Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7304241 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Bugün Töre ve Mehmet Topal beraber Topal ailesi ile birlikte yemek yemiş. Yeni takım arkadaşına mı ısınıyor  :)

finale giderken böyle birlikteliklerden hiç bir kazanım elde edemediğimiz gibi kayıplar yaşadık. Bknz. geçen sene demba ba musa sow ilişkisi finale yaklaşırken sow resmen ba'yı uyutmuştu. azize topalı görevlendirmiş belli ki ayart töreyi demiş fikret başkanın ne dediği önemli değil alırız seni falan demişlerdir. bu bizans oyunlarından uzak durmalı bizimkiler renkliden dost olmaz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Fikret

Güzel grafik de keşke anlamlı istatistikler kullanılsaymış, atılan-yenilen gol, yapılan pas, galibiyet-beraberlik-mağlubiyet oranı gibi.

Serdar Kurtuluş'un oynadığı maçlarda daha fazla taç kullanmamız gibi birşey olmuş bu görsel.
Cherry picking dedikleri olay var burada. Anlatmak istediği şey için istatistik seçiyor.
Kerim Frei oyundayken atılan gol/dk mesela çok yüksek olabilir ama bu en iyi kanadımız demek değildir. Quaresma'lı 75dkda 2 gol atıp kilit açarsın sonra son 15 dk Olcay girer 2 gol daha olur istatistikte 2 oyuncu aynı gözükür.

Quaresma'nın istatistiklerine ihtiyaç yok. Oyundan belli oluyor zaten.
Başakşehir maçında en azından beraberliği kurtarmıştı q7.
Birçok maçta zorla gol attırdı forvetlere.
Aldığı faul, takımı hücumda tutması, ortaları, çalım tehdidi, kendi bekini korkutarak savunmada bırakması. dk 85te gelip son adam olarak kademeye girmesiyle ŞAMPİYONLUĞU İSTİYOR QUARESMA.

g.töre ortalarda yok gene geçen sene gibi.
olcay denen kısıtlı yetenekli arkadaş sahada gezinirken %100ünü vermezken Quaresma şu an takımın en iyi kanadıdır.

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Fikret

Resmen elimize gelen tarihi fırsatı teptik. Fark 6 puan olsaydı şuan Fenerbahçe yarı yarıya havlu atmış olacaktı. Mesela bir çok kişi maçtan bir gün önce yapılan stat gezisinin hata olduğundan bahsediyor. Bana göre bahane.. Şampiyonluk yarışındaki tek rakibin puan kaybetmiş kazansan Şamp...  diyebilecekken sen son derece silik, etkisiz bir futbol oynuyorsun. Bunun stat gezmesiyle falan alakası yok. Bir gün önce diskoya bara gitsen yine de o maçın önemini bilirsin.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bahane değil arkadaşlar bu suçlamadaki bir iddia.
burada yönetim suçlanıyor. tabi ki bu suçlama dayanaksız. yani yönetimin ciddi bir hatası yok stada götürerek. Ama motive edememe de kabahatı var.
Futbol sonuç oyunu. Şenol Güneş istediği kadar iyi yönetsin; 2 sene kupa kazanamadı yollarlar yani. M.Denizli kötü oynatsın ama denk gelsin şampiyon yapsın 1 sene daha sorgusuz kalır gibi...

kasımpaşa prim almış vs DELİ GİBİ ÖLÜMÜNE OYNADI.
bizimkiler şampiyonluğa değil de formalite maçına çıkar gibi oynadı.

Stad gezmesi kafaları dağıtmış olabilir deniyor.
Sorun bu değildiyse de ya prim verilmedi, ya gerekli motivasyon sağlanmadı var birşeyler.

F.Orman bu işin sadece inşaat olmadığını bilmeli.
A.Albayrak o döküntü GS'yi şampiyonluğa taşıdı yöneticilik görevini yaptı.

Bizde bu son haftalarda 15 sene önceki GS teşviklerini konuşan başkanımız hata yapıyor.
Her laf stadla ilgili. Takımı maç konsantrasyonundan alıp stada götürmek falan işe yaramıyor. İşe yarayacak motivasyonu, gazı vermesi lazım.
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2016, 00:47:07 Fikret ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

finale giderken böyle birlikteliklerden hiç bir kazanım elde edemediğimiz gibi kayıplar yaşadık. Bknz. geçen sene demba ba musa sow ilişkisi finale yaklaşırken sow resmen ba'yı uyutmuştu. azize topalı görevlendirmiş belli ki ayart töreyi demiş fikret başkanın ne dediği önemli değil alırız seni falan demişlerdir. bu bizans oyunlarından uzak durmalı bizimkiler renkliden dost olmaz...

Bizimkiler demiş olmasın abi :D

Milli takım otobüsünde de çapraz ateşe almışlardı GG CE MT yi :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mellfred

laff a lympics diye bi çizgi film vardı hatırlarsınız, orada hep gerçek kötüleri tutardım asla kazanamazlardı ayar olurdum
dünkü yenilgiden sonra sinirlerim bayağı bir yıprandı. sanırım bu yıl şampiyonluğu kaçırırsak uzun seneler aynı heyecanla lig sonunu  bekleyemem artık. demirören dönemi feda dönemi ve son 3 yıldır karayı görmüşken batışlarımız çok yordu beni. dündür yediğimiz goller gözümün önüne gelip duruyor aklımdan çıkmıyor. sabah yedi buçukta iş var, ben hala beşiktaş haberleri kovalıyorum bir rahat etmiyor içim.  umudunuzu kırmak için söylemiyorum bu sene o sene olsun yoksa da tanrı yardımcımız
herkese iyi geceler

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

İsmail daha fazla seni konuşup yetersizliğin hakkında yazılar yazıp ellerimi yormıcam. Gına geldi artık herkes biliyo yeter ya bizi bu arkadaşa muhtaç etmeyin yeter.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi murat baltacı

Arkadaşlar konu dışı ama çözemediğim bi konu var üç maçlık biletlerde kapalı alt biletleri satışta ve bulunmasına rağmen karaborsada nasıl oluyorda aynı yere 2 bin 3 bin lira talep edebiliyolar?
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı panic13

Resmen elimize gelen tarihi fırsatı teptik. Fark 6 puan olsaydı şuan Fenerbahçe yarı yarıya havlu atmış olacaktı. Mesela bir çok kişi maçtan bir gün önce yapılan stat gezisinin hata olduğundan bahsediyor. Bana göre bahane.. Şampiyonluk yarışındaki tek rakibin puan kaybetmiş kazansan Şamp...  diyebilecekken sen son derece silik, etkisiz bir futbol oynuyorsun. Bunun stat gezmesiyle falan alakası yok. Bir gün önce diskoya bara gitsen yine de o maçın önemini bilirsin.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklısın, bana göre de bahane. Adam stada gitmez, çay bahçesine bara gider. O zamanda mı oynamayacak?

Belli ki ne teknik ekip, ne yönetim, ne de menajerler oyuncuları motive edememişler. Neyse, yapacak bişey yok. Artık daha fazla eleştirinin anlamı da yok. Artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Cenk Tosun da evleniyormuş. Olcay 2 vakası olmaz umarım  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdemm

Günaydınlar arkadaşlar..

Gerçekten ilginç bir istatistik.. :)

İstanbul havası yaramıyor!
http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/152717/istanbul-havasi-yaramiyor

Çevrimdışı Erdemm

Sezonun bitmesini bekler inşallah..  :)
Şampiyonlukla beraber çifte kutlama yapsın!  :tabe:

Cenk Tosun da evleniyormuş. Olcay 2 vakası olmaz umarım  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Boyko'dan sonra Yunus Emre'de ölüm sessizliği var  :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adam kimi dediyse getirdi. Getirdikleri kötü çıkınca ne yapsın. Ama biz dedik ona daha iyisini iste diye

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adam kimi dediyse getirdi. Getirdikleri kötü çıkınca ne yapsın. Ama biz dedik ona daha iyisini iste diye
dilimizde tüy bitti ama yapacak bişi yok. Önümüzdeki seneye artık şansımızı denicez. Uefa'nın en iyi dört kalecisinden biri diye diye adama gelen her top gol oldu. Şimdi öyle defans olsa neuer de yer diyecek ama ben de o zaman demek ki iyi kaleci değil Dnipro'nun defansı çok iyi derim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

iki hafta önce iyi kaleci kendine gelecek diyordu hala :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Sensiz olmuyor be Reis :by2:

Bu İSTATİSTİKte Quaresma takım oyunu oynamıyor , Quaresma takimin HİZİNİ KESİYOR diyenlere gelsin :bandit:

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı panic13

Sensiz olmuyor be Reis :by2:

Bu İSTATİSTİKte Quaresma takım oyunu oynamıyor , Quaresma takimin HİZİNİ KESİYOR diyenlere gelsin :bandit:

Q17'yi karıştırma, sen Boyko'nun hesabını ver @Yunus Emre Dökmeci  :D :D :D

Çevrimdışı Ensar

Q17'yi karıştırma, sen Boyko'nun hesabını ver @Yunus Emre Dökmeci  :D :D :D

adam tam çakal ya biliyor forumun yumuşak karnını hemen quaresma diyor yemezler @Yunus Emre Dökmeci :D

Çevrimdışı panic13

adam tam çakal ya biliyor forumun yumuşak karnını hemen quaresma diyor yemezler @Yunus Emre Dökmeci :D

Konuyu değiştirmeye çalışıyor :D

Madem sen aldırdın bunu sen hesabını vereceksin :D :D :D kaçış yok :D