Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306238 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

@atalay bu işin bir profesyoneli olarak görüşün benim için değerli.

bir futbolcu düşün yıllardır sürekli sakatlık gerekçesi ile hafta içi doğru düzgün antrenman yapmaz maçdan 1-2 gün önce oynama ihtimali belirir  maç günü ağrı kesici iğnelerle maça yetiştirilir ve maç da döktürür. ve bu bir maç iki maç değil neredeyse tüm kariyeri böyledir en azından kariyerinin yarıdan fazlası böyledir.

bu sence mümkün mü?

Özverili bir oyuncuysa mümkün.

TFF'nin bundan haberi varmış deniyor.

Haberdar olması yetmez. Derbiden önce bildirilen ilaç için kulübe izin vermeleri gerekir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gönül kabul ederse alacağı ceza ne olur ?

Çevrimdışı Tolga

haberi olması yetmiyormuş izin alması gerekiyormuş fb yönetiminin almamışlar galiba.

lick tv'ye ayrı ayar oldum ama 1 tane haber geçmiyor (Hakaret Yasak)₅.

Bizde böyle birşey olsaydı ki imkansız flash flash flash son dakika diye diye ortalığı ayağa kaldırırlardı yorumcular hemen yorum yapardı.
İzin alınmamışsa da bir yolunu bulup bu işin üstü kapatılır o yüzden üzerinde çok durmaya gerek yok.

Nİhayetinde şike yaptığı tescillenmiş bir kulübe ceza verilmeyen bir ülkede yaşıyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Gönül kabul ederse alacağı ceza ne olur ?

kabul etmez inkar eder. renkli birinden bu erdemi beklemek hayalcilik olur   :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Didavi ise sezon sonu Leverkusen, Wolfsburg yapabilir.

Gelecek sezondan itibaren Wolfsburg forması giyecek.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kabul etmez inkar eder. renkli birinden bu erdemi beklemek hayalcilik olur   :bandit:
Bence de abi ama kesin yaptıysa bu adam az ceza almak isteyebilir eğer B numunesi pozitif çıkarsa en azından 1 2 sene ceza alır kariyeri bitme noktasına gelir

Çevrimdışı mylife1903

doping sahaya yansimadi kapatalim konuyu. simdi gokhan gonul bizim macta gol atmis olsaydi sahaya yansimis olurdu :alala:

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 ben yaklaşık 2 yıldır gazete okumuyorum haberlere bakmıyorum. internet anlamında takıldığım tek yer burası olup burayada 4-5 aydır giriyorum. facebook vb dahi girmiyorum ülkenin çivisi çıkmış durumda sen kaçıp kurtulmuşsun 2005 yılı sonlarında bende Kazan'a gitmek üzereydim hazırlıklar vb son aşamadaydı beklenmedik şekilde babamın ani vefatı evin tek erkek çocuğu olmam nedeni ile buralardan ayrılamayacak hale gelişim beni ülkeden ayrılamaz hale getirdi...

Sorma @tangaz simdi avrupada bir ulkede olsa, dusunurduk yahu cocuk bir hata yapmis bildirmemis, belki kulup bildirmistir, falan diye. empati yapardik, herkesin basina gelebilir, cani cok yaniyordu herhalde yasakli maddeyle tedaviye bile onay vermis.....

ulkede kime kimseye guvenmiyor, guven ortami acayip zarar gormus cocugun bir sucu yoksa bile gomecez.

ben bile ulan yazik cocuga falan diyorum. 2 dakika sonra kafamin tasi atiyor gavata bak yasakli madde ile dopingi sakliyor diye komplo teorilerine basliyorum

bu hayra alamet degil.

fb aciklama yapmadi mi hala?

Çevrimdışı mylife1903

TFF'nin bundan haberi varmış deniyor.

Tabiki haberi var, benim bile haberim var. simdi bunlar 1 aylik eski a4 kagitlara yeni yazilar yaziyordur. aman birisi bilirkisiye sorar sahte oldugu anlasilir hesabi.

hirsiz polis oynuyoruz yahu. tff neden hemen aciklama yapmaz, kapamaz olayi. bunlar azizi bekliyorlardir simdi. Aziz baskan durum vahim, biraz sakal atman gerekecek, belgeleri degistirecez falan filan, arsivci cocugun esi hamile ona lazim.

EssiLor

• Ziyaretçi

[ Son Düzenleme: 30 Mart 2016, 14:30:44 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı atalay

Yalnız sektörde epey cahil varmış. Gökhan'ın aldığı ilaç therapeutic amaçlı. TFF dopingle mücadele kurulunun her yıl uluslararası standartlara göre açıkladığı yasaklı ilaçlar listesi var. Kulüpler ilaç bildirisini bu listede herhangi bir ilacı gözünden kaçırmamak adına bildiriyor. Yani ilaç yasaklı ise onay verilmesi mümkün değil. Olay bu kadar basit... Adamı kişiliğinden dolayı aklamaya çalışanlar var.  :D

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

fenerde kalırsa Gökhan her türlü yırtar eğer Beşiktaş'a gideceğim derse futbol hayatı biter bence konu bu kadar net.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı tangaz

Yalnız sektörde epey cahil varmış. Gökhan'ın aldığı ilaç therapeutic amaçlı. TFF dopingle mücadele kurulunun her yıl uluslararası standartlara göre açıkladığı yasaklı ilaçlar listesi var. Kulüpler ilaç bildirisini bu listede herhangi bir ilacı gözünden kaçırmamak adına bildiriyor. Yani ilaç yasaklı ise onay verilmesi mümkün değil. Olay bu kadar basit... Adamı kişiliğinden dolayı aklamaya çalışanlar var.  :D

kaldı ki kişiliği de aslında düzgün değil koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi denir misali. 2 sene önce çağatay şahanın hakem formasını yırtmadığı kalmıştı sarıyla yırtmıştı herhangibir batı medeniyetinde 10 maç ceza alacağı pozisyondu ve onda da GG iyi çocuktur yapmaz öle şeyler paralelin montajıdır denmişti neredeyse  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimdışı mylife1903

kaldı ki kişiliği de aslında düzgün değil koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi denir misali. 2 sene önce çağatay şahanın hakem formasını yırtmadığı kalmıştı sarıyla yırtmıştı herhangibir batı medeniyetinde 10 maç ceza alacağı pozisyondu ve onda da GG iyi çocuktur yapmaz öle şeyler paralelin montajıdır denmişti neredeyse  :D
@tangaz biz montaji saha disindan saha icine yuvarlana yuvarlana kivrilirken gormustuk. goruntusunu bulurum aksama, simdi cocugu baleye goturecem, beklerken telefondan devam ederiz.

montaj :halay:

ulen bizim herseyimiz montejjj

Çevrimdışı tangaz

@tangaz biz montaji saha disindan saha icine yuvarlana yuvarlana kivrilirken gormustuk. goruntusunu bulurum aksama, simdi cocugu baleye goturecem, beklerken telefondan devam ederiz.

montaj :halay:

ulen bizim herseyimiz montejjj

@mylife1903  muz cumhuriyeti kelimesini duyunca acaba neresi derdim.

meğer tam üstündeymişiz yahuu  :D

Çevrimdışı MUTE

Bence bu doping olayında bir bit yeniği var Derbi oynayalı kaç gün olmuş olay şimdi mi patlak verdi bu olayda başka bi amaç vardır

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903  muz cumhuriyeti kelimesini duyunca acaba neresi derdim.

meğer tam üstündeymişiz yahuu  :D

Ama abi muz cumhuriyeti falan demeyin, evden alirlar sen bize maymun mu demek istiyorsun diye. Ortadogu ulkesi iste, futbolumuzun hali de ulkenin bir aynasi. Sinirim bozuldu. Genc kardeslerimize uzuluyorum, sinir harbinde yasayip duruyorlar.

StAdyum basligini takip etmeyi biraktim, orada bile insanlarda bir korku yerimizE oturayacak miyiz, korkusu. Civisi cikmis alemlerin

Çevrimdışı tangaz

Ama abi muz cumhuriyeti falan demeyin, evden alirlar sen bize maymun mu demek istiyorsun diye. Ortadogu ulkesi iste, futbolumuzun hali de ulkenin bir aynasi. Sinirim bozuldu. Genc kardeslerimize uzuluyorum, sinir harbinde yasayip duruyorlar.

StAdyum basligini takip etmeyi biraktim, orada bile insanlarda bir korku yerimizE oturayacak miyiz, korkusu. Civisi cikmis alemlerin

en doğru tabiri kullandın ORTADOĞU ülkesi...

Çevrimdışı mylife1903

en doğru tabiri kullandın ORTADOĞU ülkesi...

@tangaz bizim gencligimizde trtden takip ederdik ya hergun iran-irak savasini o zamanlarda lubnan haberleri cikardi ayni o durumdayiz. Akdenizin incisiydi lubnan.

Futbollari nasildi acaba, arapca bilmek vardi sorardim adamlara futbolunuz nasildi, sike var miydi?

Çevrimdışı LuceGel

Ne çok abartıyorsunuz G.Gönül doping yaptıysa fenerin kazanması için yapmıştır .
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı atalay

FB'nin açıklamasını okudum."Doping testi öncesinde TFF'ye beyan edilmiştir" diyor. Maçtan en az 3 gün önce bildirmeleri gerekiyor.
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2016, 15:59:44 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

FB'nin açıklamasını okudum."Doping testi öncesinde TFF'ye beyan edilmiştir" diyor. Maçtan en az 3 gün önce bildirmeleri gerekiyor. Kendilerini ele verdiler.  :D

Gene mi radara yakalandi bunlar.

Simdi benim arabada cinden gelmembir zimbirti var, polis radarlarini ve hiz kameralarini 2km onceden algiliyor, guzel bir algi yonetimi yapip bana ispiyonluyor. Hastasiyim antiradarin.

Turkiyede yok mu bu antiradarlardan yahut antikumpaslardan.

Çevrimdışı mylife1903

Ne çok abartıyorsunuz G.Gönül doping yaptıysa fenerin kazanması için yapmıştır .
@LuceGel sahaya yansimamis doping abi. Tedavi amacliymis, performans arttirmazmis.

Ne guZel memleket agrisiz oynayinca performans artmiyor tabii.(beyaz futbol modu)