Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7302380 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

cok yanlis konusuyorsun.
sen kasimpasaya yada rizaya kizacagina, yetenek fakiri kalecin, futboldan haberi olmayan beklerine, vurdumduymaz oyuncularina kiz. riza bize yatsaydi bence ayip ederdi. nerede kaldi onur haysiyet?
Abi defansımız yol geçen hanına dönmüş kaleci napsın sürekli oynayan kaleci değilki Ada'm daha alışamadı Alexis ve Marcelo bile tam olarak uyum sağlayamadığı için Şenol hoca Necipi tercih ediyor yıllardır takımda olan takımı tanıyan biri olarak
En büyük sorunumuz stoper ve bek bölgesinde bunlar olsa hiçbi sorun yaşamayız
Andreas Beck bir Gökhan Gönül değil hücuma destek veremiyor
İsmail bi Caner Erkin değil
Alexis ilk geldiği günden beri diyorum Alexis iyi bir defans oyuncusu değil
Marcelo da bekleneni veremedi henüz
Rhodolfo sakatlanınca Ersan gidince Arap saçına döndü herşey şu Kasımpaşa'yı yenseydik 6 puan önde gidecektik Vodafone Arena'daki Bursa maçına
Konya'da Fener puan kaybederdi olurdu fark 9 puan Aslan'lar gibi ilan ederdik şampiyonluğumuzu
Büyük bi fırsatı teptik Fener'i kenetlendirdik kanatlandırdık silkelendirdik
Şampiyonluğu kaybetmeyiz umarım geçen senelerde olduğu gibi
Gerçekten korkuyorum artık.

Çevrimdışı Ensar

Abi defansımız yol geçen hanına dönmüş kaleci napsın sürekli oynayan kaleci değilki Ada'm daha alışamadı

Yunus Emre Dökmeci ile bi akrabalığın var mı :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

EssiLor

• Ziyaretçi

Yunus Emre Dökmeci ile bi akrabalığın var mı :D
Ortak noktamız çok oda Quaresmacı boykocu bende Quaresmacı boykocuyum :)
Aynı Zaman'da Gökhan töre ciyimdir de
Boyko düzelecek alışacak hep böyle gidecek değil ki dostum.

Çevrimdışı Ensar

Ortak noktamız çok oda Quaresmacı boykocu bende Quaresmacı boykocuyum :)
Aynı Zaman'da Gökhan töre ciyimdir de
Boyko düzelecek alışacak hep böyle gidecek değil ki dostum.
allah yardımcınız olsun o zaman işiniz zor :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

Abi defansımız yol geçen hanına dönmüş kaleci napsın sürekli oynayan kaleci değilki Ada'm daha alışamadı Alexis ve Marcelo bile tam olarak uyum sağlayamadığı için Şenol hoca Necipi tercih ediyor yıllardır takımda olan takımı tanıyan biri olarak
En büyük sorunumuz stoper ve bek bölgesinde bunlar olsa hiçbi sorun yaşamayız
Andreas Beck bir Gökhan Gönül değil hücuma destek veremiyor
İsmail bi Caner Erkin değil
Alexis ilk geldiği günden beri diyorum Alexis iyi bir defans oyuncusu değil
Marcelo da bekleneni veremedi henüz
Rhodolfo sakatlanınca Ersan gidince Arap saçına döndü herşey şu Kasımpaşa'yı yenseydik 6 puan önde gidecektik Vodafone Arena'daki Bursa maçına
Konya'da Fener puan kaybederdi olurdu fark 9 puan Aslan'lar gibi ilan ederdik şampiyonluğumuzu
Büyük bi fırsatı teptik Fener'i kenetlendirdik kanatlandırdık silkelendirdik
Şampiyonluğu kaybetmeyiz umarım geçen senelerde olduğu gibi
Gerçekten korkuyorum artık.

Alexis iyi degil ama marcelo bekleneni veremedi, Marcelo daglara tas yapiyor her oynadigi mac. Alexis neden iyi bir oyuncu degil anlayamiyorum ya bizim taraftar Besiktasi PSG saniyor ya da butun ispanya salak gerizekali dolu.
Takim PSG, Real, Barcelona ise Alexisi yeterli bulmazsin, Ispanya Liginde 10 sene top kosturmus, devamli para karsiligi transfer olmus bir oyuncuya ancak bizim Turkiyede iyi degil, denir.
Ispanyada kimseye 10 sene forma vermezler, iyi degilse. ister getafede ister levantede oynayamazsiniz iyi degilseniz.

Biz ne takimmisiz arkadas, la ligadan oyuncu begenmiyoruz.

Alexise yavas oyuncu da, dediler Turkiyede
Alexis sert degilmis, Necip ile defansa sertlik katiyormus, dediler Turkiyede
Hava toplari zayif, dendi

oyuncuyu ispanyadan bilmesem, kaziklandik falan sanacagim.

Takimin defansinda ariza olan adam Alexis degildir Marcelodur, ismaildir, neciptir. Alexis bunlarin hepsinden de iyi futbolcudur ve tecrubelidir.

Alexis ilk geldigi gunden beri yaziyorum ayni sey boyko icinde gecerli Ispanyollar ve SSCB kokenliler adapte olma zorlugu yasayan insanlardir. Bu insanlar berezilyanin gettolarindan cikmis, kapagi nereye atarsam orasi iyidir mantiginda insanlar degildir, yani bu adamlara Besiktas gibi takimda oynuyorsun, istanbul gibi sehirde yasiyorsun, dunyanin en guzel ulkesi falan filan gazlari islemez.
Ispanyada Valenciada yasayip, Valenciada futbol oynayamak varken, Ispanyol oyuncu Besiktasa zor gelir istanbulda yasamak icin.
Rus oyuncular icinde ayni sey gecerli, adam iyi para kazaniyor ve moskvada yasiyor, biraz zor kopartirsiniz onu oradan, vergi avantaji falanda hikaye olur yetmez. 130milyonluk Rusyadan futbolcu cikmiyor avrupada oynayacak diye dusunuluyor herhalde. Yahut Ispanyadan ingiltere liginde oynayacak futbolcu cikmiyor herhalde.

Biraz takimlarimizin seviyesinin farkinda olalim, turkiyenin basina ne geliyorsa zaten bu kendini begenmislikten geliyor.

hem ispanyollari hem ruslari cok yakindan tanirim birisi biraz sicak birisi biraz soguktur ama birbirlerine benzerler, bize hic benzemezler. Su avrupada zaten en cok bize benzeyenler futbollarindaki sikeden, hakemlere, politikacilarina kadar italyanlar ve yunanlilardir futbolcu transferi yapilacaksa onlardan yapilirsa transferin basari yuzdesi yukselir. Ben kotu performans veren italyan ve yunan oyuncu hatirlamiyorum.

Çevrimdışı tangaz

Şenol Güneş'in B planı yok!

Takım mağlup duruma düşünce, Cenk Tosun'u arkasından da Mustafa Pektemek'i oyuna almak önce iki sonra üç santrafor ile oynamak B Planı anlamına gelmez. Çünkü çift santrfor ile oynamak ayrı üç santrfor ile oynamak ayrı bir oyun taktiği gerektirir.

Cenk'i oyuna alırken çıkardığı adam kim?
Kerim.. Kerim'i oyundan alıp bir kanat oyuncusu ile oynamaya alışık Cenk'i onun yerine almak B Planı hiç değil. Cenk ilk 11'de oynamalı.
Gol atamıyorum Cenk'i de oyuna sokayım.
Gol atamıyorum Mustafa'yı da oyuna alayım. Öyle gol atamazsın!

Beşiktaş'ta Fenerbahçe gibi kanat akını yapabilecek bir oyuncu var; Tosic.
Quaresma, Gökhan kenardayken Kerim dökülürken kullanabileceğin tek kanat adamı Tosic, 90 dakika yanında oturuyor. Oyuna kim giriyor? Mustafa Pektemek giriyor.
Gomez ile Cenk'e top atamazken yanına bir de Mustafa'yı sokmak hangi taktik, hangi düşüncenin ürünü?

kendisini sevmem ama bilgisini de inkar etmem. yazı hıncala ait...
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2016, 12:46:26 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2016, 12:45:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şenol Güneş'in B planı yok!

Takım mağlup duruma düşünce, Cenk Tosun'u arkasından da Mustafa Pektemek'i oyuna almak önce iki sonra üç santrafor ile oynamak B Planı anlamına gelmez. Çünkü çift santrfor ile oynamak ayrı üç santrfor ile oynamak ayrı bir oyun taktiği gerektirir.

Cenk'i oyuna alırken çıkardığı adam kim?
Kerim.. Kerim'i oyundan alıp bir kanat oyuncusu ile oynamaya alışık. Cenk'i onun yerine almak B Planı hiç değil. Cenk ilk 11'de oynamalı.
Gol atamıyorum Cenk'i de oyuna sokayım.
Gol atamıyorum Mustafa'yı da oyuna alayım. Öyle gol atamazsın!

