Şenol hoca Necipe sen aslında stopersin demiş
.Bir stoperde olması gereken bütün özellikler var sende demiş,Marcelo Necip devam edeceğiz belli oldu Necip sakarlıkları olsada savunmada sertliğimizi artırıyor geçen yıla göre daha derli toplu.Şenol hocayı destekliyorum inşallah nurtopu gibi bir lider stoperimiz olur. 
Ne desem bos bu noktadan sonra, bilicin mustafa pektemek yanlisi gibi olur, bu noktadan sonra oyuncu tercihleri ile ilgili bir hatayla sampiyonluk giderse senol gunesi baglasan da tutamazsin bizim camiada. Senol hocanin hayatinin hatasi olur necip ile baslamak.
Insallah senol gunes boyle bir hata yapmaz. Sezon basindan beri sadece bir tek antalya macinda senol gunesi elestirdim, takimin ustuyle, basiyla oynamaya basladigi icin. senol hoca, sezon basindan beri bizim yazarlar tarafindan hic elestirilmedi cunku hic hata yapmadi. Butun maclara dogru basladi, cogu zamanda sansi yaver gitti zaten sampiyon olmak icin biraz da sansa ihtiyac vardir.
Simdi bu alexis olayini anlamiyorum. Ya gardasim ne yapti bu alexis size. Iyi oyuncudur bu adam ama alisamamis olabilir, ispanyollar ruslar gibidir hemen adapte olamazlar. Cok iddali soyluyorum eger alexiste bir problem yoksa ve necip oynarsa bu sampiyonluk,fbnin hatalarina kalir.
Alexis iyi ve sert bir oyuncudur. Marcelodan daha dengelidir hatta.futbolu da iyi bilen bir oyuncudur.
Sanki bizim takimda puyol, backenbauer falan oynuyor da alexisi begenmiyoruz. Necip ile gidip la ligada 10'sene oynamis oyuncu da kiyaslanmaz bu hatayi yaparsa senol gunes kendi biletini de cebine koyar. Kimsenin koca camiayi travmaya sokmaya hakki yok.
Ismailin yerine koysun necipi cok seviyorsa. Ismail oynuyor bu takimda 20 mactir bir ooha yaramiyor, alexisi kesecekler, te allim