Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7295854 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

:kop: :kop: :kop: donumuza kadar pikselli olacak artık #pikselheryerde :evillol:
:D gelip geçici bir hevesten öte değil boşuna çırpınmayın er geç doğru yolu bulacaksınız :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı LuceGel

Necip Besiktas için iyi bir stoperse bitmisiz biz.
Tandemde Alexisten daha iyi dedim laf oyun yapmayın.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Abdullah

:D gelip geçici bir hevesten öte değil boşuna çırpınmayın er geç doğru yolu bulacaksınız :D
tamam statta ben de çok beğenmedim ama formada fena olmadı be. kır artık şu ön yargılarını  :evillol:

Çevrimdışı Blackmd1

BEŞİKTAŞIMIZ 3-1 Kasımpaşa U19
BEŞİKTAŞIMIZ 2-0 Fenerbahçe U16
BEŞİKTAŞIMIZ 3-3 Fenerbahçe U15
BEŞİKTAŞIMIZ 3-0 Fenerbahçe U14

Çevrimiçi Kapkarakartal

Çevrimdışı can1903

Atiba yarın yok. Kötü haber  :bawling:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Atiba yarın yok. Kötü haber  :bawling:
Kesin mi belki maç saatine kadar kendisini toparlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Doğukan E.

Atiba oynamadı desek; Tolgay Oğuzhan Sosa görürmüyüz acaba?

Çevrimdışı can1903

İshal ve kusma varmış sıkıntı oynatılmaz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Atiba oynamadı desek; Tolgay Oğuzhan Sosa görürmüyüz acaba?
Kasımpaşa maçında böyle bir orta sahayla çıkmak çok büyük risk olur ki Şenol Hoca'nın aklının ucundan bile geçeceğini düşünmüyorum.

Necip oynar artık yapacak başka birşey yok.

Çevrimdışı Tolga

İshal ve kusma varmış sıkıntı oynatılmaz.
Kesinleşen birşey yoksa maç saatine kadar beklemek lazım.

Çevrimdışı mylife1903

Nazar deydi adama. Yahut aziz yildirim zehirletmistir.
Midyat seyfo zehirleyin!

Çevrimdışı Kemal

Atibasiz  çok zorlanır takım

Çevrimdışı Doğukan E.

Kasımpaşa maçında böyle bir orta sahayla çıkmak çok büyük risk olur ki Şenol Hoca'nın aklının ucundan bile geçeceğini düşünmüyorum.

Necip oynar artık yapacak başka birşey yok.
Haklısın belki oyunun bir bölümünde.

Çevrimdışı Kartal Ç

Adamınki de can tabi. Kanada - meksika -türkiye kaç bin km yol tepti üstüne hava değişimleri falan.

Töre de olmadığına göre acaba hoca sosayı sağ açığa atıp, tolgay-necip ikili ön liberosu önünde ozzy'i mi oynatır ki?
Zira veli'nin son durumuyla ilgili hiç bilgim yok.

Çevrimdışı BelekKartaLı

O zaman renk  . dans  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :halay: :halay: :halay: :halay:
Fener için lig bitti.
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı 38life

Önümüzdeki pazartesi Stadın açılış maçında şampiyonluğumuzu gayrıresmi olarak ilan edebiliriz. Bu fener haftaya Konyaya her türlü kaybeder. Biz yarın Kasımpaşa, açılışta da Bursayı yenersek al sana 9 puanlık fark.

Çevrimdışı Orhan

Herkese benden caayyyy fb ye yok  :halay: :halay:

Çevrimdışı 38life

Milli aradan sonra Fener içerde Osmanlı ile biz de deplasmanda Kasımpaşa ile oynucaz.

Kasımpaşa deplasmanı gerçekten zor bir deplasman, bunu kimse inkar edemez ama Kasımpaşa'nın form durumuna baktığımızda Bu maçtan 3 puan ile çıkacağımıza inanıyorum. Kasımpaşa son 9 maç 2 galibiyet 2 beraberlik. Kazandıkları takımlar Eskişehir ve Antalya.Eren, Pavelka ve Aydın'ın yokluğunda her ne kadar bize düşman ve dolu bir tribün önünde oynayacak isek de kaliteli futbolcularımız ile skor bulup maçı kazanırız.

Fener'in konuk edeceği Osmanlıspor'a gelirsek Kasımpaşa'nın tam aksine Osmanlıda çok iyi bir çıkış var. Son 7 hafta 5 galibiyet 2 beraberlik. Galatasaray'ı içerde Trabzon ve Başakşehiri deplasmanda yenen bir takımdan bahsediyoruz. Daha bir kaç gün önce deplasmanda Başakşehir'i 3-2 yendiler. Bana göre Başakşehir ile Fener arasında futbol olarak çok fazla bir fark yok. Osmanlıspor Kadıköyde galibiyet olmasa da bir beraberlik çıkartacak güçte ve formda. Son 7 haftada 5 galibiyet 2 beraberlik demiştik. Bu 2 beraberlikten biri Konyaspor deplasmanında. Konya deplasmanından beraberlik çıkartmak başarı sayılacak bir sonuçtur. Konyayı deplasmanda durduran Osmanlı Feneri de durdurur! İlginç bir istatistiği daha paylaşmak istiyorum. Osmanlıspor Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ardından deplasmanda en fazla puan toplayan takım. Dahası fener ile arasında sadece 2 puan var: 22-24. Osmanlı'nın deplasmanda attığı ve yediği gollere bakarsak sonuçlar daha da çarpıcı! Osmanlı deplasmanda Beşiktaştan sonra en çok gol atan takım!(21) Yediği gollere baktığımızda ise Fenerbahçe ile birlikte en az gol yiyen takım! (11)

Fenerbahçe GS derbisinden mağlup ayrılır ardından Osmanlıya kaybederse. tam 7 puanlık bir fark atabiliriz ve bana göre bu "futbol" olarak normal bir sonuç olur. ya da bu maçlardan 1 puan alsa 5 puanlık bir fark oluşur. Ancak ligimizde futbol'un değil paranın ve lobinin hakemler aracılığı ile konuştuğunu hatırlarsak böyle bir puan farkının sadece güzel bir hayal olduğunu hatırlamış oluruz.

:ok:

Çevrimdışı Hasan Akten

Taraftar olarak çok çabuk gaza geliyoruz. Kendimizi hemen şampiyon ilan ediyoruz.

Geçen sene Liverpool'u eledikten sonra resmen coştuk. Sanki ligde şampiyon olup üstüne Avrupa Ligi'ni kazanmışız gibi sevindik. Taraftarla birlikte futbolcuların da ayakları yere basmayınca önce Avrupa'da sonra ligde tepetaklak olduk.

Şimdi fb'nin aldığı bir beraberlikte hemen şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlanıyor. Sadece burada değil sosyal medyada genel kanı bu yönde. Sadece 3 puan öndeyiz ve ikili averajda da gerideyiz. Yani 1 mağlubiyette avantaj falan kalmıyor. Önümüzde çok zorlu maçlar var. Takımın ona göre ayakları yere basarak oynaması gerekiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen Yalçın ve kıvrak zekası  :evillol: Şu anda bizim gazetecilere karşı tutumumuz  :evillol:

https://twitter.com/linckartallar/status/716598486888759296

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sergen Yalçın ve kıvrak zekası  :evillol: Şu anda bizim gazetecilere karşı tutumumuz  :evillol:

https://twitter.com/linckartallar/status/716598486888759296

Cidden çok zeki adam :D

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı celiker1

Atiba takımın bu akşam sıralarındaki Vodafone Arena ziyaretinde takımla birlikte.Hasta adam takımla beraber dolaşmaya mı gider,evinde istirahat mı yapar?Atiba'da sorun yok diye düşünüyorum...
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

aslında fenerin puan kaybı bizim yarınki maçı dahada zorlastırdı cnk

o ligtv tayfası dekoder satamayacagından lige ortak etmek isticeğinden biz puanı zor alırız

yani hakemide yenicez.. yani buldugumuzu atıcaz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aslında fenerin puan kaybı bizim yarınki maçı dahada zorlastırdı cnk

o ligtv tayfası dekoder satamayacagından lige ortak etmek isticeğinden biz puanı zor alırız

yani hakemide yenicez.. yani buldugumuzu atıcaz
Abi takım da ekstra motivasyonla maça çıkar ama  :)