Beşiktaş'ta Fenerbahçe gibi kanat akını yapabilecek bir oyuncu var;
Tosic. Quaresma, Gökhan kenardayken Kerim dökülürken kullanabileceğin tek kanat adamı Tosic, 90 dakika yanında oturuyor. Oyuna kim giriyor? Mustafa Pektemek giriyor.
Gomez ile Cenk'e top atamazken yanına bir de Mustafa'yı sokmak hangi taktik, hangi düşüncenin ürünü?

kendisini sevmem ama bilgisini de inkar etmem. yazı hıncala ait...

Cenk ilk 11 başladığında yine maçı açamazsak hamle oyuncusu olarak kimi oyuna atacağını da söyleseydi bir zahmet..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Cenk ilk 11 başladığında yine maçı açamazsak hamle oyuncusu olarak kimi oyuna atacağını da söyleseydi bir zahmet..

bu Şenol hocanın B planı olmadığı gerçeğini değiştirmez.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2016, 13:27:26
  • Beşiktaş / Bodrum
bu Şenol hocanın B planı olmadığı gerçeğini değiştirmez.

B planı yok lakin suçlayamıyorum çünkü elde B planı oluşturacak oyuncular yok. Ne yapabilir oyun sıkıştığında? Atiba'ı öne salmayıp çapa yapıp bekleri hücuma göndermek ve oyun kurgusunu eksenden kanatlara çekmek hamledir mesela yapabilir miyiz? Hayır.

Kanatları çıkarır forvet alıp ki o Cenk oluyor, Sosa'yı sağa kaydırıp arka direk kesmeleri atabiliriz ki bunu deniyoruz zaten tek B planı bu.

Ortasahada hamle yapmaya kalksa elinde o nitelikte bir oyuncu yok. 4-4-2 yapsa eldeki ortasahalar buna uygun değil ortasaha düşüyor. Tolgay da Oğuzhan da yetersiz 4-4-2 için.

Elde kalıyor 3-4-3 veya 3-5-2. 3-4-3 şu kadroyla bu stoperlerle oynamak mümkün değil. 3-5-2 ? Belki. Denemediği tek şey bu hocanın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

B planı yok lakin suçlayamıyorum çünkü elde B planı oluşturacak oyuncular yok. Ne yapabilir oyun sıkıştığında? Atiba'ı öne salmayıp çapa yapıp bekleri hücuma göndermek ve oyun kurgusunu eksenden kanatlara çekmek hamledir mesela yapabilir miyiz? Hayır.

Kanatları çıkarır forvet alıp ki o Cenk oluyor, Sosa'yı sağa kaydırıp arka direk kesmeleri atabiliriz ki bunu deniyoruz zaten tek B planı bu.

Ortasahada hamle yapmaya kalksa elinde o nitelikte bir oyuncu yok. 4-4-2 yapsa eldeki ortasahalar buna uygun değil ortasaha düşüyor. Tolgay da Oğuzhan da yetersiz 4-4-2 için.

Elde kalıyor 3-4-3 veya 3-5-2. 3-4-3 şu kadroyla bu stoperlerle oynamak mümkün değil. 3-5-2 ? Belki. Denemediği tek şey bu hocanın.

yok çünkü oyuncu gelişimi konusunda her gittiği yerde başarılı olan Güneş bize gelince sınıfta kaldı...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2016, 13:36:29
  • Beşiktaş / Bodrum
yok çünkü oyuncu gelişimi konusunda her gittiği yerde başarılı olan Güneş bize gelince sınıfta kaldı...

Abi bunun oyuncu gelişimi ile ne ilgisi var. Bir şey yoksa üretemezsin Necip'ten, İsmail'dan Veli'den Kerim'den ne yaratsın adam. Kimi geliştirsin ortasahada Oğuzhan gelişti işte başka oyuncu mu var elinde.

Mesele geliştirmek değil yetersiz kadro.

İki hücumcu bek, bir sol dış forvet veya oyunu dengede tutabileceğin bir Veloso tipi oyuncun olsa her şey farklı olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Problem bence b plani olmamasi degil. Hocanin takintilari var ayrica ayni benim gibi duzen manyakligi bar herhalde.
Cenk her mac oyuna girecek diye bisi yok. Kimin cikip kimin girecegi belli. Anlatamadim bulamadim dogru kelimeyi.
Gol bulamayinca sahaya devamli forvet surmek caresizliktir. Cok forvetle oynamak cok gol atmak demek degildir ayni cok defans oyuncusuyla oynamanin gol yememek anlamina gelmedigi gibi.

Senol hoca telaslandi biraz daha sakin olmasi lazim.

2-7-1 oynasin mac sikisirsa. Elinde atiba gibi yuksek pozisyon ve futbol bilgisi olan bir karakter var.

Ismaile takti hoca, kesmiyor nedense. Tosici oynatmiyor.
Son duzluge geldik herkes aklini basina alacak ve sampiyon olacagiz.

Çevrimiçi Koa_lAA

biri veloso mu dedi... sanki duydum veloso dedi biri.. hani nerde veloso... :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2016, 13:42:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Problem bence b plani olmamasi degil. Hocanin takintilari var ayrica ayni benim gibi duzen manyakligi bar herhalde.
Cenk her mac oyuna girecek diye bisi yok. Kimin cikip kimin girecegi belli. Anlatamadim bulamadim dogru kelimeyi.
Gol bulamayinca sahaya devamli forvet surmek caresizliktir. Cok forvetle oynamak cok gol atmak demek degildir ayni cok defans oyuncusuyla oynamanin gol yememek anlamina gelmedigi gibi.

Senol hoca telaslandi biraz daha sakin olmasi lazim.

2-7-1 oynasin mac sikisirsa. Elinde atiba gibi yuksek pozisyon ve futbol bilgisi olan bir karakter var.

Ismaile takti hoca, kesmiyor nedense. Tosici oynatmiyor.
Son duzluge geldik herkes aklini basina alacak ve sampiyon olacagiz.

Tosic 4 maç oynadı. Bize 2 gol attı ve yine bize 2 de asist yaptı :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Tosic 4 maç oynadı. Bize 2 gol attı ve yine bize 2 de asist yaptı :D

En sevdigim sporcu modeli hata yaparsa buyuk yapiyor. Ismail gibi devamli sacma sapan hareketler yapmiyor. Kendi kalesine gol atmasi en azindan mucadele edip,topa gittiginu ve topa hamle yaptigini gosterir. Ismail gibi havadan gelen toplari seyredip, devamli ofsayti bozmuyorr.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

B planı yok demeyelim de Kasımpaşa maçında B planına geçmek için çok aceleci davrandı diyelim.

Sosa'nın kanatta oynaması sıkışan maçlarda, oyunu rakip sahaya yıktığımız anlarda 20-25 dakika denenecek bir opsiyon olmalı. Devre arasında skor 1-1, oyun ortadayken bu plana geçmesi hataydı. Bunu yaparken böylesine gel-gitli bir maçta henüz 45 dakikalık kondisyonu bile olmayan Tolgay'ı oyuna alması da hata.

Ben bu puan kaybını Şenol Güneş'in formsuzluğuna bağlıyorum ama kaybedilen birşey yok. FB 8'de 8 yapamaz, mümkün değil.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2016, 13:45:26
  • Beşiktaş / Bodrum
En sevdigim sporcu modeli hata yaparsa buyuk yapiyor. Ismail gibi devamli sacma sapan hareketler yapmiyor. Kendi kalesine gol atmasi en azindan mucadele edip,topa gittiginu ve topa hamle yaptigini gosterir. Ismail gibi havadan gelen toplari seyredip, devamli ofsayti bozmuyorr.

İsmail bir şey yaptığında hiç olmazsa ihtimal bırakıyor hani rakip kaçırabilir ya da biri kesebilir Tosic direk içeri sokuyor seri katil ben almayayım :D

İsmail'i savunmuyorum kesinlikle ama Tosic mi? Asla.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

1 Milyon € ya son 6 Mac :sevinc

Redbull Leipzing Bundes liga için Gün sayıyor Leipzig Bundesligaya çıkarsa Arınç için Leipzigden 1 Milyon € daha alacağız

Bu arada Leipzing lige çıkacamazsa Atinc geri donebilirmis sözleşmede böyle bir mqadde varmış @Çağrı doğru mu bu :ok:

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2016, 13:47:49
  • Beşiktaş / Bodrum
B planı yok demeyelim de Kasımpaşa maçında B planına geçmek için çok aceleci davrandı diyelim.

Sosa'nın kanatta oynaması sıkışan maçlarda, oyunu rakip sahaya yıktığımız anlarda 20-25 dakika denenecek bir opsiyon olmalı. Devre arasında skor 1-1, oyun ortadayken bu plana geçmesi hataydı. Bunu yaparken böylesine gel-gitli bir maçta henüz 45 dakikalık kondisyonu bile olmayan Tolgay'ı oyuna alması da hata.

Ben bu puan kaybını Şenol Güneş'in formsuzluğuna bağlıyorum ama kaybedilen birşey yok. FB 8'de 8 yapamaz, mümkün değil.

Katılıyorum çok acele etti. Bir de Atiba bu derece yorgunken enfeksiyondan ötürü Marcelo ile risk alacağına Necip'i çapa yapıp Alexis'i stopere alarak bile başlayabilirdi devre arası.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2016, 13:48:54
  • Beşiktaş / Bodrum
1 Milyon € ya son 6 Mac :sevinc

Redbull Leipzing Bundes liga için Gün sayıyor Leipzig Bundesligaya çıkarsa Arınç için Leipzigden 1 Milyon € daha alacağız

Bu arada Leipzing lige çıkacamazsa Atinc geri donebilirmis sözleşmede böyle bir mqadde varmış @Çağrı doğru mu bu :ok:

:dontknow:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Kasımpaşa oyun merkezini geride kuruyordu. 2.bölgede baskı yapıp, Marcelo'nun oyun kurmasına izin veriyordu. Tolgay'ı baskıyı kırmak için aldı. Garip olan Tolgay sahada iken Atiba - Marcelo ikilisinin switch yapmaya devam etmesi ve Marcelo'nun orta alana kadar çıkması. Nitekim 2.golü de bunun sonucunda yedik.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bekler biraz düzgün olsa açık oyuncuları cezalıyken veya sakatken çok güzel 2 forvetli baklava oynar bu takımda bekler kötü..  Ancak Şenol GÜNEŞ'in son maçta yaptığı değişiklik hatalarınıda görmezden gelemeyiz sana gol lazımken kaleye tek dikine top sürebilecek ve adam eksiltecek kanat oyuncunu çıkarıyorsun ve orta sahaya 2 yönlü oyuncu alıyorsun halbuki yapılması gereken : Cenk - Olcay değişikliğiydi bu durumda da ya sol kanadın hepsini İsmail'e bırakıp rulet oynicaktı yada İsmail'in önüne Sosa'yı çekip Cenk'i biraz daha geride sırtı dönük oynatıcaktı. Gol yoksa daha sonraki hamlede savunmadan oyuncu çıkarıp Tolgay'ı almak olmalıydı.

Çevrimdışı tangaz

Abi bunun oyuncu gelişimi ile ne ilgisi var. Bir şey yoksa üretemezsin Necip'ten, İsmail'dan Veli'den Kerim'den ne yaratsın adam. Kimi geliştirsin ortasahada Oğuzhan gelişti işte başka oyuncu mu var elinde.

Mesele geliştirmek değil yetersiz kadro.

İki hücumcu bek, bir sol dış forvet veya oyunu dengede tutabileceğin bir Veloso tipi oyuncun olsa her şey farklı olur.

katılmıyorum pek ala olcaydan sol bek, kerimden daha etkili oyunlar oynayan en azından bir planı olan adam yaratabilirdi. Töre üstüne koyabilirdi. Necip için yurt dışından özel defans antrenörü getirip hazırlayabilirdi, ya da tüm savunmacılar bu özel hoca tarafından çalıştırılırdı. bunları yapabildiğin zaman bir simone, mourinho, ancelotti olabiliyorsun. bunların tümünü geçtim oğuzhan üstüne koydu ama töre olcay bırak üstüne koymayı geriye gittiler.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2016, 13:56:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Kasımpaşa oyun merkezini geride kuruyordu. 2.bölgede baskı yapıp, Marcelo'nun oyun kurmasına izin veriyordu. Tolgay'ı baskıyı kırmak için aldı. Garip olan Tolgay sahada iken Atiba - Marcelo ikilisinin switch yapmaya devam etmesi ve Marcelo'nun orta alana kadar çıkması. Nitekim 2.golü de bunun sonucunda yedik.

Bence asıl mesele pozisyon değişimini bağırsak enfeskiyonundan ötürü mü yoksa bir stoper çıkarıp rakibin alan dağılımını bozma amaçlı mı yaptığı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bence asıl mesele pozisyon değişimini bağırsak enfeskiyonundan ötürü mü yoksa bir stoper çıkarıp rakibin alan dağılımını bozma amaçlı mı yaptığı.

Atiba, rakip kaleye yakın oynadıkça Beşiktaş etkili olur; stoperlerin arasına girdikçe değil. Stoper çıkarken orta sahayı geri çekiyorsun. Şayet yeterince hazır değil ise Alexis stoper, Necip orta alanda başlardı.