bakın ben rızanın ortalarında attığımız gollerle büyüyen şanslı nesilden biriyim. Rıza hoca tv.de klasik bir maç sonu açıklaması yapıyor "konuşanlar konuşsun ben beşiktaşlıyım bununla gurur duyuyorum vbvb" her maç sonu yaptığı açıklamalar. bize karşı oynattığı oyunu renklilere karşı bekliyorum kendisinden. 96d takım şampiyon olurken eski kalecimiz metin akçevrenin antep-gs maçı sonrası ben beşiktaşlıyım üzerime düşeni yaptım gs.yi yendik sıra beşiktaşda demişti. ben rıza hocadan bunu bekliyorum feneri yenecekti ve ben beşiktaşlıyım feneri yendim sıra beşiktaşda diyecekti dedi mi bunu asla demedi!!!
Hocam dün internette Beşiktaş düşmanı Rıza yazan bir densiz gördüm uyardım. Dedim efsane kaptandır 6 şampiyonluğu vardır.
Ama işte gel gör ki Rıza Hoca Fener'e gelince takımı yattı.
Daha geçen hafta Bursa'dan 4 yediler.
Sonra geliyorsun Beşiktaş'a 2 maçta da ölümüne oynuyorsun.
Bakın FB maçında 3 faul yapmayan, gölge pres takılan KASIMPAŞA geliyor Beşiktaş'lılara her pozisyonda çekme, el-kol, hakeme itiraz.. Daha maçın başından hakemin yanında 6-7 kişi toplanmalar.
BJK-FB derbisindeki Fener takımından daha motivelerdi.
Oyuncu değişiklikleri, pazubant, tebrik, el sıkışma komedileri. Yere yatmalar...
TRİBÜNDEN: YERE YATSANA RIZA ÇALIMBAY YERE YATSANA duyuldu.
Şimdi sen kendini A.Avcı konumuna düşürdün Rıza Hoca. Yani 20 yaş altı çoğu genç böyle düşünüyor. Geçmişine hürmeten sakin konuşuyorum.
İYİ NİYETLE diyorum ki sen komplekslisin. TEK DERDİN BEŞİKTAŞ'I YENMEK.
Kasımpaşa yönetimi-menajerlerde Aziz'den fişeklenip Beşiktaş düşmanlığı yapıyor. Takıma BJK maçına özel para veriyor.
Kasımpaşa'da BEŞİKTAŞ'A KARŞI ÖLÜMÜNE OYNAYARAK BEŞİKTAŞ'IN BAŞINA GE-ÇE-MEZ-SİN!!
Kasımpaşa'da fenere yatıp ligi orta sırada bitirip sırf Beşiktaş'ı yendin diye hiçbirşey kazanamazsın.
DÜŞTÜĞÜN DURUM ACİZLİKTİR. Şu durumda ne kariyerin ilerler, ne toplumdaki saygınlığın.
BÜTÜN MAÇ KENARDA KENDİNİ YEDİN. BAKIŞLARINDAN STRESİNİ GÖRDÜK. NASIL BİLENMİŞSİN YAZIK!
BEŞİKTAŞ'A karşı galip gel eyvalah ama Fenere karşı halinden sonra yaptığın ayıptır. GECENİN KAYBEDENİSİN RIZA HOCA.
Yarın Konya Fener'den puan alsa kimse birşey demez. Herkes biliyor Konya her maçı sıkı lig 3.sü. Kasımpaşa ise FENERE YATAN, BURSAYA YATAN TAKIMKEN BİRDEN NE HALE GELİYOR...Afedersiniz ama yarın stad açılışına Şifo-MAF-Samet-Sergen vs gelse ismi duyuldu mu deli gibi alkışlarım. Ama seni alkışlamam. Rıza Çalımbay Yere Yatsana diye bağırılırsa eşlik ederim çünkü takımının futbol pislikleri yapmasına göz yumdun teşvik ettin.