Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7311143 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz Başkanın kendisi... "Fikret'i bitirmen lazım" diye icazet alan Gargamel'in programında ne işin var?
[ Son Düzenleme: 28 Mart 2016, 22:46:39 atalay ]

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz Başkanın kendisi... "Fikret'i bitirmen lazım" diye icazet alan Gargamel'in programında ne işin var?
Ya her gün konuşmak zorunda da değil. Bir de bu tarz muhabbetin içinde olmuş birinin programında saçma saçma sorulara cevap veriyor. Vallahi 1 hafta içinde gözümden düştü delircem artık.

Çevrimdışı ekrembaser

Ya her gün konuşmak zorunda da değil. Bir de bu tarz muhabbetin içinde olmuş birinin programında saçma saçma sorulara cevap veriyor. Vallahi 1 hafta içinde gözümden düştü delircem artık.
Ada'm çıktı son Zaman'larda hatalıyım bazı yanlışlar yaptım dedi taraftarın gönlünü aldı. GS ye laf soktu diye gs den mi korkacaz gayet güzel konuşuyo gs bize hırslanıp parçalayacak mı bizi helal olsun özür dilemek de bir erdemdir. Camianın gönlü alınsın yeter

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı 38life

Başkan gereken herşeyi söyledi.

Çevrimdışı tangaz

başkan gerekeni yaptı güzel açıklamalar yaptı. gargameli de açıkcası Beşiktaşa yalakalık yaparken gözlemledim  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı can1903

S.Uluerenin beyni yumurtadan galiba
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Gargamel'in sorularına tepkim.  :D

İlginç şekilde Beşiktaş camia olarak Galatasaray'a savaş açıyor. İlginç...

Bu işten sadece Beşiktaş zararlı çıkar benden söylemesi.

Maalesef hiç yakıştıramadım. Yazık...

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALDENYX

başkan gerekeni yaptı güzel açıklamalar yaptı. gargameli de açıkcası Beşiktaşa yalakalık yaparken gözlemledim  :D

gargamel  iyidi.. :evillol:...  uluerenin ilk defa beşiktaşi bukadar konuşur_ken görmemiştim...onda varsa yoksa gs  dir...    birde bursa maçina şimdiden iddaya girerim...hakem % 80 çakır % 20 kalkavan  olur... :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Sarp

Allahım, başkana bir haller olmuş. Başkanım gelişine vuruyor.
Hayırlısı olur inşallah

Çevrimdışı ekrembaser

İlginç şekilde Beşiktaş camia olarak Galatasaray'a savaş açıyor. İlginç...

Bu işten sadece Beşiktaş zararlı çıkar benden söylemesi.

Maalesef hiç yakıştıramadım. Yazık...

Kardeşim orda yanlış bişey yok gs li serhat Ulueren Ankaragücü maçını soruyo ne cevap versin Başkan o soruya cevap vermezse taşlar bizim taraftar Başkan'ı iki stadınızla alakalı toki yaptı orda müteahhit para ödemedi iş bırakma o yüzden oldu dedi gs lileri kırmak için söylemedim dedi ama bizim de sizin kulübünüzle bi mazimiz var ve kötü anılar bunlar lütfen empati yaparsan bizleri de anlarsın kardeşim bunun için kırılma bize😉

Kardeşim orda yanlış bişey yok gs li serhat Ulueren Ankaragücü maçını soruyo ne cevap versin Başkan o soruya cevap vermezse taşlar bizim taraftar Başkan'ı iki stadınızla alakalı toki yaptı orda müteahhit para ödemedi iş bırakma o yüzden oldu dedi gs lileri kırmak için söylemedim dedi ama bizim de sizin kulübünüzle bi mazimiz var ve kötü anılar bunlar lütfen empati yaparsan bizleri de anlarsın kardeşim bunun için kırılma bize
Bu ülkede her büyük kulübün birbirleriyle bir  mazisi var ama sürekli gündeme getirmek zarar verir.  Ben sadece iyi niyetle şunu söylemek istiyorum. Eğer Başkan bu tür polemiklere girmeye devam ederse bu işten sadece Beşiktaş zarar görür. Eğer şampiyonluk giderse ne stadın esamesi okunur nede toki konuşulur. Sadece Fikret Orman'ın kendi ayağına daha doğrusu Beşiktaş'ın ayağına sıkışı gündem olur.

Çevrimdışı ekrembaser

Bu ülkede her büyük kulübün birbirleriyle bir  mazisi var ama sürekli gündeme getirmek zarar verir.  Ben sadece iyi niyetle şunu söylemek istiyorum. Eğer Başkan bu tür polemiklere girmeye devam ederse bu işten sadece Beşiktaş zarar görür. Eğer şampiyonluk giderse ne stadın esamesi okunur nede toki konuşulur. Sadece Fikret Orman'ın kendi ayağına daha doğrusu Beşiktaş'ın ayağına sıkışı gündem olur.
Kardeşim Serhat'a tepkini göstermen lazım burda bi gs li olarak Başkan'ı yem eden o sormayacak o soruları bi tepki olacaksa ona göstermelisiniz bence keşke programa katılmasaydı diyebilirsin ama katıldıktan sonra Serhat düzgün sorular soracak

Çevrimdışı tuncaboylu

Genclerbirliginden gelip faydali olmus olan var mi?

Benim hatirladigim ilk futbolcu kucuk aliydi genclerden. Ilk milyarlik futbolcudur kendisi. 1 milyar 50 milyona almistik.

Vallahi hatirlayamadim genclerden gelip bizde faydali olani.

Rahim Zafer vardı, çok teknik bir liberoydu.

Kardeşim Serhat'a tepkini göstermen lazım burda bi gs li olarak Başkan'ı yem eden o sormayacak o soruları bi tepki olacaksa ona göstermelisiniz bence keşke programa katılmasaydı diyebilirsin ama katıldıktan sonra Serhat düzgün sorular soracak
Neyse hocam cevaplamama hakkı veya konuyu geçiştirmek diye birşey var ama anlaşılan Fikret başkan Stadın gazı ile kılıcını kuşanmış.

Serhat'ı zaten konuşmaya gerek yok...

Çevrimdışı Ogün

Bu Serhat ne ayak ya? Sinirlendim, dayanamadım kapattım.

Çevrimdışı ekrembaser

Neyse hocam cevaplamama hakkı veya konuyu geçiştirmek diye birşey var ama anlaşılan Fikret başkan Stadın gazı ile kılıcını kuşanmış.

Serhat'ı zaten konuşmaya gerek yok...
Yanlış anlama fikir beyan ediyoruz ama bak şunu tekrar söylüyorum Başkan Ankaragücü sorusuna cevap vermeyip geçiştirseydi şu an camianızın gösterdiği tepkinin milyon katı yarın bizim camia tarafından linç kampanyasına dönüşürdü empati derken bunu kastettim. Bu arada memnun oldum karşıt görüş her zaman gelişmemize yardımcıdır sohbetin için teşekkürler

Yanlış anlama fikir beyan ediyoruz ama bak şunu tekrar söylüyorum Başkan Ankaragücü sorusuna cevap vermeyip geçiştirseydi şu an camianızın gösterdiği tepkinin milyon katı yarın bizim camia tarafından linç kampanyasına dönüşürdü empati derken bunu kastettim. Bu arada memnun oldum karşıt görüş her zaman gelişmemize yardımcıdır sohbetin için teşekkürler
Eyvallah hocam

Dediğim gibi burada yazdığım hiç bir şey art niyetle olmaz. Kesinlikle olaya tarafsız bakmaya çalışıyorum.

Çevrimdışı Ogün

Lanet herifin sorduğu bütün sorular tuzak. GS ile ara bozmaya çalışıyor aklınca.
Aynen öyle abi.

Bunu da unutmayalım ayrıca.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Kapkarakartal

Serhat Ulueren: Bi gazete anket yapmış. Beşiktaşlılar çok az gözüküyor.

Fikret Orman: O gazete tirajda kaçıncı sırada onun anketini yapsın."   :super: :super:

serhat ulueren senide yazdım.

Biri şu video'yu başkana ulaştırsın başkan hata yaptın bu gargamel'in programına çıkmakla.