Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7298001 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Caner'in tepkisini gördünüz değil mi? Artık kalmayacaktır.

Şampiyon olalım Caner ve Topal'ı da alarak iyice bitireceğiz Kadıköy'ü.
Caner oyuna girerken kendisine gösterilen notları bile okumadı.

Bitirmiş tamamen belli.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gönülü istemez misin sağ bek mevkisine de yardıran bir adam lazım

Çevrimdışı Tolga

Yalnız Vitor giderse ki gideceği ortada o zaman durum değişir. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2016, 22:18:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Sağ beki dışarıdan alırız daha iyisi var solu kapatalım yeter  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2016, 22:19:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yalnız Vitor giderse ki gideceği ortada o zaman durum değişir. :)

Sen olsan şampiyon takıma daha uzun sözleşme ile gitmez misin :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Caner gelirse aradaki seviye farkını düşünemiyorum resmen iyi orta kesen ayağı temiz bir sol bekimiz olacak ve bu adam da ciddi beşiktaşlı tek sıkıntı el kol hareketi ve agresifliğini çözmeli yoksa kırmızı manyağı olur

Çevrimdışı mylife1903

Gokhan gonul bitik ya kalsin fbde ignecisi ignelesin onu devamli igne ver igneyi ver igneyi igne manyagi olsun ver igneyi

Çevrimdışı OrhanAker

Caner şampiyonayı beklerse imza icin sıkıntı olabilir.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

İĞNESİZ gökhanı görmüyorsunuz bildiğin dökülüyor ne yardırması?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

Sen olsan şampiyon takıma daha uzun sözleşme ile gitmez misin :)
Açıkçası bana bu 3 oyuncunun da Fb'den ayrılması düşük ihtimal geliyor.

3 tane bu seviyedeki yerli futbolcuyu gönderip aynı seviyede 3 tane yabancı oyuncu almak hem maddi açıdan hem de yerli-yabancı dengesinden dolayı mantıklı bir iş değil.

Fb bence bir şekilde ikna eder bu 3 oyuncuyu da.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mülkübey

bizim futbolcular bursa maçında ayaklarını sağlam bassınlar yere artık. Gece erken mi yatacaklar , sabah erken mi kalkacalar lütfen puan kaybetmesinler.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı mylife1903

Gokhan gonul kara simsek adli araba yaptirmis  :super:

Çevrimdışı tangaz

beyler ciddi hata yapılıyor bugün inönüde antrenmana eski hoca falan neden alınıyorki basına falan kapalı olmalıydı yarın RTE ile antrenman yapılacakmış ne alaka şampiyonluğa giderken böyle ciddiyetsizlik olur mu yaa???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Mehmet57

Galatasaray ustune dusen vazifeyi yerine getirmek icin Fener'e son tekmeyi koyup 4cu yildiz hayallerine son verecektir. 55.000 Galatasaray'li o stadta dusen ezeli rakiplerine vurmak icin can atacaklar. Fener o mactan eli bos donecektir. Bizim ustumuze dusen vazife Bursa'yi yikip puan farkini 6ya cikarmak olacak.

Sivassporu yikip Fener'i Mersin macina 9 puan geride gonderebiliriz. Lakin, Mersin'i yikarlar ama ertesi hafta oynananacak Trabzon deplasmani var Fenerin. Biz yenmeye devam edersek o mac'a kadar Fener 9 puan gerimize dusebilir.

Çevrimdışı Savaş

beyler ciddi hata yapılıyor bugün inönüde antrenmana eski hoca falan neden alınıyorki basına falan kapalı olmalıydı yarın RTE ile antrenman yapılacakmış ne alaka şampiyonluğa giderken böyle ciddiyetsizlik olur mu yaa???
Noktasına virgulune kadar katılıyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Rte mubarek adamdir ustat, kesin sampiyon olur takim gs tarzi sampiyonluk. Yeni turkiye, yeni besiktas

Çevrimdışı Sarp

Yalnız Rıdvan'ın tansiyonuna bir baksınlar adamlar giderek morarıyor.
Sun tzu 'yu bilmeyen Rıdvan Hocam :) E. gibi biliyor :icool:

Çevrimiçi Mehmet57

Caner'in gelmesini isterim, ve bugun net bir sekilde tavirlarinda Fenerbahce'yi kafasinda bitirmis oldugunu gorebildi herkes.

Caner bir ara, gectigimiz 2 sezon cok iyi performans gosterdi. Artik en azindan Gomez'i havadan besleyecek oyuncuya sahip olabiliriz Caner'i alirsak.

Gokhan Gonul ise bizden uzak dursun. Kesinlikle yetersiz. Topal'dan daha iyileri var, Nordtveit gibi. Veya bonservisiyle alabilecegimiz Cheikh Ndoye'nin sozlesmesinde bir sene kaliyor ve 30 yasina basmasindan dolayi geri kalan senelik maasina karsilik alabiliyoz.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Rıdvan, cahilsin bari sus, uzatma.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı mylife1903

Ridvan ne sayikliyor yazin arkadaslar bende sadece trt ve aspor

Çevrimdışı atalay

Burada Sun Tzu'yi Futbola uyarladım. Şeytan, "burada kim bilir" diyor.

Çevrimdışı mylife1903

Burada Sun Tzu'yi Futbola uyarladım. Şeytan, "burada kim bilir" diyor.
@atalaynsarkisi vardi onun yahu kimmm biliiir kim biiliiir ama hatirlayamadim sonrasi ridvan dinlesin sakinlessin

Çevrimdışı Sarp

Bildiğin adam öfkeli. Programı da aceleye getiriyor. Var mı başka demeç hadi hadi hadiiiiii....  :D

Çevrimdışı atalay

@atalaynsarkisi vardi onun yahu kimmm biliiir kim biiliiir ama hatirlayamadim sonrasi ridvan dinlesin sakinlessin

Kaçıncı şişeyi götürüyorsun? Aç bi' concha y toro serisi...  :D

Çevrimdışı Ensar

Vitor efendi "Beşiktaş'ın da puanlar kaybedeceğini düşünüyorum. Göreceğiz ne olacağını." :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !