Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7311246 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

İlginç şekilde Beşiktaş camia olarak Galatasaray'a savaş açıyor. İlginç...

Bu işten sadece Beşiktaş zararlı çıkar benden söylemesi.

Maalesef hiç yakıştıramadım. Yazık...

misafirsin die sesimizi çıkarmıyor oluşumuz burada ahkam kesme konusunda  sizi cesaretlendirmiş görüyorum.

bir gs.li burada Beşiktaş Başkanına yazık şu bu ayağına sıkıyor vbvb diyemez!!!

kaç yaşındasınız bilemem ama ben gs.nin bizden çaldığı bir sürü şampiyonluk sayarım, 80li-90lı yıllarda dönen dolapları sayarım. malatyaya giden serçeleri zalad efendiyi ağar dönemini geçen seneyi unutmadık unutturmayacağız. başkan az bile söyledi. evet gs. bizden en çok şampiyonluk çalan takımdır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı can1903

İlginç şekilde Beşiktaş camia olarak Galatasaray'a savaş açıyor. İlginç...

Bu işten sadece Beşiktaş zararlı çıkar benden söylemesi.

Maalesef hiç yakıştıramadım. Yazık...

Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

transfer yapmışız başkan açıkladı  :bandit: :bandit: :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Özay

Gökhan caner topal hayırlı olsun  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı can1903

Yerli yabancı imza attığımız transferler olabilir dedi başkan :))
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

misafirsin die sesimizi çıkarmıyor oluşumuz burada ahkam kesme konusunda  sizi cesaretlendirmiş görüyorum.

bir gs.li burada Beşiktaş Başkanına yazık şu bu ayağına sıkıyor vbvb diyemez!!!

kaç yaşındasınız bilemem ama ben gs.nin bizden çaldığı bir sürü şampiyonluk sayarım, 80li-90lı yıllarda dönen dolapları sayarım. malatyaya giden serçeleri zalad efendiyi ağar dönemini geçen seneyi unutmadık unutturmayacağız. başkan az bile söyledi. evet gs. bizden en çok şampiyonluk çalan takımdır.
Yazık derken Başkanın çizdiği profile yakıştıramadım ama maalesef hemen saldırdın üstüme. O seneleri yaşım (23) dolayısıyla detaylı bilmem ama şunu bilirim bu ülkede hiç kimse masum değil. Bu lafımda hiç bir camiayı hedef almıyorum ama genel Türk futbolunun yapısı bu. Burada bir süredir takılıyorum ve her zaman için hep dikkat etmişimdir söylediğim sözlere çünkü bir Beşiktaş forumunda olduğunun hep farkındaydım. Hiç bir yorumum taraflı olmadı...

Can1903 arkadaşımızda doğruyu söyleyeni kovarlar gibi bir yorum yazmış. Keşke sonraki yorumlarımıda okusaydıda hangi niyetle ne söylenmiş söylenmemiş anlasaydı.

Çevrimdışı atalay

İmza dedi mi? Zira Ben Arfa olabilir.

Çevrimdışı can1903

Hem yabancı hem yerli imzaladıklarımız olabilir dedi.

Çevrimdışı tangaz

Yazık derken Başkanın çizdiği profile yakıştıramadım ama maalesef hemen saldırdın üstüme. O seneleri yaşım (23) dolayısıyla detaylı bilmem ama şunu bilirim bu ülkede hiç kimse masum değil. Bu lafımda hiç bir camiayı hedef almıyorum ama genel Türk futbolunun yapısı bu. Burada bir süredir takılıyorum ve her zaman için hep dikkat etmişimdir söylediğim sözlere çünkü bir Beşiktaş forumunda olduğunun hep farkındaydım. Hiç bir yorumum taraflı olmadı...

Can1903 arkadaşımızda doğruyu söyleyeni kovarlar gibi bir yorum yazmış. Keşke sonraki yorumlarımıda okusaydıda hangi niyetle ne söylenmiş söylenmemiş anlasaydı.

biz masumuz bu kirli futbol coğrafyasının (en çok kirletende gs.dir) içerisinde açan bir kır çiçeği kadar masumuz. 86-87-93-97 ve takip eden 3 yıl geçen sene toplarsan bizden çaldığınız 8 şampiyonluk. bir Beşiktaşlı herdaim bir gs.liye saldırabilir bizim baş düşmanımız her daim sizdiniz... fenerden çok siz!!!

Çevrimdışı atalay

Ucu açık konuşmuş. Bu arada yerli en büyük aday Topal olabilir.

Çevrimdışı 38life

Hem yerli hem yabancı diyince benim aklıma direk Çağlar ve Ben Arfa geliyor. İnşallah da öyledir.

Çevrimdışı 38life

Ucu açık konuşmuş. Bu arada yerli en büyük aday Topal olabilir.

Çağlar?

Çevrimdışı Erdemm

Ya o kadar konuşmasından polemiklere girmeye devam ederse yorumu çıkarmışsınız ayıptır..

Adam kendini paralıyor resmen kamera karşısında polemik yaratacak bir cevap vermeyim diye..

Ayıptır.. Beşiktaşlılar olarak niye açık açık söylemiyor diye de tepki alıyor..

El insaf!!!

Bu ülkede her büyük kulübün birbirleriyle bir  mazisi var ama sürekli gündeme getirmek zarar verir.  Ben sadece iyi niyetle şunu söylemek istiyorum. Eğer Başkan bu tür polemiklere girmeye devam ederse bu işten sadece Beşiktaş zarar görür. Eğer şampiyonluk giderse ne stadın esamesi okunur nede toki konuşulur. Sadece Fikret Orman'ın kendi ayağına daha doğrusu Beşiktaş'ın ayağına sıkışı gündem olur.

Çevrimdışı atalay

Çağlar?

Onu unuttum. Üstelik sözlü anlaşma haberini ben vermiştim. Belkide o'dur.

Burada takıldığım sürece Beşiktaş camiasına karşı hep saygılı yorumlarım olmuştur hatta foruma ilk kayıt olduğum zaman Fikret Orman'ı öven bir yazı ile ilk yorumumu yaptım. Kesinlikle hiç bir yorumumda art niyet olmadı ama hep demişimdir ne zaman benden rahatsızlık duyulduğunu hissedersem o zaman adminlerden nazik bir şekilde üyeliğimin iptalini isterim dedim .

Üye olduğum günden bu yana bana gösterilen muazzam misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım bu sene şampiyonluğu hakeden Beşiktaş şampiyon olur. Burada olduğum sürece bana saygılı , sıcak kanlı , tarafsız davranan tüm üyelerden Allah razı olsun. Allah yolunuz açık eylesin inşAllah. Eğer bazı üyelere rahatsızlık verdiysem özür dilerim...

Özellike @Çağrı , @cursedofdragon , @Mehmet Ali C. , @mylife1903 , @sallapati   sıcak kanlı davranışınızdan dolayı teşekkür ederim

Sorumlu kişilerden üyeliğimi iptal etmelerini rica ediyorum. Allah'a emanet olun...

[ Son Düzenleme: 29 Mart 2016, 01:50:53 lonewolf1905 ]

biz masumuz bu kirli futbol coğrafyasının (en çok kirletende gs.dir) içerisinde açan bir kır çiçeği kadar masumuz. 86-87-93-97 ve takip eden 3 yıl geçen sene toplarsan bizden çaldığınız 8 şampiyonluk. bir Beşiktaşlı herdaim bir gs.liye saldırabilir bizim baş düşmanımız her daim sizdiniz... fenerden çok siz!!!
Neyse hocam. Rahatsızlık verdiysem özür dilerim...

Hiç birşey demediğim halde bana Gsli diye saldırmanızı doğru bulmuyorum ama yaş olarak benden büyük olduğunuz için saygısızlık söz konusu değil benim tarafımdan.

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Ada'm çıktı son Zaman'larda hatalıyım bazı yanlışlar yaptım dedi taraftarın gönlünü aldı. GS ye laf soktu diye gs den mi korkacaz gayet güzel konuşuyo gs bize hırslanıp parçalayacak mı bizi helal olsun özür dilemek de bir erdemdir. Camianın gönlü alınsın yeter
Benim yazımın neresinde Gs geçmiş? O konudan önce yazdım vurmak için vurmayin ya hayret birşey. Galatasaray'dan mı korkucam istediğini desin zaten. Ben çok konuşmaya gerek yok, kırıp gönlünü almaya da gerek yok diyorum. Az ve öz stadımızı da açtık şampiyon da olucaz deyip herkesi geçmesini beklerdim en başta. Sizse 3 gün ayrı ayrı konuşmaları seviyorsunuzdur kimse birşey diyemez ikimizin de kendi düşüncesi ben öylesini daha doğru buluyorum.

Çevrimdışı tangaz

Neyse hocam. Rahatsızlık verdiysem özür dilerim...

Hiç birşey demediğim halde bana Gsli diye saldırmanızı doğru bulmuyorum ama yaş olarak benden büyük olduğunuz için saygısızlık söz konusu değil benim tarafımdan.

eksik olma saygılı çocuksun  genel üslubuna kişiliğine asla bir sözüm olmaz olamaz ama tekrarlıyorum hiçbir renkli forumumuza gelip başkanımıza yazık falan diyemez! sen sonuçta bir galatasaraylısın ve ben bir galatasaraylıya konu futbol ise güvenmem.

Çevrimiçi Necmi

Burda Beşiktaş Başkanını eleştirmek sana düşmez. @lonewolf1905

Çevrimdışı tangaz

@atalay metni tekrar dinlersen biten ve imza atılan transfer olduğunu net anlarsın cümlesini transfer sezonu açılınca görürsünüz die bitirdi.

Çevrimdışı murat baltacı

Gökhan,caner,topal haberlerinin çıkması çok iyi hem feneri hem oyuncuların aklını karıştırırız. Topal olsada olur olmasada olur ama caner ve gökhan çok fena olur hucum hattımız iki katına çıkar kalite bi stoper daha aldıkmı hem hucumda hem defansta baya kalite kadro kurulur. Vodafonede güzellik yapar Bastian gibi bi oyuncu alırsa efsane bi kadro görebiliriz. Şöyle bi kadro avrupada çok iş yapar uefa kupasını getirir.

-----------------boyko--------------
gökhan--marcelo--nkoulou--caner

----------bastian----tolgay---------
------------------ozi----------------
arfa-----------------------------sosa
----------------gomez-------------
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı DOĞAN

Öncelikle başkan son 1-2 gundur başında çıkan muallakta kalan konulara açıklık getirdi gayette iyi oldu ben bu her günde kobusulmazki canım kafasını hiç anlamadım Yav adam çıkıp göbek atmiyor canlı yayında senin benim aklımda kalan sorulara cevap veriyor camiayi ve kamuoyunu 1. Ağızdan bilgilendiriyor ki toparlayıci ve hak arayıcı açıklamalarında tam zamanı 8 hafta kalmış stad bitiyor bu adam tabiki şimdi konuşacak ayrıca bi yanlış anlaşılma var burada biz tabiki gs ve FB ile rakibiz eğer başkan bir haksızlık görüyorsa konuşacak aman şampiyonluk yolunda bana engel olur derse ilk biz cikariz karşısına bahsettiğiniz kişi Beşiktaş başkanı yaprak dokumundeki ali rıza beymiki sürekli ağzımızın tadı kaçmasın diye uyarabileceksiniz belki başka takım taraftarı olaylara başka acidan bakar ama benim gorusum bu ben geçen sene şampiyonluğununda elimizden alındığını dusunuyorum abilerimiz eskileride sayıyorlar bu kadar olay yasanmisken anlık çıkarlarla bizi kendinize dost saymayin.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Burada takıldığım sürece Beşiktaş camiasına karşı hep saygılı yorumlarım olmuştur hatta foruma ilk kayıt olduğum zaman Fikret Orman'ı öven bir yazı ile ilk yorumumu yaptım. Kesinlikle hiç bir yorumumda art niyet olmadı ama hep demişimdir ne zaman benden rahatsızlık duyulduğunu hissedersem o zaman adminlerden nazik bir şekilde üyeliğimin iptalini isterim dedim .

Üye olduğum günden bu yana bana gösterilen muazzam misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım bu sene şampiyonluğu hakeden Beşiktaş şampiyon olur. Burada olduğum sürece bana saygılı , sıcak kanlı , tarafsız davranan tüm üyelerden Allah razı olsun. Allah yolunuz açık eylesin inşAllah. Eğer bazı üyelere rahatsızlık verdiysem özür dilerim...

Özellike "Çağrı" , "Sellapati" , "curseofdragon" sıcak kanlı davranışınızdan dolayı teşekkür ederim

Sorumlu kişilerden üyeliğimi iptal etmelerini rica ediyorum. Allah'a emanet olun...

@lonewolf1905   geniş pencereden bakmamız lazım . Beşiktaşlı, G.S.'li ya da X takım taraftarı olarak değil. Bu coğrafyanın bir gerçeği var. O gerçek de insanların utanmadan başkalarının hakkını gaspetmesi , o hakkı kendinde bulabilmesi,yaptığıyla gurur duyması 'Kazanmak için herşey mübahtır' felsefesiyle hareket etmesi. Bu ülkeyi ilgilendiren derin bir bir mesele . Bunu sadece G.S.'ye indirgemek de , bütün G.S.'lileri aynı zihniyetin temsilcisi olarak görmek de yanlış. Bu , ülkemizin ciddi bir sorunu. Beşiktaş taraftarı olup bu zihniyete sahip insanlar da var ama böyle insanların sonu er ya da geç camiamızdan soyutlanmak oluyor . Bu 'Kazanmak için herşey mübahtır' zihniyeti dinamit gibi ülkenin altını oyuyor ,insanların adalete olan inançlarını , ülkeye olan aidiyetlerini köreltiyor. Bu zihniyete ülke vatandaşı olarak tepki göstermek lazım . Ben Beşiktaşlı olarak böyle bir zihniyeti kulübümde görmek istemiyorsam bunu G.S.'li de , X takım taraftarı da dile getirmeli .
[ Son Düzenleme: 29 Mart 2016, 01:51:52 Onur Küçük ]

Çevrimdışı 38life

@lonewolf1905 Dostum problem şu; Ben samimi olduğum fenerli ve cimbomlu arkadaşlarımla kahvede bir araya geldiğimde fenerin, cimbomun başkanını eleştiririm, her türlü gömerim. Ama ben fenerbahçelilerin %99'unu oluşturduğu bir kahve veya derneğe girip, ordakileri birebir tanımıyor olduğum halde ve üzerimde Beşiktaş formasıyla Aziz yıldırımı eleştiremem. Bu etik olmaz. Çünkü orda bu bana düşmez ve kışkırtıcı olur. O insanların ağırına gider. Etik olmayı bırak sonu kavga ile biter. Eğer o kahvedeki kişilerle ileride arkadaş olacağım varsa da bu arkadaşlık artık imkansız hale gelir.

Umarım meseleyi anlamışsındır.

@lonewolf1905   geniş pencereden bakmamız lazım . Beşiktaşlı, G.S.'li ya da X takım taraftarı olarak değil. Bu coğrafyanın bir gerçeği var. O gerçek de insanların utanmadan başkalarının hakkını gaspetmesi , o hakkı kendinde bulabilmesi,yaptığıyla gurur duyması 'Kazanmak için herşey mübahtır' felsefesiyle hareket etmesi. Bu ülkeyi ilgilendiren derin bir bir mesele . Bunu sadece G.S.'ye indirgemek de , bütün G.S.'lileri aynı zihniyetin temsilcisi olarak görmek de yanlış. Bu , ülkemizin ciddi bir sorunu. Beşiktaş taraftarı olup bu zihniyete sahip insanlar da var ama böyle insanların sonu er ya da geç camiamızdan soyutlanmak oluyor . Bu 'Kazanmak için herşey mübahtır' zihniyeti dinamit gibi ülkenin altını oyuyor ,insanların adalete olan inançlarını , ülkeye olan aidiyetlerini köreltiyor. Bu zihniyete ülke vatandaşı olarak tepki göstermek lazım . Ben Beşiktaşlı olarak böyle bir zihniyeti kulübümde görmek istemiyorsam bunu G.S.'li de , X takım taraftarı da dile getirmeli .
Hep hak verdim size bu konuda ama hic bir yorumum tahrik edici olmadi ama maalesef bazilari yanlis anladi. Sadece kendimce ufak bir elestiride demeyelim bir uyari gibi. Cunku Fikret Orman'i hep seven biri olarak simdiye kadar sergiledigi profiline yakistiramadim.

Dedigim gibi bundan sonra rahatsizlik verici bir durum olmayacak. Son yazilarim....