Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7297034 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Amerikan futbolunda heriflerin oyu tepeden seyrden yardimcilari bile var. mesela senol gunes bir maci tribunden yukaridan seyretse bir daha ismaili oynatmaz.

Evet direktor modelini ben de isterim abi. Son karari verecek ve sorumlulugu alacak. Aslinda baZi yardimcilar kulubun atanmislari olamaz mi? Devamli calisacak adam isterse mmourinho gelsin.

Mesela lucescunun kondusyoneri iyiydi, mustafa denizli calismisti onunla mesela yanlis hatirlamiyorsAm. Daum yardimcisi koch vardi yanlis gormediysem rizede simdi. Bilicin yardimcisi genc cocuk duzgundu terzic mi neydi.

Ben bu isin ilk adimini goruyorum aslinda kulupte kaleci antrenoru bizim antrenorumuz ve devAmli calisiyor kim gelirse gelsin. Senol gunes geldi artislik martislik yapamadi, ben kendi kalecimi kendim calistiririm, diye. Yonetimde hocaya yerini gosterdi bence, ukalalik yaptirmadi. Insallah bu sistem devam eder.
Ben atanmislarin cok kalin kararlar almalarina hep karsi olmusumdur. Fbde zeman vardi mesela, sergeni gonderdi Iyi calismiyor, diye. Ulan sen zaten 8-10 mac sonra kovulacaksin takimi neden sergensiz birakiyorsun. Simdi senol gunes cikip quaresmayi istemiyorum, cok sari kart goruyor derse, ona karsi cikip hoca taraftarda gitsin formasinin arkasina senin ismini yazdirsin, diyecek klup calisani lazim bana. Sdam cunku sadece senol gunesle calismayacak, yeni gelecek olanla da o calisacak, manyak mi gondertir mi iyi futbolcuyu.

mantıklı alanında iyi adamlar bulunup kondisyoner+rakip gözlemcisi+analizci+savunma hacası+hücum hocası gibi sabitler olacak başında bir director belki onun getireceği bir yardımcısı şeklinde olabilir. hatta bu saydığım yardımcı ekibin yedekleri de olmalı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Koa_lAA

Lucas Leiva ya Tekrardan Teklif Götürsek Nasıl Olur ?  :alala:

veloso isterük  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

veloso isterük  :bandit:

Yooo istemezük :evillol:

Riccardo Montolivo isterük  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ensar

Amerikan futbolunda heriflerin oyu tepeden seyrden yardimcilari bile var. mesela senol gunes bir maci tribunden yukaridan seyretse bir daha ismaili oynatmaz.

Evet direktor modelini ben de isterim abi. Son karari verecek ve sorumlulugu alacak. Aslinda baZi yardimcilar kulubun atanmislari olamaz mi? Devamli calisacak adam isterse mmourinho gelsin.

Mesela lucescunun kondusyoneri iyiydi, mustafa denizli calismisti onunla mesela yanlis hatirlamiyorsAm. Daum yardimcisi koch vardi yanlis gormediysem rizede simdi. Bilicin yardimcisi genc cocuk duzgundu terzic mi neydi.

Ben bu isin ilk adimini goruyorum aslinda kulupte kaleci antrenoru bizim antrenorumuz ve devAmli calisiyor kim gelirse gelsin. Senol gunes geldi artislik martislik yapamadi, ben kendi kalecimi kendim calistiririm, diye. Yonetimde hocaya yerini gosterdi bence, ukalalik yaptirmadi. Insallah bu sistem devam eder.
Ben atanmislarin cok kalin kararlar almalarina hep karsi olmusumdur. Fbde zeman vardi mesela, sergeni gonderdi Iyi calismiyor, diye. Ulan sen zaten 8-10 mac sonra kovulacaksin takimi neden sergensiz birakiyorsun. Simdi senol gunes cikip quaresmayi istemiyorum, cok sari kart goruyor derse, ona karsi cikip hoca taraftarda gitsin formasinin arkasina senin ismini yazdirsin, diyecek klup calisani lazim bana. Sdam cunku sadece senol gunesle calismayacak, yeni gelecek olanla da o calisacak, manyak mi gondertir mi iyi futbolcuyu.
+hocanın sağ kolu uzun saçlı abimiz Tamer tuna yönetimin gelişmesi için hocanın yanına kendi koyduğu antrenör
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ozan062

senol hocayla alakalı değilki her gelen o necibi o ismaili oynatır yani bizim görmediğimizi goruyorlar

ama farkında değiller bu tip topcular bütün hocalarını gonderdiler ama kendileri her daim takımdadırlar..

bu topculara ben kuyu kazan diyorum:)

samet bunu anlayaydı temizlerdi bunları kendide kalırdı eminim :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mylife1903

Tamer tuna uzaktan fikret ormanin akrabasi falan galiba. Yoksa hangi vasifla senol gunesin yardimcisi oluyor onu da bilemiyorum. Mesela mimli yardimcilar vardir. Bizim feyyaz, ulvi, recep gibi hep yardimcisir bunlar. Ahmet akcay gibi muslumu getirin bana mufit erkasap gibi

Tamerin cvsi nedir? Iyi besiktaslidir, yuzuncu yil
Kadrosunda
Bulunmustur.

Çevrimdışı cursedofdragon

Adler
Gökhan Gönül
Badstuber
Skertel
Nagatomo
Bastian Schweinsteiger 
Tolgay
Ziyech
Aras Özbiliz
Arjen Robben
Mario Gomez

Ben bu kadroyu istiyorum :D  :biggrinking:

Çevrimdışı worns

Gökhan Töre hala para ediyorsa kesinlikle elden çıkarılması lazım. Kendi kariyer planlaması için de yeni bir atmosfere ihtiyacı var. Buradaki misyonunu doldurdu gibi, daha fazlası olmuyor.

Quaresma ve Sosa'nın ise kalması gerektiğini düşünüyorum. İkisi de takımı sahiplendi ve fazlasıyla katkı sundular. Elbette bu anlamda Sosa epey önde ama Quaresma'da kariyerinin verimli sezonlarından birini geçiriyor. Ligi, takımı tanıyorlar. Bu tip tecrübeli oyunculara her zaman ihtiyaç var.

Çevrimdışı tangaz

Adler
Gökhan Gönül
Badstuber
Skertel
Nagatomo
Bastian Schweinsteiger 
Tolgay
Ziyech
Aras Özbiliz
Arjen Robben
Mario Gomez

Ben bu kadroyu istiyorum :D  :biggrinking:

Adler - Ok.
Gökhan Gönül - iğnesiz oynayamıyor bizde iğne yapamaz.
Badstuber - müzmin sakat.
Skertel - Ok.
Nagatomo - Telles dahi zaman zaman kesti bunu yaramaz.
Bastian Schweinsteiger  - sakat
Tolgay - Ok.
Ziyech - Gelmez
Aras Özbiliz - ?
Arjen Robben - Münihde hayatının kalanını geçirecek hiç bir yere gitmez.
Mario Gomez - Ok.

Çevrimdışı cursedofdragon

Adler - Ok.
Gökhan Gönül - iğnesiz oynayamıyor bizde iğne yapamaz.
Badstuber - müzmin sakat.
Skertel - Ok.
Nagatomo - Telles dahi zaman zaman kesti bunu yaramaz.
Bastian Schweinsteiger  - sakat
Tolgay - Ok.
Ziyech - Gelmez
Aras Özbiliz - ?
Arjen Robben - Münihde hayatının kalanını geçirecek hiç bir yere gitmez.
Mario Gomez - Ok.

Adler ucuz ve başarılı bir kaleci alınabilir :)

Müzmin sakat severiz abi biz bak gomez'e nasıl sakatlıklar geçirdi geldi şimdi bizde şeytan kulağına kurşun tık yok :D

O yüzden badstuber,bastian,gökhan tam bizlik adamlar :D

Nagatomo'da benim çok sevdiğim beklerin başında geliyor Avrupa tecrübeside var hızlı bir oyuncuda ismail'den ne kadar kötü olabilir :D

Sosa'yı satarsak 10-12 milyon € direk o parayı ziyech'e yatırırsak gelebilir ziyech :)

Aras özbiliz'in de performansı belli değil gibi demişsin yanlış anlamadıysam ben inanıyorum ki töre,olcay,kerim hatta Quaresma'dan daha faydalı olucak abi inaniyorum seneye en önemli kozlarımızdan birisi aras olucak gerek duran toplar gerek akan oyunda şutlar adam eksiltme takım oyunu hepsi var adamda :)

Robben'in kankası burda Mario gomez cha cha :D Töre'nin parası ile robben'i alabiliriz abi gomez ikna eder onu :) Kanat'ında robben gibi adam olursa vay rakibin haline :D

Çevrimdışı tangaz

Adler ucuz ve başarılı bir kaleci alınabilir :)

Müzmin sakat severiz abi biz bak gomez'e nasıl sakatlıklar geçirdi geldi şimdi bizde şeytan kulağına kurşun tık yok :D

O yüzden badstuber,bastian,gökhan tam bizlik adamlar :D

Nagatomo'da benim çok sevdiğim beklerin başında geliyor Avrupa tecrübeside var hızlı bir oyuncuda ismail'den ne kadar kötü olabilir :D

Sosa'yı satarsak 10-12 milyon € direk o parayı ziyech'e yatırırsak gelebilir ziyech :)

Aras özbiliz'in de performansı belli değil gibi demişsin yanlış anlamadıysam ben inanıyorum ki töre,olcay,kerim hatta Quaresma'dan daha faydalı olucak abi inaniyorum seneye en önemli kozlarımızdan birisi aras olucak gerek duran toplar gerek akan oyunda şutlar adam eksiltme takım oyunu hepsi var adamda :)

Robben'in kankası burda Mario gomez cha cha :D Töre'nin parası ile robben'i alabiliriz abi gomez ikna eder onu :) Kanat'ında robben gibi adam olursa vay rakibin haline :D

Güzel dileklerin için teşekkür eder başarılar dilerim  :D

Çevrimdışı atalay

Çağlar mevzusu daha önce söylediğim gibi.. Yeni bir şey yok.

Çevrimdışı tangaz

Çağlar mevzusu daha önce söylediğim gibi.. Yeni bir şey yok.

direkt bizim 11e girecek potansiyeli var mı ? @atalay

Çevrimdışı aa1903

skrtel'i alabilsek keşke valla süper olur. mandanda marsilya ile olan sözleşmesini uzatacak mı acaba?

Çevrimdışı atalay

direkt bizim 11e girecek potansiyeli var mı ? @atalay

Direkt 11 değil, fakat doğru bir organizasyonda tecrübe kazanırsa çok iyi bir stoper kazanmış oluruz. Yüksek potansiyelli...

Çevrimdışı tangaz

Direkt 11 değil, fakat doğru bir organizasyonda tecrübe kazanırsa çok iyi bir stoper kazanmış oluruz. Yüksek potansiyelli...

malesef genç oyuncular direkt ilk 11 düzeyinde yetişmiyor bizde. son atletico madrid maçında 20 yaşında çocuğu şampiyonlar liginde çeyrek finalde 90 dk. oynatılıyor ama bizde genç oyuncular ancak 22sinden sonra oynama fırsatı bulabiliyorlar. hani derler ya 40 fırın ekmek yeme hikayesi. durum aynen öyle.

Çevrimdışı MUTE

skrtel'i alabilsek keşke valla süper olur. mandanda marsilya ile olan sözleşmesini uzatacak mı acaba?

Skrtel'i bizim ligde hakemler doğrama yapar. Kırmızı karta çok meyilli oyuncu bize gitmez. Keske Lovren olsa ama mucize.

Çevrimdışı atalay

malesef genç oyuncular direkt ilk 11 düzeyinde yetişmiyor bizde. son atletico madrid maçında 20 yaşında çocuğu şampiyonlar liginde çeyrek finalde 90 dk. oynatılıyor ama bizde genç oyuncular ancak 22sinden sonra oynama fırsatı bulabiliyorlar. hani derler ya 40 fırın ekmek yeme hikayesi. durum aynen öyle.

