Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305630 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

SON DAKİKA
Kadiköyde Beşiktaşın Fenerbahçeye 2-0 yenildiği derbide Gökhan Gönül de doping tespit edildi

NTVSPOR

Çevrimdışı Scout

SON DAKİKA
Kadiköyde Beşiktaşın Fenerbahçeye 2-0 yenildiği derbide Gökhan Gönül de doping tespit edildi

NTVSPOR
Hafif Ceza Alır Fazla Ümitlenmeyin  :icool:
Pika Pika

Çevrimdışı tangaz

SON DAKİKA

NTVSPOR

tornistana başlamışlar doping değilmiş de yasaklı maddeymiş de tff ilgili kurullarına ilaç uygulanmadan önce bildirim de bulunulursa doping muamelesi görmezmiş de... miş miş de miş miş.

bu adamlar şikeden küme düşmesinler die sabaha karşı yasaların değiştiği bir ülke burası herhangi bir ceza çıkmaz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu ozanda ne gördüde aldı milli takıma. Volkan ona keza alışmışlar habirefaul yapıyorlar.
Stoper yok diyip ersan ve atıncı kadroya almamak resmen art niyetliliktir.
Madem oynatmıyacaksın olcay ile kerimi çağırma terim afendi. Senin balın yeter turu gecmeye.

Oynatma terim efendi oynatma sakın beşiktaşın formasını terletmiş oyuncuları oynatma. Şampiyonada böyle olmayacak takımlar.

Oynatmıyorsa, istemeden de olsa, bize iyilik yapıyor. Çocuklar yorgun argın geleceklerine dinç gelsinler, sakatlık falan olmasın.

Ozan'ın her maç oynatılmasının sebebi de menajeri Ahmet Bulut kontenjanı. Adam İzlanda maçında oyuna girmek için ısınan futbolcuya pas atmıştı. Milli takımın tek zengin ve en alternatifli bölgesinde her maç oynatılıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Bizim forumda doktor arkadaslar vardi, ilgilensinler. Bu ilaclari bazen aldiklari dopingi arkasina gizlemek icin aliyorlar.

Canerde ne cikmis kuduz mu?

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı mylife1903

Bu nedemek oluyor ?

Cok komik camia ya. Yazik bazen gercekten uzuluyorum.

Mali arap faikten aliyorduk, ikinci yukleme kadikoyde yapiliyordu arabayi stada kadar ben suruyordum. Ya gunun eglencesi.

Irkcilik yapan taraftarini midesi agriyordu, gastriti mi ne varmis, doktor muz yazmis receteye, yoksa ZENCI futbolcular ile alakali degil salladiklari muz, diye koruyan bir camia.

Doktor receteye yazmistit dopingi, haberler yasakli madde diye cikar doping degil yani madde yasakli gardasim. Bunlar tffye receteyi de su saatlerde sokusturuyordur.

Super bir ulke, vatandasi olmasan var yaaa milletin orasina burasina karinlari agrimasin diye muz sokusturursun. Butun millet gerizekali bir bunlar akilli.

Tuhaaff cok tuhaaf

Çevrimdışı atalay

Başvuru yetmez. TFF'nin de bu ilaç için öncesinde izin vermesi lazım. Yoksa her durumda bu yasaklı maddenin kullanımı suçtur.

Çevrimdışı tangaz

kılıfına uyduracaklardır ceza falan çıkmaz.

ben yıllardır gökhan gönülün doping yaptığını iddia etmişimdir. bir delilim var mı? yok.

AMA

bir oyuncu düşünün ki pazar maç yapar sonra 4 gün sakatlık vb gerekçesi ile antrenmana çıkmaz yada sağlık koşusu yapar fitnes falan sonra son taktik antrenmanında bir anda gökhan iğne ile oynayacak sakatlığı düzelti ağrı kesici ile maçda görev alabilecek haberleri ve sonrasında haftasonu sahaya çıkar ve döktürür.

ben de yedim!!!

robot mu bu biyonik adam mı cyborg mu? nedir? yok öyle bir dünya yok öyle bir vücut öyle bir kondisyon vbvb neymiş Allah vergisi adale yapısıymış.

yersen, papaz eriği!!!

GGnin neden avrupaya gitmeyi hiiiiç düşünmemesinin nedeni ilginç değil mi? acaba neden? yoksa orada doping yapamayacağını bilmesi bunun nedeni olabilir mi?

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Başvuru yetmez. TFF'nin de bu ilaç için öncesinde izin vermesi lazım. Yoksa her durumda bu yasaklı maddenin kullanımı suçtur.

Sekip bu saatlerde belgeleri uc dort hafta oncesinin tarihiyle federasyona veriyordur.
Yok bir yamuk olursa zaten sucu paralele atarlar, bu buyuk fbli cumhurbaskanimiza bir komplodur derler. Gokhan ben doping yaptiysam fb icin yaptim, omrumden omur verdim, der.

Adamlar sike yapti ceza almadilar, dopinge mi ceza alacaklar.

Aksam saatlerinde ergen bir aciklama yaparlar sitedeb iyice guleriz.

Akli selim bir suru fbli var adamlar boyle yonetilmeyi hak etmiyor, yazik.

Hehe federasyon aciklama yapar doping sahaya yansimadi ceza vermiyoruz.
Yahu bizim ettigimiz kufurler yataga yansimiyor ama ceza aliyoruz.

Neyse isin sakasi bir yana. Adam milli takimda oynadi, uefaya da bildirmisler mi? Basimiz avrupada pis belaya girer eger bildirmedilerse. Uefaya falanda eski tarihli belge sokusturamazsin.

Sezon sonuna kadar sinirlendirmek lazim herifleri.

Çevrimdışı mylife1903

kılıfına uyduracaklardır ceza falan çıkmaz.

ben yıllardır gökhan gönülün doping yaptığını iddia etmişimdir. bir delilim var mı? yok.

AMA

bir oyuncu düşünün ki pazar maç yapar sonra 4 gün sakatlık vb gerekçesi ile antrenmana çıkmaz yada sağlık koşusu yapar fitnes falan sonra son taktik antrenmanında bir anda gökhan iğne ile oynayacak sakatlığı düzelti ağrı kesici ile maçda görev alabilecek haberleri ve sonrasında haftasonu sahaya çıkar ve döktürür.

ben de yedim!!!

robot mu bu biyonik adam mı cyborg mu? nedir? yok öyle bir dünya yok öyle bir vücut öyle bir kondisyon vbvb neymiş Allah vergisi adale yapısıymış.

yersen, papaz eriği!!!

GGnin neden avrupaya gitmeyi hiiiiç düşünmemesinin nedeni ilginç değil mi? acaba neden? yoksa orada doping yapamayacağını bilmesi bunun nedeni olabilir mi?
@tangaz birileri kanirta kanirta ignelemis
Ne isler donuyor su turkiyede gazetelere bakmayi birakacak gene yakinda. Bir duzgun haber cikmaz. Orda sehir, obur tarafta tore cinayeti, cocuk tecavuzu, doping, sike, canli bomba, gocmen haberleri allah sabir versin

Çevrimdışı mylife1903

@atalay bu ozel maclarin statusu nedir bir bilgin var mi? Bu gokhan gonul meselesi milli takimin katilacagi sampiyonayi etkiler mi?

Yoksa uefa "yaav yapmayin ozel mactir isterse at ignesi vurdursun" der mi? Guldum yazarken at ignesi-uefa.

Keske oynamasiydi su ozel maclarda!

Çevrimdışı atalay

Gökhan kabul etmez ise B numune açılır. O da pozitif çıkarsa kariyeri biter. TFF bu ilaca izin verdi mi? Önemli olan bu.

Çevrimdışı atalay

@atalay bu ozel maclarin statusu nedir bir bilgin var mi? Bu gokhan gonul meselesi milli takimin katilacagi sampiyonayi etkiler mi?

Yoksa uefa "yaav yapmayin ozel mactir isterse at ignesi vurdursun" der mi? Guldum yazarken at ignesi-uefa.

Keske oynamasiydi su ozel maclarda!

Münferit olaylar takımları etkilemez. Üstelik kulüp takımında olan bir şey...

Çevrimdışı mylife1903

Gökhan kabul etmez ise B numune açılır. O da pozitif çıkarsa kariyeri biter. TFF bu ilaca izin verdi mi? Önemli olan bu.
Tff de bir kurul vardir herhalde dopingle mucadele, diye. Yoksa sporda dopingle mucadele tek kurul ustunden mi gidiyor, bagimsiz bir kurul.

Tffnin kurulu varsa yoneticilerini yildirim demiroren aziz ile birlikte atamistir. Eski soforu falandir kurul baskani.

Çevrimdışı mylife1903

Münferit olaylar takımları etkilemez. Üstelik kulüp takımında olan bir şey...

Yapma atalay nasil etkilemez , bizim baskan transfer etmez bunu gelecek sene! :eyes

Çevrimdışı tangaz

@tangaz birileri kanirta kanirta ignelemis
Ne isler donuyor su turkiyede gazetelere bakmayi birakacak gene yakinda. Bir duzgun haber cikmaz. Orda sehir, obur tarafta tore cinayeti, cocuk tecavuzu, doping, sike, canli bomba, gocmen haberleri allah sabir versin

@mylife1903 ben yaklaşık 2 yıldır gazete okumuyorum haberlere bakmıyorum. internet anlamında takıldığım tek yer burası olup burayada 4-5 aydır giriyorum. facebook vb dahi girmiyorum ülkenin çivisi çıkmış durumda sen kaçıp kurtulmuşsun 2005 yılı sonlarında bende Kazan'a gitmek üzereydim hazırlıklar vb son aşamadaydı beklenmedik şekilde babamın ani vefatı evin tek erkek çocuğu olmam nedeni ile buralardan ayrılamayacak hale gelişim beni ülkeden ayrılamaz hale getirdi...

Çevrimdışı firewater

Oynatmıyorsa, istemeden de olsa, bize iyilik yapıyor. Çocuklar yorgun argın geleceklerine dinç gelsinler, sakatlık falan olmasın.

Ozan'ın her maç oynatılmasının sebebi de menajeri Ahmet Bulut kontenjanı. Adam İzlanda maçında oyuna girmek için ısınan futbolcuya pas atmıştı. Milli takımın tek zengin ve en alternatifli bölgesinde her maç oynatılıyor.

Yahu herif stoperim yok diyor Ersanı Atıncı Kadroya çağırmıyor. Ama koca popolu ozan ilk 11i garantiliyor. İki maçtır yenilmiyorsan karsı takımın yetersizliği ve kalecimizin iyiliğinden. Taktiğimiz belli hadi aslanım hadi koçum ve 3kulfu 1elham.

Çevrimdışı atalay

Tff de bir kurul vardir herhalde dopingle mucadele, diye. Yoksa sporda dopingle mucadele tek kurul ustunden mi gidiyor, bagimsiz bir kurul.

TFF Dopingle Mücadele Kurulu var. Gökhan, prosedüre göre Hukuk kuruluna sevk edilir. Suçlu bulursa o da PFDK'ya sevk eder.

Çevrimdışı firewater

TFF Dopingle Mücadele Kurulu var. Gökhan, prosedüre göre Hukuk kuruluna sevk edilir. Suçlu bulursa o da PFDK'ya sevk eder.
Hukuk kuruluna sevk edildi bile.
Ama bu işi aziz koz olarak kullanıp gökhana imza atırır sonrada üstü kapanır.
Klasik Türkiyeişte

Çevrimdışı tangaz

@atalay bu işin bir profesyoneli olarak görüşün benim için değerli.

bir futbolcu düşün yıllardır sürekli sakatlık gerekçesi ile hafta içi doğru düzgün antrenman yapmaz maçdan 1-2 gün önce oynama ihtimali belirir  maç günü ağrı kesici iğnelerle maça yetiştirilir ve maç da döktürür. ve bu bir maç iki maç değil neredeyse tüm kariyeri böyledir en azından kariyerinin yarıdan fazlası böyledir.

bu sence mümkün mü?

Çevrimdışı Tolga

TFF'nin bundan haberi varmış deniyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

TFF'nin bundan haberi varmış deniyor.

haberi olması yetmiyormuş izin alması gerekiyormuş fb yönetiminin almamışlar galiba.

lick tv'ye ayrı ayar oldum ama 1 tane haber geçmiyor (Hakaret Yasak)₅.

Bizde böyle birşey olsaydı ki imkansız flash flash flash son dakika diye diye ortalığı ayağa kaldırırlardı yorumcular hemen yorum yapardı.