Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7294117 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Sezon sonu Sosa ve Oğuzhan MVP ödülünü birlikte paylaşırlar. Bugünde yalnızca bu iki oyuncu reaksiyon gösterebildi.

Çevrimiçi Mehmet57

Oguzhan bugun ara sira inanilmaz yetenegini gosterdi. Ne yazik ki takimda kesinlikle bu seviyeyi kaldiramayan oyuncular var Oguzhan ve Sosa'nin emeklerini bosa cikaran.

Çevrimdışı canU

Ya kaçtır elimize gelen şansı tepiyoruz. Şenol hocaya çok güveniyorum ama panikliyor sanki kötü bir durumda. Biraz daha sakin kalması lazım. Bu hafta alsaydık iş bitiyordu olmadı. Haftaya alırız konyayı geçemez bunlar eğer kocaman yatmazsa.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Artık son haftaları oynamalıyız.. Hadi abi 3 sene oldu ya..

Şampiyonluğa giden takımın stoperini satmak tamam hata ama Rhodolfo'nunda sakatlığı çok büyük şanssızlıktı..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

:steamed: :steamed: :steamed:

Fener haftaya konyaya kaybeder aynen dediğim gibi. Burda sıkıntı yok. Sıkıntı kendimiziz. Kendimizle savaşıyoruz. Kendi şampiyonluğumuzu engelliyoruz. Kasımpaşaya böyle saçma bir şekilde kaybettik. Konyas - Akhisar ve Gs deplasmanlarında ne yapacağız? mesele bu. Bu 3 maçtan sağ çıkmak için ligin ilk yarısındaki Beşiktaş lazım bize. Şenol Güneş hokus pokus yapacak ve takımı ilk yarıdaki haline götürecek. Bakalım olacak mı? olmak zorunda...

Fener de kaybedecek. Konyaya, gsye kaybedecek. . Ama şuanki durumda şampiyonluğu averajla veriyoruz. 2 takımdan hangisi 1 tık daha iyi sıçrama yapması gerekiyor sorusunun cevabı: Beşiktaş. Malesef bu...

Bir tarafta Ozzy, Sosa Ac/Dc Black Sabbath gibi...

Diğer tarafta İsmail, Beck Serdar Ortaç Murat Boz..

Çok büyük kalite farkı var çook.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı can1903

Hayırdır?
Hayırın yolları bayırdır.  :tabe: El hareketini görmedın galiba
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı GÖRKEM

Ipi Fener'in eline vermemizin bas sorumlusu kesinlikle Senol Günes'dir.

Taktiksel anlamda bu kadar zayif TD cok nadir görülür bu seviyede.

Çevrimdışı Fikret

bakın ben rızanın ortalarında attığımız gollerle büyüyen şanslı nesilden biriyim. Rıza hoca tv.de klasik bir maç sonu açıklaması yapıyor "konuşanlar konuşsun ben beşiktaşlıyım bununla gurur duyuyorum vbvb" her maç sonu yaptığı açıklamalar. bize karşı oynattığı oyunu renklilere karşı bekliyorum kendisinden. 96d takım şampiyon olurken eski kalecimiz metin akçevrenin antep-gs maçı sonrası ben beşiktaşlıyım üzerime düşeni yaptım gs.yi yendik sıra beşiktaşda demişti. ben rıza hocadan bunu bekliyorum feneri yenecekti ve ben beşiktaşlıyım feneri yendim sıra beşiktaşda diyecekti dedi mi bunu asla demedi!!!

Hocam dün internette Beşiktaş düşmanı Rıza yazan bir densiz gördüm uyardım. Dedim efsane kaptandır 6 şampiyonluğu vardır.

Ama işte gel gör ki Rıza Hoca Fener'e gelince takımı yattı.
Daha geçen hafta Bursa'dan 4 yediler.

Sonra geliyorsun Beşiktaş'a 2 maçta da ölümüne oynuyorsun.
Bakın FB maçında 3 faul yapmayan, gölge pres takılan KASIMPAŞA geliyor Beşiktaş'lılara her pozisyonda çekme, el-kol, hakeme itiraz.. Daha maçın başından hakemin yanında 6-7 kişi toplanmalar.
BJK-FB derbisindeki Fener takımından daha motivelerdi.

Oyuncu değişiklikleri, pazubant, tebrik, el sıkışma komedileri. Yere yatmalar...
TRİBÜNDEN: YERE YATSANA RIZA ÇALIMBAY YERE YATSANA duyuldu.

Şimdi sen kendini A.Avcı konumuna düşürdün Rıza Hoca. Yani 20 yaş altı çoğu genç böyle düşünüyor. Geçmişine hürmeten sakin konuşuyorum.
İYİ NİYETLE diyorum ki sen komplekslisin. TEK DERDİN BEŞİKTAŞ'I YENMEK.
Kasımpaşa yönetimi-menajerlerde Aziz'den fişeklenip Beşiktaş düşmanlığı yapıyor. Takıma BJK maçına özel para veriyor.

Kasımpaşa'da BEŞİKTAŞ'A KARŞI ÖLÜMÜNE OYNAYARAK BEŞİKTAŞ'IN BAŞINA GE-ÇE-MEZ-SİN!!
Kasımpaşa'da fenere yatıp ligi orta sırada bitirip sırf Beşiktaş'ı yendin diye hiçbirşey kazanamazsın.
DÜŞTÜĞÜN DURUM ACİZLİKTİR. Şu durumda ne kariyerin ilerler, ne toplumdaki saygınlığın.
BÜTÜN MAÇ KENARDA KENDİNİ YEDİN. BAKIŞLARINDAN STRESİNİ GÖRDÜK. NASIL BİLENMİŞSİN YAZIK!
BEŞİKTAŞ'A karşı galip gel eyvalah ama Fenere karşı halinden sonra yaptığın ayıptır. GECENİN KAYBEDENİSİN RIZA HOCA.
Yarın Konya Fener'den puan alsa kimse birşey demez. Herkes biliyor Konya her maçı sıkı lig 3.sü. Kasımpaşa ise FENERE YATAN, BURSAYA YATAN TAKIMKEN BİRDEN NE HALE GELİYOR...

Afedersiniz ama yarın stad açılışına Şifo-MAF-Samet-Sergen vs gelse ismi duyuldu mu deli gibi alkışlarım. Ama seni alkışlamam. Rıza Çalımbay Yere Yatsana diye bağırılırsa eşlik ederim çünkü takımının futbol pislikleri yapmasına göz yumdun teşvik ettin.

Çevrimdışı cursedofdragon

Fener haftaya konyaya kaybeder aynen dediğim gibi. Burda sıkıntı yok. Sıkıntı kendimiziz. Kendimizle savaşıyoruz. Kendi şampiyonluğumuzu engelliyoruz. Kasımpaşaya böyle saçma bir şekilde kaybettik. Konyas - Akhisar ve Gs deplasmanlarında ne yapacağız? mesele bu. Bu 3 maçtan sağ çıkmak için ligin ilk yarısındaki Beşiktaş lazım bize. Şenol Güneş hokus pokus yapacak ve takımı ilk yarıdaki haline götürecek. Bakalım olacak mı? olmak zorunda...

Fener de kaybedecek. Konyaya, gsye kaybedecek. . Ama şuanki durumda şampiyonluğu averajla veriyoruz. 2 takımdan hangisi 1 tık daha iyi sıçrama yapması gerekiyor sorusunun cevabı: Beşiktaş. Malesef bu...

ya arkadaş siz şunu algılayamıyormusunuz aykut kocaman fenerbahçe kongre üyesi.

Seneye peirara şampiyon yapsada yapmasada gidicek aziz yıldırım aykut kocaman'a telefon açıp hocam seni seneye takımın başında görmek istiyoruz diyecek açık ve net.

Kalede serkan kırıntılı birazda oynatmadığı oyuncuları oynatır aykut kocaman azcıkta saçma sapan taktik hop 1-0 fenere verir maç içinde mücade ediyor gibi gözükür geçmiş olsun.

Gs'nin zaten ölmüş ağlayanı yok kafasına vurup 3 puanı alırlar.

Geçen senede aynı şeyi yaptık avantaj elimizdeyken yine verdik bu senede aynı şeyi yaptık saçmalamakta üstümüze yok.

Ondan sonra fener puan kaybedicek diye bekle çok bekleriz.

Çevrimdışı Fikret

Ipi Fener'in eline vermemizin bas sorumlusu kesinlikle Senol Günes'dir.

Taktiksel anlamda bu kadar zayif TD cok nadir görülür bu seviyede.
Bir maç hata yaptı diye TD asılır mı?

A.Beck G.gönül-Şener seviyesindeydi de Şenol Hoca mı golü yedirdi? İsmail geçen senelerde çok mu iyiydi? Fenerin sol bekleri de bizimkilerden iyi.
Ersan satıldı. Rhodolfo sakatlandı. Kaleci diye ne yazık ki vasat biri alındı. G.TÖRE 2015 Mart'ından bu yana toplasan 2 tane iyi maç anca oynamadı şimdilerde de PASO SAKAT.

Kadro kalitemiz bence Fenerden kötü. Şenol Güneş bir sürü oyuncuyu parlattı. İyi bir taktisyen.
Ama Mario Gomez böyle boş boş dolandı mı;

1-0 öne geçilen maçta A.Beck-İsmail-Boyko gibi vasat oyuncularımız da büyük hatalarını bir maçta yaptı maç gidiyor...
Aynı Akhisar maçı gibi. Başakşehir gibi. İlk yarı ki K.Paşa maçı gibi.

BEŞİKTAŞ Futbol takımı MÜKEMMEL DEĞİL.
Allahtan fenerde değil. İllaki puan kaybedecekler.

Çevrimdışı Scout

Bu Saatten Sonra Şampiyonluk Hayalim Kalmadı Geçen Senenin Aynısı Yaşanıyor Resmen  :claps:
Pika Pika

Bu gece moraller bozuldu ama hiçbişey bitmiş değil.

Bu ligde fenerde bizde daha puan kaybedicez.

Ama sonunda ipi göğüsleyen biz olacağız.

Ve bize seviye atlatamayan oyunculardan yavaş yavaş kurtulacağız.

Herkese iyi geceler.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mellfred

beşiktaş efsanesi rıza'nın fenere 6 puan bırakıp bizden 5 paun aldığı sezondan herkese iyi geceler. adamsın rıza  :pray:

Çevrimdışı eniscan667

Acaba bizim takımda kaleye şut çekmek yasak mı ? Her şut gol olacak diye birşey yok belki kaleciden sekecek tamamlıyacaksın.Bu bekler idmanda ne iş yaparlar onu da anlamıs değilim.kardesim haftanın 6 günü idman yapsan hiç mi orta çalısmıyosunuz ya

Çevrimdışı Özay

Oğuzhan 3 maç ceza alır.

kardeş sen twitter'da gördüğün her şeyi buraya taşırsan işimiz var. Birileri yem atıyor hemen oltaya geliyorsunuz.

Çevrimdışı GÖRKEM

A.Beck G.gönül-Şener seviyesindeydi de Şenol Hoca mı golü yedirdi? İsmail geçen senelerde çok mu iyiydi? Fenerin sol bekleri de bizimkilerden iyi.
Ersan satıldı. Rhodolfo sakatlandı. Kaleci diye ne yazık ki vasat biri alındı. G.TÖRE 2015 Mart'ından bu yana toplasan 2 tane iyi maç anca oynamadı şimdilerde de PASO SAKAT.

Kadro kalitemiz bence Fenerden kötü. Şenol Güneş bir sürü oyuncuyu parlattı. İyi bir taktisyen.

1-0 öne geçilen maçta A.Beck-İsmail-Boyko gibi vasat oyuncularımız da büyük hatalarını bir maçta yaptı maç gidiyor...

Yedigimiz Gollerde yapilan Hatalarin temel sorun oldugunu düsünmüyorum. Bunlar sadece göze batan seyler oldugu icin asil sorunlarin üzerini örtüyor yüzeysel bakinca.

Sadece bu Mac icin de söylemedim onu. Genel bir degerlendirmeydi. Sezon basindan beri Oyuncularin bireysel beceri + Gaz ile gidiyoruz. Teknik Direktör'ün taktiksel anlamda katkisi Sifir'a yakin. Bunu Sezon basindan beri söylüyorum isteyen acip bakabilir.

Çevrimdışı 38life

En kritik maçta yenilen iki gol o kadar absürt ki... İlk golde; yerleşim hatası, Necip'in kademeye giremeyişi, Beck'in çok kolay eksilişi, Boyko'nun hatası...

İkinci golde; maç boyunca switch yapan Atiba - Marcelo ikilisinin rolleri değiştirmesi. Marcelo'nun kaybettiği top, İsmail'in karşılama mesafesini koruması gereken topa hareket etmesi, takip etmesi gereken pozisyona Marcelo'nun gitmesi, Marcelo'nun boşaltığı alanı Atiba'nın dolduramayışı...

Zincirleme hatalar...

Çıldırdım o anda. Ellerimi iki yana açtım, ağzımı açtım hayretle tv'ye bakmaya devam ederken golü yedik. Açıkçası o pozisyonda Marcelo'nun davranışı daha absürddü. Önceliği aldı İsmaile bırakmadı adamı. Halbuki senin ne işin var orda İsmail yanında işte bırak kendi adamını savunsun sen kendi bölgene dön.

Çevrimdışı mylife1903

ya arkadaş siz şunu algılayamıyormusunuz aykut kocaman fenerbahçe kongre üyesi.

Seneye peirara şampiyon yapsada yapmasada gidicek aziz yıldırım aykut kocaman'a telefon açıp hocam seni seneye takımın başında görmek istiyoruz diyecek açık ve net.

Kalede serkan kırıntılı birazda oynatmadığı oyuncuları oynatır aykut kocaman azcıkta saçma sapan taktik hop 1-0 fenere verir maç içinde mücade ediyor gibi gözükür geçmiş olsun.

Gs'nin zaten ölmüş ağlayanı yok kafasına vurup 3 puanı alırlar.

Geçen senede aynı şeyi yaptık avantaj elimizdeyken yine verdik bu senede aynı şeyi yaptık saçmalamakta üstümüze yok.

Ondan sonra fener puan kaybedicek diye bekle çok bekleriz.

Belki son hafta kaybederler

Çevrimdışı can1903

Aykut Kocamanın takımından medet umacak hale geldik. 3 kere kaleye gitsinler şükür edin.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mylife1903

Senol gunesin hatalari bir mac ozelinde degil ki sadece kazandigimiz icin dillendirilmiyordu tabelaci taraftar tarafindan.

Necip olayi fiyasko
Necip iyi oynamismis la ligadan gelen oyuncuyu kesmismis

Tosic kotu mu oynadi ismaili kesemiyor, ismaili yahu ismaili, ismaili u18in yedek sag beki keser.

Sonra takimda ikinci yariyla beraber bir telas, bir acele, durun az basin topa yok, aslinda antalyaspor macinda bu sonuc cikacaktimama sansimiz yaver gitti.

Necipe cart penaltiyi calsaydi huseyin gocek, son saniyede o top girseydi iceri sonuc ayniydi. Bugun ne necip ne ismail ne frei oynayamazdi.

Kalan haftalarda yapilmasi gereken dengeli oyun 1-0galibiyetler ve fotofinish

Çevrimdışı mylife1903

sivas'a mı kaybedecek ?
Insallah, sikeli macta zor yendi adamlar yahu.

Çevrimdışı GÖRKEM

Sunu söyleyebilirim: Mustafa Resit Akcay bizim TD olsaydi su an daha iyi durumdaydik.