansiyelde.

Biz ise sadece akhisar'a ve konya'ya puan kaybedebiliriz ki ben akhisar'ı geçersek şampiyonuz diyorum.

Çevrimdışı MrtBlgc

Bir gaza gelme durumu görüyorum. Açıkçası ben fenerin Osmanlıya kaybetmesine çok sevinmiştim ama Konyaya kaybetmesine çok fazla sevinmedim çünkü Fenerin hanesine bu maç için zaten kafadan 0 yazmıştım ben hep. Fener bugün konyayi yense bizim şampiyonluk tehlikeye girerdi. Fener Konya ve gs'ye kaybetmesi zaten. Bizim için fenere 6 puan fark atmak avantaj değil gerekliliktir. Son 3 hafta gs-osmanli-konya maclarinda ben puan kaybı bekliyorum bizden. Oyuzden bu son 3 haftaya zaten minimum 6 puan farkla girmemiz lazım. Fenerin son 4 haftada başakşehir deplasmanı dışında zor maçı yok.

Sonuç olarak son haftalara bizim puan farkıyla girmemiz avantaj değil, olması gereken şey.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fener'in ayrıca Trabzon maçı var ve son hafta Sivas maçı da kritik olabilir. Alt taraf çok kafa kafaya gidiyor. Son hafta eğer Sivas'ın iddiası olursa o da çok zor maç olacaktır. Bizim Konya ile son hafta maçımız var ve Konya 3.lüğü nispeten garantiledi, zor maç olacak evet ama UEFA'yı garantilemiş bir Konya mı yoksa yaralı bir aslan gibi kümede kalma iddiasını son haftaya taşımış bir Sivas mı diye sorsalar 50 kere Konya derim. Ha bir de şöyle bir şey var ; Sivas hücumcuları Konya'nınkinden çok daha kaliteli. Tabi bu sadece bir varsayım. Sivas'ın son haftaya kadar iddiasını sürdürmesi gerekiyor bu söylediklerimin gerçekleşmesi için.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi