Abi defansımız yol geçen hanına dönmüş kaleci napsın sürekli oynayan kaleci değilki Ada'm daha alışamadı Alexis ve Marcelo bile tam olarak uyum sağlayamadığı için Şenol hoca Necipi tercih ediyor yıllardır takımda olan takımı tanıyan biri olarak
En büyük sorunumuz stoper ve bek bölgesinde bunlar olsa hiçbi sorun yaşamayız
Andreas Beck bir Gökhan Gönül değil hücuma destek veremiyor
İsmail bi Caner Erkin değil
Alexis ilk geldiği günden beri diyorum Alexis iyi bir defans oyuncusu değil
Marcelo da bekleneni veremedi henüz
Rhodolfo sakatlanınca Ersan gidince Arap saçına döndü herşey şu Kasımpaşa'yı yenseydik 6 puan önde gidecektik Vodafone Arena'daki Bursa maçına
Konya'da Fener puan kaybederdi olurdu fark 9 puan Aslan'lar gibi ilan ederdik şampiyonluğumuzu
Büyük bi fırsatı teptik Fener'i kenetlendirdik kanatlandırdık silkelendirdik
Şampiyonluğu kaybetmeyiz umarım geçen senelerde olduğu gibi
Gerçekten korkuyorum artık.
Alexis iyi degil ama marcelo bekleneni veremedi, Marcelo daglara tas yapiyor her oynadigi mac. Alexis neden iyi bir oyuncu degil anlayamiyorum ya bizim taraftar Besiktasi PSG saniyor ya da butun ispanya salak gerizekali dolu.
Takim PSG, Real, Barcelona ise Alexisi yeterli bulmazsin, Ispanya Liginde 10 sene top kosturmus, devamli para karsiligi transfer olmus bir oyuncuya ancak bizim Turkiyede iyi degil, denir.
Ispanyada kimseye 10 sene forma vermezler, iyi degilse. ister getafede ister levantede oynayamazsiniz iyi degilseniz.
Biz ne takimmisiz arkadas, la ligadan oyuncu begenmiyoruz.
Alexise yavas oyuncu da, dediler Turkiyede
Alexis sert degilmis, Necip ile defansa sertlik katiyormus, dediler Turkiyede
Hava toplari zayif, dendi
oyuncuyu ispanyadan bilmesem, kaziklandik falan sanacagim.
Takimin defansinda ariza olan adam Alexis degildir Marcelodur, ismaildir, neciptir. Alexis bunlarin hepsinden de iyi futbolcudur ve tecrubelidir.
Alexis ilk geldigi gunden beri yaziyorum ayni sey boyko icinde gecerli Ispanyollar ve SSCB kokenliler adapte olma zorlugu yasayan insanlardir. Bu insanlar berezilyanin gettolarindan cikmis, kapagi nereye atarsam orasi iyidir mantiginda insanlar degildir, yani bu adamlara Besiktas gibi takimda oynuyorsun, istanbul gibi sehirde yasiyorsun, dunyanin en guzel ulkesi falan filan gazlari islemez.
Ispanyada Valenciada yasayip, Valenciada futbol oynayamak varken, Ispanyol oyuncu Besiktasa zor gelir istanbulda yasamak icin.
Rus oyuncular icinde ayni sey gecerli, adam iyi para kazaniyor ve moskvada yasiyor, biraz zor kopartirsiniz onu oradan, vergi avantaji falanda hikaye olur yetmez. 130milyonluk Rusyadan futbolcu cikmiyor avrupada oynayacak diye dusunuluyor herhalde. Yahut Ispanyadan ingiltere liginde oynayacak futbolcu cikmiyor herhalde.
Biraz takimlarimizin seviyesinin farkinda olalim, turkiyenin basina ne geliyorsa zaten bu kendini begenmislikten geliyor.
hem ispanyollari hem ruslari cok yakindan tanirim birisi biraz sicak birisi biraz soguktur ama birbirlerine benzerler, bize hic benzemezler. Su avrupada zaten en cok bize benzeyenler futbollarindaki sikeden, hakemlere, politikacilarina kadar italyanlar ve yunanlilardir futbolcu transferi yapilacaksa onlardan yapilirsa transferin basari yuzdesi yukselir. Ben kotu performans veren italyan ve yunan oyuncu hatirlamiyorum.