O 20 yaşındaki çocuk altyapıda fundamentals becerileri gelişmiş bir oyuncu olarak yetişiyor. Bunun dışında Atletik departman, beslenme, antrenman metotları vesaire... Alt yaş gruplarında yüzlerce turnuva, milli takımın çeşitli yaş kategorilerinde önemli şampiyonalarda boy gösteriyor. Yıllarca benzer oyun felsefesi, anlayışı ve pratiği sonucu A takım seviyesinde antrenmanlara, maçlara çıkıyor. Doğru organizasyon ve maç tecrübesi bu işte...
[ Son Düzenleme: 08 Nisan 2016, 16:03:37 atalay ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2016, 16:22:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
O 20 yaşındaki çocuk altyapıda fundamentals becerileri gelişmiş bir oyuncu olarak yetişiyor. Bunun dışında Atletik departman, beslenme, antrenman metotları vesaire... Alt yaş gruplarında yüzlerce turnuva, milli takımın çeşitli yaş kategorilerinde önemli şampiyonalarda boy gösteriyor. Yıllarca benzer oyun felsefesi, anlayışı ve pratiği sonucu A takım seviyesinde antrenmanlara, maçlara çıkıyor. Doğru organizasyon ve maç tecrübesi bu işte...

Fizik, fizik ve yine fizik diyorum. Makas iyice açılıyor 21 yaş üstü hiçbir platformda doğuştan iyi vücut yoksa bizim sporcularımız Avrupa ile mücadele edemezler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Fizik, fizik ve yine fizik diyorum. Makas iyice açılıyor 21 yaş üstü hiçbir platformda doğuştan iyi vücut yoksa bizim sporcularımız Avrupa ile mücadele edemezler.

Atletik departman işte. En önemli birim.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Orta saha için Topal ve Ndiaye hoş olur, tatlı olur. Elimizde alternatif olur.

Veli ile yollar ayrılır tahminimce..

Ayrıca Ndiaye gerekirse kanatta ya da forvet arkasında oynatabiliriz çok zorda kalırsak..

Topal, Atiba, Tolgay, Ndiaye, Ozzy, Sosa yetenekli ve güçlü ortasaha olur. Artı olarak elimizde Necip'te var.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Benim kafamı daha çok karıştıran konu defans..

Serdar, İsmail, Alexis, Milo ve Pedroyla yollar ayrılmalı. Tosic hakkında yorum yapmıcam.

Rhodo, Marcelo tamam. Beck sadece yedek olur.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı canergiray77

abiler kardeşler aklıma birşey takıldı örneğin kombinesi olan biri gelecek sezon yani 2016-17 sezonu geçerli olanlar passolig kartı olan bir engelli taraftara biletini transfer yapabilir mi (BJK logolu kart olması zorunlu olduğunu biliyorum)
[ Son Düzenleme: 08 Nisan 2016, 16:50:17 canergiray77 ]
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı tangaz

Atletik departman işte. En önemli birim.

yıllar önceydi hiçbiriniz hatırlamaz hatta bilmezsiniz 95-96 gibiydi ümit milli takım avrupa şampiyonu oldu japonyada mı ne dünya şampiyonası var favori olarak gittiler ilk maç amerika ile türkiye kaç atacak die bekleniyor. sonuç 5-0 mağlup olduk amerikalı gençler bizimkilerin yanında bildiğin carl lewis gibiydiler turnuvayı 12-13 gol yiyip gol atamadan bitirmiştik yanılmıyorsam ...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2016, 17:19:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
yıllar önceydi hiçbiriniz hatırlamaz hatta bilmezsiniz 95-96 gibiydi ümit milli takım avrupa şampiyonu oldu japonyada mı ne dünya şampiyonası var favori olarak gittiler ilk maç amerika ile türkiye kaç atacak die bekleniyor. sonuç 5-0 mağlup olduk amerikalı gençler bizimkilerin yanında bildiğin carl lewis gibiydiler turnuvayı 12-13 gol yiyip gol atamadan bitirmiştik yanılmıyorsam ...

U-16'ya kadar sıkıntı yok. Orada yetenek ön planda çünkü genelde başarılı oluyoruz. U-17'den sonra eziliyoruz.

Hooijdonk demişti Türkiye 17 yaş takımlarına kadar Hollanda'yı ezer 17'den sonra Hollanda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli