Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296212 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Şenol hoca Necipe sen aslında stopersin demiş  :D .Bir stoperde olması gereken bütün özellikler var sende demiş,Marcelo Necip devam edeceğiz belli oldu Necip sakarlıkları olsada savunmada sertliğimizi artırıyor geçen yıla göre daha derli toplu.Şenol hocayı destekliyorum inşallah nurtopu gibi bir lider stoperimiz olur. :ok:

Ne desem bos bu noktadan sonra, bilicin mustafa pektemek yanlisi gibi olur, bu noktadan sonra oyuncu tercihleri ile ilgili bir hatayla sampiyonluk giderse senol gunesi baglasan da tutamazsin bizim camiada. Senol hocanin hayatinin hatasi olur necip ile baslamak.

Insallah senol gunes boyle bir hata yapmaz. Sezon basindan beri sadece bir tek antalya macinda senol gunesi elestirdim, takimin ustuyle, basiyla oynamaya basladigi icin. senol hoca, sezon basindan beri bizim yazarlar tarafindan hic elestirilmedi cunku hic hata yapmadi. Butun maclara dogru basladi, cogu zamanda sansi yaver gitti zaten sampiyon olmak icin biraz da sansa ihtiyac vardir.

Simdi bu alexis olayini anlamiyorum. Ya gardasim ne yapti bu alexis size. Iyi oyuncudur bu adam ama alisamamis olabilir, ispanyollar ruslar gibidir hemen adapte olamazlar. Cok iddali soyluyorum eger alexiste bir problem yoksa ve necip oynarsa bu sampiyonluk,fbnin hatalarina kalir.

Alexis iyi ve sert bir oyuncudur. Marcelodan daha dengelidir hatta.futbolu da iyi bilen bir oyuncudur.
Sanki bizim takimda puyol, backenbauer falan oynuyor da alexisi begenmiyoruz. Necip ile gidip la ligada 10'sene oynamis oyuncu da kiyaslanmaz bu hatayi yaparsa senol gunes kendi biletini de cebine koyar. Kimsenin koca camiayi travmaya sokmaya hakki yok.

Ismailin yerine koysun necipi cok seviyorsa. Ismail oynuyor bu takimda 20 mactir bir ooha yaramiyor, alexisi kesecekler, te allim

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ziyech dun yine harikalar yaratti. Attigi frikik golu muazzam.

Boylelikle bu sezon ligde 29 macta 17 gol 12 assisti buldu.
adaş çok isterim ama ziyech için tren kaçtı maalesef :bandit:

Çevrimdışı mülkübey

Ismail her sene 10 gol yediriyor. 1. Sol bek olmasin artık. Çünkü oyle bek olmaz. Ayrica serdardan yoklukta iyi bir sag acik olur. Bu da dip not.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ismail her sene 10 gol yediriyor. 1. Sol bek olmasin artık. Çünkü oyle bek olmaz. Ayrica serdardan yoklukta iyi bir sag acik olur. Bu da dip not.

ismailden bence hiçbir şey olmaz abi :D

Çevrimdışı LuceGel

Ne desem bos bu noktadan sonra, bilicin mustafa pektemek yanlisi gibi olur, bu noktadan sonra oyuncu tercihleri ile ilgili bir hatayla sampiyonluk giderse senol gunesi baglasan da tutamazsin bizim camiada. Senol hocanin hayatinin hatasi olur necip ile baslamak.

Insallah senol gunes boyle bir hata yapmaz. Sezon basindan beri sadece bir tek antalya macinda senol gunesi elestirdim, takimin ustuyle, basiyla oynamaya basladigi icin. senol hoca, sezon basindan beri bizim yazarlar tarafindan hic elestirilmedi cunku hic hata yapmadi. Butun maclara dogru basladi, cogu zamanda sansi yaver gitti zaten sampiyon olmak icin biraz da sansa ihtiyac vardir.

Simdi bu alexis olayini anlamiyorum. Ya gardasim ne yapti bu alexis size. Iyi oyuncudur bu adam ama alisamamis olabilir, ispanyollar ruslar gibidir hemen adapte olamazlar. Cok iddali soyluyorum eger alexiste bir problem yoksa ve necip oynarsa bu sampiyonluk,fbnin hatalarina kalir.

Alexis iyi ve sert bir oyuncudur. Marcelodan daha dengelidir hatta.futbolu da iyi bilen bir oyuncudur.
Sanki bizim takimda puyol, backenbauer falan oynuyor da alexisi begenmiyoruz. Necip ile gidip la ligada 10'sene oynamis oyuncu da kiyaslanmaz bu hatayi yaparsa senol gunes kendi biletini de cebine koyar. Kimsenin koca camiayi travmaya sokmaya hakki yok.

Ismailin yerine koysun necipi cok seviyorsa. Ismail oynuyor bu takimda 20 mactir bir ooha yaramiyor, alexisi kesecekler, te allim
Tandemde 2 oyuncunun birlikteliği önemli birbirlerini tamamlayıcılık önemli olan,biri önde basar diğeri havadan alır geriden kurar vs.Ersan Rhodolfo tandemindem sonra Marcelo Alexis iyi bir ikili olmadı sahada sudan çıkmış balık gibi şaşkın duruyorlar .Ligi tanımıyorlar belki ondan çok yumuşak dengesiz bir ikili oldular.10 yıllık La Liga tecrübesi olan Alexis rakip şut çekiyor önüne atlayacağına ellerini arkaya bağlayıp sırtını dönüyor 3 gol yedirdi bu şekilde(en önemlisi fener maçında 2. dakikada volkandan yediğimiz gol).Stoperi sertlikle tehdit edecek adam Ersandı onunda eksikliği vardı Necip bu eksiliğide gideriyor ligimiz sert defansın biraz sert olması gerekiyor.Hata riski Alexis kadar var en fazla ,Trabzon Antalya maçlarında iyi performans koydu Kasımpaşa maçında şansı hakkediyor.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Kemal

Hakim ve ben arfa nin peşindeki kulüpler bizim baş edemeyecegimiz kulüpler , konoplanka olayina döner 2 side , kullaniliriz sadece , o yüzden 2 sinden de umudu kesin .

Bazı dejavular yaşıyoruz bunun yanında mesela Tolga mesela Töre , geçen seneye bakın aynı olayları 2 topçuda da yaşamısiz . Demek ki ilk yollanmasi gereken bunlar . Ekstra olarak pektemek serdar eklenmeli ve kadro derinliği yeni alacaklarla derinlestirilmeli.

En çok merak ettiğim Çağlar i alabilecek miyiz ve Ndiaye .

Çevrimdışı mülkübey

Necip Besiktas için iyi bir stoperse bitmisiz biz.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Ogün

Hakim ve ben arfa nin peşindeki kulüpler bizim baş edemeyecegimiz kulüpler , konoplanka olayina döner 2 side , kullaniliriz sadece , o yüzden 2 sinden de umudu kesin .

Bazı dejavular yaşıyoruz bunun yanında mesela Tolga mesela Töre , geçen seneye bakın aynı olayları 2 topçuda da yaşamısiz . Demek ki ilk yollanmasi gereken bunlar . Ekstra olarak pektemek serdar eklenmeli ve kadro derinliği yeni alacaklarla derinlestirilmeli.

En çok merak ettiğim Çağlar i alabilecek miyiz ve Ndiaye .
Ben Arfa'yı umarım alamayız. Çok yetenekli topçu ama kolektif oyunu hiç yok, ya harikalar yaratır, ya saç baş yoldurur bize.
Ziyech imkansız zaten.
Çağlar'ın piyasasını arttırmak için başkanları sürekli açıklama yapıyor, umarım alabiliriz.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kemal

https://twitter.com/PTT1Lig/status/716565562424426496

Bende böyle bir şey bekliyorum geç kalındı bu transferde yangından mal kacirir gibi Tosic alınacağına,  alexis getirilecegine Çağlar alinmaliydi.  Yazık oldu .

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Necip'in yeteneği çok kısıtlı, evet hatada yapıyor ama bu takım için gerçekten yüreğini ortaya koyup fedakarlığınıda yapıyor.

Stoper, dmc, sağ bek adam oynuyor nerde istenirse..

Her zaman takımda bulunmalı bence.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Anıl

#EveDönüyoruz  :super:
1. forma stada özel forma, satış fiyatı 219 TL

Çevrimdışı Kartal Ç

#EveDönüyoruz  :super:

Gördünüz mü bilmiyorum ama Beşiktaş e-spor takımının formaları da gayet hoş.
Keşke e-spor takımına maddi destek olarak o formaları satsalar da alsak.

Bilgilendirme: 2016 Kış Mevsimi Finali de başlamak üzere www.twitch.tv/riotgamesturkish

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Abdullah

2 side güzel.  :evillol: :evillol:
bu formaları sosyal medyada yaysak gençler  :bandit:

Çevrimdışı can1903

bu formaları sosyal medyada yaysak gençler  :bandit:
hızlıresimden atsana bana  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Ensar

gerçekten ikisi de kötü yapmayın arkadaşlar ya :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Abdullah

gerçekten ikisi de kötü yapmayın arkadaşlar ya :D
piksel ön yargı oldu sende  :evillol:

Çevrimdışı Ensar

piksel ön yargı oldu sende  :evillol:
ön yargı ne kelime arka sağ sol her türlü yargılıyım tartışmaya kapalı bir konu benim için :D çok kötü ya cidden çok kötü  piksel nedir ya
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Abdullah

ön yargı ne kelime arka sağ sol her türlü yargılıyım tartışmaya kapalı bir konu benim için :D çok kötü ya cidden çok kötü  piksel nedir ya
:kop: :kop: :kop: donumuza kadar pikselli olacak artık #pikselheryerde :evillol: