Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7304135 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Motta ismailden 5 kat iyidir ne dumanını gördünüz yaptırdığı 2 penaltı var o kadar isonun saçmalıklarının 10da birini yapmıyordu. sezon öncesi hazırlık maçında olympiakoslaydı galiba penaltı yaptırdı die şenol güneşten kesik yedi. eldeki en iyi sol bek oydu aslında...

kafası dumanlıydı abi :D  :evillol:

Quaresma'nın takım için önemi iyice anlaşılır umarım.  :)

Çevrimdışı LuceGel

Dünkü maçta kırılma noktası golu attıktan 2 dk sonra gol yemek oldu.İsmailin sakarlıklarını biliyorduk ama Beck Boyko ve stoperler eklenince kabus oldu.Şenol hoca Kerimi 60. dk ya kadar oyunda tutabilirdi erken değişiklik Tolgayın kötü oyunu takımı dahada bozdu.Defans kötü bu saatten sonra düzeltemeyeceğimize göre orta saha direncini artırmamız ve dönecek kanatlarla yediğimizden fazlasını atacağız çaresi yok.Rıza hocayı severim ama fenere gs ye mücadele etme beşiktaşa gelince sezonun topunu oyna sende sistemin adamı olmuşsun.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

Su duman olayini anlayamadim ben

Bob marley dumani mi
Daum dumani mi
Requiem for a dream dumani mi
Walter white dumani mi
Gokhan gonul dumani mi

Su duman olayini anlayamadim ben

Bob marley dumani mi
Daum dumani mi
Requiem for a dream dumani mi
Walter white dumani mi
Gokhan gonul dumani mi

bu duman :D

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı tangaz

iyide bir gün bu ortaya çıkarsa ne olur. direk men yer birde Beşiktaşın düşeceği
durumu düşünün. Sizin için her şey bu kadar basitmi. Maradonanın bile başına neler geldi
unuttunuzmu.

@Necmi abi ben bu duman vb konusundan şüpheliyim renklilerin uydurması olabilir geçmiş zaman okan koç'la tanışmıştım kendisine senin için esrar hap vb alıyorlar doğru mu performansın bu nedenle mi düşüktü die sorduğumda abi yılda defalarca doping testine giriyoruz idrar veriyoruz bu illet 6 ay boyunca tahlillerde çıkabiliyor olur mu hiç öyle şey demişti ve eklemişti beni bitiren düzensiz abartılı cinsel hayatım oldu demişti. bana da mantıklı gelmişti.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cisse557

Motta dumanlı çıkıyordu tamam da İsmail içmeden dumanlı bence.
Sorun Motta'nın gitmesi değil ki yerine Tosic'in alınması.

Çevrimdışı mylife1903

Sigara iciyordur en cok bence. Kulup devamli kan aliyordur bunlardan yakalarlardi. Gunde 3 saat idman yapip deli gibi kosan adam da 8-10 tane sigara icsin artik.

Ben bu bilica-capone olayi gibi birsey vardir diye korktum

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi ben bu duman vb konusundan şüpheliyim renklilerin uydurması olabilir geçmiş zaman okan koç'la tanışmıştım kendisine senin için esrar hap vb alıyorlar doğru mu performansın bu nedenle mi düşüktü die sorduğumda abi yılda defalarca doping testine giriyoruz idrar veriyoruz bu illet 6 ay boyunca tahlillerde çıkabiliyor olur mu hiç öyle şey demişti ve eklemişti beni bitiren düzensiz abartılı cinsel hayatım oldu demişti. bana da mantıklı gelmişti.
sence renkli dedikodusunu burda dillendirirmiyim.
saç testi falan yapılması lazım öyle idrar  vererek bulunmaz
kulübe gelince zaten bunu tesbit etti gönderdi. Ne yapacaktı birde basına anonsmu geçecekti.
adam trabzon maçında önümde leyla gibiydi zaten ondan sonrada takımdan kesildi. sol bekti ama ben doksan dakika
solda görmedim kendi başına ceza yayında takılmıştı zaten direk ipini çektiler. tosiçin alınma nedenide onu göndermek içindi.

Çevrimdışı Necmi

Sigara iciyordur en cok bence. Kulup devamli kan aliyordur bunlardan yakalarlardi. Gunde 3 saat idman yapip deli gibi kosan adam da 8-10 tane sigara icsin artik.

Ben bu bilica-capone olayi gibi birsey vardir diye korktum
yakaladı demekki apar topar gönderdi :bandit:
ne sigarasından bahsediyorsun anlamadım sigara içiyor diye oyuncumu gönderilir.

Çevrimdışı tangaz

sence renkli dedikodusunu burda dillendirirmiyim.
saç testi falan yapılması lazım öyle idrar  vererek bulunmaz
kulübe gelince zaten bunu tesbit etti gönderdi. Ne yapacaktı birde basına anonsmu geçecekti.
adam trabzon maçında önümde leyla gibiydi zaten ondan sonrada takımdan kesildi. sol bekti ama ben doksan dakika
solda görmedim kendi başına ceza yayında takılmıştı zaten direk ipini çektiler. tosiçin alınma nedenide onu göndermek içindi.

vardır üstadımın bir bildiği deyip susuyorum  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

yakaladı demekki apar topar gönderdi :bandit:
ne sigarasından bahsediyorsun anlamadım sigara içiyor diye oyuncumu gönderilir.

Abi benim korkum baska tarz sigara meselesiydi

Poltrona36 gibi olmasin dedim berezilyada meshurdur.
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2016, 21:47:10 mylife1903 ]

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Quaresma'nın takım için önemi iyice anlaşılır umarım.  :)

Güzel grafik de keşke anlamlı istatistikler kullanılsaymış, atılan-yenilen gol, yapılan pas, galibiyet-beraberlik-mağlubiyet oranı gibi.

Serdar Kurtuluş'un oynadığı maçlarda daha fazla taç kullanmamız gibi birşey olmuş bu görsel.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı mylife1903

Güzel grafik de keşke anlamlı istatistikler kullanılsaymış, atılan-yenilen gol, yapılan pas, galibiyet-beraberlik-mağlubiyet oranı gibi.

Serdar Kurtuluş'un oynadığı maçlarda daha fazla taç kullanmamız gibi birşey olmuş bu görsel.
Serdarin oynadigi maclarda sadece ve sadece 1 tane fazla tac atmamiz lazimdi, o tek tac ile dagitti bizi serdar o sene. Vursaydin ya serdar o topu brumaya kaptiracagina

Çevrimdışı Viviano

Küme düşen Hannover'in stoperini sırf beleş diye alınmış bu adamdan kalite bekleyen var mıydı başından beri merak ediyorum. Öteki de Getafe'den gelmiş. Bunlar hep kümede kalma mücadelesi veren takımların stoperleri tabi şampiyonluk yarışı veren takımda bocaladılar. İkisi de sırf Ersan gitti diye öylesine yapılmış transferler. Hele şu Alexis denen arkadaşa 1.2 milyon € boşu boşuna gitti alın işte.

Çevrimdışı tangaz

olcayın yerine franck riberyi alsak tüm organizasyonlarda 35 maça çıksa (25 lig+5 kupa+5avrupa gibi) 10-15 arası gol atar 20den fazla asist yapar  :bandit:

Çevrimdışı RQ7_351903

Oynanmakta olan Barcelona-Atletico Madrid maçında Stegen'in açtığı degajıa baktım'da direk gol pozisyonu olurdu Suarez iyi kontrol etse, ben degajdan sonra kontra gol yemeyelim diye dua ediyorum.

Çevrimdışı tangaz

Oynanmakta olan Barcelona-Atletico Madrid maçında Stegen'in açtığı degajıa baktım'da direk gol pozisyonu olurdu Suarez iyi kontrol etse, ben degajdan sonra kontra gol yemeyelim diye dua ediyorum.

stegenin yediği bacak arasını da gördün mü  :evillol:

Çevrimdışı Şifo77

beyler biletleri nerelerden aldınız
Durursa burda dursun kalbim BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı RQ7_351903

stegenin yediği bacak arasını da gördün mü  :evillol:
Griezman'ın pozisyonunu gördünmü abi :d

Bugün Töre ve Mehmet Topal beraber Topal ailesi ile birlikte yemek yemiş. Yeni takım arkadaşına mı ısınıyor  :)

Çevrimdışı aktuğ

bütün uyarıcı ve uyuşturucular idrar ve kan testinde çıkar.saç testinde 6 ay öncesine kadar cıkar.bir futbolcu esrar içip oynayacak olsun hiç sanmam.keza hap türü şeyler de öyle.belki maradona gibi kokain olabilir.o da enerji ve aşırı bir özgüven verir kimseyi leyla falan yapmaz.bana pek inandırıcı gelmedi acıkcası.bu kadar test edilen futbolcular böyle şeyleri zor kullanır.dediğim gibi sac testine gerek yok,kan ve idrar testinde hepsi cıkar.sac testi geriye dönük 6 aya bakmak için.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

bütün uyarıcı ve uyuşturucular idrar ve kan testinde çıkar.saç testinde 6 ay öncesine kadar cıkar.bir futbolcu esrar içip oynayacak olsun hiç sanmam.keza hap türü şeyler de öyle.belki maradona gibi kokain olabilir.o da enerji ve aşırı bir özgüven verir kimseyi leyla falan yapmaz.bana pek inandırıcı gelmedi acıkcası.bu kadar test edilen futbolcular böyle şeyleri zor kullanır.dediğim gibi sac testine gerek yok,kan ve idrar testinde hepsi cıkar.sac testi geriye dönük 6 aya bakmak için.
Bu konuları kapatsak mı  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı MrtBlgc

Resmen elimize gelen tarihi fırsatı teptik. Fark 6 puan olsaydı şuan Fenerbahçe yarı yarıya havlu atmış olacaktı. Mesela bir çok kişi maçtan bir gün önce yapılan stat gezisinin hata olduğundan bahsediyor. Bana göre bahane.. Şampiyonluk yarışındaki tek rakibin puan kaybetmiş kazansan Şamp...  diyebilecekken sen son derece silik, etkisiz bir futbol oynuyorsun. Bunun stat gezmesiyle falan alakası yok. Bir gün önce diskoya bara gitsen yine de o maçın önemini bilirsin.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi