Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293839 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı sallapati

ciddi (Hakaret Yasak)₅ ve operasyon dönüyor fırat aydunus bülent yıldırım maç takvimimizin ayarlanması c.tesi salı c.tesi bizim 2 maçımızın c.tesi olduğu haftalar önce belliyken ts maçı neden bu araya sıkıştırılır??? (Küfür Yasak) YD ABV.

oyuncularımız çok pasif maçta 2 tane penaltı pozisyonu var hakemi kuşatıp dövmekten beter etmeliydiler... bakın h.sonu cinconlu 5 oyuncu elini kaldırdı olmayan penaltıyı verdirtti.

:claps: :claps: .... şampiyonluğumuzu çalıyorlar beyler.. futbol konuşmanın zamanı değil

Çevrimdışı ilhan mansız

beyaz futbolda Metin Albayrak'ın konuşmasını izledim. Bence çok güzel konuşmuş, tabi anlayana..

Çevrimdışı sallapati

bu fırat ve bülent kesinlikle operasyon hakemleridir

Çevrimdışı sallapati

beyaz tvdeki sinan engin in fbli olduğu kesinleşti... ahmet çakar ne zaman mhk ya yüklense lafı değiştiriyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

beyaz tvdeki sinan engin in fbli olduğu kesinleşti... ahmet çakar ne zaman mhk ya yüklense lafı değiştiriyor

Aynen. Bi de ne kadar haysiyetsiz fbli yönetici varsa hepsiyle arkadaş nasıl işse..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

Bakin gotlerini yirtsalar biz biraz bu tempomuzu tutalım ve bitiricilikte az başarılı olalım bi halt edemezler

Fb maçında Allah aşkına bakın sayıyorum :

Q17 kaleciyle karşı karşıya
Gomez
Atiba
Sosa
Gomez
Tosun
Gomez

Tam 7 tane hepsi direk karşı karşıya vuruş pozisyonu , Marcelo nun kafayla direğe vurmasıni saymiyorum çünkü yaptı gol vuruşunu

7 tane 7 , 2 veya 3 unu atsaydik bizi yenebilirler miydi ?

Bu kadar gol kaçar mi ?

Yav şu Rize ve ts maçında toplasak belki 20 pozisyon vardır 4 gol var .

Biz yeterki biraz şu gol vuruslarinda becerikli olalım biraz. Yoksa stat ivmesiyle gerçekten gohusleyecez şu finali .

Çevrimdışı Kemal

Bakin gotlerini yirtsalar biz biraz bu tempomuzu tutalım ve bitiricilikte az başarılı olalım bi halt edemezler

Fb maçında Allah aşkına bakın sayıyorum :

Q17 kaleciyle karşı karşıya
Gomez
Atiba
Sosa
Gomez
Tosun
Gomez

Tam 7 tane hepsi direk karşı karşıya vuruş pozisyonu , Marcelo nun kafayla direğe vurmasıni saymiyorum çünkü yaptı gol vuruşunu

7 tane 7 , 2 veya 3 unu atsaydik bizi yenebilirler miydi ?

Bu kadar gol kaçar mi ?

Yav şu Rize ve ts maçında toplasak belki 20 pozisyon vardır 4 gol var .

Biz yeterki biraz şu gol vuruslarinda becerikli olalım biraz. Yoksa stat ivmesiyle gerçekten gohusleyecez şu finali .

Ayrıca şampiyon kadro derinligindeki topcularin performanslariyla olunur .

2 haftadır kadro derinligimizdeki   Kerim Tosic Necip bana göre süper oynadılar ve bizde şampiyon olacaksak yemekte tuzumuz var dediler , 3 üne de helal olsun.

Töre inan artık şu takımın şampiyonluguna , şampiyon takımın kanadı olarak semtte mesalelerle üstü açık otobüsle Ağaçlı yoldan marşlarla geçmiş bunları yaşamış bir topçu olarak İspanya ya git kardeşim .

Çevrimdışı 38life

Galatasaray feneri yenerse 4 berabere kalırsa 3 puan fark atarız. 3 puan fark çok sakat bi rakam averaj durumundan dolayı. Umarım pazar akşamı 4 puan farkla lider oluruz.

Milli aradan sonra Fener içerde Osmanlı ile biz de deplasmanda Kasımpaşa ile oynucaz.

Kasımpaşa deplasmanı gerçekten zor bir deplasman, bunu kimse inkar edemez ama Kasımpaşa'nın form durumuna baktığımızda Bu maçtan 3 puan ile çıkacağımıza inanıyorum. Kasımpaşa son 9 maç 2 galibiyet 2 beraberlik. Kazandıkları takımlar Eskişehir ve Antalya.Eren, Pavelka ve Aydın'ın yokluğunda her ne kadar bize düşman ve dolu bir tribün önünde oynayacak isek de kaliteli futbolcularımız ile skor bulup maçı kazanırız.

Fener'in konuk edeceği Osmanlıspor'a gelirsek Kasımpaşa'nın tam aksine Osmanlıda çok iyi bir çıkış var. Son 7 hafta 5 galibiyet 2 beraberlik. Galatasaray'ı içerde Trabzon ve Başakşehiri deplasmanda yenen bir takımdan bahsediyoruz. Daha bir kaç gün önce deplasmanda Başakşehir'i 3-2 yendiler. Bana göre Başakşehir ile Fener arasında futbol olarak çok fazla bir fark yok. Osmanlıspor Kadıköyde galibiyet olmasa da bir beraberlik çıkartacak güçte ve formda. Son 7 haftada 5 galibiyet 2 beraberlik demiştik. Bu 2 beraberlikten biri Konyaspor deplasmanında. Konya deplasmanından beraberlik çıkartmak başarı sayılacak bir sonuçtur. Konyayı deplasmanda durduran Osmanlı Feneri de durdurur! İlginç bir istatistiği daha paylaşmak istiyorum. Osmanlıspor Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ardından deplasmanda en fazla puan toplayan takım. Dahası fener ile arasında sadece 2 puan var: 22-24. Osmanlı'nın deplasmanda attığı ve yediği gollere bakarsak sonuçlar daha da çarpıcı! Osmanlı deplasmanda Beşiktaştan sonra en çok gol atan takım!(21) Yediği gollere baktığımızda ise Fenerbahçe ile birlikte en az gol yiyen takım! (11)

Fenerbahçe GS derbisinden mağlup ayrılır ardından Osmanlıya kaybederse. tam 7 puanlık bir fark atabiliriz ve bana göre bu "futbol" olarak normal bir sonuç olur. ya da bu maçlardan 1 puan alsa 5 puanlık bir fark oluşur. Ancak ligimizde futbol'un değil paranın ve lobinin hakemler aracılığı ile konuştuğunu hatırlarsak böyle bir puan farkının sadece güzel bir hayal olduğunu hatırlamış oluruz.

Çevrimdışı MrtBlgc

Benim bildiğim o spiker fanatik fenerli. Şaşırtmadı doğrusu.
Melih Şendil aslında çok iyi Beşiktaş'lıdır, hatta seneler evvel kendi evimizde Fener'e yenilmiştik o malum Papila sezonunda 2. ve 3. yediğimiz golde sanki Avrupa bir takımdan o golleri yemişiz gibi sevinmedi bile.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Bakın ligin bugüne kadarki geçmişinde değil ligin bundan sonraki 9 haftasında hakemler adil olsa 34. hafta lig sıralaması şöyle olurdu:

1. Beşiktaş
2. Konyaspor
3. Fenerbahçe

Çevrimdışı Alper1903

Melih Şendil aslında çok iyi Beşiktaş'lıdır, hatta seneler evvel kendi evimizde Fener'e yenilmiştik o malum Papila sezonunda 2. ve 3. yediğimiz golde sanki Avrupa bir takımdan o golleri yemişiz gibi sevinmedi bile.

Birkaç yerde okumuştum hepsinde fb'li olduğu yazıyordu, kişisel olarak tanımam. Dediğin doğru olabilir abi ama Beşiktaş'lıysa da eğer çalıştığı kuruma ayak uydurmuş o zaman. Bu kadar hataya rağmen hala hakemi övüyorsa bundan başka bir şey diyemem.

Çevrimdışı MrtBlgc

Birkaç yerde okumuştum hepsinde fb'li olduğu yazıyordu, kişisel olarak tanımam. Dediğin doğru olabilir abi ama Beşiktaş'lıysa da eğer çalıştığı kuruma ayak uydurmuş o zaman. Bu kadar hataya rağmen hala hakemi övüyorsa bundan başka bir şey diyemem.
Kesinlikle çalıştığı kurumla alakalıdır. Yok, Fenerli olduğunu zannetmiyorum. Melih Gümüşbıçak Fenerli onla karıştırıyor olmayasınız?

Çevrimdışı Alper1903

Kesinlikle çalıştığı kurumla alakalıdır. Yok, Fenerli olduğunu zannetmiyorum. Melih Gümüşbıçak Fenerli onla karıştırıyor olmayasınız?

Yok Gümüşbıçak değildi.

Çevrimdışı eaglekartal

Ohh be huzur icinde yatacak olmak ne guzel.ama topcularin cok dikkatli olmasi lazim.bukadar gol kacmaz.son duzluge girdik hakemlerde inceden azizeye selam cakmaya basladi.buldugumuzu gecirmeliyiz.

Çevrimdışı tangaz

bu fırat ve bülent kesinlikle operasyon hakemleridir

yıldırımgillerden azize olanın tabiri ile KAŞARLARDIR.

aldıkları operasyon talimatlarını uygulayıp 40ar bin tele cukka yapmaya dewam edeceklerdir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

beyler boşverin şu melihlerin tuttuğu takımı sonuçta hepsi aynı zihniyetin çocukları ligtv'nin hiçleri hepside.

siz şeref noksanı hakemlere odaklanın sosyal medyada ne kadar hakem varsa yüklenin her cephede sawaşmalıyız bugün sahada hakemi  rakibi herkesi yendik ama günün birinde bir bakarlar durduramıyorlar gene bir papila çıkar iş işten geçer...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ekrembaser

Yok Gümüşbıçak değildi.
Bugün maçı anlatan Melih Şendil fanatik fenerlidir hatta havaalanında birisi buna alex gol atınca bi tarafını yırtan Ada'm sen misin diye sormuştur. Melih Gümüşbıçak ise hasta Beşiktaşlıdır hatta metalist kharkivden 4 yediğimiz maç sonunda maçı kendisi anlatmıştır Ertuğrul Sağlam'ı istifaya davet edip yeter demiştir

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Melih Gümüşbıçak Beşiktaşlı, Melih Şendil Fenerbahçeli. Bugün maçı anlatan spiker Melih Şendil idi.
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı MrtBlgc

Melih Gümüşbıçak Beşiktaşlı, Melih Şendil Fenerbahçeli. Bugün maçı anlatan spiker Melih Şendil idi.
Melih Şendil kendi evimizde 3-0 yenildiğimiz maçta sevinmedi bile fenerin attığı gollerle nasıl Fenerli bu adam?  Hatta Tuncay'ın attığı golden sonra verdiği tepki çok tartışıldı. 

Çevrimdışı onurturan

kim fenerli kim besiktasli tam corba oldu buralar :)) onemli diil arkadaslar @sallapati nin mesajlarina kulak verin derim ben..
ama yonetim de herseyin farkinda bence metin albayrakin sozleri cok iyiydi..

Çevrimdışı MrtBlgc

Yok bence de önemli değil hangi takımlı olduğu yendik 1 puan öndeyiz, önümüzdeki hafta farkı 4 puana çıkarma şansımız olacak. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O Melih Şendil'in yanındaki iğrenç ses tonu olan adam kim?

Pazarcı gibi sesi var gidip spiker yapmışlar.

Mükemmel bir gol oluyor dediği şey, "çok enteresan gol" .

Bunlara para yedirenler var bir de.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı AmaralGürses

Necip, Necip, Necip.. ikinci golün asistini de ona yazmak lazım.

Mükemmeldi bugün, helal olsun.

Bütün takıma tebrikler.

ŞAMPİYON OLACAĞIZ BEŞİKTAŞ'IM BU SENE !!!  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı sallapati

kim fenerli kim besiktasli tam corba oldu buralar :)) onemli diil arkadaslar @sallapati nin mesajlarina kulak verin derim ben..
ama yonetim de herseyin farkinda bence metin albayrakin sozleri cok iyiydi..

@onurturan Metin Albayrak çok yumuşak kalıyor , ayrıca Metin Albayrak ve Rıdvan Akar'ın "hakemi de yeneriz"  tavrı Beşiktaşa çok zarar veriyor

çok tehlikeli sularda yüzüyoruz..

hakemi yenmek diye birşey yok.. böyle birşeyi hiçbir Beşiktaşlı kabul etmemelidir...
Rıdvan Akar , Metin Albayrak gibi bu söylemi defalarca dile getiren yöneticiler çok büyük yanlış içindeler..
bu tip açıklamalar kanıksama yaratır.. Böyle maçlardan sonra ortalığı yangın yerine çevirmeliyiz... Türkiyede düzen böyle işliyor...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şaka maka 9 maç kalmış beyler :icool: