Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305925 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Sol bek için ise önerim; Herta Berlin'den, Marvin Plattenhardt.

geçen Çağrının paylaştığı İspanyol bir solbek vardı 21 yaşında o çocuk süperdi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mart 2016, 01:58:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetserdar

Cem dizdar  canlı yayında, Bizzat kendisi faka basmamak adına peşin peşin tatilini bölmemek adına izlemediğini itiraf ettiği halde  Beşiktaş maçı hakkında yorum yapan adamdır. Hep mutsuz girer cümleye,  objektif gerçekçi sosu vardır,  bilgin gökberk gibi oda maç ile ilgili kelime etmeden maç dışı saçmalıklarla ilgili konuşur . Futbolun topla oynandığını bilir , o kadar, bitti. O nedenle sahanın içine girip renk vermez.

Çevrimdışı Ogün

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mart 2016, 02:02:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Cem Dizdar'ı size 3 cümle ile anlatayım midem bulanmadan.

'' Fenerbahçeliler ve Galatasaraylılar Beşiktaş'ın iki katıdır. Şampiyon olma istediği de haliyle Beşiktaşlıların iki katıdır. Bu yüzden her sene Fenerbahçe ve Galatasaray Beşiktaş'a göre şampiyonluk yarışında 2 kat avantajlıdır, Beşiktaş bunu kabul etmelidir.''
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

O'nu alma şansımız: Sıfır.

Çevrimdışı Ogün

'' Fenerbahçeliler ve Galatasaraylılar Beşiktaş'ın iki katıdır. Şampiyon olma istediği de haliyle Beşiktaşlıların iki katıdır. Bu yüzden her sene Fenerbahçe ve Galatasaray Beşiktaş'a göre şampiyonluk yarışında 2 kat avantajlıdır, Beşiktaş bunu kabul etmelidir.''

Çevrimdışı tangaz

herta berlindeki amerikalı stoper nasıl (brooks) ? @atalay @Çağrı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Alper1903

Bu adam fb'li veya gs'li olmasın?

Çevrimdışı sallapati

Şansal Büyüka nın ve diğer kanalların stratejisidir yıllardır...

Beşiktaş muhabirliğine FBli adamları verir.. Acun Ilıcalıdan başlar bu gelenek...

piyasada Beşiktaşlı görünen çoğu yazar , muhabir aslında fblidir....

Bir de Beşiktaşlı geçinip tvlerde iş bulmak için Aziz Yıldırım yalakalığı yapan tipler var..

Rahmetli Kazım Kanat yaşasaydı Beşiktaşın medyada ciddi ağırlığı olurdu...

Geçen gün 90a programında Hıncal Uluç Beşiktaşı neden şampiyon yapmayacaklarını anlatıyor... Güven Taner susuyor... destek vermiyor..

şu stadı açalım ... Başkan Fikret Orman artık el atsın şu renkli medyaya

Çevrimdışı atalay

Cem Dizdar, basın-yayın sektöründe son yıllarda gördüğüm en overrated isim. Çok konuşup hiçbir şey anlatamayanlar kategorisinde zirveye oynar. Felsefeci belki de ondandır.

Çevrimdışı tangaz

bu hertadaki sağ bek Mitchell Weiser de iyi görünüyor  :D @atalay

birde burada bir arkadaş Stuttgartlı Didavi'yi yazıyor bu sene iyi görünüyor ama önceki 3 sezonun tümünde sakat hiç oynamamış daha evvel de sezonların 1/3ünde sakatmış...

Çevrimdışı tangaz

Claudio Pizarro'ya da hayran olmamak mükün değil adam 40'ına merdiven dayadı hala atıyor dün akşam hat-trick yapmış  :claps:

Çevrimdışı atalay

bu hertadaki sağ bek Mitchell Weiser de iyi görünüyor  :D @atalay

birde burada bir arkadaş Stuttgartlı Didavi'yi yazıyor bu sene iyi görünüyor ama önceki 3 sezonun tümünde sakat hiç oynamamış daha evvel de sezonların 1/3ünde sakatmış...

Weiser, keşke olsa. Çok iyi bir winger fakat neredeyse imkansız. Didavi ise sezon sonu çift haneli bir bonservis bedeli ile Leverkusen, Wolfsburg yapabilir. @tangaz

Çevrimdışı tangaz

Weiser, keşke olsa. Çok iyi bir winger fakat neredeyse imkansız. Didavi ise sezon sonu çift haneli bir bonservis bedeli ile Leverkusen, Wolfsburg yapabilir. @tangaz

Didavi'nin sezon sonu sözleşmesi bitiyor @atalay 

Çevrimiçi murat baltacı

Ben arfa iyidir bonservis ücreti yok kaçırmamak gerek önce oyuncuyu bi alalım sonra düşünürüz nerde oynatıcaz kimin yerine oynatıcaz. Şenol hoca arfadan çok iyi verim alır o kalitede bi oyuncudan alacağımız verimde bizi fazlasıyla tatmin eder. Sezon sonu töre satılacak muhtemelen iyi teklif gelirse sosada satılır bunlara artı olarak olcay ve velide  satılmalı kerimde sürekli oynayıp gelişim göstereceği bi takıma kiralanmalı.

q7,arfa,aras bide podolski gibi gol katkısı alacağımız golcü bi kanat alınmalı loic remy alınsa süper olur kanatlar bu şekilde yeterli olur.
veli yerine appiah tarzı genç bi oyucu bulunup hem atibanın yeri zamanla doldurulur hemde alternatif olur atiba,tolgay,?,oğuzhan orta sahası bizi götürür ozinin durumuna göre arfa on numarada yada kanatta oynar.

Bunlara artı olarak olmazsa olmaz sağ bek,sol bek,stoper alınmalı üçüde A klas şampiyonlar liginde bizi taşıyacak uefada final oynatacak kalitede olmalı nasıl yaparlar nasıl ederler bilmem gerekirse üç ay arasınlar ama bu bölgelere tartışılmayacak oyuncular bulsunlar.senelerdir her önemli maçta her derbide beklerin ve stoperlerin zaafiyet göstermesi gına getirdi. Bu sezon şampiyon olup hem camia hem takım havaya girecektir şampiyonlar ligi geliri ve töre,sosa geliride olacak bu paraları doğru kullanıp gs nin arenayı açtığı gibi sağlam kadro kurup üç beş sene esmeliyiz hedefimiz kesinlikle avrupa olmalı uefa kupasını alacak takım kurulsun zaten ligi sirkülase edecektir.
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2016, 02:53:34 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı atalay

Didavi'nin sezon sonu sözleşmesi bitiyor @atalay

O zaman talibi çok olur. Bize de bir kapı açılmış olur.  :D

Çevrimdışı tangaz

herta berlindeki amerikalı stoper nasıl (brooks) ? @atalay @Çağrı

bu sorumuza da yanıt var mı @atalay

söz başka sormuycam (bugünlük :D)

Çevrimdışı tangaz

iyi geceler herkese
şampiyonluğa 1 gece daha yaklaştık  :bandit:

Çevrimiçi murat baltacı

olcay ve ismaildeki sıkıntı ikiside göstermelik oynuyo sağlam değiller ayakları yere sağlam basmıyo olcay defansa yardıma geliyo ama ne bi atak kesme ne top kesme ne adam kovalama yok kovaladığı adamı yarıda bırakıyo üstüne gelen oyuncu yanından kolayca geçiyo ya arkadaş futbolcusun sen mesleğin bu senin bu kadar kolay adam geçirilirmi kovaladığın adam yarıda bırakılırmı kendi takım arkadaşlarınıda yanıltıyolar topu alamıyosan bile taktik faul yap koy vucudunu indir adamı.

Hucum konusuna girmiyorum bile sıfır ikiside sıfır hatta sağ bekimizde sıfır en azından defansta daha derli toplu o göstermelik değil topu kapmak için hamleler yapıyo ismail ve olcay koca bir balon sezon sonu kurtulup avrupada derbilerde bizi taşıyacak yüksek performansa ayak uyduracak kaliteli oyuncular almalıyız.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı atalay

bu sorumuza da yanıt var mı @atalay

söz başka sormuycam (bugünlük :D)

"Geç oldu yat istersen artık" diyecektim ki yorganı çekmişsin. @tangaz   :D

Çevrimdışı Deniz

Ben Arfa iddiaları gerçek muhtemelen.

Çok artısı ve çok ekisisi olan bir oyuncu.Oynatabilirsek çok iyi işler başarır ama oynatamama ihtimalimiz de var.
Bencil oyun yapısı var ama dikine bindirmelerinde çok etkili.Quaresma nin olduğu yere Ben Arfa getirmek de bir soru işareti olur tabi.
Bekleyip görmek lazım çok menajer geldi tesisi gezdi bugüne kadar ama çok az transfer gerçekleşti.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetserdar

Bir takımın  gelişmesi transferle olsaydı ampülbahçe her sene şampiyon olurdu, öyle olmadığı belli iken yapılacak olan, en kötü 4 mevkiine 4 nokta transfer.
Bana kalırsa şu aşamada çok adam satmaktı, almaktı takım oyununun (ezber oyunlar )gelişiminin önünü kesmek olur.
Çoğu kişinin beğenmediği tolga, olcay, necip benim takım ahlakı , sahiplenmesi, fedakarlığı ve mutluluğu açısından önem verdiğim tipte oyunculardir.
Bugün Besiktasta herkesin birden beğenmediği bir futbolcu olmaması da1 yıl öncesine göre bile bir seviye yukarıda olduğumuzun göstergesi iken, Bu takıma alinacaklarin kriterleri ne olmalı demeli, bunu konusmaliyiz, 4 transferinde Hazırlığı her sezon her türlü yapılır
 Ben gelisimimiz, aile ortamının bozulmaması adına  sadece ben arfa tipi sorunlu adam gelmemesini kafi görüyorum

[ Son Düzenleme: 03 Mart 2016, 04:46:24 ahmetserdar ]

Çevrimdışı b.damatoglu

Ben Arfa tam bir atanamamış C.Ronaldo. Bedava gelecekse ne ala...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Türkay

Hatem Ben Arfa iyi de sağ da Quaresma gitmezse solda Töre bilemedim şimdi :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler